|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.12.2007 10:39:34   
Lotty
macka 27,
pri meni je stanje tudi enako kot ze vse dni ...
Amelia,
ja se je pa tvoj user posted image  ali celo user posted image user posted image  fajn vgnezdil, saj si je pripravil bivak za 9 mesecev ... Saj ves kot si bos postlal, tako bos spal ... je lepo poskrbel za udobje. user posted image user posted image user posted image

Smo prave navijacice, in res srcno upam, da bo petek res nas dan in da bomo vse tri user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si testa se nisem kupila, po mojem ga bom kar v cetrtek zvecer. Sem pa razmisljala, ce ne bi sla kar kri dat, ker me je ful strah CB narediti .... preveckrat me je ze razocaral ..... A ve boste obe doma delale test?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
18.12.2007 10:42:02   
Lotty
arneja
jaz sem ti pa med vikendom ZS poslala, pa me samo zanima, ce si ga prejela.

lp

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
18.12.2007 10:48:08   
Amelia
Jaz imam test CB še od prvega IVF, takrat sem ga kupila 2 dni pred datumom testa, ampak sem naslednji dan dobila menstruacijo, tako da ga sploh nisem uporabila, sem ga pa takrat že odvila in prebrala navodila user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
18.12.2007 10:49:25   
macka27
Lotty , ja jest bom delala test kar doma, pol bom pa vidla kaj bo, če bo pozitivno bom šla še na odvzem krvi, če ne pol pa spet drugo leto v nove boje oz. v tretji ICSI postopek. Sam resnično upam da nam bo vsem trem v petek uspelo zagledati te magične user posted image user posted image . Ajde , gremo navijat ..user posted image user posted image user posted image user posted image

Amelia jest mam kr en filing da si nosečkauser posted image

Kaj smo me dobre navijačice, in seveda vse bejbe tukaj gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
18.12.2007 10:50:53   
Anonimen
Pija76, jst se tko tko. Vse me še boli. No zdej bom pa res klicala mojega G, da me sprejme in pogleda kaj je narobe.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
18.12.2007 10:52:39   
Pija76
Dakec KLIČI!!!!!!!!!!!! To pa ni nič dobro brati......pa javi kaj bo! Upam na najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
18.12.2007 11:12:01   
konina
Joj, punce. Nekaj dni ne berem, pa vse tole. Moj računalnik še kar štrajka, tako, da se javljam iz službe.

kajsica, še kako te razumem. Upam, da se vse uredi in da bo na koncu en zdrav user posted image  pri tebi. Verjamem pa, da tole čakanje in negotovost utruja. Jaz sem bila popolnoma porušena in se šele sedaj postavljam na noge. Držim pesti! user posted image

Za vse trepetalke navijam in držim pesti, da me že kar prsti bolijo! user posted image

Za vse, ki pa jim tudi tokrat ni uspelo pa tisoč user posted image .

Jaz že pakiram za Egipt. user posted image  Sem kot otrok. Komaj čakam.

Lp,Nina

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
18.12.2007 11:24:10   
pikovit
Konina blagor tebi.Jst bi tud.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
18.12.2007 12:06:10   
Anonimen
Pija76 hvala, sem klicala, v petek zjutraj sem naročena pri G. Sam, da bo vse ok. Javim kaj bo povedal.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
18.12.2007 12:07:17   
Anonimen
Konina, u ž i v a j   v Egiptu. user posted image

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.12.2007 12:45:44   
pikovit
Joj moram se mal razpihat.Me je zadnijč radar slikal na obvozniciuser posted image .Sem dobila pošto in jasno kazen.Me je skor kap124 evrčkovuser posted image To je pa tko če prehitro voziš.Pa še 1 kazensko piko.Uffff sem jezna.Vem da je moja krivda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.12.2007 12:59:58   
Amelia
user posted image Uf Pikovit, 124 eur pa še ena pika, nič fajn.....a si vsaj lušna na sliki user posted image , ha, ha...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.12.2007 13:13:10   
gold fish
Jaz sem bila na vrsti med zadnjimi...vem pa, da je ful počasi šlo.  Kaj si imela oblečeno - lahko na zs..  Če se prav spomnim, sta obe svetlolasiuser posted image  ali pa ne... vem, da je šla med prvimi not ena blonduser posted image , ki je  krvavela.., sem pa jaz prišla komaj ob 8h tja, ker je bila gužva na cesti...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.12.2007 13:16:39 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.12.2007 13:15:07   
Abra
Ojla čvekice. user posted image

trepetalke, tko ste luštne user posted image jaz misim, da ste vse tri prav na dobri poti user posted image

user posted image  Lotty
user posted image Macka27             HIP HIP HURA!!
user posted image Amelia

Pija, jutri pa je tvoj dan user posted image že stiskam pesti. user posted image user posted image
Grozdje pa napenja user posted image user posted image meni zdaj od vsega sadja to zdaj še najbolj paše.

Zarja, dobrodošla. Je luštno tuki, kajne?

Jaz imam pa vsak dan manj energije. Bi samo spala in jedla user posted image Če ne, me pa tko glava boli. Pa sploh ne vem, kaj naj pijem. Do zdaj sem bila velika ljubiteljica vode, zdaj se mi pa kar obrača.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.12.2007 13:27:15   
gold fish
no, pa še moje današnje poročilo z UZ.

10 foliklov velikih od 18 do 21, danes še Menopur, jutri si sama dam stopkouser posted image   in v petek 21. punkcija.   Priznam, da me je že zdaj ful strah...., ker me že sedaj boli spodaj, kaj bo šele tamuser posted image ...

Danes zjutraj 6.45 na poti v Lj sem imela ful srečo, par minut pred mano se je zgodila nesreča in sta oba avta začela goreti (Zadobrova smer Domžale)... Ful grozen prizor... še pol je letelo vse po zraku....  Upam, da sta se vsaj šoferja rešila... Je bila pa še pol, ko sem šla domov  polovica ceste zaprta.... Sem se vozila - pojma nimam kje...

Kajzica še vedno stiskam pestke...., seveda tudi za vse ostale....

Pozdravček vsem skupaj...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.12.2007 14:15:56   
Amelia
Gold fish uf , to bo jajčec, cela nogometna ekipa...user posted image

Moje spodnje perilo je pa od včeraj zvečer povsem snežno belo, tud brez kakšnih roza-rjavih lis, juhej!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.12.2007 14:29:09   
kajsica
gold fish, hvala in brez strahu vse bo OK. Punkcija res ni bav bav.

amelia, ja saj boš vidla da bo, če ti je prenehalo, je res šlo samo za vgnezditveno krvavitev.

Punce držim pesti za vse vas.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.12.2007 15:08:22   
pikovit
Amelia so mi poslali kopijo moje slike.Pa če bi se me vsaj videlo.
Pa se me ne.user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.12.2007 15:11:54   
pikovit
Ku ku Maja a si nas prišla malo pogledat?Kako je pa kaj pri vas?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.12.2007 16:00:44   
sonček33
Gold fish - joj, fajn si pridelala. Te lahko vprašam - si v dolgem ali kratkem postopku? Kateri dan ciklusa je danes...joj, jaz pa včeraj smo 4 folikle velikosti 10user posted image

Glej,  v četrtek daš skozi punkcijo, potem si pa na konju. Držim pesti. Če govoriva o UZju včeraj, sem bila jaz 2. na vrsti in sem črnolasa.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.12.2007 17:09:45   
Lotty
Punce,
imam vprasanje za vse ki ste v Postojni. Danes sem dobila posto.
Sklepam, da ce sem dobila samo racun, pomeni, da ni bilo zamrznjenckov ....
A prav sklepam ? user posted image user posted image user posted image
Amelia,
superca, po mojem si sploh testa ne bo treba delati ... to je user posted image user posted image

Jaz sem pa zdaj malo user posted image  ....
Od 8 celic, so se oplodile 4, vstavili so mi 2 ... zamrznili 0.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.12.2007 17:36:21   
gold fish
Soncek33- se spomnim, da jebilo enihpar na začetku s temnimi lasmi. Imaš daljše in si imela zgoraj nekaj črnega in kavbojke? Če ne, imam v mislih eno drugo...

Imam pa dolgi postopek - danes je 26 dan user posted image  - v bistvu sem začela na 21.dan postopka - to je bilo 23.11 prva špika, danes še Menopur, jutri zvečer stopka, v petek je punkcija.

Amelija- saj punkcija za ene res nibav bav, samo mene je prva ful bolela, zato moj strah že sedaj..... Pa že sedaj me ful boli, ko hodim na UZ, tako da.....

Sicer sem pa sestro vprašala, če e lahko "najem"  tablet proti bolečinam - nalgesin, naprosin,.... - pa je rekla "požerte kaj čete, samo, da vas ne bo bolelo".... in tako tudi bo..... 

Punce, ki ste na GK....   Kaj stopko si dam isto lahko v trebuh? Sestra je rekla isto kot Menopur... torej trebuh tudi pride v poštev?...

Danes sem si pa privoščila brezalkoholno pivo.... za konec valjenjauser posted image .  V prejšnjem postopku sem imela na zadnjem UZ 7 foliklov, nato na punkciji pa 22 user posted image .

Če se ne bi rabila zvečer ob 22h špiknit, bi šla kar spat....

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.12.2007 18:12:02   
macka27
Lotty ... sva na istem , jest sem tut danes dobila pošto iz Postojne in to samo račun..hmmmm tut mene zanima zdej glede zamrznjenčkov..user posted image user posted image
Meni se jih je oplodilo 8 , ostalo mi jih je še 6 ..kaj mislite da res ni bilo nič al kaj grrrr zdej sem pa jezna in slabo voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da ma katera od punc tako izkušnjo in bodo nama znale povedat, ker zdej sem pa firbčna ful...

Amelia jest tut mislim da je kr user posted image user posted image user posted image

Nushy

Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.12.2007 18:17:36   
gold fish
Macka27 in Loty - mislim, da so punce pri Rešu pisale, da imajo samo neko kljukico narejeno na papirju... Poglejta ...mogoče pa le ni tako črno vse skupaj...user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.12.2007 18:31:19   
macka27
hmmm gold fish  jest nimam nobene kljukice...user posted image user posted image , pa ti Lotty a maš ti kakšno kljukico ?

Nushy

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......