Majček28
|
Ojla aprilčice, da se še jaz mal pofočkam. Prejšnji teden enostavno ni blo časa, da bi kaj pisala, sem vas pa brala in sem na tekočem V petek sem imela podelitev diplome (končno) in ko so me ostali videl z trebuščkom ni blo konec hvala kako mi paše tale pridobitev Sem že skor pozabila kam sem prišla: na podelitev al na sebato o mojiem No, moram priznat, da mi je vsa pozornost prav pasala in ko sem šla na oder je eden izmed gostov (ki je ravno za mojim možekom sedel ) komentiral: Tale je pa potico pojedla!!! Moj možek pa seveda ni ostal dolžen in mu je odgovoru: Ja, pa jaz sem jo zamesil!!! Za crknit, sem mislila, da me bo kar pobral!!! Srečanje: sem absolutno za, sem iz Ljubljane, ampak mi ni problem pridet kamorkoli. Januar se mi zdi primeren, osebno mi je vseeno kateri datum in dan (je pa res, da še nimam urnika predavanj- sem se namreč vpisala na magistrskega...sem pač optimistka!!!! ). Brcike: pri nas je pa tko živahno, da me včasih ponoči kar zbudi. Glede na to, da vem da bo bejba ne morem rečt, da bo fuzbalerka, bolj verjetno bo rock'n' roll plesalka Slikice: enkratne so, od vseh, moje pa še pridejo. Mi je Možiček Božiček za diplomo za Božička kupu fotoaparat in zdej ustvarjam, moram se pa še naučit kako vse na računalnik spravt Upam, da pred aprilom Ta teden bom bolj malo na forumu, imam se mi zdi najbolj naporen teden v letu (poslovni obiski, večerje, izpit in še predavanja). Verjetno bom sama sebe za kakšnim vogalom srečala, ko bom hitela v drugo stran Uživajte v snežni idili, ob toplem čajčku, z lepimi mislimi na in z veliko razvajanja s pa pa
|