|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
14.12.2007 15:40:36   
Roberta69
Jaz sem pa danes končno SLIKICE mojega debelinkota gor prilimala user posted image . Se mi zdi, da je še bolj okrogel, ker sem si po večerji za poobedek kar tristo gramsko Milko privoščila (sem jo dala na radiator stopit in glej ga zlomka, stopljene še prej zmanjka, kot če jo moraš grist user posted image ). Sem pa mal gledala slike od letošnjega poletja in vidim, da je razlika gromozanska, tako da me čudi, da folk (velika večina) sploh ne opazi, da sem noseča, je pa res, da oblačila marsikaaaaj prekrijejo. Drugače pa jaz mislim, da so nosečnice prov ena lepa, okrogla bitjeca (jaz sem na svoj pridelani buši ponosna, edino na faxu ga pa bolj skrivam, ker mi je nerodno)!

maja24-2, hobotnica v solati je pa ena mojih najljubših jedi, tako da bi najraje prišla kar k vam na obisk (drugače jo je pa lubi obljubil za božič - mljask user posted image !!!).

Glede brcik: mene je postalo kar mal strah, ker kakor pišete, jih čutite kar skos, jaz pa sploh ne user posted image . Mogoče jih čutim enkrat ali dvakrat na dan (v bistvu me zaboli, predvidevam, da me takrat ful brcne - upam user posted image ). Zdaj ne vem, ali je to odvisno od velikosti trebuha, mišic, debeline kože... ker mami mi je recimo tudi rekla, da je včasih celo videla stopalo, ki je skoraj pogledalo čez (glih en tak mail kroži naokrog - mogoče ste ga dobile). Drugače brcike kao čutim že zelo dolgo ampak, da bi dal recimo lubi roko gor in kaj čutil, pa niti slučajno, še jaz nsploh e opazim, da se kaj dogaja. Sicer je bilo pred prejšnjim pregledom enako (in je bilo potem vse v redu user posted image ) samo upam, da ne bom zdaj do vsakega pregleda takole na trnih user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.12.2007 17:10:16   
tosja
Roberta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image lep buši! user posted image
Glede brcik se ne sekiraj. Sem tud jaz dva dni nazaj preverjala z angel soundom user posted image

Danes pa že od jutra user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da me mal tolaži... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.12.2007 17:35:40   
Roberta69
tosja, hvala user posted image . (Upam, da se počutiš bolje - drugače naj ti pa user posted image kakšnega user posted image da).

Upam, da bo zmeraj več slikic gor - ker vsaj jaz ful uživam, ko gledam tele nosečniške bušije. Žal mi je edino, da se nisem kar vsak teden od začetka slikala, ker men je res kar naenkrat (v kakšnih dveh tednih) zrasel, v bistvu pa šele tkole na sliki vidim, kaj sprehajam naokoli (sem ga še jaz kar ene parkrat pogeldala user posted image ). Sej glede brcik skušam ohranit mirno kri, ker mi čisto nič ne bo pomagalo, da se živciram (mogoče je pa pobič tok priden user posted image , čeprav se na UZ-jih premika kot nor user posted image ), ampak saj veste, kako je, ko slišiš, da drugim ful dogaja...

BTW: na današnjem kolokviju mi je uspelo celo mal plonkat, tko da jo znam celo s pozitivno odnest user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.12.2007 17:36:39   
darja33
Hojli!

Tosja,
ja temu se reče vertigo, po domače vrtoglavica, nastane pa največkrat zaradi akutnega (virusnega) vnetja ravnotežnega aparata oz. labirintitis. Finta je da vsak premik glave oz položaja ful čutiš pretirano torej ti ta center daje informacijo da se vse okol tebe vrti zato pa ti potem rata še slabo. Podobno kot nekaterim na ladji!! Isti princip delovanja. Pomaga če maš vzglavje do 45 stopinj in se čim manj premikaš, priporoča se da pogled fiksiraš na bolj oddaljene predmete, ne brat ali zapirat oči (razen če ne spiš).
Pa želodček naj bo bolj kot ne prazen dokler je tak razdražljiv.
Dobra novica je da ta zadeva hitro mine (v 1 dnevu) redko do 3 dni. Je pa res da so eni zlo bogi in rabijo celo infuzijo zaradi bruhanja. Torej tekočino po žličkah, hrana še naj enmal počaka!

NiLe glede bolniške. Če je os. zdr. že poslala na komisijo moraš počakat na sklep (1 do 3 dni). Upam da ti bodo podaljšal. Če ti pa slučajno ne bi, pa lahko ubereš tisto pot ki sem jo omenla (viroza, bolečina  v križu, slabost...). Ja?

Lp.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.12.2007 17:40:52   
darja33
Aja, pozdravljam vse nosečkice, zdele grem pa se mal polišpat, saj imamo fešto ob 19. Se mi nič ne da iti, ampak grem vseeno.

V Celju noro sneži, tak da upam, da bo bel Božič.

Pazite na svoje zdravje.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.12.2007 18:15:03   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Darja33- user posted image  za sneg v Celju, upam da obstane in bo božič res bel. Jaz sem kar user posted image  žalostna k ga pri nas na Jesenicah ni še nič.

Roberta- lep buši, zarad brcik se pa ne sikiraj ker jaz ga čutim zdaj že nekaj časa pa kšn dan sploh ne čutim brcik. Vrjetn počivauser posted image . Men je tud u zlo kratkmu času zrastu ampak res full. user posted image  hlače k so mi ble prej prevelike- preširoke so mi zj prav. Tako da zj še bl s ponosom kažem tale moj buši.

tosja- ti si pa res revež, ti kar počivaj da se pozdraviš da ti ne bo treba it v bolnco na kšno infuzijo pa da ne bo kj narobe s user posted image .

LEP VIKEND ŽELIM VSEM NOSEČKAM PA DA SE BOTE MELA KR SE DA NAJBOLJ.
ČE NE PREJ SI PA PIŠEMO V PONEDELJEK.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.12.2007 18:50:45   
tasyo
Tosja, bogica! Tole, kar te tare, je po strokovno vertigo, po domače pa vrtoglavica, ki jo najpogosteje povzroča akutno vnetje ravnotežnega organa. Je fuuuul neprijetno, podobno kot morska bolezen, ampak hitro mine. Največkrat v enem dnevu, v 3 pa zagotovo. Veš, najboljš bo, da imaš bolj kot ne prazen želodček, tekočino pij po požirkih, pa poskušaj fiksirat pogled na kej bolj oddaljenega. In zapiranje oči tudi ne pomaga (razen ko spiš...) Držim pesti, da čimprej mine!user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.12.2007 18:54:10   
tasyo
Ups, sem šele zdaj prebrala vse poste, pa vidim, da ti je že darja odgovorila... Sorry!

Roberta, ful maš lep buši. Pa nekje tako velik je, kot moj... Sej zdej se bom pa res slikala, samo da pride moj domov - danes je na fešti.

Darja, lepo se imej na praznovanju, pa pazi na cesti!!!!

Tako, zdaj pa moram odpeketat, imam napovedane obiske! Lepo se imejte čez vikend, naredite kakšnega snežaka in se naužijte beline!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.12.2007 18:56:34   
tasyo
Sej vem, da sem grozna, ampak tole pa moram napisat - Roberta, glede brcik se pa ne sekiraj (ja, vem, sej to tudi sebi dopovedujem, pa mi zmeraj ne uspe)! Tudi naša punčka se javi le parkrat dnevno, pa še to so čist nežne brcike, pa oči pravi, da je že zdaj nežna in obzirna do mamice in naj bom vesela. Me pa občasno kar stisne... Hvala bogu za AS, da se potolažim!

Zdaj pa res grem!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.12.2007 20:43:33   
Jo@n
Drage  user posted image aprilčice,

upam, da imam dobrodošlo novico za vseuser posted image , in da ne prodajam "tople vode"...

Pri pregledovanju strani s paketi za novorojenčke sem opazila nekaj novosti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
To je: sestavite zavitek po svojih željah, oz. E-zavitek, pri katerem v vrednosti 250 EUR v spletni trgovini med predstavljenimi izdelki nabereš v košarico, kar pač potrebuješ...

Bravo za ministrstvo, upam, da bom tako navdušena tudi, ko se poglobim v vsebino kompletov.

Pa še link, da si lahko vse pogledate: http://ftp1.dns-systems.net/~recinko/novo/shop/categories.php

Lp Joan

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.12.2007 22:33:25   
Sandrin
Aprilčice, po dolgem dolgem času pozdravljene!
Jaz sem popolnoma zatajila pri pisanju tega foruma user posted image  Ampak sploh ne utegnem nič napisati, čas tako beži.

Za seznam: morfologijo imam 18.12 v ljubljanski porodnišnici. Je katera bila tam in kako je z Uz zadovoljna, ali posnamejo cd?
3 D UZ pa imam 21. januarja v postojnski porodnišnici.
Končno sem se odločila, da bom rodila v ljubljanski porodnišnici.

V sredo, 19.12. pa me čaka operacija in moram vam priznati, da me je pošteno strah, saj grem prvič pod nož.

Drugače pa se počutim dobro, mali pridno brca, zredila se nisem nič, trebušček pa lepo rase.

Res pohvalno za Ministrstvo, kaj vse ponujajo v paketih. Škoda, ker mi ne bomo vzeli paketa. Vse oblekice in opremo imamo od prvorojenke, tako, da bomo vzeli denar. No, vsaj upam, da ta možnost še obstaja.

Moj user posted image  je včeraj prvič zaznal brcike in je čisto navdušen user posted image user posted image

(S)MEJTE SE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.12.2007 23:45:13   
katka28
No da se se jaz malo javim. Koncno mi je uspelo prilimati slikice v album ( je kar nekaj casa trajalo user posted image ).
Pri nas sneg naletava kot nor mislim, da bomo za nekaj casa ponovno odrezani, mamo pravo bozicno idilo ( jutri bom malo poslikala in vam nekaj slikic dala v objavo ). Drugace pa nasa dva pridno brcata in raziskujeta po mojem trebuhu sploh ne morem verjeti, da sem ze prisla do 22 tedna punce se malo pa bomo zacele razmisljat o porodnisnici..user posted image
Ste ze postavi smrekico, pri nas bomo se pocakali mislim, da nama bo letos celo uspelo do bozicnega vecera pocakati tako, da jo bova pocasi okrasevala do prihoda Bozicka user posted image . Imela jo bova pa v rdeci kombinaciji. In ve?

Lahko noc..

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
15.12.2007 10:55:45   
tosja
Lep snežni pozdrav izpod Pohorja user posted image  user posted image  user posted image

Pogled na Pohorje je danes user posted image

Hvala darji in tasyo user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja vrtoglavica, bruhanje in driska so minili... user posted image
Danes zjutraj s emi je še čist mal zvrtelo...

Danes se bomo samo crkljal... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa jo bomo po vsej verjetnosti mahnili v Zreče...je moja babica na okrevanju po OP...pa jo bomo presenetli, user posted image bo mal čofotal, jaz bom klepetala....pa kosilo...in bo nedelje konec! user posted image

Uživajte v prvem sneženem vikendu!!! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.12.2007 12:37:34   
Roberta69
Dekletca, hvala vsem k tako hvalite bušija user posted image , sem kr mal user posted image . Sem na hitro malo poškilila in vidim, da je gor na forumu že kar pestra zbirka telih prelepih nosečniških trebuščkov (vsak je po svoje krasen - vsak dan kakšni pošljem eno user posted image , danes recimo sinskiT, violici-23 (perfektna kroglica), katki28 - sem se najprej že ustrašila, da kje pa se skrivata celo dva otročka, pol pa vidim, da je bil to šele štart user posted image ), se bomo lahko že skoraj prijavile za kak nosečniški koledar!

Najina jelka bo kar takšna kot lani: zlati glineni angelčki + rdeče steklene zvezdice z zlato obrobo + bele lučke. Bova pa žal tudi midva kar (skoraj) do božiča počakala, ker ni časa user posted image . Še mahu nisem nabrala za jaslice, ki jih imava pa tik zraven postelje, tko da ne bo prav zabavno, ko naju bo ponoči obiskal kak žuželčji škrat (iz vlažnega mahu). Jaz si dam s temi stvarmi ponavadi ful dela, lani sem ful lepe adventne venčke naredila, pa vse sorte aranžmaje in lučk ter rdečih in zlatih zvezdic iz blaga in ratana smo imeli toliko kot cel New York, letos mi pa preprosto ne bo zneslo. Pri nas doma je še vse pusto, pa tudi nič po piškotih ne diši za razliko od lani, ko sem pekla cel december (poznalo se je pa samo mojemu dragemu user posted image ).

Aja za darilca sem se pa jaz odločila, da ta najboljšim prijateljicam podarim vsaki en steklen svečnik za čajne lučke, paketek čajnih lučk, magnetek za na hladilnik (iz DM-a, npr. z napisom "Prijatelji so kot izbrana čokolada... Kar je v njih jih naredi posebne" (svečke so v isti barvni kobinaciji kot ti magnetki) + če mi uspe še majhno vrečkico domačih piškotov.
Vidim, da ste bolj naokoli in uživate - saj je prav user posted image - jaz ima pa "kao" učni vikend, tako da, če bo kaj dogajanja, se še kaj oglasim.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.12.2007 17:23:12   
kekec in mojca
Po dolgem času se vam spet javljam. V sredo sem imela morfologijo, vse je bilo BP.

Glede spola več sploh nisem prepričana v svoj prav, tako da se bomo pustili presenetiti. Sem pa dr. Japlju rekla, da ne bi rada vedela, kaj imamo. Joj, ko sem videla to našo pikico, mi je šlo kar na smeh. Priznam, šele po tem UZ sem jo (pikico) začela dojemati kot nekaj resničnega...

Hrbtenica je dobro zaprta, srček je bil viden, vendar je G rekel, da ne more zagotoviti, ali ima tudi ta otrok luknjico v srčku, ker to z UZ ni možno videti.

V torek imam pregled pri svoji ginekologinji, v četrtek pa še pri otroškem kardiologu, da potrdi to, kar je povedal G iz porodnišnice. Sicer - med nami rečeno - se res sprašujem, če je potrebno toliko preiskav, pa dobro, če moja G tako reče, potem bo to že vredu.

Darja33, se bom kar na tebe obrnila, mogoče ti to veš. Če bi se slučajno odkrila kakšna srčna napaka na moji pikici, ali sploh lahko pred porodom kaj naredijo? So te UZ preiskave smiselne? Malo me sicer skrbi zaradi tega...

Neposredna povezava do sporočila: 3415
15.12.2007 18:07:30   
darja33
Kekec in Mojca

Pred porodom se ne da kaj prida narediti, vendar je smisel teh preiskav v tem, da veš kaj sledi hitro po porodu in predvsem moraš vedeti da so določene srčne napake povezane z drugimi spremembami (t.i. sindromi), ki jih gredo potem iskati.
V tujini so baje opravljali že tudi operacije preko trebuha, ampak to so izjeme kot pravilo. Pri nas pa sploh.
Kolegica je bila obveščena da bo imel njen mali zoženo aorto iz srca. In se je lepo pripravla. Mali se je res rodil grozen za videt (cel violičen zgornji del) ampak so to pričakovali in po 4 operacijah je zdaj pri 6 mesecih pravi cukrček. Vse bo v redu z njim.
To je podobno kot z preiskavami za zajčjo ustnico ki ti jih naredi tvoj G (največkrat z 3D UZ). Tudi ta napaka je povezana še z drugimi, torej iščeš še kaj druga. Sicer pa se mal pripraviš na otročka in veš kaj bo sledilo.

Torej NE SKRBI!! Večina napakic ki jih imajo naši pikeci (ASD, VSD, odprt duct. Botalli ali sept.atrija) se da popravit. je pa fajn da to veš prej, kot da je to potem velik šok. Vse bo OK s tvojim detecem. Boš vidla!

Lp iz Celja, kjer spet noro sneži.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
15.12.2007 18:39:50   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice

Kako ste kaj? Moram vam povedati da pri nas je pa začelo snežiti, jupi. Srčno upam da bo božič bel.

Danes se cel dan že potepam naokoli in mi kar paše na tem zraku. Vsi pravijo kako je mraz zunaj ampak meni kar odgovarja.

Nevem kaj naj vam še napišem, ampak za enkrat bo dost se še beremo in pišemo.

PA-PA

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
15.12.2007 22:05:21   
Roberta69
Čez vikend je pa tu gor čist zapuščeno user posted image ; zaradi mraza vsi pobegnili na user posted image .

Jaz sem se danes kao učila, ampak res kao, ker mi je bilo vse drugo bolj zanimivo. Pa tok me je včeraj tista hobotnica v solati namamila, da smo danes morali papcati nekaj morskega (hobotnica se žal predolgo kuha, se spuščava v nakup ekonom lonca, ampak kaj, ko vse tako dooolgo traja, ker za nobeno stvar ni časa user posted image (a ga uporabljate?)) kozice na buzari - pomazala s prsti, user posted image moj user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
15.12.2007 23:04:48   
Roberta69
Uauu, mi je pa celo ratal eno slikico prilimat pod ime user posted image , samo ne vem, zakaj se ne sveti user posted image . Bom drugič pogruntala.
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.12.2007 1:07:34   
katka28
Ojla imam eno vprasanje. Kako ste si uredile, da se vam v spodnji vrstici izrisejo ikone E-mail. ZS, Kontakt, Album, Blokiraj ? Al tega samo jaz ne vidim zase za druge pa vidim?

Hvala za odgovor.

Danes sem pa celo prva , ki pisem. Pocasi se odpravljamo spati otroci ze skacejo po trebuhu, zgaga me pece tako, da bom spet spala z dvignjenim leziscem user posted image . Lahko noc vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.12.2007 8:52:14   
kekec in mojca
Darja, hvala za odgovor.  Upam , da bo z našo pikico vse vredu.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.12.2007 9:29:03   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice

katka- sj mas spodaj napisan sam ti tega ne vidis. Imaš tako kot vse ostale. Tudi jaz sem mislila da nimam tega pa mam sa zgleda ne vidiš svojega.

Roberta- kako pa si zrihtala to sliko? Meni sploh ne rata.

PA-PA

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.12.2007 11:34:37   
barby78
Ojla punce!

Tosja,upam da se čimprej pozdraviš,pa upam da te ne bojo več mučile te vrtoglavice.Vem kako je to,ker se tud men to večkrat dogaja.V glavnem pij dost Mg in čimveč počivaj.user posted image

Katka28 in roberta69,res lepa bušija.Zdaj so pa začeli naši bušiji orng rastit.Ja,naši user posted image  pa tud.user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo včeraj vseeno šli na roj.dan,ker ni bilo tiste punčke z vodenimi kozami.Saj smo šli samo za 2 urci.Smo imeli čist zadosti,ker je bila res gužva,pa majhno stanovanje.

Glede brcik,pa nič skrbet,če je user posted image  kdaj bolj miren.Sm tud js večkrat vzela AS v roke,da sem bila pomirjena.Ampak očitno se jim kak dan pa res ne ljubi preveč telovadit.

Uživajte,se čujemo,
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.12.2007 15:31:25   
darja33
Katka28
Ti sse moraš vedno prijaviti, potem pa pejd na forum. Če si neprijavljena in le brskaš po forumu, potem nimaš teh opcij (album, z.s. itd), ko pa vpišeš svoje ime in geslo pa se ti to prikaže zraven!!

Lepo belo nedeljo še naprej.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.12.2007 16:27:00   
Roberta69
violica_23, vidim, da si že vse pogruntala user posted image .
Joan, sem te pozabila pohvalit, za link, ministrstvu pa samo kapo dol, končno so mal v koraku s časom user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa razmigali rite na Šmarni user posted image , zdaj pa nazaj učit.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......