Ketrin
|
Dobro jutro čvekice! Danes pa tudi pri nas sneži. Že celo jutro naletava snegec, ampak se mi zdi, da se nikjer ne nabira... Sicer je vse to povzročilo spet še večji jutranji kaos na cesti, ampak saj smo že navajeni! Zolika srečno v laboratoriju! Katka in roberta prava nosečniška bušija! Lepo! Pikica, super da je vse ok! Simvir, dobrodošla nazaj!!! Kekec in mojca, sem ravno danes razmišljala o tebi....da se nič ne javiš! Brez skrbi vse bo ok! Darja in Tasyo, hvala za vajine nasvete! Pa to je super fajn, da imamo med seboj zdravnice!!! Tosja, me veseli da si spet OK! Upam, da ste priživeli lepo nedeljo v Zrečah! Nič ne hodi po trgovinah, sploh sama, če se ti še vedno vrti... Boš že kupila čeveljce...Januarja so pa itak še znižanja! Lepa posadka, no to je pa lepo slišat, da ste se umirili in odpočili... Ja, tempo tudi pri nas pojenja...Zdaj samo še ubogi trgovci in lokali delajo na polno... Ljudje pa panično v nakupe... Kot da bo konec sveta No, mi smo preživeli bolj dejaven, žurerski in delovni vikedn...tko da ne morem reči, da sem se prav spočila.... Pa saj samo še ta teden, potem pa božični tempo! V petek je bilo luštno na žuru, so vsi božali in pohvalili bušija Sem prišla kar pozno ponoči domov, zato sem v soboto zjutraj malo potegnila. Potem pa sva šla z lubijem v Normana in kupila.....pomivalni stroj! Midva kupujeva bolj tako počasi, na obroke, ker vse skupaj naenkrat ko sva se preselila žal ne gre.... No, potem sva ga postavila v najino kuhnjico in je zdaj Popoldan pa sem že šibala na tradicionalno babje srečanje...kjer se punce nasmejemo in popričamo za celo leto nazaj...Prišla spet pozno domov!!! Včeraj pa pospravljanje, kuhanje, pranje,... In celo mi je uspelo postaviti smrekico... Tako imamo isto kot lani - zlato, rdečo, oranžno, lučke, cimetove palčke, pomarančne rezine....spodaj pod smreko pa sneg in snežak, pa še gugalni stol za Dedka mraza sem pripravila..... Na njem pa sedi naš Teobald (veeeeeelik medo z božičkovo kapico)... Skratka spet imamo vzdušje in spet je takoooooo lepo ! Zdaj pa sledi še dekoracija in okrasitev ostalega stanovanja... No, zdaj sem vam napisala prav vse podrobnosti vikenda.... Papa zaenkrat
|