|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
16.12.2007 20:17:17   
pikica030407
Zdravo user posted image , upam da ste vse vredu. Jaz sem sem mela prejsnji teden pregled me je G napotila kar na morfologijo pod nujno napotnico, nato sem bila dva dni cist fertik ko sem cakala na pregled in potem zvedla da je z mojo babiko  user posted image  vse vredu user posted image , se mi je kar gora odkotalila iz srca.
naslednji pregled mam 8.1.2007
nic lepo bodite, uzivajte v gibanju svojih user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.12.2007 21:49:18   
simvir
Čao punce!

Mi smo se vrnili s KG. Imeli smo se super, snega pa je bilo bolj malo in zato smučišče še ni bilo odprto (so se fantje pa v Avstrijo zapeljali). No včeraj zvečer je zapadlo nekaj snega, tako da smo sprobali naše nove zvožljive sanke user posted image .  Morda jih bomo tudi doma jutri sprobali, je zapadlo kar nekaj snega.  

Tosja upam, da je sedaj vrtoglavica že popolnoma minila.

Vidim da ste se javile tudi tiste, ki se javljate bolj poredkouser posted image . Pikica samo da je vse ok. Verjamem da si bila prestrašena.

user posted image  tudi za našo zdravnico, ki je že marsikateri prišla prav z nasveti.

Božično drevo bomo mi verjetno postavili naslednji vikend, da na božični večer ne bo preveč dela. Bomo pa letos morali paziti, da bodo steklene bunke malo višje na drevescu, da jih mali ne razbije, pa tudi jaslice bodo malo manjše, da ne bo mah po celi hišiuser posted image .  No saj mogoče pa sploh ne bo raznašal okoli, me prav zanima kako se bo izteklo. Imamo pa tudi mi rdečo kombinacijo okraskov in mini lučk.

Moram pa tudi jaz malo preštudirati nove možnosti za paket za novorojenčka, ker do zdaj še nisem vedela da obstajajo. user posted image  za ministrstvo, res.

Želim vam ep večer in celo prespano nočuser posted image .

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.12.2007 6:30:22   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe user posted image !

Sem vas prebrala, za komentiranje je pa mal preveč, da bi se zapomnila ... pa mal prezgodnja ura tud user posted image
Men se tud včasih zdi, da mali nič ne brca, pa je "treba"AS preverjat user posted image ... pa se najbrž našim pikcem res ne da vsak dan ful noret ... pa smo dost aktivne, najbrž tud ne opazmo tolk tehle brcik ...
user posted image user posted image user posted image za krasne trebuščke user posted image jst ugotavljam, da je moj buši res bolj pri majhnih (če odštejemo obloge, k so ble že prej user posted image ), ker imam posteljico zadaj ...

en lep dan ... če bom kej frej, pridem dopoldne še kej pokukat user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.12.2007 7:51:33   
tasyo
Dobro jutro!

Vidim da je bilo ta vikend bolj zatišje tu pri nas... Pa saj je prav, da si med vikendi privoščimo malo več skakanja naokoli pa čas delimo z našimi najdražjimi...

Tosja, me veseli, da je vrtoglavica mimi in si ok.

Danes se mi zdi, da niti ni potrebno veliko komentirat... Mi bomo smrekco postavili tudi naslednji vikend, letos bo malo manjša, da ne bom plezala na vrh - odkar sem noseča sem namreč še bolj štorasta in res ne bi rada, da kam padem. Bučke bodo pa pri naju v rdeče srebrni kombinaciji + mini lučke. Meni je ful luštno krasit stanovanje, moj ma pa kmalu dosti in me začne samo opazovat.
Mi bomo ta teden začeli z nakupi za našo pikico - bo dobila voziček! Moji starši namreč kar ne morejo dočakat novega leta - zdaj ko je bilo na morfologiji vse ok, ni več nobenih zadržkov... Jaz pa bom počakala na januar, mogoče celo februar, bom videla.
Evo, toliko zaenkrat. Dopoldan me čaka malo novoletnega šopinga (zdaj ko dopoldan še ni gužve), čeprav niti ne vem, kaj naj podarim. Vsi imajo vse, itak sem se pa odločila, da bodo samo malenkosti, mogoče lončki za čaj. Če bom dobila barve za keramiko, bo dobil vsak s svojim imenom, notri pa malo mešanice zimskega čaja s cimetom ali pa nekaj keksov. Bom videla, koliko bom pridna. Popoldan imam namen naredit medenjake in linške kroglice, če pa prideta še otroka od najinih prijateljev, še rumove kroglice. Potem pa sem za letos gotova s peko slaščic. Itak bova potem sama pojedla večino, kar pa ni najbolj zdravo za moje kilogramčke...

V soboto sem nahecala moža, da me je slikal, vendar se bolj kot moj buši vidijo prsi in obraz, tako da bova zvečer ponovila vajo, potem pa ga še jaz predstavim. Zdaj je pa res malo zrastu, mi vsi otročki razlagajo, da se mi že pozna, da dojenček raste...

Pozdravček in se slišimo kasneje!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.12.2007 7:56:16   
zolika
dobro jutro dame moje...pa je vikend za nami! user posted image  še teden dni in Božič se prismeji. .....

Sicer pa sem se zbudila odlične volje...dobil klic...Silvija je v porodnišnici  - odtekla ji je voda - odprta dovolj, da danes rodi!user posted image user posted image user posted image  BRAVO! teden dni pred izračunanim rokom...kar pa nič ni! Držim pesti...user posted image

Drugače pa jaz zdaj grem...v laboratorij - ampak ok - bom preživela! Če bo Silvija porod bom jaz odvzem krviuser posted image

Jutri pa kooooooooooooooooooooooooooončno MF! končno! Ker me od firbca že vse boli!user posted image

aja, Tosja za seznam 3D sem si prestavila na 25t - 9.1.08 user posted image

lep beli dan - pri nas spet sneži!

Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.12.2007 8:34:24   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

No, pa je še en vikend za nami. Kmalu bojo prazniki in s svetlobno hitrostjo pa tudi apriluser posted image .
Za nazaj sem prebrala pa sem že pozabilia kaj moram komentirat, ampak sj bom je še zgodnja ura.
zolika- user posted image za Silvijo upam da se izteče use po načrtih. Seveda boš preživela odvzem krvi.

Smrekca- pri nas je že postavljena, že vsa leta imam navado jo postavt že za miklavža, sam nimam velik dela z njo ker je že vse na njej in samo vejice dam narazn, lučke ima tako na konicah iglic.

Aja, še ena zanimivost glih prej sem prebrala da med nas aprilčice spada tudi Tinkara Kovač ima pa PDP nekje v začetku aprila, tako da je naša, a ni to lepo.

tosja- upam da je te je vrtoglavica že minila in da je sedaj use uredu. user posted image za našo zdravnico  Darjo ki nam lohka da kakšen nasvet koj s prve roke.

user posted image za sve dobro izpeljane vikende.

Aja, pri nas prav lepo sneži,user posted image .

No, za enkrat bo dost se še kaj oglasim ko bom bl zbujena.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.12.2007 9:07:53   
lepa posadka
Dobro jutro iz zasnežene Dolenjske!

Ta vikend je bil res romantičen in upam, da bo tako tudi čez praznike. Malo smo se uspeli umirit od prejšnjega ultra službenega ritma. Ta teden bo veliko mirnejši. Ker sem prejšnji teden pridelala veliko plus ur, bom ta teden kar malo koristila in bom tukaj največ po pet, šest ur...

Danes imam 4.GP. Vedno sem prihajala vsa nasmejana in fit...tokrat moram malo pojamrat, saj me dimeljske vezi tako bolijo, da na eno nogo že prv težko vstajam in hodim. Sploh, ko dve uri sedim tu za računalnik sem 2 minuti postem sestavljam na noge...ja, bo treba malo olajšat tele dneve.

Se pa vsi veselimo praznikov.
Darila: pri nas in naših sorodnikih nosi samo Miklavž, tako po tem ni več tistih nakupov in daril... mi res paše, saj grem potem v ecembru le še 2x v nakup hrane in to je to. Ko cele dneve po radiih omenjajo to nakupovalno mrzlico, moram priznat, da je sama ne čutim hudo.
Okraševanje: ta teden bomo delali čestitke...potem ap vse pride na zadnji večer...letos je še posebej super, ker imamo vponedeljek kolektivni dopust, tako da bomo se že čez vikend umirili, kaj pospravili, kaj spekli... v ponedeljek pa bomo delali jaslice z otroki in postavljali smrekico. Mi imamo sicer slamnate okraske...pa natur glinene jaslice...me je pa zamikala ena ideja s sosedenjga foruma: narezane rezine pomaranč in hrušk - posušeno in potem z zlato barvo posprejano...zna bit res lepo...

Sicer pa ja, trebuščki rastejo. Jaz to doživljam že v četro pa vsakič znova se čudim. Se mi zdi, da je sedaj trebušček res že zelo velik, pa vem, da bo nakoncu še 2x toliko...:-)))) Uživajte...upam, da imate čas uživat ob vseh brcah in tej romantiki zunaj... danes že odhitim prej domov...se že veselim.

Srečno.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.12.2007 9:16:13   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Lep zasnežen pozdrav izpod Pohorja... user posted image

Zunaj taka romantika... user posted image mi je všeč, ko lahk skoz okno opazujem... user posted image Po nakupih bi se tud mogla odpravit...pa ne upam, pa ni mi...
Nujno bi rabla zimske čevlje...nagledani so že... user posted image

Glede okraševanja - v stanovanju je mal predprazničnega vzdušja...drugo leto pa bo ziher bolj bliskalo in šajnalo user posted image user posted image user posted image že zato, ker bo user posted image v tem užival... user posted image user posted image user posted image

Moja vrtoglavica ni čist minila, predvsem vstajanje in obračanje v postelji mi povzroči...sam ni pa tako močna...user posted image
Jutri me čaka MF pri moji G...bomo videli kaj bo rekla! user posted image
Probala si bom še enga spremljevalca najt user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem jest...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.12.2007 9:33:59   
zolika
Kri so mi spustili - ampak danes so mi vzeli samo eno epruvetko - zadnjič pa tri...hmmmm zanimivo!

Sem pa preživela - kar je najpomembneje! Igle so zame strah in trepet!

AJa sem se ravno nekaj spomnila - ko ste govorile o akcijah v BCju - sva šla gkedat posteljico - pride 126,99e - znižana iz 150e....potem pa v soboto gledam nekaj katalog od Pikapolonice...in kaj opazim enaka postelja za 116,99e - brez kakih akcij! Tako,da...res nič več ne vem!

p.s. Silvija je še v enem kosu...čakamo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.12.2007 9:38:39   
Ketrin
Dobro jutro čvekice!

Danes pa tudi pri nas sneži. Že celo jutro naletava snegec, ampak se mi zdi, da se nikjer ne nabira... user posted image  Sicer je vse to povzročilo spet še večji jutranji kaos na cesti, ampak saj smo že navajeni! user posted image
Zolika srečno v laboratoriju! user posted image
Katka in roberta prava nosečniška bušija! Lepo! user posted image

Pikica, super da je vse ok!

Simvir, dobrodošla nazaj!!! user posted image

Kekec in mojca, sem ravno danes razmišljala o tebi....da se nič ne javiš! Brez skrbi vse bo ok! user posted image

Darja in Tasyo, hvala za vajine nasvete! Pa to je super fajn, da imamo med seboj zdravnice!!! user posted image
Tosja, me veseli da si spet OK! Upam, da ste priživeli lepo nedeljo v Zrečah! user posted image  Nič ne hodi po trgovinah, sploh sama, če se ti še vedno vrti... Boš že kupila čeveljce...Januarja so pa itak še znižanja! user posted image

Lepa posadka, no to je pa lepo slišat, da ste se umirili in odpočili... Ja, tempo tudi pri nas pojenja...Zdaj samo še ubogi trgovci in lokali delajo na polno... Ljudje pa panično v nakupe... Kot da bo konec sveta user posted image user posted image

No, mi smo preživeli bolj dejaven, žurerski in delovni vikedn...tko da ne morem reči, da sem se prav spočila.... user posted image  Pa saj samo še ta teden, potem pa božični tempo! V petek je bilo luštno na žuru, so vsi božali in pohvalili bušija user posted image user posted image  Sem prišla kar pozno ponoči domov, zato sem v soboto zjutraj malo potegnila. Potem pa sva šla z lubijem v Normana in kupila.....pomivalni stroj! user posted image user posted image user posted image  Midva kupujeva bolj tako počasi, na obroke, ker vse skupaj naenkrat ko sva se preselila žal ne gre.... user posted image  No, potem sva ga postavila v najino kuhnjico in je zdaj user posted image  Popoldan pa sem že šibala na tradicionalno babje srečanje...kjer se punce nasmejemo in popričamo za celo leto nazaj...Prišla spet pozno domov!!! user posted image  Včeraj pa pospravljanje, kuhanje, pranje,... In celo mi je uspelo postaviti smrekico... Tako imamo isto kot lani - zlato, rdečo, oranžno, lučke, cimetove palčke, pomarančne rezine....spodaj pod smreko pa sneg in snežak, pa še gugalni stol za Dedka mraza sem pripravila..... user posted image user posted image  Na njem pa sedi naš Teobald (veeeeeelik medo z božičkovo kapico)... Skratka spet imamo vzdušje in spet je takoooooo lepo user posted image ! Zdaj pa sledi še dekoracija in okrasitev ostalega stanovanja...

No, zdaj sem vam napisala prav vse podrobnosti vikenda.... user posted image user posted image

Papa zaenkrat

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.12.2007 10:29:23   
katka28
Dobro jutro!

Vidim, da ste vse bolj pridne. Pri nas smo sli v soboto v LJ, kjer je moj pomagal polagati laminate po hisi in nihce ni mogel verjeti, da smo prisli iz zasnezene stajerske, ker tam ni bilo niti snezinkice ( do vecera, ko je tudi v LJ zacelo malo padati ). Nedeljo smo preziveli doma, moj se je odlocil in zunaj napeljeval lucke, jaz pa sem po svoji trmi pospravljala po hisi, ker me je motilo da ni nic pobrisano po tleh in da posoda ni pospravljena, perilo sem oprala zvecer pa sem dobila vse za nazaj saj sem oblezala in komaj se vstanem iz postelje, da o hoji ne govorim. V hrbtu imam taksne bolecine, da bom znorela. Sicer so me na to opozarjali ( ze zaradi moje slabe hrbtenice nebi smela veliko migati ) ampak kdo bi poslusal zdravnike, ce je hisa umazana user posted image .
Moj sladkor se bo nekako umiril vsaj po merjenjih ki jih opravljam bomo pa videli kaj bodo rekli na pregledu.  Drugace pa smo zasnezeni in na sreco nimamo nobenih opravkov tako, da se kidati ni potrebno  user posted image . Letos pa bo snega polno skledo. Upam, da nam bo april ze naklonjen in bo sneg ze skopnel.

lep pozdrav

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.12.2007 10:36:07   
NiLe
Jutrooo user posted image ... sem prišla že pred 8. zjutraj gor pofirbcat, pa ste do sedaj že toliko napisale user posted image user posted image Čez vikend je bilo pa pravo zatišje ... no, sedaj pa veselo na čvek user posted image

Vse pišete, kako imate zasneženo in lepo zimsko idilo. Tu v Lj. malce naletava sneg, nič se ne prime ... no ja, sej bo.

Smrekica in okraševanje: mi imamo tudi postavljeno ... letos je prav posebna. Stanovanje pa še čaka, da bo okrašeno. Če mi bo ratalo, kasneje prilepim gor sličico, če ne bom pa album naredila, pa še fotko od svojega bušija dala gor. Res ne vem, kakšna bom, ko bo april tu user posted image user posted image user posted image

Darja33,
hvala za nasvet. Sklepa od komisije še vedno nisem dobila, pravzaprav sem v soboto od ZZZS dobila dopis, da potrebujejo dodatno dokumentacijo o mojem kliničnem stanju oz. kopijo materinske knjižice   Jutri jim bom posredovala, potem bomo pa videli Je pa fino imeti med nami zdravnici, da nam dajo kakšen nasvet in prevsem spodbudo. Bravo zate in za Tasyo user posted image user posted image

Ketrin; pri tebi pa fuuul dogaja. Pa sej je prav tako. Pomivalc je pa zakon, a ne? Meni pomivalc in sušilc odtehtata goro dela in sem prav vesela, da ju imam.
A danes prideš migat? Jaz pridem, sem se prav navadila, ampak sedaj v tem norem decembru, mi srede nikakor ne znesejo ... pol bomo imeli pa kar 14 dnevni počitek user posted image

Grem malo ležat in gledat snežinke skozi strešna okna ... zraven pa poslušat ambientalno muziko.
Pravi užitek user posted image Med obema nosešnostima sem veliko poslušala tako glasbo, predvsem zvoke morje, glasove delfinčkov, zvoke iz narave ... in takrat sta user posted image kar ponorela in veselo brcala.

Se beremo ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.12.2007 10:46:56   
Ketrin
O, NiLe, kako super, da se sproščaš in poslušaš glasbo....

Ja, pri nas je res nor tempo, tko da sploh ne pridem do tega, da bi se sproščala na muziko... Ampak bom nadoknadila, če ne prej ko bom na porodniški! user posted image

Ja, danes pridem migat, in to zdanjič letos...V sredo imam namreč spet nastop in mi ne bo uspelo! Drugače pa je zaenkrat tale telovadba meni res na kožo pisana in se takrat res sprostim in umirm... Zdaj pa bo novoletno zatišje....user posted image  Potem pa bomo do konca spet pridne, ne? user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.12.2007 11:20:30   
sinskaT
Brzinski raport:

vidim, da ste že v belem in malce kičastem user posted image prednovoletnim razpoloženju, kar je edino prav. A ne bi bila ta zima skor malo predolga, če ne bi bilo teh praznikov, lučk, obdarovanj, praznovanj...Pri nas se bo smrekca okraševala šele prihodnji vikend, enostavno prej ne bo zneslo. Imam pa v planu nekak imet samo srebrne okraske in pikico dodatkov in to je to. Pa upam, da veliko daril pod smrekco hihi.

Zadnje čase imava z mojim samo še "dojenčkaste" debate, sem rekla, da moram prav zavestno začet še o čem drugem debatirat. Pa sami mali dojenčki okrog nas, pa revije na to temo, knjige in te kar zanese, sem že čist raznežena...

Drugače pa me zanima kdaj naši otročki dejansko lahko slišijo glasbo iz radia, pa da ni ful naglas? Mam že pripravljene CDjke na temo narave, pa malo klasike...samo se mi zdi, da se naš malči nič kaj preveč ne meni za te zvoke. Morda je še prezgodaj user posted image Ali pa moram probat s kakšnim hudim rockom al pa trash metalom user posted image user posted image user posted image !

No, ekola,moje punce so že na vratih, so prišle na domače piškote (spekla sem mehke medenjake) in čaj, torej, lepo se mejte...

till next time...user posted image čaw!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.12.2007 11:24:23   
Isabellabina
Vsem user posted image en lep zasneženi pozdrav

Jaz sem ravno pojedla zajtrk ,danes ful pozno ,ker sem imela pregled za sladkorno,Bljak ta cukrana voda ,še posebej zato ,ker do danes nisem pojedla al popila nič sladkega ,ker mi gre na bruhanje in sem tudi v ambulanti komaj zdržala ,da nisem bruhala.No pa sem vseeno preživela .

Smrečica-moji otroci so me včeraaj naštimali ,da smo okrasili smrečico ,je bil takšen veselje ,ko so obešali okraske ,da tamalga sploh ne omenjam ,on nam je pa okraske dol poberal in jih nosil v svoj predal kjer ima spravljene igrače(star bo dve leti čez en teden) in govoril da je to njegovo.Še dobro ,da imamo vse okraske ali iz papirja ali pa iz plastike.

brcike-
Pri nas so se zdaj malce okrepile tako ,da zdaj nisem več tako nemirna ,ker do sedaj jih ni bilo skoraj nič čutit.

Danes sem odnesla v trgovino KATJA & ALEN prevleko za lupinico in me bo stala 30E,imajo pa vse sorte stvari za otročke in stvari ,ki imajo napako in so 10% ceneje,samo so te napakice skoraj neopazne.So pa vsa oblačila ,njihova izdelava.

Ne vem ,če ste se že kaj menile ,kje bi naredile srečanje.?!

Vse nosečke ,ki sta kakorkoli bolane ali pa vaši bližnji ,želim da se karseda hitro pozdravite .

Vse ,ki imate MF ,veliko sreče in veselja pri ogledu vaših pikic.

Ma toliko ,nisem pisec in že kar malo brez veze pišem ,rajši berem!

Lepo vas pozdravljam in lep dan!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.12.2007 13:02:36   
tosja
http://www.youtube.com/watch?v=PZVfBc4edxk

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.12.2007 13:36:49   
Roberta69
Tosja, ful lepa zadevica user posted image . Sem skoraj poplesavat začela - mene glasba vedno spravi v tako prijetno razpoloženje user posted image . Ketrin in lepa posadka imata pa smrekico okrašeno po mojem okusu (sem pa prepričana, da so ali pa še bodo smrečice pri vseh prav lepe).

darja33, če prav razumem, si zdravnica. Zanima me, kaj bi bilo to: že nekaj časa opažam, da mi predvsem v enem kolenu (danes sem to opazila še pri drugem) ob premikanju pošteno škrta, kot da v kolenskem sklepu (če sploh obstaja) kosti ne bi bile "namazane" in bi drsale ena ob drugo na suho.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.12.2007 14:20:45   
zolika
Punce samo,da vam povem - Silvija je rešena - 3310g in 49cm velka gospodična ANA je prišla na svet!user posted image user posted image user posted image

vsi trije so OK!

Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.12.2007 14:23:19   
NaTaŠa*
tosja lep posnetek, so mi šle kr kocine pokonc.

user posted image user posted image user posted image za Silvijo in njeno malo Ano.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.12.2007 14:35:11   
Ketrin
user posted image user posted image user posted image  za Ano in Silvijo...in očita! user posted image

Tosja, lepo! user posted image user posted image
Roberta, saj res..... ti si za naravno, ne!? Tudi jaz! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.12.2007 14:53:41   
zokica
Oj, punce, moj srček dela popoldan, tako , da samujem in mi je kar dolgčasuser posted image
 Imam eno vprašanje. V sredo sem imela MF in se spol nažalost ni videl in me zanima, če bi mi G, ko imam naslednjič pregled (brez UZ), hotela narediti UZ, ker res hočem vedeti kakšnega spola je user posted image  in se ne bom včakala do naslednjega UZ.
Kaj mislite, če jo lepo prosim, da bo kaj iz tega.
Imam pa še vprašanje zate, darja33! Ginekologinja mi je dala tablete Zitrocin 500 mg (3 tabletke) in Klimicin kremo za vstavljanje, ker baje izcedek ni v redu. No, in v sredo sem vzela prvo tableto, dve uri po tem sem dobila hudo drisko, naslednja dva dni driske ni bilo, sem pa imela močne krče in v soboto sem imela krvav izcedek in nek košček, kot da bi se mi nekaj odluščilo, ker so se krči še nadaljevali, sem vzela Spasmex. Potem je bilo v redu, sem pa še včeraj imela krvav izcedek. So zato krive Zitrocin tablete? Jaz mislim, da so, ker se je to pojavilo po tabletah!Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor!user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.12.2007 14:57:41   
Ketrin
Zokica, ne bi te rada strašila....ampak pravijo, da v nosečnosti ne sme priti do krvavitev....Sploh zdaj, ko smo že čez prvo obdobje. Pokliči G. in jo vprašaj!

Meni se to, da si krvavela in da so padali kosi, ne zdi normalno in ok....bodo pa še punce kaj povedale! user posted image

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.12.2007 15:12:25   
tasyo
Zokica, jaz ti bom sicer bolj malo v pomoč, ker je ginekologija ena stvar, o kateri ne vem veliko več kot vse ostale. Drisko ti je lahko sprožil antibiotik, krvavitev pa tudi po moje ni ok, tako da kar takoj pokliči svojo ginekologinjo in jo vprašaj za nasvet. Verjetno pa te bo naročila na pregled... Upam, da se vse ok izteče!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.12.2007 15:26:28   
tasyo
Tosja, kako lepo! Sem se tako raznežila, da sem kar solzne učke dobila... Počasi se levim v pravo jokico!

Sem vam pozabila povedat - verjetno sem že omenila, da imava ime izbrano... - WRONG! Moj srček se je odločil, da mu ni več najbolj všeč, ker bi rad, da se piše internacionalno (ime z 2n), jaz pa sem proti. Tako da bova spet začela od začetka... Se mi je kar zdelo, da je šlo preenostavno.

Big mama, za lokacijo srečanja se še nismo menile, bi bilo pa fajn, če se začnemo, ker sicer bo prej konec januarja, preden se bomo dogovorile. Po moje bi bilo za začetek fajn, da malo prečekiramo, koliko je zainteresiranih, od kje smo, potem pa se zmenimo nekje na sredini, da bo za večino najbolj ugodno... Če ima katera boljši predlog, se priporočam!
V glavnem, jaz sem zaenkrat še posavka, ni mi težko pridet do Ljubljane ali Celja, glih kam na primorsko ali pa v Mb pa raje ne bi...

SinskaT, kot sem prebrala, naj bi glih tukaj, nekje okoli 22 oz. 23 tedna naši pikeci postali občutljivi na zunanje dražljaje - zvočne, tako da kar poskusi z glasbo. Jaz zadnje dni ves čas nekaj pojem in ji zgleda paše, ker se čisto umiri. Ali pa je krivo to, da sem nekoliko bolj aktivna in jo zmatram...

A veste, da so se pri meni spet začele slabosti - če zjutraj takoj ne spijem kozarca vode in pojem malo kruha, je hudič. Pa tudi težave z vrtoglavico in meglenjem pred očmi so še vedno tu - so me danes tako čudno gledali, ko sem po trgovini hodila v kratkih rokavih...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.12.2007 15:32:43   
NiLe
Tosja, lep filmček ... te čisto razneži user posted image

Tasyo, tole z vrtoglavico je pa res oz. vročino v trgovinah. Včeraj smo šli v eno otroško trgovino, kjer je bilo zihr več kot 30 stopinj ... sem mislila, da me bo zmanjkalo. Si vedno rečem, da se bom malo manj oblekla, ampak kaj ko je zunaj fuuul mrzlo. Ah, saj bo.
Tvoj predlog za srečanje je super, tako da je najbolje, da se začnemo fočkati, koliko nas je zainteresiranih in potem po lokacijah ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......