Abra
|
Pija76 nehaj tko slabo misliti o pingvinčkih. Očitno prvič niso izbrali najboljših zarodkov. Če preživijo odmrznitev so to največji borci. Saj za enega veš, kajne? Sonček75 nikoli ne veš, mogoče je pa ta celica tista prava. Saj v končni fazi rabiš samo eno. Jaz ti držim pesti, da se bo lepo oplodila. Anonimna, res ne vem, zakaj moraš bit anonimna. Računica pa ni vedno tako črnobela. Poglej, koliko je punc, ki v prvem postopku ne pridejo do transferja, njim je čisto vseeno en ali dva zarodka, postpopek jim je ravno tko šel v maloro. Ne vem, kako natančno spremljaš, kar precej puncam zadnje čase vstavljajo po en zarodek, seveda so to mlajše punce in kar neki jim je tudi uspelo. Če pa bi zakon natančno brala, bi videla, da gre za prenos enega kvalitetnega zarodka (o tem sicer laiki nič ne vemo, kaj naj bi to pomenilo), drugače pa po presoji zdravnika in ženske!!! Čakalne dobe se pa s tem ne bodo povečale, saj je zavod odobril več plačanih postopkov, poleg tega pa so na čakalni listi isti pari, le da bo precej manj samoplačnikov. Jaz mislim, da imamo s to spremembo precej boljše pogoje in sem zelo hvaležna društvom, ki se trudijo za to. pikovitek jaz sem že zadnjič, ko sem predlog brala, takoj nate in tvojo pomislila. Čisto res je to, človek obrača, bog obrne. Januar bo tvoj mesec, ne more bit drugače. Sayuri, dobra si, da poleg vsega še uspeš seznam urejat. Jaz sem že po 13. uri čisto fuč. Sem danes skoraj skupi padla, sem premalo jedla zdaj sem že fajn odspala in je bolš. Sonček33 to je pa res čudno. To si imela predpisano in ti pol kar niso dali, al kako??? Katastrofa. Čemu pa služi ta Cetrotide? So ti dali kaj nadomestnega?
|