Roberta69
|
Jaz sem pa danes končno SLIKICE mojega debelinkota gor prilimala . Se mi zdi, da je še bolj okrogel, ker sem si po večerji za poobedek kar tristo gramsko Milko privoščila (sem jo dala na radiator stopit in glej ga zlomka, stopljene še prej zmanjka, kot če jo moraš grist ). Sem pa mal gledala slike od letošnjega poletja in vidim, da je razlika gromozanska, tako da me čudi, da folk (velika večina) sploh ne opazi, da sem noseča, je pa res, da oblačila marsikaaaaj prekrijejo. Drugače pa jaz mislim, da so nosečnice prov ena lepa, okrogla bitjeca (jaz sem na svoj pridelani buši ponosna, edino na faxu ga pa bolj skrivam, ker mi je nerodno)! maja24-2, hobotnica v solati je pa ena mojih najljubših jedi, tako da bi najraje prišla kar k vam na obisk (drugače jo je pa lubi obljubil za božič - mljask !!!). Glede brcik: mene je postalo kar mal strah, ker kakor pišete, jih čutite kar skos, jaz pa sploh ne . Mogoče jih čutim enkrat ali dvakrat na dan (v bistvu me zaboli, predvidevam, da me takrat ful brcne - upam ). Zdaj ne vem, ali je to odvisno od velikosti trebuha, mišic, debeline kože... ker mami mi je recimo tudi rekla, da je včasih celo videla stopalo, ki je skoraj pogledalo čez (glih en tak mail kroži naokrog - mogoče ste ga dobile). Drugače brcike kao čutim že zelo dolgo ampak, da bi dal recimo lubi roko gor in kaj čutil, pa niti slučajno, še jaz nsploh e opazim, da se kaj dogaja. Sicer je bilo pred prejšnjim pregledom enako (in je bilo potem vse v redu ) samo upam, da ne bom zdaj do vsakega pregleda takole na trnih .
|