MetiLu
|
Čer! Jest sem se tudi malce naspala, zdej pa že o večerji razmišljam. Sem pojedla eno jabko, pa to ni nič Bo treba kaj konkretnega. Ella, jaz sem si ravno danes kupila en modrček, ker me dva, ki sem jih nosila do sedaj, že pošteno tiščita čez obseg vzela sem enega čist navadnega, nič podloženega, samo da je bil komot. Da preguram še tale dva meseca. Modrček za dojit pa nameravam kupit u četrtek (če si Dolenjka ni premislila - upam, da se bo jutri že priklopila na net ), vzela bom pa obseg, ki ga imam sedaj pa košarico 1 št. večjo (tako mi je svetovala naša Suzi), pa upam, da bo ok. Kupila bom pa enega od Lice in enega v Mullerju. Cotkic imam pa za prve dva ali tri mesece res dovolj, potem bo pa že pomlad, poletje, pa bo treba št. 68 in večje kupit. Kar se trebuškov tiče, jaz ne vem, že sedaj tako jambram, kot da bom šla naslednji teden rodit... hodim ko pingvin, ponoč se komaj skotalim iz postle, ko grem na WC, otrdevanja sem se že skoraj navadila, je pa ful zoprno, ko mi tale skalca na mehur pritisne... Takrat pa res tako dol tišči, da se moram kar malo usest. Magnesol sem nehala pit (sem ga samo en teden), pa moram rečt, da mi je boljše tako, bolj mi je začel otrdevat, tisti teden ko sem ga pila V glavnem, mali je čist spredaj, se mi zdi, da sem postala tako ogromna, da samo še žalostno pogledujem svoje slikce pred nosečnostjo , sem že čist pozabila kakšna sem brez trebuha Nuka, upam, da se hitro pozdravite in vse ostale nosečke, čim boljše počutje vam želim