|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.12.2007 21:18:04   
julci
Meni je Miha,ko smo prišli domov iz bolnice,takratko se je opekel,zlezel na kavču na naslon in stal na njem,pa sam obrnala sem se okol,so ble še sam noge v luftu,tolko ga je zbrisalo.sam je pa tolk strokovno padu,da še trdo ni priletel na tla.Men pa slabo zraven postalo.
Tri leta nazaj je pa bučman,ko more vse oponašat,šel na skakalnico za rolkarje s kolesom na vzmetenje,prej je pa dež padu,da je blo vse mokro.Moj je glih pred blok prišel,koso prileteli otroci povedat da je Miha s kolesom padu in da so ga nezavestnega na klop nesli.Jaz sem mislala da me bo fras primu,tolk sem se ustrašla,ko sem ga zagledala.Desno stran obraza je mel cel osmukjeno od asfalta,na desni senci pa buško,ki je bila iz minute večja,ves krvav in popeskan,po rokah.Smo šli hitro k dežurni,mu pregleda rane,da ni kaj zlomljeno.Miha je medtem povedal kaj seje nardilo,kar naenkrat pame tolk čudno pogleda in ves zmeden vpraša kje je ,smo že bli na poti v bolnico.Takrat je utrpel pretres možganov in udarnino na ličnco.Lahk bi blo pa še kaj hujšega.sam je dobu pa grožnjo,da če ga vidim v bližini teh skakalnic,da mu kolo vržem seskljan v kontejner.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.12.2007 21:22:44   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

če bi bilo po moje bi že vse skupej prodala..ampak je treba imet mal pameti in še mal več dobrih živcev-do pravnomočnosti user posted image To pa to,nikol se človek ne sme zaletet
za parcelo sva že zmenjena-je rezervirana..tako ,da bomo imeli brunarico user posted image user posted image
upam,da boste kmalu videle kaj naš ati delaTakrat pa maš da nardiš dan odprtih vrat za nas konzervice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.12.2007 21:29:08   
hanna1
Ja ti naši malčki,ko jih ne morš skoz met na očeh,pol se pa svašta zgodi---pa tud mi nismo bli nič bolši--tako pravi moja mama.Mene je brat enkrat vleku izpod lese ,ki se je prevrnila na mene,ker sem plezala po njej--sem bla že čist plava in me je moru orng vžgat ,da sem prišla do sape user posted image --pol je pa reku,da bi me najraj še enkrat,tako sem se drla user posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat sem pa pomagala bratu žvino gnat v štalo in sem se držala enega bikeca za rep in kr naenkrat je popuser posted image ...in me brcnu...v glavo.user posted image ..ampak sem ravno tisti trenutek zasukala glavo,da sem jih fasala odzadi....so me šivali....kri je lila,jes se pa spet drla ,ko jesihar..user posted image user posted image user posted image user posted image .upam,da zdaj razumete,če kdaj kaj norega izjavim....mam vzrokuser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.12.2007 21:30:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

če bi bilo po moje bi že vse skupej prodala..ampak je treba imet mal pameti in še mal več dobrih živcev-do pravnomočnosti user posted image To pa to,nikol se človek ne sme zaletet
za parcelo sva že zmenjena-je rezervirana..tako ,da bomo imeli brunarico user posted image user posted image
upam,da boste kmalu videle kaj naš ati delaTakrat pa maš da nardiš dan odprtih vrat za nas konzervice.user posted image user posted image user posted image

Se podpišem

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.12.2007 21:38:38   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Se podpišem

itak!!!moj je res majster kar se lesa tiče..že naša hišca je kot v pravljici-sam kaj ko user posted image  v njej živi-zaenkrat

ta bo pa še lepša...če bova imela dost financ sva lahko v pol leta v njej user posted image user posted image  sam še to naju pokonc drži...krizo smo pa premagali user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.12.2007 21:52:00   
julci
itak!!!moj je res majster kar se lesa tiče..že naša hišca je kot v pravljici-sam kaj ko v njej živi-zaenkrat

ta bo pa še lepša...če bova imela dost financ sva lahko v pol leta v njej sam še to naju pokonc drži...krizo smo pa premagali
Boš vidla da vama bo uspelo,finance se bojo pa tud našle.Jaz pravim,če znaš primt za delo,pa dnar obrnt lahk maš marsikaj,sam volo morš met,da te vleče naprejuser posted image user posted image pa čeprav bo zunaj pred bajto kup rje stalouser posted image še neki cajta,sam da maš lep in topel domek.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
16.12.2007 21:52:31   
natasaom
pupiko HANO  v roza,v rumenem pa je moja Zalauser posted image user posted image
user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image  mal sem šla nazaj brat

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
16.12.2007 21:54:56   
natasaom
kup starga železa bo pa vedno pred našo bajto-ker novega ne bomo kupili nikoli user posted image
bi pa rada imela unota -a nisem skromna?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
16.12.2007 22:01:54   
julci
Ful si skromna.Sem pa dobla kr solzne oči,ko sem zagledala najini pupiki.Kje je tisti čas,je bilo tolko sreče okol mene,saj je zdaj tud,sam moje drageosebe ni zraven,da bi lahk z mano uživala.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
16.12.2007 22:19:36   
julci
Evo to je pa pogled na naravo iz Mihanove sobe,spomladi je pravi balzam za dušo,ko sonce  skoz okno posije inslišiš šumenje Meže in petje ptic.
user posted image
To je pa naš Božičekuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
16.12.2007 22:21:47   
natasaom
iiiiiiiiiiiii kook je fletna user posted image user posted image  ma,če bi vedla,da te bom v jok spravla nebi slike citirala-oprosti

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
16.12.2007 22:29:27   
julci
Saj ni panike,sam na trenutke pa mam slab moment,ko se spomnem kako vesela je bla mama,ko je zvedla da sem noseča,pa ko sem rodila.Ker je porod tako dolgo trajal,je od samih skrbi cel dan sam bruhala,tolko jo je skrbelo,pol je pa jokala od sreče ko je malo držala v naročju.
Pa potem ko sva z svakinjo že doma vsaka na svoji strani postle dojile najine zakladke,kolkokrat je bila srečna in je rekla dabi naju cel dan tako gledala.Res je bla zlata dušica.In sem ponosna ,da mi je mama

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
16.12.2007 22:29:50   
makala
Da vas mal pozdravm, predn grem spat.
Mi smo dons spet mau "žural". Od mojga user posted image  bratranec je dobil hčerko pa smo bli v gostilni na kosilu, ki se je zavleklo v večer.
Ko vas berem tole od sosedov, sem čedalje bolj vesela, da živimo na samem.
Pred 2 leti smo kupil bivalni vikend, ga komplet renoviral, se vanj vselil in sedaj uživamo v naravi. 300 m od nas ne živi nihče. Občasno pridejo le vikendaši. Iz vseh oken pa vidiš same vinograde, gozd in naravo. Pravi balzam za dušo. Preden smo se selil, si nisem mogla prdstavljat, kako bo, ker sem doma iz mesta, ulični otrok. Pa nikol nebi več živela v "gužvi". Vam bom en dan prpopala slikco s pogledom iz naše kuhinje.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
16.12.2007 22:36:51   
natasaom
julči vem kaj misliš in čutiš!
makala midva bova tud samo sebi soseda user posted image  čeprav sem jaz zelo družaben tip ,moj pa ne..kar mal pogrešam kako kofetarco v bližiniuser posted image .ko pa pridem v kranj,se mi pa ne da nikamor.sem raje s sestro.a ni to zanimivo?user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.12.2007 22:39:45   
julci
Makala veš da so to moje sanje,da bi živela nekje na samem,na kakšni gozdni jasi,pa potoček,bi mogel biti tam.Pred  parimi leti smo si ogledovali tako parcelo,sam ka ko jo je pol ena občinarka kupla,ko jo je že prej mela v najemu.
Moj včasih pravi,kake načrte mam,da bi mogu še en šiht zraven met.Sam moj moto pa je da je vse mogoče.
Saj ne rabim veliko,takšno malo hišico,podobni so v Čatežu apartmaji,čeje kera hodila dol.Mogoče nekega dne,če ne to,pa vsaj vikend.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.12.2007 22:45:04   
julci
čeprav sem jaz zelo družaben tip ,moj pa ne..kar mal pogrešam kako kofetarco v bližiniuser posted image .ko pa pridem v kranj,se mi pa ne da nikamor.sem raje s sestro.a ni to zanimivo?user posted image Saj sem jaz tud družaben tip,sam najrajš pa mam svoj mir,da mi nihče nad glavo ne visi,pa da si kamot .A veš nataša mi smo pri mami meli tako sosedo,ki je bla pri nas non stop na kavi,al na obisku,.....vglavnem vsak dan ista zgodba.Takrat sem se jaz zaklela da nikol več na navadim koga da mi bo vsak dan visel na domu in mel vse pod kontrolo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.12.2007 22:47:03   
makala
Tud jst sem zelo komunikativna. Če si zaželim družbo za kofe, že kero pokličem, da pride al pa jst grem, najrajši sm pa kr doma. Pa sej mam vas tle gor za čvek in sem res ful vesela, a sem vas našla.
Tud men Julči pridejo težki trenutki.
Izgubila sem oba starša, ko sem jih najbolj potrebovala, mami 1 leto po Matevževem rojstvu. Pa te njegove bolezni, pa skrbi,...mah kaj čem jamrat. Sm včas sem se vprašala, zakaj se vse to glih men dogaja
Ma pustmo to, zazrem se v moje sončkeuser posted image user posted image user posted image pa mi je lepo. Ma ne, nisem vas hotla zamorit.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.12.2007 22:50:03   
natasaom
danes je tako,da če znaš kaj sam narest lahko kaj kmalu prideš do hišice.midva nisva imela nobenega majstra doma.moj je VSE sam naredu..sam električar pa vodovodar bi mogu še poštimat,zidala sva ponoči,ko je hana spala,dasem lahko kaj pomagala.do 2h-3h ponoči.zjutraj pa vstat normalno ob 6h.moj delat za denar,jaz pa otroka merkat pa material navozit.ma se raje ne spomnim kolk garanja je tam..moj je še s strehe padu,ker je bil preveč zmatran-ampak motorko je pa v roki držal.k sreči je dobil samo prasko.
un gnoj je pa spal do 3 popoldan.pa če nisem skuhala kaj mesnega za kosilo je bil užaljen do pakistana.ko sem pa denarnico zaprla je pa naredu kar je naredu..zdej pa prosi sosede,če mu lahko kaj za jest dajouser posted image ..zdrav odlasel moški!!! zaloga je zgleda šla-kar sem uložila in skrinja tud ni polna več

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.12.2007 22:52:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Tud jst sem zelo komunikativna. Če si zaželim družbo za kofe, že kero pokličem, da pride al pa jst grem, najrajši sm pa kr doma. Pa sej mam vas tle gor za čvek in sem res ful vesela, a sem vas našla.
Izgubila sem oba starša, ko sem jih najbolj potrebovala, mami 1 leto po Matevževem rojstvu. Pa te njegove bolezni, pa skrbi,...mah kaj čem jamrat. Sm včas sem se vprašala, zakaj se vse to glih men dogaja
Ma pustmo to, zazrem se v moje sončkeuser posted image user posted image user posted image pa mi je lepo. Ma ne, nisem vas hotla zamorit.

Pa sej ne moriš,če tako misliš.Žal je pač tako da jeusoda včasih prekruta,sam živet moreš naprej.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.12.2007 22:53:48   
natasaom
i smo imeli tud skoz polno bajto obiskov,ko je bila še mami..pa tud z nami je žurirala pri nas doma user posted image
zdej pa tud jest nočem več imeti vsak dan obiske pa kofetkanje.raje tukej čvekam user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
16.12.2007 22:54:35   
makala
Julči, mi mamo relativno majhno stanovanje ( cca 70 kv.)Spodaj kuhinja z jedilnico, dnevna soba in kopalnica, zgoraj pa spalnica,dve otroški sobici in še ena kopalnica. Vse v miniaturnih merah, vendar dobro izkoriščeno. Ne rabm velike hiše, ker ne mislm bit cel življenje suženj zidov, k moraš skoz neki vlagat.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
16.12.2007 22:55:40   
natasaom

nič ne moriš.ampak res kolk imamo vse enih problemov.me zanima kako je tistim,ki imajo vse lepo in pravuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
16.12.2007 23:02:02   
julci
Nataša maš pa pridnega možeka,veš kolko to vela,pa kolkolahk prešparaš,če se človek v življenju sam malo znajde.
Ko sva midva adaptirala stanoovanje,nama je je kital stene,sam ne vpraši kako.če sigaposlušo je bil tako pedanten,ko pa si stene pogledal,te je pa kap.Sma se tolko užgala,da sem ga vrgla iz stanovanja.Nama je namreč tlak ravnal za laminat,pa naredil tolko škode,da sem se po buči tolkla.Je zgleda cel živleje rastu na jeziku,saj Hana ga pa pozna,tk da ve za koga gre.Na koncu je pa žlahtnica okol po moji žlahti šinfala kako sem picajzlasta,dasem si sproti namišljevala,......haloooo saj je moje stanovanje,si ga bom pa že tako uredila da se bom jaz v njem počutla prijetno in ne en prtejen žlahtnik,ki je bil po vrhu še plačan za delo.

Nataša  a vidva sta tisto hišo nardila,ko jezdaj tvoj bivši brat notr.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
16.12.2007 23:02:21   
makala
Natasaom, sigurno, da znamo tisti, k smo že kej v življenju skoz dal, bolj cent življenje.
Eni se pa sam na ven delajo, da je vse v redu in da so srečni,  drgač majo pa ful štalo doma. Sicer pa mislm, da ni družine, ki se nebi srečala s kakšnim problemom. Eni manjšim, eni z večjim. Kdor pa sam seb laže, pa tudi prov.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
16.12.2007 23:05:07   
natasaom

Julči, mi mamo relativno majhno stanovanje ( cca 70 kv.)Spodaj kuhinja z jedilnico, dnevna soba in kopalnica, zgoraj pa spalnica,dve otroški sobici in še ena kopalnica. Vse v miniaturnih merah, vendar dobro izkoriščeno. Ne rabm velike hiše, ker ne mislm bit cel življenje suženj zidov, k moraš skoz neki vlagat.

midva sva imela isto.samo,da zgoraj sta 2 spalnici.malo večji.najina in od hane..
kuhinja z jedilnico,kopalnica,špajza je pa spodaj.zunaj pa še vlažna klet.mi smo v bistvu naredili iz malega vikenda dve stanovanji.najino je vse na novo narejeno,un user posted image  bi si mogu pa samo opremt.adaptacija je bila pa najina..no,zdej je on gor-dokler bo.potem bom pa veleposestnik 200kvadratov ali 4 parcele na lokaciji,da se tepejo že zdaj

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?