|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.12.2007 19:40:37   
Laubica
Sem se pa kar ustrašla,ko si napisala za Hano,še dobro,da jo maš skoz na očeh..pri teh naših malčkih...večji so,bolj pazit moraš nanje ,da se je vse dobro končalo.

Ja jaz tudi-groza kaj bi se lahko zgodilo
Mislim sosede maš pa resuser posted image user posted image tak da maš vedno neko sranjeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.12.2007 19:41:15   
julci

Natasaom ti bogica.Pusti kretene,ker majo sami s  sabo probleme.A najemodajalka jim pa ne more prej prekint najemne pogodbe.Ker s takam bedakam je pa res nemogoče živet.Probi jih ignorirat,naredi se kot da jih ni.user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pomiriš.

Hano pa le čuvaj.Mi smo našga 100 na h,pa nam je vročo skledo primo in se opekel po roki,star je bil pa 2 leti.Tud on je bil velik živc,nagajiv,radoveden,skratka povsod ga je blo polno.Nesreča pa žal ne počiva.

< Sporočilo je popravil julci -- 16.12.2007 19:42:09 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.12.2007 19:48:15   
Laubica
user posted image Eno rožico -za boljšo voljo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.12.2007 19:49:58   
natasaom
ne razumem,da se ti lahko nekdo smeji,ker se zaletiš!!!sej je res,da je bil štorast,samo da se ti en skret smeji ki še izpita nima user posted image user posted image  ne vem no....pogodbo ne upata prekint ker so za stalno prijavljeni-kot najemniki..moj dragi je garač..vso okolico sva porihtala ko sva prišla.v kurilnici je bilo pajčevine za ponort..dobr da se ni kaj vžgalo..ma sej je bv..sam na k... mi gre to,da moram pod isto streho živet s takimi idioti.men teži,da prekmalu zakurim,ko so v pon menjali električni drog,smo bili brez elektrike do 15h.in ta skret je šel ob 13h težit da ga zebe-v pižami!!!!mene bi blo sram!!!!
za svečko pa.si ne upam zamislit kaj bi bilo,če bi šla takrat v štalco user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.12.2007 19:53:43   
hanna1
julci,kolker sem jaz natasaom razumela,je njena stanodajalka v domu in že tolko starejša,da tud najbrž nima pregleda nad dogajanjem...po možnost so pa oni še ful prijazni do nje in ...no ne vem,to ve najbolj natasaom,koliko še lahko pride njena stanodajalka do nje.
Tega pa nikar ne dovoli,da bi morala še skrbet zanjo (stanodajalko),ker v prvi vrsti je pomemben tvoj otrok in kot sama vidiš,imaš dovolj dela,pa igranja in podobno z njo ,skrb za starejšo žensko je pa bolj psihično kot fizično obremenjujoča,ker pričakuje od tebe,da si ji vsak trenutek 1000% na razpolago

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.12.2007 19:54:41   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image Eno rožico -za boljšo voljo

user posted image user posted image  hvala

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.12.2007 20:03:13   
natasaom
pol hiše je od njenih hčerk-spodnji del.mama je do maja živela tukaj.in je hčerama povedala kakšni so.samo ji nista verjeli,ker sta vedno poklicale,da prideta in so vse pospravili.sedaj je pa problem,ker midva poveva isto kot njuna mama govori že skoraj 9let..zares vse uničijo.pa če se kaj pokvari jim je vseeno ker ni njihovo-to pa ni noben način.najemnine niso plačali že več kot pol leta..danes so se zaprli v kuhinjo.tud pozdravt niso prišli..vsak naju vpraša če so pod nami cigani..ona je še kar,sam men to nič ne pomeni,če ni mogla mulcem vtepst v glavo,da se pluva,da papir spada v smeti-čiki tud,da se parkira tako,da lahko vsi parkiramo in pridemo do garaže z avtom..v glavnem fučka se jim za vse..muzko nabijajo tko naglas,da me zbudijo...to ne moreš verjet kako so nesramni.
danes so bile vse tri pri meni.tudi to smo se zmenile,da za mamo ne morem skrbet..sej vidijo,da midva čist lepo skrbiva za stanovanje in hišo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.12.2007 20:06:03   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ...si bo treba jutri vzet čas in vse prebrat...tri dni te ni zraven,pa je že celga hudiča za brat...user posted image ...smo bli pri tašči...pa tudi nakepali smo seuser posted image ...pa bo kar dovolj za letos...no ja,za božič bi pasalo malo snega (pri mojih straših..pod Slavnikom)...ampak ve korošice ste pa zasnežene,a??user posted image
...ne mi zamerit,a grem še spakirat cunje...pa pridem jutri  zvečer v miru...si moram vzet najprej uro za prebrat,pol pa za klepetuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.12.2007 20:07:59   
julci
Hana saj sem razumela,da gazdarca hoče da Nataša zanjo skrbi,to tud jaz nebi hotla.
Če  majo oni tam stalno bivališče je pa drek.
Midvasva bila do pred 3 let tud skoz podnajemnika v bloku,pa so bli trije sosedi,ki so mi na živc stopli,pa bi mi bli lahk starši.Pa smo kr hitro prišli v štric,ker sem jim par takih povedla,da je moj reku,da me bo še ker tožu.Pa meni dol visi za take bedake,ki majo sami s sabo probleme.Hvala bogu mamo zdaj mir,čeprav je od začetka en sosed,ki ma dva stanovanja neki poskušo,pa smo ga hitro na realna tla postavli.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.12.2007 20:08:41   
hanna1
....a najemnino plačujejo preko položnic ,ali na roke in komu to...malo mi ni jasno ta najemnina...kje pa hčerki živita...a pol vsak za sebe dajejo v najem user posted image ....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.12.2007 20:11:11   
julci
pa pridem jutri zvečer v miru...si moram vzet najprej uro za prebrat,pol pa za klepet
pa pridem jutri  zvečer v miru...si moram vzet najprej uro za prebrat,pol pa za klepette primemo za besedouser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.12.2007 20:14:47   
hanna1
No sosede mamo pa mi v redu,je tak mir v tem bloku,kljub temu,da je kar nekaj otrok--čeprav nismo neki prijatli,se pa med sabo normalno razumemo in komuniciramo in zame je to zlata vredno,zato niti ne silim kam drugam-od začetka so spodnji sosedi nekaj težili,ko so imeli dojenčico,zaradi našega Blaža,zdaj je pa mala še trikrat bolj ubrisana in so čisto lepo tihouser posted image user posted image .Sitnobe in nergači so se pa že odselili,njim pa tudi tam zdaj ni dovolj dobrouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.12.2007 20:16:12   
hanna1
jej punce,med enim in drugim sporočilom,ki sem ga napisala,je na RR ratala zima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.12.2007 20:16:43   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

....a najemnino plačujejo preko položnic ,ali na roke in komu to...malo mi ni jasno ta najemnina...kje pa hčerki živita...a pol vsak za sebe dajejo v najem user posted image ....
to pa zdaj tud meni ni jasno,da jih pustita v bajti,če ne plačujejo najemnine.
Midva vem da sva mela v pogodbi napisano,da če kakšno stvar namerno poškodujema ,ne plačama najemnine(plačevala sma je za 1 leto naprej),položnic nama lahko takoj prekine najem.Pa ni se mu blo treba najavit za ogled stanja v stanovanju,čeprav ga v 10 letih ni bilo niti 1x,ker ni blo potrebe.Mogoče bi blo dobro da bi hčerki prišle nekajkrat na ogled brez najave.user posted image Al so nekateri čudni patroni.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.12.2007 20:18:02   
Laubica
jej punce,med enim in drugim sporočilom,ki sem ga napisala,je na RR ratala zima

user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.12.2007 20:18:29   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

jej punce,med enim in drugim sporočilom,ki sem ga napisala,je na RR ratala zima user posted image user posted image user posted image
Ravnokar ugotovila,zdaj grem pa maliko spat spravt

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.12.2007 20:22:18   
natasaom
najemnino plačujejo na roko. midva nakaževa na mamin račun.samo mi nismo prijavljeni-ker imamo stalno bivališče.oni ga pa niso imeli.
meni je bolje,da je tako kot je.upam,da bomo kmalu šli na svoje

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.12.2007 20:22:35   
Laubica
Jaz pa sebe-lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.12.2007 20:27:36   
natasaom
rekle sta,da jim ne bosta podaljšali pogodbe,ker to je pa že preveč..nočeta se pa kregat pa tud mene bi skrbelo kakšno škodo bojo še naredili. najemnino včasih plačajo,včasih ne..točno ne vem,ker me tud ne zanima tolk.vem pa da ne pustita,da jim dovolim priklop na navaden tel,ker ne bojo plačevali.radi bi imeli internet.pa zdej itak nimajo osnovnih pogojev,da bi se sploh kej menili

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.12.2007 20:38:07   
neli99
iiii ... zima je zima na RR user posted image user posted image user posted image

pri nas zuni je -5 stopinj, sem prijazno poslala mojga da še mal zakuri.

naša mala še kar jokca ...user posted image  ... lačna ni, krči niso, ker se ne napenja ... zaspi za 10 min, pa jokca ... pa na rokah zaspi, v postli se pa spet zbudi ... no in tako ure in ure ... še dobr da pol omaga pa da je veliki sine zlatko zaklatko in se sam zabava, pa da je user posted image  še na očetovskem dopustu.

drug teden pa začnemo sami ... sam za enkrat me še ne skrbi ... na srečo ma mala veliko bolj ušesom prijazno frekvenco ... pa jst mal bolj trpežne živce ... pa taščo ki kuha user posted image

hanna lep razgled user posted image

natasaom ... bentiš pa ti sosedi ... te bom rajši še kej poklicala, ko bo kej luknje.

zdej pa punce grem jst k mojemu user posted image  ... sva še od včeri v minusu glede najinih 15 minut za romantiko user posted image

sem vas pa tut jst najprej pol ure brala ... pridne, pridneuser posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.12.2007 20:52:03   
stephany
Sinoči sem morala na hitro zapustit RR, ker se je Klemen zbudil in sem morala k njemu. Je bil potem spet celo noč v ta veliki postelji. Nekajkrat sem ga skušala prestavit, pa je bil takoj jok, še preden sem ga do konca odložila. Potem sem pa obupala ... Potem poleg mene je pa lepo spal, lumpek mali.

Če imaš zoprne sosede je pa res križ. Midva imava srečo, sicer sva v bloku sedaj slabe dve leti, stanovanje imava v najemu, sosedje so pa v redu. Nimamo nekih groznih stikov, a kolikor jih je, so v redu.

Meni je pa zadnjič Klemen iz postelje padel user posted image . Dopoldan je zaspal na ta veliki postelji, kot običajno in jaz sem mu potem ušla, da kaj naredim v tistem času. Vmes sem ga hodila gledat, pa je lepo spal. Nato pa kar naenkrat slišim ropot in nato jok. Se je menda 2x prevalil in pristal na tleh. Se mi je skoraj srce ustavilo od strahu. Hvala Bogu, je bilo vse v redu, še buške ni dobil ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.12.2007 20:53:14   
natasaom
nelli vzemita si pol ure,da ne bosta preveč v minus prišla user posted image ..moj pa jutri pride domov..in ne gre več letos-upam!mi je dost tega,da sem sama doma..pa še podgano sem srečala v štalci user posted image user posted image user posted image  ne vem kje se je vzela.sedaj pa hodim gledat,če so zajčki uredu.

grem hano skopat pa spat poterat,da bo lahko jutri vstala za v vrtec

men je hana salto delala čez sedežno user posted image ..ma dobr da mene še ni kap ruknla..enkrat mi je pa voziček ušel po cesti dol in se ustavil pred prepadom user posted image
celo pot do doma sem jokala ..tamala se je pa smejala na vsa usta

< Sporočilo je popravil natasaom -- 16.12.2007 20:54:16 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.12.2007 20:59:04   
natasaom
pa pod mizico v dnevni sem jo tud že najlda.padla s kavča in spala naprej-na tleh pod mizo

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.12.2007 21:02:53   
julci
Bogi Klemen še dobro da jo je lepo odnesu.Saj jaz ju tud dam na postlo,pa vidimda jo bom res mogla v njeno postlco,ker nikoli ne veš.Zgleda da mu paše da se k tebi stiskauser posted image ,pri nas je Miha spal zraven naju do 4 let,pa da ne boš mislava,ampak še pri 11 letih pridurha sred noči k nama,ker ne more spat.Pol se šeZala spomne da nebo spala v svoji postli ,ponavadi je to proti jutru.Še dobro da je postla velika.user posted image Smo kot sardelce pol.

meni je bolje,da je tako kot je.upam,da bomo kmalu šli na svoje
Takrat boš pa res mela svoj lubi mir,zato pa stiskam pesti da bo čimprej.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.12.2007 21:08:22   
natasaom
]Takrat boš pa res mela svoj lubi mir,zato pa stiskam pesti da bo čimprej.

če bi bilo po moje bi že vse skupej prodala..ampak je treba imet mal pameti in še mal več dobrih živcev-do pravnomočnosti user posted image
za parcelo sva že zmenjena-je rezervirana..tako ,da bomo imeli brunarico user posted image user posted image
upam,da boste kmalu videle kaj naš ati dela

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?