|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
15.12.2007 20:59:33   
Anonimen
Ana, dobrodošla in lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
15.12.2007 21:01:47   
Anonimen
Men tisti link nekaj nagaja, bom še enkrat prpopala.

http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
15.12.2007 21:17:41   
sayuri
urskaj,meni link normalno dela. In je ful ful dober user posted image user posted image user posted image
ANA_P dobrodošla user posted image user posted image user posted image .
JSt grem spet v mižule user posted image  Nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.12.2007 21:19:44   
Anonimen
Men ni hotl odpret, ne vem, kak to.
Ta link je res super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
15.12.2007 21:21:09   
Anonimen
Ciao punce,

vidim, da ste pridno klepetale in sem morala kar nekaj strani prebrati, da sem se prebila do konca. Jaz sem pa opazila, da me full oči bolijo, ko gledam v monitor in se mi še solzijo.

no, jaz sem pa danes bila v avstriji in sem si kupila nosečniške hlače. moje so me tok tiščale v trebuhu, da sem si rekla, da si bom nove kupla, pa mal večje sem vzela, da mi bojo še pol prov. moram reč, da so full udobne in sem vsa srečna user posted image .

mene slabosti še kar niso spustile iz rok, prebava je še kar OK, se mi pa ful spahuje user posted image - neugodno, če si v družbi.

kar se tiče hrane, skoz bi nekaj jedla, ampak ne vem čist točn kaj oziroma hamburger, pleskavica, pica in podobna nezdrava hrana. mislim, da bo bolje, da pojem kakšno mandarino in grem spat, da ne bom razmišljala o hrani.

lepo se mejte, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
15.12.2007 21:58:27   
Erin
anonimna user posted image - kje pa si kupla hlače?  Menda imajo v C&A in  pa v H&M dobre hlače ampak samo v Avstrijii majo menda nosečniški oddelek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.12.2007 22:00:18   
Anonimen
kupla sem jih v H&M. sploh se ne vid, da so nosečniške.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
15.12.2007 22:16:36   
Erin
urska - ful dobr link, hvalauser posted image

A u H&M si jih kupla...Kolk pa stanejo? Sem slišala da so kar okoli 50-70€user posted image Pa gotov jih lahko večaš glede na trebuh-so na kakšne gumbe? Jaz bi take ki jih lahko večaš pa da ne kupuješ za vsak mesec druge, če maš slučajno nenormalen trebuh...user posted image
Drugač pa sem namenjena v Avstrijo it naslednji mesec oz najkasneje februarja...user posted image user posted image user posted image Can't wait...jaz bom pol stvari pokupla, boljš da sam 100€ s sabo vzamemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
15.12.2007 22:28:39   
Anonimen
te, ki sem jih jaz kupla so ble 50 evrov, probala sem pa še ene za 40. so pa take, da jih sam gor potegneš in to je to. imajo povišan pas z blagom, ki je raztegljiv. jaz upam, da mi bojo dolg časa prov - so mi zdaj v pasu oz. na bokih kr široke, pa bom uporabila pas ša bo (no, tud če ga ne bi, mi ne bi dol padle user posted image )

mel so pa tud lepe črne, sive, rjave in žametne. žametne sem probala, sam so mi ble full velike, tko da jih bom kasneje kupla - ko se zredim user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
15.12.2007 22:57:27   
Erin
tejka - pa tebi tud hvala za link, sem prej pozabla, ne bit hudauser posted image

anonimna user posted image - kaj pa jeansuser posted image ? A se kje da take dobit? Jest bi najraje ene črne pa kavbojke pa je to touser posted image , za doma imam pa itak miljon trenerk polet bo itak vroče pa se bomo bolj slačle kot oblačle ane?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.12.2007 23:15:03   
Anonimen
nisem dobro napisala - pod hlače sem misla jeans, k itak nosm najraj to user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
15.12.2007 23:32:38   
Erin
uf...tnx...sem si oddahnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.12.2007 23:33:59   
košuta
Oj!
Še jaz imam komentar: nosečniški oddelek imajo tudi v H&M v Citycentru v Celju (Interspar).  Ni težko najdit trgovine, kar čez cesto pa je nedavno odprti C&A, ki ima tudi tak oddelek. Sama še nisem hodila in gledala za hlačami in podobnim. Mogoče imam srečo, da se mi teža še ni povečala za več kot 1kg, tako da še lahko svoje "običajne" cotke nosim. user posted image
Sem si spomladi kupila tuniko s kratkimi rokavi, ki se zaveže pod prsmi, pa so že vsi mislili, da sem noseča. user posted image  Potem jo pa nisem več nosila, ker nisem hotela vsakemu razlagat, da mi je enostavno všeč. Jo bom pa spomladi lahko nosila user posted image ! Z razlogom in brez potrebnih obrazložitev - bo že vsem vse jasno... Upam!
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.12.2007 23:44:06   
Erin
Jaz imam tukaj najbližji H&M in C&A v Kranju ampak nimata nosečniškega oddelka, Celovec imam pa bližje kot Ljubljano in bom šla kar tja pa menda imajo še full cenejše obleke pa čeprav so iste..vam bom poročala če se splača, da še ve navalite...user posted image

Sem pa mislila da sem edina ki še ne spi...moj je šel na novoletno zabavo pa je pozabil ključ user posted image pa sva rekla da ga do pol 1 počakam...pa kmetijo sem gledala pa sem totalno razočarana nad izidomuser posted image ...zej je pa Truman ki sem ga gledala že 10 xuser posted image user posted image user posted image ...dobr da mam kabelsko user posted image da mam na izbiro še kaj drugega kot pop tv, a kanal  slo 1 in slo2.user posted image
Grem na kavč pa se pišemo jutr....user posted image user posted image user posted image
Nočkooooooooouser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.12.2007 0:07:57   
Anonimen
  NOČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
16.12.2007 8:08:18   
sayuri
Jutrouser posted image user posted image user posted image . Če grem ta prva spat, potem je logično, da sem ta prva pokonci, a ne user posted image user posted image user posted image . Ponoči sva imela s ta malim žurko. Tko je kašljal revež, da oba nisva nič spala. Ko sem že desetič vstala, sem ga kar k sebi v posteljo vzela, ker sem bila kot mesečnik. Ati je šel na žurko in potem je šel kar v otroško sobo spat.... Tko da bom danes spet mogla spanec popoldne lovit. 

Meni so še vse moje obleke prav in upam, da mi bojo čimdlje.user posted image  Čeprav sumim, da mi bo trebuh bolj rastel, kot prvičuser posted image  in tudi hitreje. SEm pa ravno včeraj od prijateljice doila fuuuul nosečniških hlač, pa nekaj imam svojih že.... tako da dvomim, da bom kaj kupovala. Doma sem itak v trenirki in si jo pod trebuhom zavešeš, majic imam pa tud toliko za ponosit. Mi je namreč zelo všeč, če je trebušček viden v majicah, ki objemajo trebušček, ne maram širokih tunik in podobnega. user posted image

Evo, zdajle se že počasi slabost začenja....
A pri vas še kaj naletava sneg? Pri nas je tko lepo user posted image user posted image  Še kar pada in pada user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.12.2007 9:27:11   
Anonimen
Evo mene... druga pokonci!user posted image

Tudi pei nas tako lepo naletava snegec pegec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, tudi jaz ne maram tunik in širokih majic, ampak najraje nosim oprijete, tejlirane kroje, ki poudarijo ženske obline.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
16.12.2007 9:31:48   
Anonimen
Dobro jutro še z moje strani.

pri nas nič ne sneži user posted image , mene pa full grlo boli in nos imam zamašen. moj glas je kot od starga dedca user posted image

jst grem še mal pod kovtr, pa se vam pridružim malo kasneje

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
16.12.2007 9:45:13   
Anonimen
Anonimna, stisni se še malo k svojemu dragemu in bodo šle vse tegobe stran.

A mogoče katera ve, koliko stane horionska biopsija?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
16.12.2007 10:06:02   
K_a_t_j_a
Tudi jaz sem že pokonci kar nekaj časa, odkar je šel moj user posted image delat. Bom spet sama cel dan, pa sej grem k mami na kosilo. Moja mama ful skrbi zdaj za mene, ko sem user posted image pa me ful razvaja. Se že zelo veseli vnučka oz. vnukinje. Pri nas še tud kar naletava sneg. Jaz ga pa nimam preveč rada, sem bolj poletni tip. Če je za Božić in novo leto je čist dobro, pol ga pa lahko pobere.

Jaz sem pa zadnjič že gledela v celjskem C&A nosečniške cote, pa majo lepe hlače, tud elegantne. Sma šle z eno sošolko kupovat cotke za male user posted image user posted image , bo teta meli bojo pa dvojčka.

Midva si tudi ne upama user posted image zaradi tega izcedka, ki sem ga imela.

Aja, punce ful fajni linki!user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.12.2007 10:09:49   
Anonimen
Erin, kje si? Dost spanja, zaspanka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
16.12.2007 10:20:37   
Anonimen
Dobro jutro. Sam tolk skočim v temo, da napišem Sayuri, da jo lepo pozdravljam in ji želim iste želje kot ona meni. user posted image  Sem tudi jaz zate zelo vesela.user posted image

Nati user posted image

Ostale pa lepo nedeljo še naprej, čeprav zelo zasneženo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
16.12.2007 10:31:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Punce, hvala vam za vso podporo.
Nya, tebi pa hvala, da si se tako potrudla in albumček dala gor.

Ni panike, tudi sama sem bila v teh tednih.
Lepo nedeljo želim vsem avgustovkam 2oo8.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
16.12.2007 10:33:22   
Anonimen
urskaj, me je moj user posted image pocrklal in je blo prov luštn, zdej greva pa smrekco kupt user posted image

vas pridem pogledat popoldne

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
16.12.2007 11:00:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Dobro jutro. Sam tolk skočim v temo, da napišem Sayuri, da jo lepo pozdravljam in ji želim iste želje kot ona meni. user posted image  Sem tudi jaz zate zelo vesela.user posted image

Nati user posted image

Ostale pa lepo nedeljo še naprej, čeprav zelo zasneženo.user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?