|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
15.12.2007 14:51:47   
Anonimen
Erin, ti si res zlata! Full se potrudiš za nas. Tudi js upam, da se izcedki čimprej končajo!

Glede srčka na UZ me nekaj zanima, in sicer, ne vem, če se bo v ponedeljek videl, ker: glede na ZM bom noseča 6t2dni, glede na datum spočetja, ki ga namreč vem-21.11.2007(takrat je bila ovulacija in edino ta dan smo seksali, ker druge dni nismo zaradi nekih težav mogli) pa okoli 5t5dni. Edino ta dan je možen za zanositev. Je možno, da bi se srček videl?

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
15.12.2007 14:58:22   
naty13
Meni se je v prvo videl pri 7t3d, en teden prej, 6t2d pa se je videl le rahel obris, tako da sem mogla čez en teden še enkrat pridet. Verjetno ne boš vidla.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.12.2007 15:14:35   
Anonimen
Očitno ne bom imela lepih praznikov. Bom verjetno še cel december v nevednosti in strahu živela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
15.12.2007 16:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Glede srčka na UZ me nekaj zanima, in sicer, ne vem, če se bo v ponedeljek videl, ker: glede na ZM bom noseča 6t2dni, glede na datum spočetja, ki ga namreč vem-21.11.2007(takrat je bila ovulacija in edino ta dan smo seksali, ker druge dni nismo zaradi nekih težav mogli) pa okoli 5t5dni. Edino ta dan je možen za zanositev. Je možno, da bi se srček videl?

Zelo majhna verjetnost je, da bi se videl srček. Jaz sem bila na prvem pregledu noseča cca. 5t2d, pa se je videla samo pikica, bom dala v album, pa si poglej. Na drgem sem bla pa 9t2d se je pa videl. malo zgodaj je še za srček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
15.12.2007 16:12:31   
Anonimen
Sej ti bo povedal, če je do zdej vse ok tudi brez srčka. Ampak ne se sekirat, če se ga še ne bo videlo. Prazniki so pa ravno primerni za božanje trebuščka in nenehno razvajanje.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
15.12.2007 16:47:21   
birdy
Sem vas mal pogledala, naše naslednice, in videla da sta Kind Lady in Kajsica imeli ss. Punce, ful mi je hudo za vaju, joče,m z vama. Ampak zjokajta se in se potolažita, potem pa v nove boje. Pa vso srečo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.12.2007 18:46:21   
Erin
urskaj - včeraj ko sem imela UZ( se je videl srček) sem bila noseča 7t 1d, ampak na UZ listku piše da je plod velik za 6t 3d, se pravi, ko sem imela prvi pregled 1 teden nazaj sem bila namesto 5t 6d noseča 5t 1 d (srček se še ni videl).

Hočem rečt da ker boš imela pregled v podobnih dneh oz malo več, se ne sekiraj če se srčka še ne vidi...poskusi se zment za še en pregled čez kaka 2 tedna,...(jaz sem jim rekla da bom prišla decembra še 1x na pregled če pa ne bom mogla pa da bom šla samoplačniško pa so mi dal datumuser posted image ), pa reč da te skrbi ker si imela izcedek...
Ene še pri 7 t ne vidijo srčka..tko da če pri tem tednu se še ne vid ni panike...vseeno pa držim pesti da bo veselo utripaluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.12.2007 18:52:15   
naty13
Pri 8t pravjo ginekologi da naj bi se srček 100% videl. Upam da ga jaz vidim 3.1. ker komaj čakam da mi pove če je vse ok.

Kje so pa vse ostale user posted image ?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.12.2007 19:05:26   
Erin
nosečniška utrujenost jih daje in pančkajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 634
15.12.2007 19:15:28   
naty13
Jest sem pa dons kar dobra. Zdej zadnji teden sem bla pa tko utrujena kot da bi mogla ta mesec rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej najsabš je od 1 - 2 meseca, pol se pa začne umirjat. Konec je zategovanja v spodnjem delu trebuha, slabosti...... Saj pri meni se je vse umirilo. Tud prve tri mesece največ na wc hodiš, pol se pa vse umiri.

Je pa najbolj zanimivo spremljat kako iz tedna v teden napreduje user posted image  v ratvoju. Pri 7t le pikica, pri 11t je imel pa že obliko telesa ( glava, trebuh in noge in roke pa je bilo v enem)

Kaj pa se dogaja, a smo tko zoprne, da nobena ne pride k nam? user posted image user posted image user posted image
Katera si bo drznila prva povedat za user posted image ? Ja zdaj gre pa proti koncu meseca, pa nas je tko mal? A bomo kakšen rekord podrle?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.12.2007 19:20:05   
Anonimen
Punce, hvala vam za vso podporo.
Nya, tebi pa hvala, da si se tako potrudla in albumček dala gor.

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
15.12.2007 19:20:26   
K_a_t_j_a
Tudi jaz še nisem videla pri 5t2dni srčka in me je G naročila spet čez en teden. Jaz se že boljše počutim razen zgage.user posted image Izcedek je pri meni isto kot pri urskij, samo če sežem malo v nožnico tam je še čist mal svetlo rjavga, drugače pa ga ni več. Hvalabogu!

Jaz sem pa danes vidla pri naši žlahti engauser posted image , star je šele 2 meseca. Joooooooooooj kak je to luštkano, ima take lepe temne učke pa ful lask je tak ko punčka, v resnici je fantek. Pa še 2 user posted image sma ble na obisku. Komaj čakam avgust!!!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 637
15.12.2007 19:23:48   
Erin
Nismo zoprne...bodo že prišle..ne skrbi...res pa je da jih je na juliju fuuuuul (čez60) medtem ko jih je na juniju  okol 50..vsak mesec drugač... še pestro bo...user posted image user posted image
Npr. jaz sem na juliju povedala 20 novembra da se pridružujem pa sem bila okoli 40-ta ki se je pridružila (pa čeprav sem sedaj samo tukajuser posted image ..

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 638
15.12.2007 19:28:23   
naty13
A niso te punce ki M ne pričakujejo decembra in v primeru user posted image  že septemberke. Saj mislim no

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.12.2007 19:32:02   
K_a_t_j_a
Pri nečakajočih na M v decembru je tak žalosten seznamuser posted image , upam da se nam še pridruži kakšna borka za user posted image !

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 640
15.12.2007 19:32:53   
Erin
niti ne..če so zadnjo M imele 23.11. in je ne pričakujejo (npr.če vzamemo 28 dnevni ciklus) 21.12 in zanosijo sedaj imajo rok 30.8 in so našeuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 641
15.12.2007 19:54:38   
Anonimen
Sem malo razmišljala... če bo v ponedeljek vse ok na pregledu, kar srčno upam in držim pestke da bo.... torej, in če se ne bo videlo srčka in me G ne bo naročil čez kakšen teden in šele takrat, ko imava dogovorjeno, to je 11.11.2008, bom šla na samoplačniški pregled nekam drugam. Lahko grem kamorkoli, me bodo sprejeli, čeprav nisem njihova pacientka?

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
15.12.2007 20:12:14   
Erin
am...ne vem...mislim da ja...če plačaš ti ponavad vse nardijo tko da ti kr pojdi če te ne bodo prej naročili...jaz bi tud šla, če bi bila na tvojem mestu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
15.12.2007 20:13:23   
sayuri
Evo me zaspanko user posted image . Sem mogla izkoristit vikend in sem spet prespala popoldne user posted image user posted image user posted image . Pravzaprav sem imela najprej zelo dober namen igrati se s ta malim v sobi, potem sem se pa na njegovo posteljo ulegla in sploh ne vem, kdaj me je zmanjkalo user posted image . Zbudila sem se čez 3 ure user posted image . Dopoldne smo vsi trije po snegu noreli in to nas je utrudilo - mene izgleda še najbolj user posted image user posted image

Slabost je danes spet tko zoprna, kot sto hudičev user posted image  Še dobro, da se vsaj proti večeru malce umiri. Jst resnično non stop jem user posted image . Kako se bo to končalo, ne vem. AMpak le s polnim želodcem omilim slabost. Drugače mi gre stalno na bruhanje user posted image .

Punce, povejte mi, a ve kaj user posted image ? Jst se sploh ne spomnim, kdaj sva midva nazadnjeuser posted image . Po moje je že 2 meseca minilo. Ko sem bila na injekcijah sem imela ful hude reakcije in sem se izredno slabo počutila, tako da nisva.... po transferju ni priporočljivo 14 dni nič,potem sva se pa oba dobesedno odpovedala temu, da ne bi bilo kaj narobe.... Pred pol leta so namreč po abraziji histološki izvidi pokazali, da je šlo za molno nosečnost - ko eno celico oplodita 2 spermija. Glede na to, da je pri namabilo jasno eno jajčece ročno oplojeno z enim spermijem, obstaja možnost, da je prišlo do ponovne oploditve ob spolnem odnosu.... Zato sva se zdaj midva vzdržala..... Pa zdaj mi je itask tok slabo, da tud pomislit ne morem....

Uf, zdajle sem pa naložila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
15.12.2007 20:13:55   
ANA_P
Pozdravljene,
da ne boste rekle, da nas bo za avgust premalo. Evo še mene, da se vam pridružim. Nisem se še vam želela, ker imam 21.12. prvi UZ in komaj takrat, ko bi videla da je vse OK, sem se vam nameravala pridružiti.
No, pa ste me prepričale, da sem se prej javila na tej temi. Torej, moj prvi dan zadnje M je bil 9.11., sem prvič noseča, zanosila pa sem z umetno oploditvijo. Kdaj imam predviden rok, še ne vem, po izračunih, mislim, da  15.8.. Natančnejšega še vam javim.
Vsem novim nosečkam pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
15.12.2007 20:15:45   
sayuri
Aja, še to - v Dravljah je ogromnno ginekologov, ki opravljajo NS. Poznam vsaj še dr. Babnikovo. Mislim pa, da jih je 5 ali 6. user posted image user posted image user posted image

Ob tistih vražah sem se pa jst tolk nasmejala....user posted image user posted image user posted image  Jst v to čist nč ne verjamem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 646
15.12.2007 20:30:25   
Erin
ANA dobrodošla!! In čestitke!!user posted image user posted image user posted image Lepo user posted image ti želim!
sayuri - panka našauser posted image user posted image user posted image user posted image kok si fletna...a veš da mi pa nimamo niti pikice snegcauser posted image ...men ni lepšega kot pogled skozi okno gledat kako sneži in zasneženo pokrajino..vaaaaaa...hočem sneeeeeguser posted image
Ti non-stop ješ, men pa sploh ni do hraneuser posted image , ampka boš videla bom pridelala največ kil, ker sem take strukture pa če bom mal pojedla se bom redila kaj šele če bi ful...v zadnjih 2 mesecih sem dobila 5 kg pa sploh ne vem s kje???
No, sej je dobr da mi ni tolk do hrane...se pa velik na sadje spravljam, ravno sedam papcam pomarančke...vitaminčki njam.

Glede user posted image user posted image user posted image , jaz ne upam, sva 1x pa me je vse bolel, sedaj pa kar mal ročno opraviva..ma se mi smil pa ga moram mal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ga razvadla prejšnje mesece ko sva po 10x od prvega dne zadnje M pa do konca O ko sva vneto delala na otročku...sem hotla Gin vprašat pa sem pozabla kako je s tem...bom sedaj v četrtek ko mam spet pregled - me zanima če lohka če mam izcedek pa za ciste moram vprašat kaj je z njimi??? Kako to da mi jih ni opazila medtem ko mi jih una na urgenci odkrije 3!!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 647
15.12.2007 20:52:03   
tejkaz
Dober večer
Ste pa čveke avgustovke. user posted image
Mi smo imeli en lep obisk čez popoldan. Ste bila pri nas en par, ki januarja pričakuje dojenčka. In smo imeli hude debate. Super je bilo, res. Eva je tudi uživala. Sem se pa full najedla in upam da mi jutri ne bo slabo.
Jutri zjutraj grem pa k bratu na praznovanje njegovega rojstnega dneva in nas cel dan ne bo tako da se naslednjič javim šele jutri zvečer user posted image user posted image

Joj, ti izcedki. V prvo sem ga imela in je G takoj rekla da je to rizična nosečnost in ničuser posted image prve tri mesece. Sedaj sva nazadnje pomojem takrat ko sva pikico naredila in po mojem vsaj do 9.1 ne bova. Me je kar strah. Saj obstajajo druge oblike zadovoljevanja tudi user posted image user posted image Midva se imava itak fajn vedno user posted image

Erin, super linki. Grem še jaz enega poiskati. Mi je tudi full dober.
Punce, vašo pomoč rabim. Sem si naredila tisti widgetbox koliko dni je še do poroda ampak mi nekaj nagaja. A moram pri kodi v podpisu kaj izbrisati? Računalničar sem pa ne znam user posted image user posted image
Evo, grem še link poiskat potem pa ajaaja

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 648
15.12.2007 20:55:22   
tejkaz
No, sem ga že našla. Ta je meni res dober link.

Pa lahko noč user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 649
15.12.2007 20:55:41   
tejkaz
O, kura jaz

http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?