|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
14.12.2007 9:52:21   
bačko
Bravo Ditauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.12.2007 9:55:21   
Freycha
mater Bačko, Žana pa že konkretno sedi. Če jo dam jaz v tak položaj kar pade na nos, pa potem nastran user posted image user posted image user posted image  ji ne bi dala 5m, res ne user posted image

Zvesta, saj bo bolje enkrat...... Kaj pa, če bi ga pustila, pa da vidiš, če se bo umiril sam?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.12.2007 9:56:15   
Anonimen
Jaz bom popizdlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Nič noče, noče jesti, samo dere se, če ga obrišem......................................................... Da ti tako majhen otročiček živce skoraj požere... Aaaaaaaaaaaaa....

Grem k njemu, dokler je dobre volje

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
14.12.2007 10:03:43   
bačko
Angel-Rebeldeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Saj bo bolje.Pač imajo svoje momente in nam morajo nagajati.
Hvala Freycha!Samo ima 5 mesecev.Saj ima tudi že 8500g.Malo prehiteva vse, ampak je rekla zdravnica da je to pri njej normalno ker je tako močna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.12.2007 10:05:08   
SANEK1
Bačko in Ulla, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za fotke!!!!!

Ula ma že skoraj daljše lase od mene.user posted image user posted image user posted image  Ful je lepa punčka.
Žana, pa tak lepo sedi. Tak je meni včeraj za par sekund v naročju sedala. Pa še to pred taščo! nater sem bla ponosna.user posted image user posted image user posted image

Freycha, me pa ignorira!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.12.2007 10:08:48   
Freycha
kaj te ignoriram?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.12.2007 10:15:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zvesta, saj bo bolje enkrat...... Kaj pa, če bi ga pustila, pa da vidiš, če se bo umiril sam?

Punce, hvala vsem za vzpodbudne besede....
Freycha... sem poskusila že tudi to... pa se tako dolgo zaletava, da se v posteljici čisto poprek obrne, in pol se našpana z glavo in nogami med gatre in tuli, kot bi ga iz kože dajali
Sem ga probala met pri nama v postelji, pa ni nobene razlike.
Ne vem kaj še naj poskusim. user posted image

Kdaj se lahko da otroka v večjo posteljo? Ker naš zgleda nima dost placa. Zdaj sem ga uspavala in odložla na sredino posteljice. Čez minuto je jokal, ker ko se je obrnil, je že bil v gatrah. S takim sunkom se obrača, da ga vrže čez celo posteljico. Imamo pa 120x60.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.12.2007 10:16:55   
Anonimen
S takim sunkom se obrača, da ga vrže čez celo posteljico. Imamo pa 120x60.

Mi smo imeli pri starejši takšno skoraj do 2. leta, potem je šla direkt v veliko posteljo...mlajša je čez dan še vedno v zibki, ponoči pa pri naju...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.12.2007 10:18:48   
tini6
No, da se javim. Naša noč bila spet pestra, zdaj je prehlad boljši, nima več vročine, upam da bomo počas zgural na stare tire!

Zdaj pančka, pol ji bom pa spet jabolčka pripravila za malico. Upam da bo danes jedla

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.12.2007 10:20:09   
SANEK1
 Freycha, verjetno si spregledala post, kjer sem te spraševala kdaj prideš kaj v mesto, da se končno z Sonjo dobimo.user posted image user posted image user posted image
Samo ne se zmenit va parku.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.12.2007 10:22:24   
krkatja

Ta forum je res špica, sem se vsaj lahko prepričala, da ni samo moj mali danes tečen. user posted image

Žana, pa tak lepo sedi. Tak je meni včeraj za par sekund v naročju

A ve vaših tamalih nimate v sedečem položaju? Meni je P rekla na pregledu pri 4-ih mesecih, da lahko sedi ob opori. In ko ga imam na rokah, ponavadi vedno sedi-ker ima boljši razgled. V antilop stolček sem ga pa začela dajati vsak dan za 5 minut. Ga pa obložim spredaj s plenico, ker drugače ga včasih naprej vrže.
V kengurujčku ga sicer imam redko, bolj ko moram kam skočit (1krat na teden) in voziček ni praktičen. Sem ga pa dala že pri dveh mesecih, ampak takrat bolj za poizkus, potem pa me je vest preveč pekla in sem počakala do tretjega meseca. Zdaj pa itak ne mara preveč biti vkleščen v kengurujčka.

Aja pa še Jurij v stolčku
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.12.2007 10:23:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

S takim sunkom se obrača, da ga vrže čez celo posteljico. Imamo pa 120x60.

Mi smo imeli pri starejši takšno skoraj do 2. leta, potem je šla direkt v veliko posteljo...mlajša je čez dan še vedno v zibki, ponoči pa pri naju...

Ma ja, saj naša Gabrijela je še pri 4. not spala. Smo jo zdaj zaradi Izaka deložirali. Jaz še nisem vidla takega obračanja. Pa še v spalni vreči je, ampak mu vseeno rata.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.12.2007 10:24:50   
krkatja
Zvesta naš se tudi v posteljici obrača, potem ko se zagozdi, pa začne v spanju cvilit in še bolj rinit v rešetke. Zato mu ko zaspi ob rob posteljice dam zajčka, tak da ga ta zaustavi, ko začne rotirat.

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.12.2007 10:26:51   
Anonimen
Krkatja, v naročju so lahko v sedečem položaju, če so s hrbtenico naslonjeni na nas...
Pa po moje 5 mint na dan v stolčku tudi ni kriza. Več sedenja ob opori pa se en priporoča zaradi posedanja hrbtenice.

Jaz Izaka še ne odlagam nikamor sedet, ker še nima volje ne razvitih mišic. Kot je napisala Freycha, ga kar potegne naprej. Mi je pa fizioterapvtka rekla, da imajo vsi otroci, ki veliko polivajo, ohlapne trebušne mišice in je to normalno. Rekla je tudi, da jim to ponavadi ostane za celo življenje in recimo težko dolgo stojijo, sedijo... Vedno iščejo kam bi se lahko naslonli, oprli. Je rekla, da zgledajo kot lenobice, a da je to fiziološko pogojeno.

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.12.2007 10:27:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Zvesta naš se tudi v posteljici obrača, potem ko se zagozdi, pa začne v spanju cvilit in še bolj rinit v rešetke. Zato mu ko zaspi ob rob posteljice dam zajčka, tak da ga ta zaustavi, ko začne rotirat.

Jaz mu sicer igračke proč poberem, ker ima pol še manj placa, ampak ima na posteljici obrobo, a ga ta ne zaustavi. Še bolj rine v njo.

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.12.2007 10:28:37   
tini6
Naša pa ful brca ob ograjico, da se vse trese

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.12.2007 11:11:12   
julij
Zvesta,user posted image user posted image user posted image
Tudi mi imamo posteljo 60×120. In ko se mala obrne, je že v ograjici. Si tudi ne predstavljam, da bi lahko dve leti noter spala. Pa nič ne joče, samo zjutraj jo najdeš obrjeno poprek, pa z nogami med gitrami.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.12.2007 11:47:06   
anja7
Dan!

Sanek; Živa je pa res prava carica. Bravo Živa
Freycha; user posted image user posted image user posted image  za Dito in spanje. Naš Tilen že drugi dan sam zaspi v vozičku, al pa na postelji. Ne morm verjet. Brez naročja, brez sesalca,...Noro.

bačko; Žana pa prou lepo sedi. Pa tud če ti je ratal sam za fotkat, je dost. Naš še ne sedi. Edin ob opori je tok zdržal, da sem ga slikala.

Angel_Rebelde; upam, da se to čimprej uredi in da ti bo čim manj nagajal.

Zvesta; zate pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te čist razumem, ker se nam to isto dogaja že skor en mesec. Prej smo ful lepo spal ponoč (smo mel vsak večer nore krče, ampak je pol vsaj ponoč spal). Zdej pa zvečer ni krčev in lepo zaspi in pol spi pol urce al pa eno uro in se začne premetavat, migat z glavo, odrivat, jamrat, včasih zajoka in pomaga samo joška. Tko, da skoz spi pri meni, ker nisem sposobna vstajat ne vem kolkrat na noč. Zdele je blo dva dni malenkost bolš. Sem mislila, da so zobki, al da ma ponoč krčke, ampak enostavno nisem več dost pametna kaj bi to blo. Tko da zvesta sočustvujem s tabo.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.12.2007 11:52:35   
siskamiska
Zvesta ko se je pri nas dogajalo da je David skakal po postelji sem mu dvignila naklon in od takrat je mir. Poskusi!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.12.2007 12:20:28   
Anonimen
anja7... Izak noče ponoči ne hrane e pijaše.. ne zizene flaške

siskamiska...ko smo zaradi prehlada dvignili vzglavje, je bilo vse skupaj še slabše..

danes ponoči ga bom probala povit v štruco...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.12.2007 13:10:51   
Anonimen
Tako. Pediatra smo klicali in so rekli, da nam ni treba nič hodit tja user posted image , dokler nima vročine, da ni nič hudega, ker zakašlja samo, ker dojenčki še ne znajo pogoltnit in izpihat sluzi in zakašlja, ko se mu preveč steče v grlo. Sem si dokončno oddahnila.user posted image

Sanek1, ful so lepe slikice!user posted image Pa sem pogledala (končno!) še albuma od Bojane in Češnce in so seveda tudi krasne slikice!user posted image

Joj, zdaj ko je Freycha omenila bumbota, sem se spomnila, da naš divjak že zdaj spleza ven iz njega user posted image , tako da ni šans, da ga dajem not. Sem ga dala samo dvakrat in je obakrat zlezel ven in seveda pikiral na tla! Tako da ne vem, očitno ga bom kar prodala, ker nam ne bo prav prišel.user posted image

Miša99, jaz mislim, da kengurujček zaradi hrbtenice ni ok, da je glavica še najmanj problematična.

Zvesta user posted image user posted image . Kako zelo dobro te razumem!user posted image user posted image

Ulla, kot ponavadi, tamala je svetovna na fotkah!user posted image

U madona, bačko, Žana pa res že fuuul dobro sedi!user posted image

A_R
, še tebi user posted image . Tudi tebe zelo dobro razumem.user posted image

krkatja, kako začuden je v stolčku.user posted image

Nič, moj mali diktator že teži. Sem mislila, da bom lahko šla kosilo zdele skuhat, pa nič ne bo...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.12.2007 13:15:06   
tini6
Jaz pa sem našo pikico prepričala, da nazaj zaspi, zdaj pa đe kar spi. Super

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.12.2007 13:18:41   
Anonimen
A da ni danes user posted image  dan? user posted image

Ponavai spi dopoldne 1 uro, opoldne 2-3 ure in popoldne 1 ur.

Danes je spal dopoldne 15 minut, zdaj opoldne pa 45 minut. user posted image

Ko da nimam že dost vsega...

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.12.2007 13:20:07   
bojana2
Tašonka...super, da z Juretom ni nič hujšega...user posted image

Krkatja...Jurij je pa tak carti v stolčku...user posted image

Moj mali pa noče jesti GH!!! In kaj zdaj... user posted image   Sem mu prejšnji teden dala pretlačeno banano - nič, sem mu ta teden ponudila kuhana jobka - nič...tko se namršči, ko mu dam v usta, da je joj...user posted image ..in seveda ven spljuva...
A naj kako mlečno kašico poskusim, al kaj?!?
Pa sem bila 100%, da bo ful rad jedu, pa mu sam steklenička z mlekom diši...
Vaše pupe pa že tko fajn papcajo...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.12.2007 13:27:30   
madejka
Da se javim za danes. Naša noč je bila čudna. Se je zbujal vsako uro do pol štirih, ko sva jedla in potem migal naprej. Sploh ni več htel spat.user posted image Pa je mojemu prekipelo po kaki uri, pa ga je dal v posteljico in glej ga zlomka mali zaspiuser posted image In je spal do devetih!user posted image Pa še takrat se verjetno ne bi zbudil, če ne bi midva vstala.
Smo šli danes rihtat vse za porodniško in zrihtali!user posted image Od ponedeljka dalje je uradno moj na porodniški, jaz pa delamuser posted image Če to ni nekaj krasnegauser posted image

Joooj kak so sladke vaše slikce!user posted image Krkatja Jurij je pa full dober v tem stolčku!user posted image

Zvesta, A_R, Tašonka in vse, ki imate grozne noči OBJEMČKE za vas!!! Pa da vam še mojga najlepšega smajlija pripopam: user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

TAŠČA
nataly33

Ali se razumete s taščo?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!