arneja
|
Abra, še enkrat, noooooro . Kako je očka reagiral ? Sem tudi jaz že razmišljala o tem, kako bi obelodanila, da smo plusek zagledali, pa potem verjetno res vsi načrti propadejo, ker hočeš čimhitreje svoj srečo sporočiti svetu . Aja, se pravi, ni nujno, da joške bolijo, si ti živi dokaz . Pija, a ti samo B kompleks jemlješ ali tudi Elevit? Se bojim, da se ne predoziram . Je foliklček končno poknil ? Mlinčka, ti dolgo nič ne napišeš, ko pa, se pa full potrudiš s sličicami . Narobe pa itak nima nič iti, ko boš trepetalka, ne ? Imaš prav, med tednom po službi verjetno res ne bomo skupaj v hribe hodile, razen s kakšno veliko baterijo . Pivo bom pa pila, ko bom spet v postopku, prej sigurno ne, ker mi ni nič kaj preveč k srcu prirastel . Si včeraj fino navijala z glavo družine - vsaj predvidevam, da je šel tudi on zraven ? Kajsica, a si spet k mamici pobegnila, pa ne moreš nam reportirati ? Dakec, če bi hodila k Reškotu, bi bila v decembru isti trenutek na vrsti, pa po novem letu tudi verjetno. Pa še stokrat bolj zabavno je pri njem kot kje drugje . Abra, imaš prav, potem nobena vegetarijanka ne bi imela otrok. Mora biti pri meni nekaj drugega krivega, da celice niso zrele. Pa Mišek vem, da je meso, pa je imela enak problem. Mišek, daj javi, vsaj na ZS, prosim . Koliko Menopurja si imela pa ti v prvem postopku in koliko sedaj? Pa koliko celic prvič? Jaz sem pa danes že malo bolje, saj enkrat do drugega tedna bo že spet vse ok z mano . In glavno, da je tvoja palčka resnice pokazala resnico - da si srečka . Konina, Sharm je menda super, boljši kot Hurgada. Jaz sem sicer bila v Hurgadi dva dni, pa je bilo tudi tam super, tako da bo v Sharmu noro . Pa raj za potapljanje je Sharm . Dejzi, ti bi pa mene kar s Smile-om nalivala ? Jaz sem ponoči šla spet na čaj z medom, ne pa na pir . Je pa tisti tvoj Rambo včeraj moral kar nekaj viruskov včeraj pobiti, ker malo bolje sem pa zdajle že res. Vsaj ne rabim vsako sekundo robčka, pa kihnila tudi še nisem danes . Super, da so tvoji virusi tako razumne sorte in so samo po malo strožjem pogovoru odšli stran .