mlinčka
|
Helou! Tukaj sem, punce, tukaj, samo bolj undercover . Zagreto berem, za kaj napisat me mora pa prav zagrabit, da se spravim. Pa že nameravam, sploh ob kakih super novičkah, pa se odločim, da bom kasneje, ko bo več časa in kasneje spet nič od tega. Mah, počakte, da napredujem v trepetalko, ko bom vsakodnevno analizirala simptome, jamrala, kako je nevzdržno čakat al pa depresivila, ko bo šlo kaj narobe. Se popravljam - če bo šlo kaj narobe (bolj pozitivno, ne?). Kar se tiče Rožnika , bi bila, glede na vreme, danes idealka. Samo tkole med tednom, ko je tema že ob 17h, je kar malo utopično. Vikendi so bolj realni, samo uskladit se bo treba. Čestitke vsem novopečenim nosečkam ! Ve ste naš navdih . Zdej pa vse lepo po načrtu - malo znosnih slabosti, špikanja, glavobolov, bolečih in velikih jošk(ic), veliko osrečujočih malih dogodkov (UZ-ji, šoping tistih micenih corti oblekic, urejanje sobice, brcike,...), na koncu pa glavna nagrada - ena dišeča, zdrava, cca 3kilska štruca (ali dve, seveda)! Pridemo za vami! Abra, ti si moj vzor! Faca si, da zdržiš! Saj sem sama tud vztrajne in trmaste sorte, ampak v taki situaciji bom zdaj prvič in upam, da ne bom počela kakih neumnosti. Ampak jutri pa takoj na raport! Da nas ne boš v nevednosti predolgo puščala. To nam škodi! Kajsica, ti nas res predolgo mučiš, me smo firbčneee! Puncam, ki ste bile tako ali drugače ponovno razočarane, pošiljam en ogromen . Arneja, hitro se pozdravi, da boš lahko še kako pivo nagnila, če je dobro, je dobro, tuki ni kej! No, pri meni ne dogaja nič vznemirljivega. Vsako jutro namesto kofeta eno dozo suprefacta, še predno dobr spregledam. Še dobr, da zadanem in kej ne pobrkljam. Sem že prava . Dejte mi samo nekaj povedat, prosim. V ponedeljek, 17. 12. imam 1. UZ. Kolikor jaz stvar razumem, naj bi do takrat dobila M, ali pa vsaj kmalu po tem. Vse lepo in prav, če bi to moja zastopla. Ampak, ker se že od nekdaj obnaša čisto svojeglavo, me zanima, kako gre v tem primeru stvar naprej? Ker, kolikor vem, jo suprefact ne pospešuje in po tej logiki jo lahko čakam še lep čas. Ali se motim? Dodatno me še nekaj bega. Kmalu po začetku suprefacta se mi je pojavu konstanten prozoren izcedek, ki je bil najprej zelo tekoč (se opravičujem za nazornost, ampak kar kapljalo je ven), potem pa vedno bolj vlecljiv in tega je bilo res v izobilju. Zdaj ga je vedno manj, je pa še vedno prisoten. Ob vsem tem, me je na trenutke parkrat kar fajn štihnilo v enem ali drugem jajčniku. Če bi ble to običajne razmere, bi mi blo jasno, da je bla ovulacija, sam kaj pa v teh okoliščinah? Kar se tiče mojega ciklusa, bi bilo popolnoma možno, da bi bila O šele zdaj, čeprav ponavadi jih ne čutim (oz. verjetno sploh nimam ). Torej da povzamem bistvo - če je bla tole O, ali to pomeni, da bom še 14 dni samo na suprefactu, da dočakam , ali imajo na GK kak backup plan za take primere? Mende nisem edina z nerednimi, podaljšanimi ciklusi? Tuki pa res ne . Aja še to, ali je tole kar je pri meni spominjalo na O, lahko samo posledica suprefacta? Šit, zdajle, ko sem tole prebrala, še sama nisem zihr, če se razumem . A vemo, kaj sprašujem ? Res bi bla vesela kakega zunanjega vpogleda v tale moj šmorn! Oki doki bejbe, morm se mal ustavt, je že glava družine (ja valda ) domov prišla, štedilnik pa prazen! Še dobro, da je izredno prijazno in razumevajoče bitje! Upam, da mi danes še kaj uspe naklofat, čeprav bom zvečer na terenu. Grem gledat in kot pri norcih, čeprav nam bolj slabo kaže. Čau bau!