|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
13.12.2007 20:34:29   
Ronči
bojana še meni geslo plissss

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.12.2007 20:51:34   
baja*
miša99 pozdravljenauser posted image
Lan in Lana čestitke! user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.12.2007 21:08:34   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Evo Afnica, samo za tebe in tvoja sončka:

Lana in Lan, vse najboljše za vajin 7 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jih je dovolj? user posted image user posted image user posted image

Mislim, da manjka en tale user posted image !! user posted image user posted image  

Hvala VSEM za čestitke!!!

Včeraj sva z Lanom imela ceplenje- malo z zamudo, saj je imel (kao) povečana jetra. Ne vem kako mu kuhano vino škoduje, saj ne dojim. user posted image  No, to je bilo 2. ceplenje, prenesel je vredu. Strah me je bilo kakšne alergične reakcije.

Danes smo pa imeli UZ glavice. Pri Lani je bilo že prejšnjič b.p. Danes pa niti ni mogla kaj veliko videt, saj ima na tistem mestu hemangiom. Kontrola ne bo več potrebna. Pri Lanu je bila prejšnjič še ena malenkost, sedaj je vredu. Sem vesela, saj je imel možganske krvavitve in me je prejšnjič prav prestrašila. Naj bi imel krvavitve na delu, ki je za gibanje in da so pač lahko posledice.

Jutri imam še z Lano EEG- držite pesti, da bo vredu.
Bioresonanco z Lanom sem odpovedala, saj se mi ure prekrivajo.

Naj se pohvalim, da je user posted image doma te 3 dni! user posted image  Kar ni bil že od očetovskega dopusta v juniju. Še iz tistega je šel 2 dni prej.

Jelenche user posted image  

Fraycha danes sta Lan in Lana dobila kartico od babice (ne povedat, da sem jo prebrala user posted image ). Na njej je Planinski dom na Gospinci (n.m.v. 1478m)

S tem geslom ste še mene naredile radovedno. Bojana, jaz tudi prosim!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.12.2007 21:40:12   
krkatja
No, mali je končno zaspal, vmes se že enkrat zbudil. Ga je delanje odtisov zmatralo. Res gre dosti boljše, če uporabiš prstno barvo. Pa odlitek nogice nam je tudi ratal-jupi.

Tini6 jaz bi šla k P. Da se ne bi kaj drugega kuhalo. Vsaj bolj mirna boš.
Nia, pri Juriju se ful pozna, če čez dan dosti spi. Zdaj mi čez dan spi tudi po uro in pol skupaj, zato pa ga ponoči ne dobimo pred pol enajsto v posteljo. Sploh pa sem nekje brala da spijo čez dan prbl. 2x2h spanca.  Jaz bi ga verjetno kak dan poskusila zbujat, pa ga čimdlje držat pokonci. Mogoče pa boš mu vsaj nočno rutino zmedla. Ker hujše skoraj ne more biti.

Čestitke vsem petmesečnikom in polletnikom. Ijoj, tak rastejo, da bodo počasi še tamali na forumu kakšno temo odprli!

Naš mali je pa danes bil tak grozen. Prav razjezil se je dvakrat. Enkrat, ko ni mogel stlačiti nekega plastičnega obroča v usta in se je znerviral, drugič pa ker mu nisem pustila daljinca (se je že začelo). Prav namrščil se je in se drl a-buuuuu (ta besedna zveza je rezervirana za najbolj stresne trenutke). Drugače pa zna že reči ma-ma-ma-ma, bababa, razne različice gu-ja. Pa celo parkrat mu je ratalo "ne" rečt (s takim ozkim e-jem...nič kaj mariborskim user posted image ).

S to GH ste me pa tak zamikale. Ampak smo dali predlog še v razpravo. Glavna dilema: jabolko ali korenje. Kuhano ali surovo. Do božiča bo že dobil kak grižljajček. Da ne bo gledal, kak se vsi bašemo, on pa še vedno mleko žuli. user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.12.2007 21:41:16   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

bojana2, hvala za geslo. Luštne slikce!user posted image   Uau, kako velik je že Jaša. Sem morala iti prav na seznam gledat, a se mi samo zdi, da je večji. In ja, prav sem imela. Res je velik.user posted image

Joj rumba maš prav - res je velikan...sam ne vem po kom, k midva nisva lih kej dost velika..user posted image

Julij poličke sva kupila v merkurju...jih imajo več velikosti, oblik ter različnih barv  lesa - so pa najine češnja, ker imava vse v barvi češnja-vanilija! user posted image

Tini6 jaz bi mojga user posted image  kr peljala k pediatru, za vsak slučaj, pa tud če so sam zobki, se boš vsaj pomirila, da ni kaj hujšga...eno user posted image  za Špelo!

Češnca a kr bla, bla že obvlada tvoj user posted image ?? Hudo...moj pa vriska, piska in gruli...vse se skor začne na gggggg.....sej ga je tko fajn poslušat...aja, pa ne zna tud rečt...user posted image

Kje pa so naše julijke.. Freycha..pa Kapica...pa Kristina...Lenchyyy....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.12.2007 23:11:37   
Freycha
čer punce

zadnje dni nimam ravno veliko časa za tu bit, naslednje dni bom imela pa še manj. Od jutri naprej je dragi na smučanju do nedelje, jaz pa nekako nočem biti doma sama s tamalo, zato bom malo tu malo tam user posted image

pri nas se nič novega ne dogaja. Tamala sicer vidno dnevno napreduje, no pa saj je pri vseh tako...... Na frdamani zob, ki ji dela probleme še vedno čakamo, očitno kar se tega tiče ni po meni; jaz sem ga imela že pri štirih mesecih

aja, pridno hodim na telovadbo in upam, da bodo rezultati kmalu vidni. No, pozna se mi edino na kondiciji....

nič, pridne bodte, pa se še kaj beremo user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.12.2007 23:15:40   
Anonimen
Moj pa reče mamaaaa, ne user posted image Ah, ti naši malčki user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.12.2007 1:07:12   
Anonimen
No, naš pa še nič ne reče, samo vriska in blazno rad posluša sam sebe.user posted image

Je pa naš ubogi malček nekaj bolan. Jaz mislim, da je samo prehlad (vsaj po naštudiranem v knjigi Otroški zdravnik, ko sem preverjala za bronhitis, bronhiolitis in pljučnico), ampak tako grdo kašlja, da bomo jutri poklicali pediatra. Sicer zakašlja res vsake kvatre, zelo zelo poredko, ampak je hudo grd kašelj. Vročine k sreči nima, nič drugega očitnega ni narobe z njim, tako da upam, da bo tik tak spet zdrav.

Tako, zdaj grem pa spat. Upam, da nisem kaj pomembnega spregledala za komentirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.12.2007 8:03:40   
SANEK1
Dobro jutro!

Nisem navajena da julijke skoraj na dnu najdem, zato sem hitro nekaj napisala, da bomo spet med prvimi.user posted image user posted image user posted image
Ker ne vem kaj naj vam napišem, bom raje kako novo Živino sliko gor pripopola-bo bolje od mojega nakladanja.user posted image user posted image user posted image

Živa prvič sedi v Antilopu:

user posted image

Živa prvič sedi na kravici:

user posted image

Živina nova brisača oz. Naš mali Meksikanec:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.12.2007 8:06:29   
Anonimen
user posted image  jutro vsem skupaj - evo danes sem spet vsa ubita. Naša user posted image  se je ponoči zbujala na eno uro, s tem da je spet zaspala malo pred polnočjo. Jo je ati kao uspaval in se je spet zgodilo to, da ati spi mala pa kriči in potem ko se razkriči, rabi še enkrat dalj da zaspi...user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da si bom lahko ponoči vzeli malce frej - pa glej gggggggrrrrrrruser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo dopoldan bolj mir, da končno že postorim par stvari... Predvčerajšnjim smo končno dobili omaro za Millino sobico in še sedaj nisem uspela stvari spraviti v red...grem na delo...se vrnem naokoli...do takrat pa se lepo imejte. Še en velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.12.2007 8:08:55   
Freycha
Danes sem upala, da bova z Dito čimdlje spali, pa seveda kot zanalašč od 6h zjutraj galami po posteljici. Sicer je vmes malo zaspala, ampak v bistvu je zbujena, jaz pa seveda tudi.

mam pa občutek, da bo danes dober in zanimiv dan user posted image  Upam le, da ne preveč naporenuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.12.2007 8:12:59   
Freycha
iii SANEK lepe fotke. Pa ful je cartl na tazadnji slikici user posted image  

Dita pa še ni za take stolčke. ko sem jo dala prvič v Antilopa pa v tistega Bumbota (al kaj je) se je čisto naprej sklonila (kot da ji hrbtenica ne bi mogla držati trupa gor) in grizla vse, kar ji je spredaj prišlo pod roko in pred ustauser posted image  Tko da je sedaj ne dajem več v te stolčke, bom še malo počakala....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.12.2007 8:21:19   
SANEK1
Freycha, hvala za kompliment.user posted image user posted image user posted image

Saj Živa je sedela samo za poziranje.user posted image Drugače pa ji glih ni za sedet, njo pa ful na stran meče.

Aja, hvala za mail. Bom danes izpolnila in poslala.user posted image
Kdaj bota prišli spet kaj v mesto, da se končno z Sonjo dobimo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.12.2007 8:47:15   
Anonimen
O kolk je Živa fletna--> že prav lepo sedi... Naša par minut ob podpori že kar lepo. Samo me je malce strah oz. sem user posted image . Na zadnjem pregledu v sredu je p... rekel, da zelo lepo napreduje (še posebej  v rasti in na kilažiuser posted image user posted image ), sestra pa je zunaj rekla, da se ji zdi, da malce ramena nazaj potegne, da jo verjetno ne pestujemo pravilno... Res nismo tako natančni kot smo bili pri veliki, kjer smo se  držali pravilnega handlinga (sedaj nam je kar malce ušel) tako pri nočenju, pestovanju, previjanju.. Verjetno se bom morala malce več temu posvetiti in biti bolj striktna... Sicer je ne nosimo dosti, ker je najraje na igralni preprogi ali pa v kenguruju (mogoče slednje ni tako dobra ideja), kjer neizmerno uživa... Samo glede nato, da je že dober mesec in pol nazaj držala glavco čisto lepo pokonci, sem si mislila, da je kengurujček čist OK. kaj menite?

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.12.2007 8:59:05   
Anonimen
jutrouser posted image

dans je blo pa kr znosnouser posted image zaspala ob 10ih, jedla ob 1ih, pa ob 4ih in ob 7ihuser posted image zdaj še spi....no, sej k tkole pogledam, ni blo bohvekauser posted image user posted image user posted image ampak vsaj na vsako uro me ni metala iz postleuser posted image

iii živauser posted image user posted image cortl maliuser posted image jaz sem tud ulo za pozirat dala notri, drugače še tudi čakam s stolčkom, da bo sama sedela...

miša možno da od kengurujčka ja, proizvajalci sicer trdijo da je lahko otrok od rojstva notri, kar pa je bulšit, razvojni p. strogo odsvetujejo pred 6m, ker ni hrbtenica dovolj močna, da bi nosla težo in se posledično zvija in sesedauser posted image

še ene obiske smo dobil zvečer, kar nista mogla prehvalit kak je mala pridnauser posted image pa je res blauser posted image pa skoz je v debati sodelovalauser posted image user posted image ful je čveka, vse te razne zloge že obvlada...bo po mamiciuser posted image jaz sem pri 14m vse govorila, pa sestrca isto, brata sta pa bolj dolgo rabla...babe čvekasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.12.2007 9:24:55   
Anonimen
jutro...

Danes se bo pa meni spipalo. In če bi mela danes malega kam dat, bi ga dala takoj. Takoj. Samo da si odkravžlam živčke.
Nočem sploh več ne morem rečt noči. Izak se sicer konkerno ne prebudi niti enkrat, približno 3x na uro začne jokat v spanju, ker se celo noč premetava in obrača. In ko pride z glavo do gater od posteljice, začne jokati. 3x na uro, vsako noč. user posted image  Potem ga je treba dvignit, umirit in položit nazaj, kjer v sekundi nadaljuje z ritanjem in skaknjem. user posted image  Danes ponoči se ga pa niti na rokah ni dalo več umiriti, saj se je zvijal, uiral, ni da ni. Sem ga ob dveh konkretno zbudila, ker ga drugače ni dalo umirit se. Sem že jokala zraven, ker sem 4 ure bla v postelji, spala pe niti minute ne.
Čaj ne pomaga, duda ne pomaga, joška ne pomaga, flaša z mlekom ne pomaga.
In ko misliš, da bo dan boljši, se lahko pod nosom obrišeš. Kljub temu, da ponoči ni jedel, torej je bila večerja ob 20h, on zdaj ne bo jedel. Pojedel 40 ml. On ne bo ležal, ker bo jokal, ne bo na rokah, ker se kar zvira. Ma da bi ga človek kar nekam postavil in šel...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Meni se bo resnično odpipalo danes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.12.2007 9:31:26   
bojana2
Jutro...

Mi spet podiramo rekorde...smo se zbudli že ob 4.22...user posted image ...sem lih prej razmišljala kako je blo kak mesec nazaj -> smo zaspal ob 22, ob 4 jedli in spali do 8 !!! Nič premetavanja, jambranja, zbujanja... uh se mi kr kolca po tistih nočeh...user posted image

Sanek...Živa je prava carica...luštna pupa, tud men je zadnja slikica najlepša...user posted image

Miša...tud jaz pred 6 mesecem ne mislim malega dajat v kengurujčka...mi nekak ne sede...se strinjam s tem kar je Ulla napisala...že tko bi mogla mal bol na handling pazit, še v ležalniku je max 10 min...si ne upam preveč...najraj ga imam na tleh na puzzlah...user posted image
Res pa je, da mojga user posted image  pri 6 mesecih najbrž ne bom več zbasala v kengurujčka, k je tko veeliiik...tko, da se bomo kr v naročju nosil...user posted image

Freycha tud moj mali še ni za v stolčke..mislim tud jaz še mal počakat...pa sej se nič ne mudi...je treba izkoristit, dokler so še radi v naročju...k itak ne bojo več dolg...
A kr sami bosta...no tud jaz upam, da bosta imeli fajn dan, ne preveč naporen...user posted image

Tašonka...user posted image user posted image  za Jureta, da se čimprej pozdravi!

Julija in Lana...vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.12.2007 9:31:57   
bačko
Zvesta tebi pa tvoj resnično nagaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanek Živa je pravi srček.Lepo že sedi!
Naša noč je bila tako tako.Zgleda da Žano 2 zobek muči, ker ima zopet drisko in tudi ponoči se je velikokrat zbujala in jokala.Ko pa je bila v naročju se je potolažila in ponovno zaspala,Trenutno leži v najini pojstelji in se krega in vleče copatke iz nog.Ne mara copatk.
Bom dala malo slik v album, ker jih tukaj ne znam dati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.12.2007 9:33:52   
bojana2
Zvesta...sej bo bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.12.2007 9:34:09   
Anonimen
zvestauser posted image saj bo bolše....boš vidla, čez par let se boš spomnila, da sem ti reklauser posted image user posted image user posted image

evo, ula zrelobicauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.12.2007 9:37:14   
Anonimen
pa ula ko ni zrelobicauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.12.2007 9:41:06   
bačko
NO slikice dodane!Moram tipkovnico kar skriti pred Žano.Jo k sebi vleče pol jo hoče pa grizt.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.12.2007 9:43:49   
Anonimen
bačkouser posted image user posted image a tko že sedi...carica žanauser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.12.2007 9:46:18   
bačko
Ja tako že sedi.Saj to mi uspelo verjetno samo za slikanje.Takrat ko sem jo slikala je tako lepo sedela.Prekucne sa pa najraje na desno stran.Če pa čuti da bo padla nazaj se pa hitro prime deke.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.12.2007 9:48:26   
Freycha
Uuu mater... Dito sem nafutrala in uspavala in je spala cca pol urce in to ne v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image  carica mala!!

sem se vmes najedla, pripravila vse flaše, popucala bruhanje od tamale, se oblekla, naličila... ni da ni user posted image  zdej pa tu zraven mene na kavču leži in gleda, ko tipkam na laptopu in ji je skrajno zanimivo user posted image user posted image user posted image

zdej samo še počakam na telefonski klic in tamalo oblečem in grem. Aja, počakat moram, da se cote operejo do konca, pa da jih dam v sušilca, potem pa res gremuser posted image  

Moj user posted image je pa že sporočil, da so na Krvavcu, da bodo začeli smučati, da je sonce in da malo piha. Popoldne pa krenejo proti Kranjski gori, kjer bodo prespali čez vikend.
No, babe smo pa doma pa čuvamo froce - kje je tu pravica?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!