|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
13.12.2007 12:05:10   
Anonimen
no tak, tamala je zaspalauser posted image iz samega obupa zgleda, ko mati tule čveka, namesto da bi se ven spravlauser posted image zdaj sem jo odložla v postlco, otrok se ne budi ko enkrat spijo, a neuser posted image user posted image sj, dolgo tak ne bo pomojeuser posted image pol pa res morma ven, dokler je še kaj od vremena...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
13.12.2007 12:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta a tko pravšuser posted image no, bom pogledla, cena je res še bolša kt u hofru, pri miljonu slik se to poznauser posted image user posted image

Pri naročilu 200 slik 14x10 ali 15x 10 jih dobiš še 20 gratis user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
13.12.2007 13:21:36   
rumba
Ulla, ja sej je meni tudi ful čudno tole pokrivanje.user posted image  Jaz Hane in Aneja nisem nikoli pokrivala s kakim šalomuser posted image , je pa res, da sta bila rojena pozimi, prvi mesec in pol nista smela ven zaradi nedonošenosti, pol pa ni bil več mraz, naslednje leto pa sta bila že starejša, tako da sem sedaj pač malo zmedena. Aja, zdravnica mi je razložila, da je problem v otroških dihalih, ne da jih zebe, pač pa da ne smejo vdihavati tako hladnega zraka.user posted image  Ma, nisem pametna..... imam jo v športnem vozičnu, kjer ne morem reči, da je ravno zadekana. Oblečena je v bodi, hlačke, nogavičke in čez kombinezon. Še vedno ne vem, ali čem ji kaj stavit čez usta ali ne.user posted image  Meni se tudi zdi, da se pol samo vlaga nabira....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
13.12.2007 13:24:46   
Anonimen
Rumba, jaz je ne bi pokrivala direktno čez usta in nos.

Ne vem no.... Pa tudi če bi jaz Izaka pokrila tako, bi on to v sekundi potegnil dol. Meni še kao z miganjem glave dol povleče.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
13.12.2007 13:25:02   
Anonimen
uh ste se pa načvekale...me smo tdi sedaj prišle nazaj s sprehoda...kakšen lep sonček...Milla je lepo spančkala...jaz ji tudi nič ne dajem čez usta, tudi starejši nisem...kaj pa vem...prej ko se navadijo bolje je...Stolček tale iz Ikee je čist OK, za ta denar sploh... Mi imamo doma od večje še Stokkeja, smo mislili, da ga bomo potem lahko takoj imeli za Millo, pa kot kaže ne bo še nič, saj ga EE še vedno uporablja...Za Millo pa smo sedaj kupili tega iz Ikee,  ko bo večji premajhen ga bo pa podedvala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
13.12.2007 14:05:54   
bačko
No midve sva bile tudi na sprehodu.Je prišla še moja babica in smo skupaj šle na sprehod.Žana še spi jaz pa bom na hitro nekaj pojedla in njej pripravila za jest.Povejte mi kolikokrat ji moram dati jesti isto stvar?Mislim dni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.12.2007 14:32:27   
madejka
Tak midva sva tudi bila zunaj, dokler se ni mali posračkal in postal siten. Zdaj pa tu zraven mene spet spi. Presneto, ko bi le še čez noč bil tak priden!user posted image
Noč je bila spet vesela... nekak tak ko tvoja, Ulla. user posted image Zbujanje na vsako uro. Sicer je pomagala duda, ampak vseeno sem mogla vstat in mu jo nekaj časa v usta držat. user posted image Od petih do sedmih je pa celo spal!user posted image user posted image Danes pa še mojega nič ni doma, da bi me malo spat dal za kako urouser posted image Pa ne bomo jamrali... od naslednjega tedna dalje bo non-stop domauser posted image

Lani in Lanu ČESTITKE ZA OBMESEČNICO!!! user posted image   user posted image   user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.12.2007 14:34:19   
tini6
Mi smo tud bli zunaj, vročina je padla in je lepo zunaj 1 uro spala. Zdaj se pa prav lepo igra, po dolgem času.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.12.2007 14:34:21   
rumba
bačko, jaz ji dam, isto reč ene 4 dni. Danes je prvič jedla bučko. Jao, je naredila faco.user posted image  Pol sem ji pa primešala za noht banane, pa je vse pomazala.user posted image
bojana2, hvala za geslo. Luštne slikce!user posted image   Uau, kako velik je že Jaša. Sem morala iti prav na seznam gledat, a se mi samo zdi, da je večji. In ja, prav sem imela. Res je velik.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.12.2007 14:35:20 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.12.2007 14:48:23   
bačko
Rumba jaz sem brala v knjigi Paparica za male papavčke da naj bi na dva dni dajali.Sem se pa odločila, da bom na 3 dni.Včeraj in danes sva jabolko.Še jutri potem pa bova banano.Jabolko ji je bilo zelo všeč.Se ja samo smejala zraven in mi lonček vlekla k sebi.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.12.2007 14:51:03   
tini6
Meni pa je prvi dan pojedla za eno žličko, zdaj pa mi 2 dni sploh noče jest. Kako pa pripravite jabolčka, ga z vilicami pretlačite ali zmiksate?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.12.2007 14:58:35   
bačko
Jaz sem jabolko olupila narazela na tanke lističe in dala kuhat za 7-8 minut potem pa z paličnim mešalnikom ukašila.Ko sem kuhala sem dodala še 4-5 jedilni žlic vode.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.12.2007 15:02:27   
tini6
Bom jutri probala s paličnim m.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.12.2007 15:04:37   
bačko
Ker jaz delam po knjigi in tam je tako pisalo in je zelo dobro.Sem še jaz malo Žani pomagala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.12.2007 15:27:12   
nia30.6
bojana2 jaz bi tud geslo prosimuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.12.2007 15:53:47   
nia30.6
ok babike rabim nasvet!

prejšnje dni sem vam potožila kako mi ponoči nič ne spimo in se vsako uro dojimo, jokamo ali celo igramo!
zdaj pa mali v vozičku spi že od 12!
a je možno, da je zamenjal noč in dan?
a je možno da not spravlja za ponoči?

kaj naj naredim? moj pravi, da podnevi ne bi smel toliko spati, ampak jaz vseeno mislim, da če otrok spi čez dan, da bi vseeno moral spati tudi ponoči!

povejte mi a ga naj zbujam ko pridem iz sprehoda? lepo prosim za kakšen nasvet, ker se mi bo zmešalo, ponoči ne spimo, zdaj pa tud ne morem na balkonu spat!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.12.2007 15:59:59   
Anonimen
Moje mnenje je, da pač rabi kak dan več spanca. Naš približno 1x na teden tudi več spi. Pa ponoči potem nič bolje/slabše ne spi.
Jaz bi ga pustila spat.

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.12.2007 16:20:35   
anja7
nia30.6 jaz bi ga tud pustila spati. Tilen tud zadnje tedne ponoč skor nič mirno ne  spi, pa včasih ćez dan tud 2x po tri urce spi, pa zato ni nič bolš/slabš ponoč. Sem tud probala, da čez dan ni skor nič spal in je blo ponoč prou isto sranje. Tko, da ga pomoje pust spat, pa še ti se mal odpočij.

Midva sva bla tud zuni dve urce in pol in je prou pasal, k je blo prou luštn zuni enkrat spet za spremembo. Jutr bo pa baje ful pihal, tko da bova verjetn kr bl notr, ker je še zmer prehlajen. Aja, jutr zvečer mam pa službeno zabavo in mi je kr čudn ker bom šla zvečer vn. Ampak bo verjetn mal pasal. Evo naš sitko nerga in morm it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.12.2007 17:21:49   
mateya24
Tolk na hitro samo da vam javim, da smo trenutno doma. Jutr zjutraj gremo spet sam kri dat.
Kaj več vam napišem drugič, ker zdaj nimam časa.

pa hvala za vzpodbudne besede tistim, ki ste pisala na zs, pa tud drugim tuki sam tu še nisem uspela brat

pozdravček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.12.2007 18:06:45   
Češnca
Lana in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša99 dobrodošla! user posted image

ulla, madejka user posted image

Tašonka kako ste danes? Je bil vsaj dan sončen in bolj vesel.

A_R prav si nardila, naj se še on potrudi! user posted image

bačko tudi Anžej leži na koži. Oblečem ga pa v bodi, žabice, hlače, termo nogavičke in jaknico, pa zavijem ga v odejo. Ko leži je v takem "tunelčku" in se mi zdi, da mu mraz ne pride do živega. Že tako ga moram dostikrat odkriti, ker mu rata pretoplo.

nia kaj pa vem... Naš čez dan bolj malo spi, ponoči pa do 11, 12 ur. Kadar se zgodi, da podnevi dlje zadrema, se ponoči ne pozna. user posted image  Budila ga pa tudi jest ne bi.

Anžej se je danes ponoči spet zbudil in jedel (ob 3.30), potem pa spal do 9h! Tako, da je meni še bolj pasalo. user posted image  Z dedijem je bil na sprehodu 1 uro, potem pa še z mano 1,5 ure. Danes je že 4. jedel riževo kašico. Jo je zmazal kar nekaj žličk! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.12.2007 18:11:03   
Češnca
Aja!?! Kako pa vaši kaj čebljajo? Našemu smo se danes ful nasmejali, je bil še posebej zgovoren. user posted image  Sem mu nekaj razlagala, on pa meni bla bla. user posted image user posted image user posted image  Ja, ja, saj vem, da nakladam. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.12.2007 18:17:36   
Anonimen
naš ma še ciser obdobje cviljenja, pa veliko abu bu bu bu-janja....

se mu pa že posreči tudi gaga, dada in tata....ampak res samo posreči...

Moj Gregor je prej rekel, da mu je pri previjanju regel gegi user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.12.2007 18:40:21   
julij
Bojana in Češnca, kakšne lepe slikice imate! 

Sem se napasla. Bojana, tebe pa bi vprašala, kje sta police, ki jih imata v kuhinji, kupila. Imamo tudi mi isto postavitev kuhne, pa imam mikrovelo kar na pultu. In posledićno sem brez delovnega pulta. So police češnjeve barve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.12.2007 18:45:03   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Moj Gregor je prej rekel, da mu je pri previjanju regel gegi user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa saj vem, da se to samo posreči... user posted image  Sem recimo Anžeja vprašala, če je dec al baba in mi je odgovoru baba (kaj pa drugega). user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.12.2007 20:15:47   
tini6
Naša Špela je imela zdaj zvečer spet vročino, spet čez 38. Sem ji dala svečko. Sem jo prej potipala, pa mislim da je že manj topla. Res ne vem al je od zobkov, al od tega prehlada. Bi mogla it k P?

Sem prej malo nabavljala. Sem kupila smrekivo, bunkice,... Sem že čist praznočno razpoložena

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?