Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 12:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
no tak, tamala je zaspala iz samega obupa zgleda, ko mati tule čveka, namesto da bi se ven spravla zdaj sem jo odložla v postlco, otrok se ne budi ko enkrat spijo, a ne sj, dolgo tak ne bo pomoje pol pa res morma ven, dokler je še kaj od vremena...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 12:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zvesta a tko pravš no, bom pogledla, cena je res še bolša kt u hofru, pri miljonu slik se to pozna Pri naročilu 200 slik 14x10 ali 15x 10 jih dobiš še 20 gratis
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 13:21:36
|
|
|
|
rumba
|
Ulla, ja sej je meni tudi ful čudno tole pokrivanje. Jaz Hane in Aneja nisem nikoli pokrivala s kakim šalom , je pa res, da sta bila rojena pozimi, prvi mesec in pol nista smela ven zaradi nedonošenosti, pol pa ni bil več mraz, naslednje leto pa sta bila že starejša, tako da sem sedaj pač malo zmedena. Aja, zdravnica mi je razložila, da je problem v otroških dihalih, ne da jih zebe, pač pa da ne smejo vdihavati tako hladnega zraka. Ma, nisem pametna..... imam jo v športnem vozičnu, kjer ne morem reči, da je ravno zadekana. Oblečena je v bodi, hlačke, nogavičke in čez kombinezon. Še vedno ne vem, ali čem ji kaj stavit čez usta ali ne. Meni se tudi zdi, da se pol samo vlaga nabira....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 13:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Rumba, jaz je ne bi pokrivala direktno čez usta in nos. Ne vem no.... Pa tudi če bi jaz Izaka pokrila tako, bi on to v sekundi potegnil dol. Meni še kao z miganjem glave dol povleče.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 13:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
uh ste se pa načvekale...me smo tdi sedaj prišle nazaj s sprehoda...kakšen lep sonček...Milla je lepo spančkala...jaz ji tudi nič ne dajem čez usta, tudi starejši nisem...kaj pa vem...prej ko se navadijo bolje je...Stolček tale iz Ikee je čist OK, za ta denar sploh... Mi imamo doma od večje še Stokkeja, smo mislili, da ga bomo potem lahko takoj imeli za Millo, pa kot kaže ne bo še nič, saj ga EE še vedno uporablja...Za Millo pa smo sedaj kupili tega iz Ikee, ko bo večji premajhen ga bo pa podedvala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:05:54
|
|
|
|
bačko
|
No midve sva bile tudi na sprehodu.Je prišla še moja babica in smo skupaj šle na sprehod.Žana še spi jaz pa bom na hitro nekaj pojedla in njej pripravila za jest.Povejte mi kolikokrat ji moram dati jesti isto stvar?Mislim dni?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:32:27
|
|
|
|
madejka
|
Tak midva sva tudi bila zunaj, dokler se ni mali posračkal in postal siten. Zdaj pa tu zraven mene spet spi. Presneto, ko bi le še čez noč bil tak priden! Noč je bila spet vesela... nekak tak ko tvoja, Ulla. Zbujanje na vsako uro. Sicer je pomagala duda, ampak vseeno sem mogla vstat in mu jo nekaj časa v usta držat. Od petih do sedmih je pa celo spal! Danes pa še mojega nič ni doma, da bi me malo spat dal za kako uro Pa ne bomo jamrali... od naslednjega tedna dalje bo non-stop doma Lani in Lanu ČESTITKE ZA OBMESEČNICO!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:34:19
|
|
|
|
tini6
|
Mi smo tud bli zunaj, vročina je padla in je lepo zunaj 1 uro spala. Zdaj se pa prav lepo igra, po dolgem času.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:34:21
|
|
|
|
rumba
|
bačko, jaz ji dam, isto reč ene 4 dni. Danes je prvič jedla bučko. Jao, je naredila faco. Pol sem ji pa primešala za noht banane, pa je vse pomazala. bojana2, hvala za geslo. Luštne slikce! Uau, kako velik je že Jaša. Sem morala iti prav na seznam gledat, a se mi samo zdi, da je večji. In ja, prav sem imela. Res je velik.
< Sporočilo je popravil rumba -- 13.12.2007 14:35:20 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:48:23
|
|
|
|
bačko
|
Rumba jaz sem brala v knjigi Paparica za male papavčke da naj bi na dva dni dajali.Sem se pa odločila, da bom na 3 dni.Včeraj in danes sva jabolko.Še jutri potem pa bova banano.Jabolko ji je bilo zelo všeč.Se ja samo smejala zraven in mi lonček vlekla k sebi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:51:03
|
|
|
|
tini6
|
Meni pa je prvi dan pojedla za eno žličko, zdaj pa mi 2 dni sploh noče jest. Kako pa pripravite jabolčka, ga z vilicami pretlačite ali zmiksate?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 14:58:35
|
|
|
|
bačko
|
Jaz sem jabolko olupila narazela na tanke lističe in dala kuhat za 7-8 minut potem pa z paličnim mešalnikom ukašila.Ko sem kuhala sem dodala še 4-5 jedilni žlic vode.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 15:02:27
|
|
|
|
tini6
|
Bom jutri probala s paličnim m.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 15:04:37
|
|
|
|
bačko
|
Ker jaz delam po knjigi in tam je tako pisalo in je zelo dobro.Sem še jaz malo Žani pomagala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 15:27:12
|
|
|
|
nia30.6
|
bojana2 jaz bi tud geslo prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 15:53:47
|
|
|
|
nia30.6
|
ok babike rabim nasvet! prejšnje dni sem vam potožila kako mi ponoči nič ne spimo in se vsako uro dojimo, jokamo ali celo igramo! zdaj pa mali v vozičku spi že od 12! a je možno, da je zamenjal noč in dan? a je možno da not spravlja za ponoči? kaj naj naredim? moj pravi, da podnevi ne bi smel toliko spati, ampak jaz vseeno mislim, da če otrok spi čez dan, da bi vseeno moral spati tudi ponoči! povejte mi a ga naj zbujam ko pridem iz sprehoda? lepo prosim za kakšen nasvet, ker se mi bo zmešalo, ponoči ne spimo, zdaj pa tud ne morem na balkonu spat!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 15:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje mnenje je, da pač rabi kak dan več spanca. Naš približno 1x na teden tudi več spi. Pa ponoči potem nič bolje/slabše ne spi. Jaz bi ga pustila spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 16:20:35
|
|
|
|
anja7
|
nia30.6 jaz bi ga tud pustila spati. Tilen tud zadnje tedne ponoč skor nič mirno ne spi, pa včasih ćez dan tud 2x po tri urce spi, pa zato ni nič bolš/slabš ponoč. Sem tud probala, da čez dan ni skor nič spal in je blo ponoč prou isto sranje. Tko, da ga pomoje pust spat, pa še ti se mal odpočij. Midva sva bla tud zuni dve urce in pol in je prou pasal, k je blo prou luštn zuni enkrat spet za spremembo. Jutr bo pa baje ful pihal, tko da bova verjetn kr bl notr, ker je še zmer prehlajen. Aja, jutr zvečer mam pa službeno zabavo in mi je kr čudn ker bom šla zvečer vn. Ampak bo verjetn mal pasal. Evo naš sitko nerga in morm it.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 17:21:49
|
|
|
|
mateya24
|
Tolk na hitro samo da vam javim, da smo trenutno doma. Jutr zjutraj gremo spet sam kri dat. Kaj več vam napišem drugič, ker zdaj nimam časa. pa hvala za vzpodbudne besede tistim, ki ste pisala na zs, pa tud drugim tuki sam tu še nisem uspela brat pozdravček
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 18:06:45
|
|
|
|
Češnca
|
Lana in Lan Miša99 dobrodošla! ulla, madejka Tašonka kako ste danes? Je bil vsaj dan sončen in bolj vesel. A_R prav si nardila, naj se še on potrudi! bačko tudi Anžej leži na koži. Oblečem ga pa v bodi, žabice, hlače, termo nogavičke in jaknico, pa zavijem ga v odejo. Ko leži je v takem "tunelčku" in se mi zdi, da mu mraz ne pride do živega. Že tako ga moram dostikrat odkriti, ker mu rata pretoplo. nia kaj pa vem... Naš čez dan bolj malo spi, ponoči pa do 11, 12 ur. Kadar se zgodi, da podnevi dlje zadrema, se ponoči ne pozna. Budila ga pa tudi jest ne bi. Anžej se je danes ponoči spet zbudil in jedel (ob 3.30), potem pa spal do 9h! Tako, da je meni še bolj pasalo. Z dedijem je bil na sprehodu 1 uro, potem pa še z mano 1,5 ure. Danes je že 4. jedel riževo kašico. Jo je zmazal kar nekaj žličk!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 18:11:03
|
|
|
|
Češnca
|
Aja!?! Kako pa vaši kaj čebljajo? Našemu smo se danes ful nasmejali, je bil še posebej zgovoren. Sem mu nekaj razlagala, on pa meni bla bla. Ja, ja, saj vem, da nakladam.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 18:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
naš ma še ciser obdobje cviljenja, pa veliko abu bu bu bu-janja.... se mu pa že posreči tudi gaga, dada in tata....ampak res samo posreči... Moj Gregor je prej rekel, da mu je pri previjanju regel gegi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 18:40:21
|
|
|
|
julij
|
Bojana in Češnca, kakšne lepe slikice imate! Sem se napasla. Bojana, tebe pa bi vprašala, kje sta police, ki jih imata v kuhinji, kupila. Imamo tudi mi isto postavitev kuhne, pa imam mikrovelo kar na pultu. In posledićno sem brez delovnega pulta. So police češnjeve barve?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 18:45:03
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Moj Gregor je prej rekel, da mu je pri previjanju regel gegi Pa saj vem, da se to samo posreči... Sem recimo Anžeja vprašala, če je dec al baba in mi je odgovoru baba (kaj pa drugega).
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.12.2007 20:15:47
|
|
|
|
tini6
|
Naša Špela je imela zdaj zvečer spet vročino, spet čez 38. Sem ji dala svečko. Sem jo prej potipala, pa mislim da je že manj topla. Res ne vem al je od zobkov, al od tega prehlada. Bi mogla it k P? Sem prej malo nabavljala. Sem kupila smrekivo, bunkice,... Sem že čist praznočno razpoložena
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?