NiLe
|
Ojla, punce ... kako pridno čvekate Tale sonček tudi mene vabi ven, vendar sem morala pozajtrkovati, pospraviti in pa prebrati, kaj ste napisale IN je ura že 11h Sasy: uživaj današnji dan ... mmmm, kako lepo diši iz tvoje kuhinje Mi bomo danes pekli pizzo. Pa, če ne bo šlo v službi, pa vzemi dopust. Resnično srečna: držimo pestkeeeee! Scorpiogirl: tale tvoja tašča je pa res malo čudna, k take spušča. Halooo? Jaz res ne razumem, kako lahko odrasla oseba kaj takega izjavi. Ajde, razumem mojega sina, ki trenutno ni najbolj navdušen, da bo dobil še eno sestrico, ampak vem, da bo odličen bratec tako kot je sedaj prvi sestrici. Tosja in resnično srečna: pridne ste, kaj lepega nakvačkajta in napletita za svoji Jaz bi tudi, pa ne znam Tasyo: a ni to lepo, ko imaš tako obzirnega možeka... Res lepo. Jaz mislim, da vsak moški po svoje doživlja pričakovanje novega člana, nekateri znajo to pokazati, drugi spet ne. Tisti, ki bodo prvič očetje, še ne vedo, kaj jih čaka, pa se sedaj mogoče ne brigajo kaj dosti za to, vendar jih prihod definitivno spremeni in so lahko odlični očetje. Jaz sem res srečna, ker je moj tako krasen očka in mu z lahkoto zaupam in prepustim oba in jih popedena tako kot je treba. Simvir: uživjate v KG, ti pa s tvojim naredi enega krasnega snežaka! Lepa posadka: no, pa boš imela končno čas za svoje ... uživajte maksimalno!!! To ti dam pa čisto prav ... otročki so taki luštni in kot , ko spijo. Jaz ju vsak večer preden grem spat, obvezno polupčkam, pobožam, pokrijem in se zahvalim nekomu tam gor za vso srečo, da sta moja angelčka Punce, možek me preganja, da greva ven in se malo potepat... uživajte v tem prekrasnem dnevu!