modrookica
|
Čaw punce! Kako ste kaj? Jst se že kar nekaj časa nisem oglasila, sploh ne vem, kam mi uidejo dnevi - pa čeprav sem na bolniški. Vidim, da mate vse ful lepe trebuščke, ampak imam občutek, da ste tu same suhice. Jst pa mam že od prej nekaj zaloge (da malega ne bo zeblo ). Moj trebušček je zrastel kar čez noč, še prejšnji teden so me vsi spraševali kje ga skrivam, zdaj pa se mi zdi, da se je kar napihnil. In mali je tud pravi fuzbaler - kot očka-toook brca, da je joj. Seveda najraje brca takrat ko jst jem, ali pa ko grem na kako masažo. In še to, zadnje čase me zelo rad suva v mehur - hi hi hi- kolk je to čuden občutek. Danes je za mano GP, ki pa ni bil nič posebnega, tehtanje ( ), pritisk, pa poslušala je srčka, ki močno razbija, pa tko. Potem pa me je poslala še dati malo krvi - so ugotovili, da so mi na začetku pozabili dati testirati sifilis (menda je to nujno pri vseh, tudi če ni suma na okužbo) in pa hepatitis. Zdaj pa imam naslednji pregled 7.1.2008. Takrat pa z mojim dragim začneva obiskovati tudi šolo za starše. Ali jo bo še katera začela takrat obiskovati? Bo katera hodila v lj porodnišnico? Vidim, da vas vse zanima tale test glukoze. Mene je moja ginekologinja ravno danes napotila, da se naročim na to testiranje. Je pa to potrebno opraviti v 28. tednu. (jst sm naročena 3.jan) Izgleda pa takole: priti moraš v laboratorij, 12 ur biti tešč (lahko se pije samo voda), tam ti dajo za spiti mislim da 2dl zelooooo sladkane vode, potem eno uro čakaš in nato ti vzamejo kri. To je to. Meni je sestra svetovala naj vzamem s seboj pol limone in jo stisnem v tisto sladko tekočino, da bom lažje spila in da mi ne bo slabo. (upam, da mi res ne bo, ker je en razlog za salbost lahko že ta, da bom morala ful zgodaj vstati - naročena sem ob 7ih, zdaj pa sem se navadila, da take jutranje ure prespim ). No jaz zdaj komaj čakam ponedeljek, ko greva z mojim na 3D k dr. Strahovi. Res komaj čakam, da bom videla mojega sončka. Si želim da bi pregled trajal fuuul časa, da bi čim dlje lahko gledala kaj počne. Samo, da ne bo spal, čeprav se bojim, da bo ravno to, ker zadnje čase opažam, da je ravno takrat zelo miren (naročena sem ob 16ih). No bomo videli, drugače ga bomo pa zbudili. Aja nekaj me še zanima. Ali ima katera težave s krčnimi žilami? Kako jih lajšate? Jst namreč kakšno noč sploh ne spim, ker me tako trga pa nogah, da ne vem kam bi jih dala, pa imam vedno eno blazino pod nogami, da so malo višje. Prosim za kak nasvet. Punce imejte se najlepše in uživajte ob božanju svojih trebuščkov.
|