|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
12.12.2007 15:04:39   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Tasyo za user posted image in da se je izpolnila želja! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem se odločila, da kljub dežju odrajžam...mal se grem potepat, pa v optiko, pa bombaž bom šla kupit, ker bom začela plest... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
12.12.2007 15:56:19   
sinskaT
Ojla!
Tole vreme mi sploh ne pride do živega, kajti danes smo imeli morfologijo. Z lubijem sva bila kar malo v transu, ko sva gledala našo dete, kako je živahno, sesa palec itd. Hvala bogu je vse na svojem mestu in zgleda super, tudi težki smo že 4000g. Pa tako lepo glavico ma, da mi je šlo kar na jok, ko sem gledala kako se igra z rokico...no, važno da je vse ok, tudi maternični vrat mi je izmerila in je ful dobr (4cm), posteljica na pravem mestu, pa sem skos mislila, da je prenizko, ker brce čutim bolj spodaj kot ne, pa zgleda da je to ok. Aha, vem kaj vas zanima........user posted image user posted image user posted image ...pa ne povem   user posted image !
No saj bi, pa je user posted image kar skos nekako skup noge držal in ni 100%. Morda greva na 3D (si moj želi), pa potlej povem. Mam pa filing, da je prej punčkica kot ne user posted image .

Aja, tole z gluk. testom al kaj je, meni ni moja G nič rekla, pa tudi naslenji pregled imam čez 1 mesec in moram sam urin dat, tko da ne vem, zgleda da mi ne bodo delal tega ali pač user posted image

No, za nagrado nas je lubi peljal na kosilo v gostilno Štorklja (kako domiselno hihi), pa še v šoping smo šli po posteljico in košaro za na voziček. Ja, je padla odločitev in bomo vozili Bebe confort, High trek. Posteljica je pa kar od Lip Poljčane, taka ful lepa natur, z izrezljanim medotom user posted image . Mal se moram pohvalit, ko pa kar ne morem verjet, da se to že res dogaja, zdaj mam pa res občutek, da bo april zdaj zdaj tu, juhu!

No, tale post sem popolnoma posvetila naši pikici, kaj več pa prihodnjič!

Čaw!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.12.2007 16:02:01   
sinskaT
ja, pa hvala za vse dobre želje za MF, vidite da pomagauser posted image .
in čestitke za dobre rezultate tudi ostalim!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.12.2007 16:02:36   
zolika
ojla moje souser posted image ...kljub temu, da je za en k *** vreme - sem presenetljivo dobre volje...danes sem fraj - in dan sem izkoristila za čiščenje stanovanja...moram povedat me je kr utrudlo tole...ampak ok - v dvoje je itak lepše delat stavri - kaj ne? user posted image

Ravnokar pripravljam kosilo  - sarma in pire krompir ! Imam danes tasta na kosilu...tako,da... se moram potrudit...čeprav vem, da bo nergau ker ni reberc! user posted image user posted image

Drugače pa spet poslušam Jana Plestenjaka na TVSlo2! user posted image

Meni je všeč in tudi našemu user posted image  je - kaj še hočem lepšega...čisto po mami je!user posted image

Grem...da se kaj ne prižge...

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.12.2007 16:34:20   
Roberta69
Kako pridno čvekate(mo) - to mi je všeč, samo če te nekaj časa ni za računalnikom, se kar nabereš user posted image .

Ketrin + NiLe, kam pa hodita na telovadbo, a kam v LJ? Sem že enkrat spraševala, pa ni bilo odziva... me pa še vedno zanima, če ni skrivnost. Meni je do zdaj uspelo iti samo enkrat na Fužine in mi je bilo še kar všeč, čeprav je precej u izi. Jaz bi najraje skombinirala malce pohodništva (kakšna Šmarna 2x na teden in recimo enkrat vadba), rata mi pa na koncu nič user posted image .

Ketrin, kakšen nastop pa imate?

Zokica jaz ti bom edino rekla, da sočustvujem s tabo, pameti ti pa ne bom solila, ker kakšne super rešitve nimam in te niti nočem na kej naščuvat, da ne boš na koncu samo še bolj vznemirjena, bi se pa najraje kar razpočila namesto tebe. Želim vama, da čim bolje zrihtata in v novo leto stopita na prijetnejšo pot.

Kile pa meni počasi lezejo gor. Jaz sem jih do kakšnega meseca nazaj na hitro nabrala +7, zdaj sem pa pridelala še osmo. Se pa nič ne sekiram, naj jih bo kolikor jih pač bo, bolj me skrbi, da mi ne bi še bolj začele zatekati noge (ker sem že naravno bolj nagnjena k temu).

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.12.2007 16:38:43   
Roberta69
Aja, sem pozabila vprašat, kaj je s tem glukoznim testom. A ga naredijo vsaki, a so mi ga že, pa sploh ne vem? Naslednji pregled imam 20.12.07.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.12.2007 16:42:27   
Roberta69
sinskaT, se ne spomnim čist točno, a je bil v izboru tudi Jane Slalom Pro? Ker jaz nekako kolebam med tema dvema. Daj, če se ti bo kdaj dalo, me mal "prepričaj", zakaj sta se odločila za tega.

Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.12.2007 17:01:17   
sinskaT
No, Roberta, ni problema:
Odločilno je bilo to, da sem malo spraševala okrog dejanske uporabnice Jane in BC-ja, in so načeloma bile bolj zadovoljne tiste z BC user posted image , se hecno sliši...

Osebno pa je nama boljše, da se da športni del obračat v obe smeri, kar pri Jane-iju ni možno. Se lepo zloži, sprednje kolo imaš dol tik-tak, kaj še? Aha barva outdoor blue (košara) je najlepša na svetu (zame user posted image ) .Pa še košara od BC je meni fulll lepša in boljša (čeprav dražja), ker jo bomo uporabljali tudi za malo posteljico, ko bomo šli na vikend, pa k babicam itd. (a veš da se celo da zibat, kot prava mala mojzesova košaricauser posted image ). Uf, a sem te že kaj prepričala? Ja, pa moj pravi, da mu ta BC ful lepše zgleda, francoski dizajn proti španskemu (Jane). BC ima amortizerje, Jane pa ne in ima vse komande na dohvat ruke v nasprotju z J. (al neki takega - mi moj suflera). No, tko nekak sva midva razmišljala.

Zdej itak se boste moral sami odločit ampak jaz navijam za BC user posted image .

Tole za glukozni test pa tudi mene zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.12.2007 17:01:49   
darja33
Roberta69 to z glukoznim je pa tak...
V času nosečnosti je pogosto motena toleraanca za glukozo, vendar ne pri vseh. Tebi so vedno v krvi zmerili krvni sladkor na tešče. Če je že tisti povišan (nad 6.3) ti takoj gredo nardit OGTT (oralni glukozni tolerančni test), ali pa če imaš v družini koga s sladkorno ali pa če ugotovijo velik plod al se pa ti fejst rediš. Torej to so KRITERIJI, ki napovedujejo večjo verjetnost za nosečniško sladkorno!
Sicer pa če si OK, se ginekolog odloči za ta test v 28.tednu ko je dokazano da je obremenitev z inzulinom največja. Torej takrat ga boš mela...
Boš pa vedela da ga imaš ker ti bodo dali cukrano vodo za piti in ti potem merili vrednosti (upadanje) glukoze po urah.
Ne skrbi, vse te bo doletelo in G ne bo na nič pozabil....

Čestitke vsem za M.
Grem spet mal pospravljat... Dans mam dopust, sam ga nisem glih najbolje izkoristila. Se mi nič ni dalo. Pa kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.12.2007 17:17:03   
modrookica
Čaw punce!
Kako ste kaj? Jst se že kar nekaj časa nisem oglasila, sploh ne vem, kam mi uidejo dnevi - pa čeprav sem na bolniški.

Vidim, da mate vse ful lepe trebuščke, ampak imam občutek, da ste tu same suhice. Jst pa mam že od prej nekaj zaloge (da malega ne bo zeblo user posted image ). Moj trebušček je zrastel kar čez noč, še prejšnji teden so me vsi spraševali kje ga skrivam, zdaj pa se mi zdi, da se je kar napihnil. In mali je tud pravi fuzbaler - kot očka-toook brca, da je joj. Seveda najraje brca takrat ko jst jem, ali pa ko grem na kako masažo. In še to, zadnje čase me zelo rad suva v mehur - hi hi hi- kolk je to čuden občutek.

Danes je za mano GP, ki pa ni bil nič posebnega, tehtanje (user posted image ), pritisk, pa poslušala je srčka, ki močno razbija, pa tko. Potem pa me je poslala še dati malo krvi - so ugotovili, da so mi na začetku pozabili dati testirati sifilis (menda je to nujno pri vseh, tudi če ni suma na okužbo) in pa hepatitis.

Zdaj pa imam naslednji pregled 7.1.2008. Takrat pa z mojim dragim začneva obiskovati tudi šolo za starše. Ali jo bo še katera začela takrat obiskovati? Bo katera hodila v lj porodnišnico?

Vidim, da vas vse zanima tale test glukoze. Mene je moja ginekologinja ravno danes napotila, da se naročim na to testiranje. Je pa to potrebno opraviti v 28. tednu. (jst sm naročena 3.jan) Izgleda pa takole: priti moraš v laboratorij, 12 ur biti tešč (lahko se pije samo voda), tam ti dajo za spiti mislim da 2dl zelooooo sladkane vode, potem eno uro čakaš in nato ti vzamejo kri. To je to. Meni je sestra svetovala naj vzamem s seboj pol limone in jo stisnem v tisto sladko tekočino, da bom lažje spila in da mi ne bo slabo. (upam, da mi res ne bo, ker je en razlog za salbost lahko že ta, da bom morala ful zgodaj vstati - naročena sem ob 7ih, zdaj pa sem se navadila, da take jutranje ure prespimuser posted image ).

No jaz zdaj komaj čakam ponedeljek, ko greva z mojimuser posted image  na 3D k dr. Strahovi. Res komaj čakam, da bom videla mojega sončka. Si želim da bi pregled trajal fuuul časa, da bi čim dlje lahko gledala kaj počne. Samo, da ne bo spal, čeprav se bojim, da bo ravno to, ker zadnje čase opažam, da je ravno takrat zelo miren (naročena sem ob 16ih). No bomo videli, drugače ga bomo pa zbudili.user posted image

Aja nekaj me še zanima. Ali ima katera težave s krčnimi žilami? Kako jih lajšate? Jst namreč kakšno noč sploh ne spim, ker me tako trga pa nogah, da ne vem kam bi jih dala, pa imam vedno eno blazino pod nogami, da so malo višje. Prosim za kak nasvet.

Punce imejte se najlepše in uživajte ob božanju svojih trebuščkov.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.12.2007 17:22:35   
modrookica
še to sem pozabila prej, glede testa glukoze.
Jst sem prej od večih slišala, da te dajo testirat samo če imaš kake znake, ki bi lahko nakazovali na sladkorno, in sem bila prepričana, da mene ne bo dala, ker so mnoge s katerimi sem govorila rekle, da one tega niso imele. No ampak očitno je odvisno od zdravnika. Jst nimam nobenih težav, tudi redim se ne prehitro, kri krasna, v družini ni sladkornih bolnikov....no pa me je vseeno dala. Moja zdravnica rada vse prej preveri, da ne pride kasneje do kakih presenečenj.

čaw baw

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.12.2007 17:53:19   
tasyo
Ah, sej bomo to preživele. Je pa dobra ideja, da imaš s seboj kaj, kar popravi okus tiste zoprne cukrane vode...

Sinska - bravo tudi za vas!!! A veš da sva midva tudi izbrala tisto posteljico z izrezljanim medotom - ni načičkana, je pa kjut. Njaprej sem hotla nekaj komplicirat, potem pa ugotovila, da bom čez dobro leto itak kupovala otroško sobo in je brezveze, da je posteljica čisto drugačna od ostalega pohištva... Tako sva se odločila za manjšo.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.12.2007 18:50:51   
tosja
Očitno imamo različne informacije glede glukoznega testa user posted image

Moja G mi je rekla, da naj se naročim v 24t - sem pa sama rekla za preiskavo, ker je več tveganih dejavnikov, med njimi tudi starost nad 30, povečana telesna teža - moja dejavnika user posted image
To sta dva testa, prva obremenitev 50g je lažja in spiješ 3 dl glukoze, če je ta test pozitiven je naslednji 100g.

Tako, da mene čaka jutri...navsezgodaj user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.12.2007 18:53:46   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Mam pa filing, da je prej punčkica kot ne user posted image .

user posted image user posted image user posted image filing je v user posted image kar 99,9% user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za dobre rezultate in seveda nakup!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.12.2007 21:31:21   
barby78
Vsem čestitke za uspešno opravljeno MF user posted image user posted image user posted image !

Tiste,ki pa vas to jutri čaka,pa želim vse naj,naj user posted image   in čim prej poročajte.

Ve,ki pa imate jutri in pa v naslednjih dneh,glukozne teste,pa seveda želim,da bi bili negativni in da ne bi bilo prevelike slabosti po tisti cukrani vodi.user posted image  Pa svetujem vam,da vzamete s seboj neki za čitat (razen,če ne boste same),da vam ne bo dolgčas.

Se čujemo,NOČKO user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
12.12.2007 21:40:30   
scorpiogirl
evo mene spet mal user posted image
Siniska, super za MF user posted image user posted image user posted image si pa najbrž mislila 400g, ne 4000 user posted image aja, pa super za nov voziček in posteljico user posted image

Darja, pri meni ni nikol rekla, da je pomembno, da bi bla na tešče v laboratoriju user posted image pa nič ne omeni teh glukoznih testov ... se mi zdi, da jih dela samo pri tistih, ki imajo pretežke otroke, pa pri tistih, ki imajo kej beljakovin (???) v urinu ... pa zagotovo vem, da naša G ne da kar vseh user posted image na glukozni test, tko da mora bit kakšen dejavnik tveganja (no, mene bo še lahko dala, ker imam preveč kg ...)
Roberta, če bi delala glukozni test, bi zagotovo vedela user posted image

aja, sem pozabila dopoldne ... za dobri 2kg sem se zredila (sem pa še vedno vsaj 3kg v minusu user posted image ) ... ni nič povedala, kako velik je, pa koliko tehta tud ni izračunala (kolikor vem se to izračuna iz obsega trebuščka  pa dolžine stegnenice user posted image )
aja, obseg trebuščka ima pa naš user posted image 171 (če bo še katera dala kakšno mero gor za primerjat user posted image )
naslednji pregled pa 14. 1. 2008 (mi je iz srede zamenjala za ponedeljek, ker edino takrat dela popoldne, jaz pa sedaj dopoldne delam, potem se mi pa full mudi na šiht) user posted image

lahko noč vsem pa krasne sanje user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.12.2007 23:20:42   
katka28
Glukozni test bi morale imeti vse nosecnice saj imate to napisano tudi v materinski knjizici. Glede sladkorne ti to najprej preverjajo pri vsakem pregledu ( ko daste urin preverijo vsebnost sladkorja ).
Test izgleda takole, obvezno moras biti tesc najprej ti vzamejo kri iz prsta pred zauzitjem sladkorja in potem ti da sestra za spit vodo, ki ji doda glukozo ( sploh ni tako groznega okusa kot govorijo. Tudi slabosti ni nobene vsaj jaz sem se normalno pocutila ). Eno uro moras pocakati nakar test s krvjo iz prsta ponovijo,ce je sladkor povisan te posljejo na nadaljne preiskave v bolnisnico. Dela pa moja G to kr pri nje se mi ni potrebno narocat oz, hoditi v laboratorij. Pa sem v 21 tednu mogoce ga je opravila prej zato ker nosim dvojcka.
Sinska si ti prepricana, da ti ni kaksne nicla usla pri kilah tvojega soncka? 4000g rodis pa aprila ?
V nosecnosti sem za enkrat pridelala 8 kilogramov.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.12.2007 6:53:46   
sasy20
Dobro jutro!

Sem pa zgodnja...se vidi da jutri začnem delati in se navajam na zgodnjo uro user posted image . No saj ni tako me je že ob 6 h klicala moja osebna zdravnica, besna ker so me dali delat...tako da sedaj kuje načrte, kako naj izkoristim dopust potem pa da grem spet na bolniško.

Tosja in NiLe tudi mene je presenetlo da so mi preklinli, kljub temu, da imam strašne težave s križem in sedaj še z mehurjem. Ne vem G pravi da se to velikokrat zgodi, da prekinejo sam toliko da padeš spet na breme delodajalca, moja osebna pa pravi da se to ne bi smelo zgoditi user posted image . Ne vem...vem to da grem jutri v službo morm se zment glede dopusta potem pa naprej. Sej mi ni problem ko morm delat problem je ko ne morem tok dolgo sedeti.

Barby sej so že ostale napisale, mislim da je bolje da se ne izpostavljaš.
Zokica tebi pa user posted image  in da čimprej rešiš težave ki te pestijo. Upam da sta se s tvojim zmenila in dogovorila.

Tasyo in SinskaT user posted image  za morfologijo in user posted image  ter filing za user posted image . Veš SinskaT meni je Pušenjak na NS reku da vse kaže na punčko...jaz pa sem imela skos občutek da bo fant. Sedaj na M pa so nama rekli da bo fant. Tako da user posted image  filing je dobr.

Joj se vidi da je zgodaj...spet sem pozabila kaj moram še komentirati.....

NČ grem skuhat user posted image   pa naj tudi vam zadiši pa pišem še pol.

Aja user posted image user posted image user posted image  za vse ki imate danes morfologijo.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.12.2007 7:37:11   
simvir
Dobro jutro!

Sasy upam da ne bo prehudo v službi. Tudi jaz zdaj delam, pa sem bila prej dobra dva meseca na bolniški. Pa moram rečt da mi je bilo najbolj neprijetno prvi dan ko sem prišla, potem pa kar pozabiš, da si sploh bil doma. Če boš pa težko delala, ti gre pa sedaj spet bolniška od začetka, tako da tudi ne bo problemov, pa še kakšen dan dopusta izkoristiuser posted image .

Tasyo user posted image za user posted image in user posted image vsem ki ste imele preglede ter MF. Samo da so rezultati super, a ne.

Glukozni test - meni ga ni bilo treba delati v prvi user posted image , niti sedaj ni bilo še nič govora o tem. Očitno ga ne delajo kar vsem povrsti, ampak morajo biti zato določeni dejavniki.

Resnično srečna
dobro opravi pregled, kako pa sploh izgleda ta biopsija?

Jaz delam samo še danes jutri in v ponedeljek sem si pa vzela dopust (še vedno imam 15 dni letošnjegauser posted image ) ker gremo čez vikend v Kranjsko Goro - trije pari, dva otroka. Upam, da bo luštno in da se ostali malo nasmučajo - je ravno otvoritveni vikend. Midva z malim se bova pa sankala, pa kakšnega snežaka naredilauser posted image .
Komaj že čakam, da malo odklopim misli od tega norenja čez teden in da bomo skupaj s kolegi prečvekali vikend.

Če bom uspela se še kaj oglasim, danes imam spet en tečaj.

Lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.12.2007 8:31:03   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe!

sem vedela včeraj, da sem še kaj pozabila user posted image

Zokica, veliko user posted image user posted image user posted image , da se vse uredi. Nočem pametovat (ker res ne vem, kaj bi naredila v tvojem primeru), se mi pa zdi najbolje, da se z user posted image  pogovorita in skupaj najdeta rešitev. Če le lahko, pojdita kam drugam, da ne boste vsi v isti hiši. Vem pa, da je lažje reči in bit pameten kot pa narediti, zato še eno velikouser posted image za srečo.

Sem bila pa včeraj čisto šokirana nad mojo taščo user posted image  ji je moj user posted image  ves vesel (bi bila enaka evforija, če bi bila user posted image user posted image ) povedal, da bomo imeli user posted image  in je izjavila, da jo je čist razočaral user posted image  mi je kar žal, da nisem bila zraven, ker bi ji povedala, da je s tako izjavo ona mene čist razočarala ... res ne vem, kako lahko odrasel človek to izjavi user posted image
moja mami je pa po slikici iz nuhalne videla, da je user posted image  baje kar po obliki ritke oziroma tistega dela (ker lulček se ni videl) user posted image

Sasy, upam, da ti zrihtajo tole bolniško user posted image  si ne predstavljam, da bi morala s tvojimi težavami delat user posted image
imejte se krasnouser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.12.2007 8:59:19   
Ketrin
Dobro jutro!

Kako ste pridne!

No, evo smo spet na polno v službi. Tosja, danes prihajam v tvoj kraj. Imamo službeni prednovoletni izlet v MB, potem pa še večerjo z mariborskimi partnerji! Tako da bo spet naporen dan!

Včeraj je nastop uspel. Smo hitro zaključili, sem bila 19.10 že na telovadbi in se spet sprostila. Roberta na telovadbo hodimo v ZD FUžine in nam je vsem 3 luštno, ne punce! Včeraj smo bile kar pozne, smo čvekale in čvekale o porodu s tole našo tovarišico, ki je prav fejst. Nastop pa smo imeli na IJS, pojem pa pri vokalno instrumentalni skupini (balkan etno)....Sem že enkrat prej o tem pisala, pa da ne dolgočasim drugih punc!

Glukozuni test: jaz sem tudi mislila, da mora obstajati določen sum da te dajo... No pri meni ni nobenih takšnih zadev (kg, sladkorna v družini, slabi izvidi) pa moram vseeno it... Tko da nimam pojma kako to gre. Mogoče se zdravnica sama odloči! user posted image

Srečka javi kako je bilo na biopsiji!  
Sasy dobro se drži jutri! Saj bodo čez dober teden že prazniki! user posted image
Sinska, bravo! Kako lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam! Koliko pa stane takale posteljica, če ni skrivnost?

Punce, če tale user posted image  instinkt tako velja, bomo tudi mi imeli fantka!? user posted image user posted image user posted image  Ampak nič prej kot aprila ne bomo vedeli! user posted image
Vsem user posted image  za današnje preglede, tistim ki ste pa že opravile pa user posted image

Se pišemo kasneje!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.12.2007 9:03:22   
tasyo
Dobro jutro!

Danes sem se pet tako premetavala v postelji - nikakor ne najdem optimalnega položaja za spat - če sem na boku, me boli rama, če se obrnem na hrbet, me boli križ, če se vrtim, me boli vse... Skratka, boljše da manj ležim, pa je. Čeprav tudi sedet ne morem glih ne vem koliko časa...

Scorpio, ignoriraj izjavo tašče! Meni se zdi, da jih velika večina odpre usta, še preden zalaufajo možgani. Brez veze se je obremenjevat, ker bodo potem itak nori na otročka, ne glede, kaj bo. Naju tudi čudno gledajo, kako sva tako navdušena nad punčko... Tašči ni nič jasno. ko pa sem mojim omenila, da imam občutek, da ne bo punčka, pa so bili čist razočarani - je ati rekel da zato, ker jih je moj mož že čist pripravil na malo princeso. In zdaj je spet veselje pri hiši... Jaz pa sem predvsem vesela, da je vse ok z nama in da se bodoči očka toliko zanima za mojo nosečnost. Me je včeraj vprašal, koliko tednov morava še zdržat, da bo mala imela šanso preživet zunaj telesa... Sem ga kar maluser posted image  pogledala. Tako se veseli - kot otrok nove igrače. Je zaspal z roko na mojem trebušku in me je (pa glih ko mi je res ratal zaspat) zbudil, da  spet brca user posted image

Resnično srečna - upam da je biopsija že za tabo in si ok! Pa da nič ne napreduje...

Sasy, dej si no danes še privošči mal lenarjenja... In če v službi ne boš zmogla, povej zdravnici! Čeprav moram priznat, da meni tole delo komisije tudi ni čist jasno. Baje na veliko končujejo bolniške, ker je letos toliko nosečk in posledično več bolnišk. Halo??? Čeprav moram tu povedat, da so to bolj govorice in ne preverjena dejstva.

Tosja, kaj pa boš lepega pletla? Ko berem, kako ste vse pridne - moram tudi jaz končat tole previjalno, sem kar začela malo zabušavat...

Evo, toliko za zdaj, se javim še kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.12.2007 9:11:11   
lepa posadka
Dobro jutro!

Še to dopoldne v službi ...popoldan pa se začne spet normalno družinsko življenje pri nas. Ne samo, da otroci pogrešajo mene...tudi jaz zelo pogrešam že vse. Z možem vsaj ponoči, ko pridem domov še kakšno rečeva. Potem pa hodim od sobe do sobe in jih gledam in se stiskam k njim. Otroci so res lepi, ko spijo :-)

Sicer pa par kratkih odgovorov:
Cuker test: ne delajo vsem po vrsti , oz. odvisno od ginekologa. Jaz nisem bila do sedaj še v nobeni nosečnosti.
Vodene koze: punce, če ni treba, se ne izpostavljajte. Sicer sam virus ni nevaren za dete, razen če se okužite čisto v začetku ali čisto na koncu. Sama sem jih prebolela na polovici prejšnje nosečnosti. Seveda sem jih dobila od ta velikih dveh otrok... v otroštvu pa jih nisem prebolela, oz. vsaj mama se ni spomnila, da bi jih imela (menda nisem imela nobene te nalezvljive bolezni). Hvala Bogu je bila zelo mila oblike. Pik sem imela zelo malo in ginekolog me je opozoril, da posteljica virusa načeloma ne prevaja in naj se čuvam bolj zaradi vročine. Nad 38.5 ne bi smela it... Vročino sem imela tako le prva dva dni, pa še to le malo nad 37. Srbelo me je vse, kot hudič... se mi je zdelo,d a bom cela vzcvetela, no pa ni bilo tako hudo navzven. Me je pa zdravnica pustila na bolniški dobre 3 tedne in čeprav sem se takrat zelo čudila, saj sem v petih dneh imela vse suho... vendar to je virus, ki napade najprej od znotrej...in telo zelo izmuči. Sploh pri odraslih je naporno. Sama sem bila kot parna lokomotiva, sem puhala in bila kar dolgo fejst utrujena... Tako da, če ni treba...se ne izpostavljajte. Ne bi pa smelo bit nevarno za dete.

Čestitke za vse preglede. Le tako naprej.
Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.12.2007 9:41:25   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice
Evo se še jaz malo oglasim. Naspala sm se, kavo sem tudi že spila, zajtrk je pa tudi že v želodčku- tako da smo siti.

user posted image za vse MF in pa user posted image . Vse tiste ki imate danes MF pa držimo pestke in vam posiljam eno user posted image za srečo. Pa čimprej poročajte.

Gluko testi- mislim da ni nujno da ga delajo vsem, mislim da to G sam presodi komu bo dal in komu ne. Pri nas je v familiji sladkorna ampak mislim da mi ne bo dal testa za delat. No, vsaj upam. Drgač bomo pa vidl v četrtek k mam kontrolo. Pri meni je kolegica pa majo tud u familiji sladkorno pa ji ni dal dalat tega gluko testa, pa bi lahko rekli da je ogrožena glede na to da ga imajo u familiji.

Tosja- lepo da boš pletla, sj bi jaz tudi pa neznam. Jaz znam samo naravnost se pravi kašne šale ali pa kj tacga. Tako da sem prov vesela da ti znaš in bos lohka za svojega user posted image kaj spletla. Uf če bi bila kj bliz da bi lohka prišla k tebi na inštrukcije, da bi lohka kaj spletla tudi jaz.

scorpiogirl- ne sikiraj se zarad tašče. Boš videla na koncu bojo pa veseli k boš rodila jim sploh ne bo važn kaj je. Drgač pa jest pravim da sploh ni važn kaj je sam da je živ in zdrav tola naš user posted image , a ni tako? Tako da ne se sikirat.

Lep dan še naprej se še kaj oglasim. Pridno božajte svoje bušije.
Tale moj user posted image me pa že cal cajt brca pa nevem kaj bi rad, al da gre mamica stran od računalnika pa muziko ugasne, alp mu paše ker še zravn muziko poslušava, možno da mu komad ni glih všeč.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.12.2007 9:48:01   
barby78
Morgen aprilčice!

Vidim,da ste že orng prebujene in že na veliko debatirate.

Scorpiogirl,to pa res ni bilo lepo od tašče.Mislim taka glupa izjava!Bolje da drugič zase obdrži take komentarje!Ti pa si nikar ne ženi k srcu,ko ti bo kdaj kaj pametovala,ji kar to pod nos vrži!

Simvir,ti kar mal zavidam,ko greš čez vikend mal na sneguser posted image .Pri nas pa letos zimski dopust in sankanje odpade.Bomo pa drugo leto vse notr spravli user posted image .V glavnem,uživaj in nasankaj se (to mislim dobesedno),pa da te ne bo tamali preveč nakepal!!!

Sasy20,js tud kr ne morem verjet,da ti niso podaljšali.Je mene tud začelo skrbet.Jutri mi poteče,pa ni še nobenega odgovora.Upam,da si čimprej spet vse urediš,saj če te kaj matra pa res ne moreš delat,a ne?
jaz ne vem no al res ne razumejo al nočejo!Groza!

Pri nas je vse po starem.se res pridno redim (+9 user posted image ),ko bi le še dol pol tak šlo user posted image .

Aja,me zanima,če ste že kaj razmišljale o paketih,ki jih dobite na CSD.Ali boste vzele denar?
Jaz bom verjetno kar denar,saj druga že imam,oz.,si bom kupila po svojem okusu.Pa baje je fajn to že kaka 2 meseca prej oddat.

Punce uživajte in se čujemo,
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......