|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
13.12.2007 10:55:28   
corfu
Bojana, jaz bi tudi geslo prosila od stanovanja, da dobim kako idejouser posted image

Ulla, vse enkrat mineuser posted image

Ne vem, katera me je spraševala kako priprvim riževo kašico: delam jo z vodo, ker že sama kaša vsebuje mleko v prahu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.12.2007 11:04:55   
Anonimen
Lan in Lana, čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojana2, še meni geslo prosim.user posted image

Miša99, dobrodošla!user posted image

Ulla, si pa v čisto svetlo zeleno zakamuflirala izjavo, da si mal fovš naši novi nosečki.user posted image Se komaj vidi.user posted image

Češnca, jaz ne najdem tvojega gesla.user posted image Daj mi ga pošlji še enkrat.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.12.2007 11:07:09   
Anonimen
Miša99, dobrodošla med najhujšimi čvekami na RR user posted image user posted image user posted image

Ulla, se strinjam ja, so bolj aktivni, pa se ne zredijo več tak hitro... user posted image

Lan in Lana, čestitke za 7.mesecov user posted image user posted image user posted image

Full paše, da je sonček, glede na to, kak je lilo, da nisem mogla iti kupovat, pa sem šla danes.. V ponedeljek pa grem po stolček za hranjenje... Dobi pa tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161693

Sem gledala malo po Pikapolonici, pa ne morem verjeti, kaj vse si izmislijo..

user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.12.2007 11:18:39   
Anonimen
tini ne vem če so zobki, ma je skoz tko bolkot ne.....redke izjeme da malo več skup spiuser posted image sam čakam kdaj me bo vrglouser posted image

tašonka khm...zakamuflitala jauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.12.2007 11:21:27   
Anonimen
A_R daj probi si ikee antilopa zrihtat...tele razne primapape in podobno ful odsvetujejo v razvojni, ker otrok ne uporablja nobenih mišic pri sedenju....ful ni dobr za razvoj, drag je pa k svinauser posted image to je tko kt bi ti skoz napol ležala v kakem fotelju pa jedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.12.2007 11:26:16   
Anonimen
Aja, Ulla? Koliko pa stane tam? Mater, sem tako na tesnem s kešom, starše pa ne bi prosila... Mater, kako naj to dobim, če ne poznam nobenega, ki bi šel tja? Pa kako to izgleda?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.12.2007 11:26:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

midve boma tud šibale ven, ravno sem jo nafotrala, zdaj tamle na tleh telovadiuser posted image jaz se morm še sestavituser posted image oblečt pa tko...te noči so res ubitačne, upam da se me v prihodnjih dneh usmili in spi vsaj 4 ure skpuser posted image pa pravjo da po cepljenju otročki bolj spijo, zgleda da za ulo ni tajga cepivauser posted image

aja, punce, a j ktera dala k hofru slike razvit? sma včer oni njihov program dol snela pa je res super za slike urejatuser posted image pa me zanima kake slike nardijo, k cena je fajna 0,12€ za komaduser posted image

Hej, jaz ti priporočam Foto GM, slike so fantastično lepe, programček je tudi fajn, komad slike 10x15 ali 10x14 pa je 0,09€. Jaz sem v ponedeljek naročila, včeraj so slike že prispele.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.12.2007 11:29:23   
Anonimen
A_R, Antilop v Ikei stane 15 € z mizico.

Zgleda pa takole, le plastično mizico še si predstavljaj gor:

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.12.2007 11:30:02   
Anonimen
Aha, sem pogledala slike, prav smešno zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa bom vseeno nabavila tole.. Samo problem, kako dobiti? Moram mamo fehtat, da me zategne tja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.12.2007 11:32:14   
Anonimen
Pozanimaj se, če gre kdo od kolegov, ali pa iz foruma gor, pa ti pripeljejo...
Jaz zdaj trenutno ne grem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.12.2007 11:33:06   
Anonimen
Aja, pa Antilop je super duper fajn za pucat, proti ostalih stolčkov, ki majo 1000 režic in vsega boga. Tega samo obrišeš...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.12.2007 11:35:06   
Anonimen
A_R men je tud smešen zgleduuser posted image sam mi je pa svetovnuser posted image čist preprost, fajn za pucat, pa najvažnej, ne delaš škode otrokuuser posted image sem ful iskala en članek o stolčkih, pa ne najdemuser posted image

zvesta a tko pravšuser posted image no, bom pogledla, cena je res še bolša kt u hofru, pri miljonu slik se to poznauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.12.2007 11:36:47   
Anonimen
Ja, sem zdaj bivšega poklicala, in bo on zrihtal, ker ima teto tam... Pa je rekel, da bo on kar dva vzel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.12.2007 11:40:56   
Anonimen
no vidiš....bo dedc koristen malouser posted image user posted image user posted image

pa ko ga razstaviš, ful mal placa zavzame, komot ga v avto šukneš in kamorkoli s sabo vzameš...pa v pomivalnem stroju ga operešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.12.2007 11:42:29   
Anonimen
V pomivalnem stroju? A me hecaš? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ej, Ulla, ti take ven mečeš, da me res zmeraj nasmejiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.12.2007 11:44:10   
rumba
Dan!
Julija mi je ravokar zaspala.user posted image  Jaz porihtam po kuhinji, končam kosilo, spečem kruh, pol pa šibam ven. Kak lep sonček je, samo je pa kar hladno. Dajte mi napisat, kako imate urihtane ta male za zunaj? Meni je zdravnica rekla, da če je pod 4 stopinje, naj ima pokrita usta in nos.user posted image  No, jaz ji dam pleničko čez.
Ulla, od kdaj pa si ti v ilegali?user posted image  Aja, pa tisto, da si fauš Jelenche, si pa fajn v nevidno napisala.user posted image user posted image user posted image  Ma jaz vse vidim.user posted image user posted image user posted image  Pa se ti vseeno stoži po trebuščku, kajne? Pa četudi še ne razmišljaš o nosečnosti....
Lan, Lana vse naj, naj, naj, naj.... user posted image user posted image user posted image user posted image  in bravo mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.12.2007 11:47:49   
bačko
Bojana super slike!
Rumba  jaz si dekico bliži ust dam pa še pleničko čez.Itak pa ima dudo v ustih.
Midve bova tudi kmalu jedle potem pa greva ven.Mal cvikam ker ima še zmeraj malo zamašen nosek ampak ven mora pa tudi iti.Saj nima vročine!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.12.2007 11:49:20   
Anonimen
jooooj babe, pa zakaj mislite da sem nevidno napisalauser posted image zato da vsaka posebej opozori na touser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

rumba jaz je ne bom pokrivala čez ustauser posted image itak če laži, je tko kt bi v globoki košari bla, pa je čist fajna klima notri, če jo pokriješ se ja sam vlaga spodaj nabirauser posted image pa enkrat sem že napisala da bojda ni panike, ker če je nos prehoden, komot opravlja svojo funkcijo - ogrevanje vdihanega zrakauser posted image ne vem no....

A_R pa resno no, daš noge bek in ga v pomivalca flikneš, pa še mizico pa jeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.12.2007 11:54:40   
bačko
Ulla če imaš košaro je fajn.Moja pa je premajhna za v košaro in smo jo dali stran in leži v športnem.Smo ji dali kožo in leži na njej.Na strehco sem pa pripela pleničko in dam čez.Samo, danes je sonce in ji ne bom dajala pleničke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.12.2007 11:57:49   
Anonimen
rumba ni mi to logično, po eni strani pravjo da če je nad 5 stopinj ne rabi kape, če je pa pod 4 pa kar zadekat čist doluser posted image jaz jo oblečem v bodi, štrample, majčko, tanko jopico in hlače, debele zokne in kapo, čez pa kombinezon, oni bolj tanek, ko je tak ko bolj debeli pliš, ne vem kak naj opišemuser posted image oni kombinezon, ko je orenk, pa šparam za zimo, ko bo res mrazuser posted image ne vem no, dostkrat študiram če bi jo mogla bolj oblečt, pa že tko mi zašvica všasihuser posted image tak da je zgleda dost...aja pa čez noge jo z dekco pokrijem, pa vrečo za noge čezuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.12.2007 11:59:44   
Anonimen
bačko nimam košare, je v športnem, samo ko jo poležem dol, je tak v bistvu zadekana čisto- strehca pa ona zaščita za noge, ni nč na frejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.12.2007 12:00:36   
bačko
Žana pa ima žabice, žametne hlače ki so podložene, bodi, jopico, bundico podloženo s flisom, kapo in čeveljček.Potem pa jo pokrijem še z dekico.Leži pa na koži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.12.2007 12:01:22   
bačko
Ulla sem narobe razumela.user posted image user posted image user posted image user posted image Se opravičujem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
13.12.2007 12:02:15   
Anonimen
ni panikeuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
13.12.2007 12:02:44   
bačko
Moj voziček pa nima zaščite za noge in me moti.Sem pa kožo na kateri Žana leži tako zašila pri nogicah da jih ima na toplem.user posted image Znajdi se!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?