|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
12.12.2007 20:01:53   
Češnca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jelenche! Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.12.2007 20:04:15   
Anonimen
Bravo Jelenche! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke in prijetno nosečnost. user posted image user posted image user posted image user posted image

bojana2, prosim še meni geslo...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.12.2007 20:12:24   
Anonimen
Mateya24, upam, da bo vse ok, oziroma držim pesti za to user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka, če bi ti bila blizu, bi ti priskočila na pomoč.. Drži se user posted image

Šiškamiška user posted image

Ajvy, moje sožalje.. user posted image Mi gre kar na jok, čeprav je ne poznam, ampak zadnje čase sem res preveč čustvena.. user posted image

Bojana2, jaz bi pa geslo user posted image

Zvesta, zelo lep avatar user posted image

Tini6, nevem, koliko bi se naj zredil, a vsak mesec je šlo vsaj kilo gor, ta mesec pa 320 gramov samo. No, se ne bom sekirala, sem že pomirjena, hvala vam user posted image

U mater Jelenche, dobra si ti.. Čestitaaaaam pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mirno in lepo nosečnost! user posted image

Šhit, danes pa samo objemčke talam... user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.12.2007 20:15:24   
siskamiska
Jelenche user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke in zdravo nosečnost ti želim.
Pa imamo prvo julijko srečko nosečko. Le katera bo naslednja?user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.12.2007 20:19:58   
siskamiska
Aja Zvesta ful lep avatarček imaš user posted image .
Fanta spita, jaz večerjam, potem grem pod tuš in depilat džunglouser posted image user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.12.2007 20:40:56   
corfu
Jelenche user posted image user posted image  čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! Uh, dobra sta, vso srečo ti želim!

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.12.2007 20:53:36   
SANEK1
Ajvy, iskreno sožalje.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.12.2007 20:59:03   
SANEK1
Bojana, jaz bi tudi geslo prosim!user posted image

Jelenche, čestitam! user posted image  Želim ti vse najlepše. Res sta pogumna.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.12.2007 21:01:01   
corfu
Ajvy, iskreno sožalje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.12.2007 21:03:19   
corfu
Ja, Kapica, moja že kar konkretno je, danes je za kosilo jedla obaro iz brokolija, cvetače, korenja in je bila vsa srečnauser posted image , za večerjo pa riževo kašo pa zizo za sladico, zdaj pa spi kot bolhicauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.12.2007 21:18:56   
baja*
wow Jelenche čestiiiiiitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo punca! Želim ti lepo in zdravo nosečnost! user posted image  user posted image  user posted image
Bojana lepe fotke user posted image . Tista iz P je pa verjetno ena prvih, ko si cartala svojo štručko, kaj? user posted image  Jaz sem včeraj v roke vzela tisto zapestnico, ki jo dobi otroček po rojstvu na rokico in me je skoraj kap, kak je mičkena... si že težko predstavljam, da je bil rene taka nebogljena štruca...

A_R Patrick čisto vredu napreduje. Ne se batuser posted image

zvesta lep avataruser posted image
corfu a riževo kašico zmešaš z vodo? Pa bravo kak že vaša pridno papcauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.12.2007 21:27:21   
anja7
Jelenche kako lepa novička. Čestitke in zdrao nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image

bojana2 hvala za geslo. Ful luškane slikce!

Mi se bomo pa zdele počas kopal, pol moj tuš, pol pa upam da bo naš Tilen zaspal. Hodmo tko zlo "zgodi" spat zadnje čase. pred enajsto skor nikol v posteljo. Pa še pol mamo noči čist čudne. Ne spi ne čez dan in ne ponoč. Kriza. Zobki ga pa zdej res dajejo za znoret. Skoz jokca, sitanri, mal je mel danes vročine,... Zdej pa res močno upam, da smo naskor na cilju kar se prvega zobka tiče. Upam user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.12.2007 21:44:07   
bojana2
Ooooo Jelenche.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo, bravo...user posted image user posted image user posted image ...lepo nosečnost ti želim!!

Anja7...mi smo pa lih končali s kopanjem, smo pojedli, zdaj pa pridno aja...poskušam mal premaknit čas kopanja...tud mi smo na začetku zaspali okoli 23, zdaj pa nam rata tja do 21.30...user posted image ...upam, da kmal pridemo na 20.00...user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.12.2007 22:12:32   
Anonimen
Ajvy, sožalje.user posted image

Jelenche, čestitke!user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.12.2007 22:30:02   
rumba
Čer!

kapica, hvala, ja danes sem super. user posted image  Čeprav imam še vedno vse tri doma, ven tudi še ne smemo, sem se čisto skulirala, tudi če so u iber tečni, se samo smejim in glej ga zlomka, se prav fajn počutim.user posted image Me ne gane razmetano stanovanje, svinjarija v kuhinji, konstantno kričanje, ruvanje.... user posted image user posted image user posted image  Ta večja sta valda tečna, ker smo skozi noter. Me veseli, da so slikce uspele!user posted image
bojana2, jaz bi tudi geslo.user posted image
Jelenche, user posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image  da bo šlo vse kot po maslu. Res si pogumna!!!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.12.2007 22:35:50   
Anonimen
Bojana, super slike, lepo stanovanje imaš user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
12.12.2007 22:37:25   
anja7
Joj bojana2 super, da ste premaknili čas spanja. Ne morem verjet, ampak naš Tilen tud že 15 minut spi. Se prav, da je zaspal 22.15. Upam, da gre tud pri nas na bolje, kar se spanja tiče! Zdej pa šibam še jaz v mižale, ker bo itak spet kmal rompompom. Nočko vsem in čimdaljše spanje!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
12.12.2007 22:41:41   
rumba
Anja7, super, da je Tilen malo premaknil svojo uro! Julija danes tudi spi že skoraj uro. user posted image  Je pa kar problem pri otročkih, ki so imeli zvečer krčke, da se navadijo bolj zgodaj spat.

< Sporočilo je popravil rumba -- 12.12.2007 22:43:03 >

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
12.12.2007 23:14:39   
Freycha
bom malo kasneje odgovorila vse za nazaj, sem prišla samo, da vas obvestim kar se tiče plavanja z dojenčki tiče:

To je mail, ki sem ga dobila od ga. Jasmine danes:

Pozdravljeni, hvala za prijavo, glede ure pa se same odločite, poglejte malo na ritem spanja. Če je za vas zanimiva ura od 10.00-11.00 jse je potrebno kar hitro odločiti. V prilogi vam pošiljam zlata pravila in prijavnico, ki mi jo lahko vrnete po mailu, fax_u 02 460 24 34 ali jo prinesete na uvodno predavanje, ki bo v torek 3.1.2008 ob 16.30 na UŠC Leona Štuklja, Koroška 130. lp Jasmina Torej punce prosim čimprej mi sporočite vaš mail, da vam pošljem naprej zlata pravila in prijavnico, pa da ČIMPREJ sporočite uro vadbe. Tisti, ki mi do petka ne sporoči maila in ure žal ne bom mogla upoštevati zraven. Jaz pa sploh ne vem, če bomo lahko hodili, ker ima Dita atopični dermatitis in navadno alergikom klor ne paše. Sem se pa z Ga. Jasmino že pogovarjala in mi je zagotovila, da v takem primeru vrnejo denar........ Aja, še to... mene najbolj zanima ura ravno med 10 in 11. uro.......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.12.2007 7:24:58   
SANEK1
Evo Afnica, samo za tebe in tvoja sončka:

Lana in Lan, vse najboljše za vajin 7 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jih je dovolj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.12.2007 7:38:02   
bačko
Jelencheuser posted image user posted image user posted image user posted image .Vsaka ti čast, da boš takoj imela še enega.Super si!Želim pa ti lepo nosečnost!user posted image user posted image
Lan in Lana vse naj naj!In mamici tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MIdve sva pokonci od 6.30.Sva mogli že noseka pucati.Potem me vedno ene 5 minut grdo gleda in se krega name.Pa ji pač obrazložim da je to za njo bolje.No zdajle bova šli jest potem pa upam, da bo šla še kaj spat.Čeprav je ponoč spet lepo spala.No bodite pridne!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.12.2007 8:03:09   
Freycha
Jelenche čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan in Lana vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bojana2 jaz bi tudi geslouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.12.2007 8:26:15   
bačko
Bojana 2 jaz bi tudi rada videla tvoje stanovanje.Geslo, prosim!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.12.2007 8:28:58   
Anonimen
Ojla punce,
jaz se vam malce pozno pridružujem, vendar bolje eenkrat kot nikoli.... Tudi mi imamo julijko Millo. Pa nekaj svežih podatkov:
Milla
78.7.Miša99  (12.9.1974) -Milla
rojstvo: 52 cm, 3230 g;
1. mesec:  56 cm, 4325 g
2. mesec: 58,5 cm, 5195 g 
3. mesec: 62 cm, 6440 g
4. mesec: 64,5 cm, 7230 g

Se vam z veseljem, kdaj pridružim... Lep dan...danes bo delavno.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.12.2007 8:30:50   
bačko
Dobrodošla Miša99user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

odločitev za otroka

Koliko časa ste bili v resni vezi, ko ste se odločili, da začnete delati na projektu "otrok"?

manj kot mesec dni (3%)

1- 6 mesecev (6%)

7- 12 mesecev (6%)

1- 2 leti (12%)

2- 4 leta (28%)

več kot 4 leta (44%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!