nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica papirji za očetovski dopust... meni so na CSD-ju rekli, da je dovolj, če jih prinese en dan prej kot ima namen koristit očetovski dopust. Torej jih mora v službo nesti recimo dva dni prej Evo,tako so rekli tudi meni!!Da je dovolj,če prinese papirje k njim,ko sem jaz v bolnici,ko rodim. mala pikica,glede napotnice-jaz imam v torek CTG,me je naročil tako,da mi je rekel,napotnice pa mi ni dal in zato ne vem če me bodo vzeli.Saj veš,kako komplicirajo,če je nimaš. Ne,nismo mislile,da bi ti istočasno rodila,kot me.Ti lahko prej ,me pa za tabo!! martinca,držim ti pesti za jutri in seveda mi javi,kako si porihtala.In imam prošnjo,upam,da boš videla še to;daj vseeno vprašaj kako je to z napotnico za CTG in povej da je nimam in če je lahko kaj narobe.Prosim!! Jaz še nisem nič daril niti gledala za Božič,sploh se mi ne da,po pravici povedano.Bi bilo pa bolje če bi šla kmalu,saj počasi res ne bom za nikamor več. Pri meni moj g.ravno tako zmeraj opaža da je za dva tedna večji po UZ,pa še nikoli ni zagnal panike,niti nisem šla na tak test. Tinča,pol pa ne vem,kako bo v torek na CTG-ju,če nimam napotnice.Mi jih je dal 5,pa nobena ni bila za CTG,ena je bila za UZ,4 pa za kri.Upam,da ne bodo komplicirali,če pa bodo,pa ga bom skušala poiskat v P v torek,saj po moje bo že v službi.Bom pa kak dan poskusila poklicati tja.Ali katera ve kdaj so naročanja,od kdaj do kdaj-ura?? Ja,mogoče pa se bomo res še kje srečale!! Tinča jaz bom tudi imela CTG v 36.tednu!! ursulina,kaj tvoj ne more naredit previjalne komode sam??Ali jo imaš na izdelavi pri mizarju,pa zato?? limma,grozno!Pa ne zato ker ti je bilo slabo,ampak ker nisi prispela v Ikeo zaradi tega !!Saj se hecam.Upam,da si zdaj ok in Ikea še zmeraj stoji,tako da bo počakala. mml,hvala za inf.glede CTG,sem zdaj prebrala.Torej mi ni treba skrbeti,da me bodo nagnali!! V P bom jaz tudi vzela kake japonke,copatke pa bom obula,ko bom čista in ko bom kaj hodila.V japonkah pa bom šla do wc-ja,se tuširat...ampak bodo vsaj moje,njihovih ne bi rada imela.In sem razmišljala tudi o svoji halji,pa sem se tudi odločila,da je ne bom vzela.Je prvič prevelika,drugič pa kot pravi Alfabeta!! Pa lahko noč!!