|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
12.12.2007 18:57:19   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

punce, mene pa zanima, v kaj boste ve spakirale stvari zase in za user posted image  za v P? V kakšno potovalko ali ruzak ali kaj?
jaz bom stvari napakirala v manjšo potovalko oziroma je bolj športna torba

meni se je teh stvari nabralo kar nekaj, pa še nekaj se jih bo in rabim kar en velik ruzak. A mogoče (spet) pretiravam? Vzela sem (bom) zobno ščetko, pasto, gel za tuširat, kremo za telo, labelo, kremo za bradavice, vložke, mrežaste in navadne sp.hlače, modrček za dojenje, blazinice za dojenje, nogavice, copate, telefon, fotoaparat, polnilca+dokumenti in kakšni piškoti in voda. Sem hotela še svojo haljo, pa je prevelika. A boste ve še kaj drugega vzele al naj bi to bilo to?
jaz sem pobarvala stvari, ki jih bom vzela. Sicer pa so to same majhne stvari (po velikosti mislim), to ne vzame veliko prostora. Mislim, da kaj drugega ne bom jemala, sicer bo pa dragi prinesel, če bo treba user posted image

Za user posted image  sem pa imela v mislih za oblečt (bodi, žabice, bombažna majčka, plišast kompletek, nogavičke, copatki, bombažna in plišasta kapica), pamperske+ navadne+povijalne plenice, zimsko vrečo in lupinico. Ne vem pa, če je treba zraven vlečt še hladilno mazilo, kremo za obraz, čistilne robčke...user posted image
Za otročka pa imava v mislih čisto enake stvari. Prinesel pa jih bo dragi, tisti dan, ko gremo domov. Kremic in robčkov pa sigurno ne bom jemala, tega pa imajo v bolnici več kot dovolj.
Priporočajo edino, da vzamemo že v P nogavičke in rokavičke (bombažne) za naše otročke. Tega baje nimajo po P, ker se v centralnih pralnicah te majhne stvari izgubijo.

Tako Vaney, poročilo končano user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.12.2007 19:02:03   
sani1
Pozdravljene zenske!
Danes dopoldan sem bila tako dobre volje pa vse sem se že zmenila za obiske in splanirala cel teden. Zdej pa grem jutri lepo v porodnišnico. Me je gledala ena čisto tretja ginekologinja in je priporočala, da bi bilo najboljše če me sprejmejo in bodo potem videli kako in kaj... Zdej pa vedi kako in kaj?
No skratka kakšen dan me ne bo, če pa rodim prej pa seveda javim...
piškamiška- če bom pa do ponedeljka tam se pa itak vidiva...
Lep večer!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.12.2007 19:05:57   
mml
mala pikica  super, da si izgubila kilo vode i nda so tudi sicer izvidi boljši, držim pesti ,da tako tudi ostane user posted image

limma ti lepo počivaj in počakaj kakšen dan, saj IKEA ne bo nikamor zbežala, saj kakšen dan še imaš v rezervi user posted image

vaney jaz bom vzela s sabo v P približno to, kar si napisala, računam, da bo šlo vse v eno tako "enodnevno" Samsonite torbo...prejšnjič je šlo user posted image . Stvari za user posted image  za domov, bo pa prinesel user posted image , ko naju bo prišel iskat, ker nima smisla, da ti delajo dren v omari. Vsaj v LJ v omarah ni ravno veliko prostora

kar se CTG tiče v Lj P je tako, da te avtomatično napotijo na CTG po doplnjenem 30. tednu in ne potrebuješ nobene napotnice ali naročanja, pač počakaš, da se aparat sprosti, odležiš in držiš pesti, da bo user posted image  buden in dobro razpoložen, da zadeve ne bo treba podaljševati ali ponavljati in to je to user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.12.2007 19:07:43   
mala pikica
sani sem malo spregledala verjetno user posted image Zakaj te bodo vzeli v bolnico? Upam, da ni kaj narobe...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.12.2007 19:12:39   
mml
sani ne se sekirat, mogoče te bodo sprejeli samo na enodnevni oddelek za vse reglede in boš šla že popldan domov, če ne te bodo pa tudi spustili domov parih dneh, ker bo tako ali tako vse tako kot mora biti user posted image . Predvsem pa ne skrbi in pozitivno misli, saj vidiš, da vse januarčice lepo pridejo v enem kosu nazaj domov user posted image  in čakajo na januar

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.12.2007 19:31:26   
Alfabeta
Sunny, samo tole bi rada pokomentirala glede copat... Vsekakor vzemi še kakšne japanke, če misliš imeti svoje copate. Te ki si jih prilimala so sicer zelo lepe, vendar potrebuješ za porodnišnico pralne. Jaz sem se zato prvič odločila kar za njihove, ker je bilo tako bolj praktično. Verjemi, da ko boš rodila in šla prvič na wc jih bo škoda zamazati s krvjo. Pri meni se je tako vlilo, da so 1 uro prali tla od postelje do wc-ja. Samo toliko

Vaney, glede tvojega spiska. Jaz bom vzela podobno kot ti, le brez piškotov in vode, ker je tega v P dovolj, v torbi pa ponavadi premalo prostora. Halje jaz nisem vzela prvič in je tudi sedaj ne bom, ker je je enostavno škoda. Vse preveč je "odtekanja tekočin", mene je recimo sinko ko sem ga previjala iz previjalne pokakal v "šusu", tako da sem se morala cela preobleči, .... 
Aja, pa ne pozabite, poročene seveda, kopije poročnega lista.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.12.2007 19:41:39   
aurora6
še nazadnje ko sem da la kri, to je blo pred dobrimi 14 dnevi sem ga mela 4,5. pa je rekla da hoče vseeno preverit.

Ja odvisno a si bla tešča ali ne a si fuuul pojedla al samo malenkost ker pri nosečnostni sladkorni je problem s cukrom po obroku.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.12.2007 19:53:04   
koala
martinca, mene je na obremenilini test poslala, ker je mali prehiteval za skoraj 3 tedne, pa še na začetku nosečnosti sem bila nenormalno žejna, sam stankala tud po 6 ali več litrov vode. Pa dobro opravi jutri.

Jaz se še nisem odločila v kaj bom spakirala stvari za v P, bomo še videli. Mislim pa s seboj vzeti približno isto kot ti, za malega pa ne nameravam jemat zraven nič drugega kot nogavičke, tisto kar bo imel pa iz porodnišnice oblečeno, pa bo ati prinesel tisti dan ko bova šla domov.

sani ti pa dobro zrihtaj v P

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.12.2007 20:38:54   
Tinča1
martinca meni je G dala napotnico in rekla, da naj se grem naročit na CTG, ja v 1. štok in da naj me naroči za ta teden, polnih 35tuser posted image . Ona sestra me je naročila za drugi teden, ko bom user posted image 36t, kljub temu, da sem zrecitirala navodila svoje G.
Tako sem dobila termin CTG-ja za v 20.12 ob 9 uri.

Upam, da boš ti imela več sreče.

Sem pa bila včeraj na kolposkopiji, in je zaenkrat vse vredu. Lezije so izginile, in na oko zgleda sluznica normalna, tako, da se ponovno vidimo 8 tednov po porodu, da preverimo stanje. Mat. vrat je še lepo zaprt, sem ga videla na lastne oči, user posted image  miga kot za stavo, tako, da sem pomirjena, kljub temu, da so mi zašvinglali CTG za en teden.

Upam, da bodo citološki izvidi kolposkopije čez 10 dni tudi v mejah normale, ker je diagnoza ostala še vseeno nespremenjena.

Lp, lepo bodite in božajte svoje bušije!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.12.2007 20:39:34   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

punce, mene pa zanima, v kaj boste ve spakirale stvari zase in za user posted image  za v P? V kakšno potovalko ali ruzak ali kaj?

Jaz imam eno manjšo potovalko.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.12.2007 20:43:29   
martinca
aurora6, jaz sem bila vedno tešča ko sem šla dat kri.
koala, meni tudi prehiteva za dva tedna. sam ni danes nič rekla glede tega, ampak je samo težo user posted image vidla in rekla da je res malo večji otrok. kar je ona znana po tem da redko kdaj prizna da je res otrok večji.
hvala vsem za vzpodbudne besede. user posted image user posted image user posted image ker mislite name. vam jutri poročam kako sva zrihtala z user posted image .

lahko nočko

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.12.2007 20:44:26   
Sunny Morning
Alfabeta hvala za opozorilo glede copat. Bom vzela tudi japanke, pa bom potem videla kako bo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.12.2007 20:45:58   
martinca
tinča1, bom držala peste zate da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.12.2007 21:04:38   
koala
Tinča super da so lezije zginle, zdaj pa lahko res uživaš, brez kakšnih skrbi.

martinca veš da bomo mislile nate, bo pa itak vse kot mora biti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.12.2007 21:07:03   
klaja
Tinča1  jaz bi pa morala imeti UZ v porodnišnici čez 14 dni in me ni hotla naročit, češ da naj pokličem po praznikih?! So mi pa tam rekli, da imam čez 14 dni kontrolo, pa me sploh ni jemala resno. Potem pa je rekla, da naj kar pridem tisti dan in se bomo že zmenli!? Za CTG pa sem slišala da se po 36 tednu ne rabiš več naročit, ti ga takoj naredijo.

Vaney  jaz vložkov, mrežastih in navadnih hlačk ter vode ne mislim jemat s sabo. Kar se pa tiče modrčka za dojenje in blazinic, jih bom sicer imela s sabo, samo pri Juliji mi niso prišli prav, ker sem imela prsi tako napete in boleče, da me je modrček tiščal in ga nisem mogla nosit.  Hlačke pa tako tam dobiš mrežaste, tako da navadnih ne mislim nosit s sabo, za domov pa mi jih bo že moj prinese z vsem ostalim.

Napotnice za rešilca tudi jaz nisem dobila, vendar mi je patronažna rekla, da ni potrebno, da tako kot je ena napisala, to vse sami uredijo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.12.2007 21:07:15   
vaney
dobro, da ste opozorile na japonke, ker  imam pripravljene samo mehke, kosmate copatke, pa za v kopalnico najbrž ne bodo glih fajn. saj sem bila zdaj v bolnici 3 dni, ampak sva bili samo 2 v sobi in sva imeli svojo kopalnico, tako da ni bilo nič mokro.

pridne bodite in lahko noč

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.12.2007 22:31:34   
dašabina
Živjo, punce, danes sem bila na pregledu, dete je še prav obrnjeno, srček lepo dela, voda ok, železo papamo (avto je še cel!!). So pa res prijazne te sestre in dr. Kostanjškova, tako da jim moram drug petek, ko grem na CTG, s kakšno kavico in čokoladico pockrkljat.
Da vam še povem prigodo iz CSD. Že novembra sem se pozanimala, če lahko čakam na novembrsko plačo za vpis, glede na to, da začnem s porodniško 15.12. Je rekla, da ni problema. A zatežila mi je naša v službo na plačah, da to pa ne, da novembrska plača, dobljena decembra, ne gre v osnovo, da sem že itak pozna. Halo, sam da ona vse ve!
Nakar jaz danes na CSD še nesem potrdilo od ZZVS (hvala vam, da niste dali potrdila možu, ker so pa res tako skrivnostni podatki gor) in to omenim tej gospe. Ona pa ne bodi lena do kolegice in ji omeni to. Glede na to, da pa sem dejansko oddala te paprije po ne vem kakšnem naključju šele prejšnji teden (se pravi šele decembra), mi morajo vpisat nov. plačo. In kaj mi pravi: da so klicali v firmo, da jim ni hotela takoj dati podatkov in šele na drugo urgenco, da je to naredila. Pa saj človk ne more verjet! Tako, da sem kar pomirjena, da se je tako rešilo, saj katera pa ne bi imela boljše porodniške, če se da?

kar se tiče spiska za v P, imam tud jaz podobno pripravljeno kot ve. Sicer pa če kaj ne bom imela, mi bodo že prinesli.

Upam, da bodo vaši malčki še kar nekaj časa na toplem pri vas. By the way, odkar sem možu omenila, da seks pospeši porod in da sperma mehča MV, se mi zdi, da me sam še kušuje in ogleduje. No ja, saj za kakšne akrobacije pa res nisem. Aha, še kar se tiče glede obsega trebuha, boljš da ne napišem, ker mislim, da sem absolutna rekorderka (dober da imajo tiste metre, ki so dolgi 150 cm...).
Nočko!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.12.2007 22:40:00   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

papirji za očetovski dopust... meni so na CSD-ju rekli, da je dovolj, če jih prinese en dan prej kot ima namen koristit očetovski dopust. Torej jih mora v službo nesti recimo dva dni prej user posted image

Evo,tako so rekli tudi meni!!Da je dovolj,če prinese papirje k njim,ko sem jaz v bolnici,ko rodim.
mala pikica,glede napotnice-jaz imam v torek CTG,me je naročil tako,da mi je rekel,napotnice pa mi ni dal in zato ne vem če me bodo vzeli.Saj veš,kako komplicirajo,če je nimaš.
Ne,nismo mislile,da bi ti istočasno rodila,kot me.Ti lahko prejuser posted image ,me pa za tabo!!user posted image

martinca,držim ti pesti za jutri in seveda mi javi,kako si porihtala.In imam prošnjo,upam,da boš videla še to;daj vseeno vprašaj kako je to z napotnico za CTG in povej da je nimam in če je lahko kaj narobe.Prosim!!

Jaz še nisem nič daril niti gledala za Božič,sploh se mi ne da,po pravici povedano.Bi bilo pa bolje če bi šla kmalu,saj počasi res ne bom za nikamor več.

Pri meni moj g.ravno tako zmeraj opaža da je user posted image  za dva tedna večji po UZ,pa še nikoli ni zagnal panike,niti nisem šla na tak test.

Tinča,pol pa ne vem,kako bo v torek na CTG-ju,če nimam napotnice.Mi jih je dal 5,pa nobena ni bila za CTG,ena je bila za UZ,4 pa za kri.Upam,da ne bodo komplicirali,če pa bodo,pa ga bom skušala poiskat v P v torek,saj po moje bo že v službi.Bom pa kak dan poskusila poklicati tja.Ali katera ve kdaj so naročanja,od kdaj do kdaj-ura??
Ja,mogoče pa se bomo res še kje srečale!!user posted image Tinča jaz bom tudi imela CTG v 36.tednu!!

ursulina,kaj tvoj user posted image ne more naredit previjalne komode sam??Ali jo imaš na izdelavi pri mizarju,pa zato??

limma,grozno!Pa ne zato ker ti je bilo slabo,ampak ker nisi prispela v Ikeo zaradi tegauser posted image user posted image !!Saj se hecam.Upam,da si zdaj ok in Ikea še zmeraj stoji,tako da bo počakala.

mml,hvala za inf.glede CTG,sem zdaj prebrala.Torej mi ni treba skrbeti,da me bodo nagnali!!

V P bom jaz tudi vzela kake japonke,copatke pa bom obula,ko bom čista in ko bom kaj hodila.V japonkah pa bom šla do wc-ja,se tuširat...ampak bodo vsaj moje,njihovih ne bi rada imela.In sem razmišljala tudi o svoji halji,pa sem se tudi odločila,da je ne bom vzela.Je prvič prevelika,drugič pa kot pravi Alfabeta!!

Pa lahko noč!!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.12.2007 8:20:27   
klepetka
dobro jutro

da se obkljukam za danes.
Moja slaba volja je skoraj splahnela .Včeraj je bil zame res en tak čuden dan.Sem pa ugotovila ,da mi očitno škodi samotauser posted image user posted image .Ker potem ,ko je včeraj prišla tašča na kavo ,sem bila takoj malo boljše volje.Ampak danes je nov dan.
Počutje ok zaenkrat.

Danes se mi zdi,če se ne motim,pa praznuje Manca od naše mml(če sem falila dan ,mi oprostiuser posted image ,ampak se mi zdi ,da si enkrat rekla ,da ima 13 .-tega rd).
Manca ,vse naj naj ,z željo da bi bila zdrava .user posted image user posted image user posted image

mml,paketa še ni blo včeraj ,sice r pa k nam itak pride z vsaj enodnevo zamudo ,ker imamo "slavnega "poštarja in temu primerni so tud njegovi refleksi.Res.(poštar Jožko iz piramide je naš poštaruser posted image )Pa še to dobimmo pošto ob 5 popoldne al pa še kasneje.On očitno misli ,da bo zaradi medijske popularnosti pa živel skoz bolj na izi.

sani,drži se ,pa saj itak boš prišla še domov v enem kosu.user posted image user posted image

ctg;moja G ga dela po 37 tednu vsak teden .jaz ga imam v ponedeljek.Ima ga pa v ordinaciji ,tako da ni potrebno nikamor drugam hodit.

dašabina,user posted image zdaj pa sem prepričana da pretiravaš s tvojim obsegom.user posted image

stvari za v P,jaz tud ne bom jemala vložkov ,mrežastih gat,vode,...Čeprav kakšni piškoti prav pridejo ,ker tam je hrana zanič in brez okusa,pa nisem drugače izbirčna al pa da bi se delala fino.Sam če je katera že kdaj poskusila njihovo kosilo ,bo vedela kaj mislim.Ko sem bila pred 1 mesecem na oddelku ,so same sestre rekle ,da slednja ,ko odide od njih ,odide lažjauser posted image .

lunca ,včeraj sem na tv ,ko je bil en odlomek od Bena A. prav zijala , če te bom kje videla.Sem pa videla ,da na tega Bena tud ni mogel vsak ,amapk samo izbrani povabljeni.user posted image Ampak Ben pa ni slab.

grem si zdaj en kapučino narest ,pol pa še do konca prebrat

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.12.2007 9:03:17   
sonček balonček
Jutro, vse hvala bogu kar avtomastko na CTG-je hodite. Pri mojem g. pa ni takšne prakse. Šele na PDP, prej ne, razen če je kaj narobe... Mene pa še kar skrbi, ker je mala imela pred enim tednom pulz 180, pa me ni dal na CTG, da bi videl, ali je bilo slučajno dvakrat zaporedoma (sploh se ji ni znižal) ali je to povprečno... Potem se je pa še čez vikend čisto umirila. Le po enkrat - dvakat na dan se je prebudila in čisto rahlo nakazala, da se premika. Tudi če sem jo božala in rukala, ali se ulegla na hrbet (to jo je ponavadi popolnoma prebudilo), ni bilo odziva. Sem mislila v ponedeljek že v prodnišnico, da preverijo kako in kaj, no potem je pa spet začela s svojimi živahnimi akrobacijami... Upam, da je vse OK. Ampak res se mi ne zdi prav, da pri nas tako šparajo in upajo, da se bo vse dobro izteklo. Moti me, ker s takim odnosom, vse odločitve preložijo na nas mamice. Res je, da v vsakem trenutku lahko greš v porodnišnico, če te kaj skrbi, ampak s tem preložijo skrb, za katero so plačani in izobraženi, na nas. Sploh pa ne razmem, kako so po SLO lahko tako različna merila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.12.2007 9:17:12   
raja
Dobro jutro,

danes sem tudi jaz bolj zgodnja, počasi se odpravljam na pregled k G. Upam, da bo vse vredu in da je naša pupa kaj zrasla (pred 14 dnevi je zaostajala za 3 tedne v rasti). Če pa ni dovolj zrasla tudi naju čaka usoda P, ampak jaz verjamem, da gremo v P šele drugo leto user posted image .

mml - oziroma; MANCA, vsenajboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image , seveda pa čestitke tudi tebi mml, ker vem, da je vsak rojstni dan otroka tudi velik praznik za mamico.

Uživajte, pa se tipkamo kasneje!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.12.2007 9:26:30   
Lunca1
Manca vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

No jaz sem danes tudi precej boljše volje. me je včeraj Pina čist psihično spravla na tla, potem je šel pa moj ob 18h še na badminton, da sem bila sploh sama s tamalo. Pa še enkrat mi je slabo ratal in sem bruhala. Upam da bo moj vražiček danes bolj obziren do mamice. Zaenkrat je še pridna.user posted image

Drugače pa te dni spet perem kot nora, se mi že ne da več. No ja samo drugače ne bomo imeli kaj oblečt.user posted image

Klepetka kar se vstopa tiče drži, je bilo samo na povabilo, za imetnike črne diners in spremljevalce. Jaz sem seveda spremljevalka.user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 9:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu raja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.12.2007 9:31:10   
puri
Dobro jutro,.....čeprav je to zame že dobr danuser posted image , ker se pri nas dan začne zelo kmalu, včasih že ob 5.30user posted image , do 6-ih pa sigurno.

Sem pa danes tako zanič spala, 100x sem se zbudila,potem sta pa ob dveh ponoči še tamaledva prišla, tako da nisem imela nič prostora in se tudi peobrnit nisem mogla, potem me je pa vse bolelo.

Vse najboljše Manci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa delajo CTG od 36-ega tedna naprej, potem vsak teden.

Jaz imam stvari zame za v porodnišnico kar v ruzaku, ko bova šli pa z našo pikico domov, bo pa moj prinesel oblačila za naju obe.

Sani
,.....držim pesti za danes,....saj bo vse vredu!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
13.12.2007 9:53:55   
nana35
Pozdravljene user posted image !!

In dobro jutro.Tudi jaz sem včeraj videla en kos Bena A.,mi je pa bil prev hecen,ko je imel govor in je imel roko v žepu,pa je non stop dajal roko ven,pa not...

sonček balonček,ne vem kje si ti doma,ampak me čudi,da ne delajo CTG-ja pred PDP,meni se zdi to normalno.Resnično šparajo,kar seveda ni ok.

raja tebi pa pošiljam user posted image ,da je tvoja user posted image  zrasla in da ti ne bo treba ostati v P.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?