|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.12.2007 21:47:07   
mesecnica
Sayuri user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
12.12.2007 22:12:05   
Janey
Čer
Kake čveke steuser posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa odpremo nov deluser posted image user posted image

Jaz sem pa danes imela naporen dan. Sma htela na snegec na pohorje in so bile ceste preveč zasnežene da bi rišla gor. Nakar sma htela montirat ketne, ampak sma po pou ure ugotovila da so premale...sma se nasmejala in lepo počasi obrnila. Seveda vsa bela in zasnežena. aaaa obožujem sneg. Zakaj ga ni v dolino??
No pol sma pa kar šla po nove ketne, ki bodo prav najinim gumamuser posted image user posted image

Potem pa v MŠ. Srečka nosečka v kateri skupini si bila?

Smo dihali in se rokovali z dojenčkiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4477
12.12.2007 22:36:30   
ella79
suzi jaz bi tudi sneg user posted image user posted image user posted image user posted image sam kaj ko letos odpade smučanje user posted image user posted image sploh ne upam proti krvavcu gledat, pa čez vsa okna ga vidim user posted image se bomo pa doma z user posted image crkljali. To bo pa tudi super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
12.12.2007 23:11:50   
Suzi*
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, bravo!!!

Pinči, pridna. user posted image  Jaz pa cel dan študiram kako bi sobo ad malega preuredila, prečekirala sem po dolgem in požez vse od Ikee in Kike, sem celo nekej skompletirala, jutri pa v napad na trgovine.user posted image  Aja, super podpis imaš. user posted image user posted image user posted image

Mesecnica, midva imava za jutri enak plan za šoping, kot sta ga vidva za danes imela. user posted image user posted image user posted image

Ella, snegca pa jaz kar ne bi. letos bo dobro, tud če ga ne bo. Ti si pa zgleda mal zamešala mene s kero drugo, ki si ga zelo želi. user posted image

Naša beba pa danes tako zelo brca. prov upira se mi z nogami v rebra, da me kar boli. user posted image  Pa nekej se hoče kotalit , pa je že mal premal prostora, pa tud to boli. user posted image  Moram prav pokonci in zravnano sedet. user posted image

tako, bejbe, grem spat, da bom jutri preživela šoping. Pridno čvekajte, beremo se pa po vsej verjetnosti šele v petek zvečer, ko bo moj odjadral na novoletni žur.

nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
12.12.2007 23:26:10   
dolenjka
Čveke čer!

Midva sva v totalnem krču user posted image  Zdej sva že pri koncu, ampak še kar so stvari povsod user posted image  user posted image  user posted image

Jutri se bom še manj javljala, ker moram še v službi folderje zbrisat in mail počistit, pa verjetn bo k zanalašč fuuulll dela user posted image  user posted image  user posted image  No, vsekakor upam, da bom ob 16h odrinila iz pisarne, čeprav se dela do 17.30, ampak imam še mal plusa user posted image

No, kakšno vrstico bom napisala, obljubim, kaj več pa takoj, ko se priklopim na net. Če me user posted image  skleroza ne bo preveč dajala, bom Meti poslala v soboto ko spregledam en SMS, da boste vedle, da sem zelo blizu vas! user posted image  

No, pa seveda pričakujem, da boste najmanj zaključevale 2. del čveka, če ne že odprle 3. del do ponedeljka, ko bom predvidoma on line! Pa ne me razočarat user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
13.12.2007 6:52:49   
vrtnica76
Doooobrooo juuutrooo souser posted image !
Sayuriuser posted image in čestitke zauser posted image user posted image .Zdaj naj pa varno rasteta in se razvijata do avgusta.Držim pesti zate.Pazi nase in na user posted image user posted image .Pa sporoči nam kaj kako si kaj user posted image .
Februarka,user posted image za diplomo.
Dolenjka,no pa boš le končno dočakala bolj umirjene dneve.Ali pa tut ne. Ker si bolj naspidirane narave,te bo gotovo cela SLOpouhnauser posted image user posted image user posted image .Zato vse ostale:ko švigne mimo vas črna strelca z nosečko,je to gotovo Dolenjkauser posted image .
Že komaj čakam,da se srečamo.
Se tipkamo še kasneje.Nisem še uspela vsega prebratuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 4481
13.12.2007 7:09:21   
pina-1
dobro jutro

vrtnica pa si me prehitela. sem mislila da ste še vse v mižulah.
jaz sem se naspala, čeprav sem spala na kavču, ker je mel moj možek "koncert" to nočuser posted image  no je vsaj Mia prespala v svoji sobi. In še vedno pridno spi.

Suzika, fajn nakupuj danes. Upam, da najdeš vse kar si si zamislila...

dolenjka, ti kar pakiraj in gasa domov v SLO.

Meti, točno ne vem kako se ta sterilna tekočina kliće. V BC jo majo zraven flaškic in je ne moreš falit. Če je pa ne boš našla pa povej, ti jo jaz iz KP prinesemuser posted image

mesecnica,lepo da si se nam oglasila...

grem sedaj še malo kavč peglat, pol pa bo treba kej pospravit. Upam, da bosta danes kopalnica in omara v dnevni na vrsti.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
13.12.2007 7:37:56   
Lanchy
Jutro nosecke!
Samo na hitro da vas pozdravim in nasi Dolenjki zazelim srecno pot domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
13.12.2007 8:02:20   
vrtnica76
Pina,upam,da se je zdravje tvoji Mii sedaj povrnilo.To je pa tudi nekaj, da ste celo noč spaliuser posted image .Oh Pina, če bi se dalo bi jaz spala dosti dalj časa,pa dokler še lahko vozim Tamaro v šolo ne bo žal nič iz dooolgega spanca in poležavanja v topli posteljici.Sem ravno danes mojemu pojamrala-zakaj je meni tega treba,pa mi je rekel,da moram itak bit v formi zauser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
13.12.2007 8:11:28   
pina-1
vrtnica, pa jaz sem vstala že ob 5:15. pol pa nisem več spala..sem samo poležaala na kavču....

Mia se je pa zbudila in je vsa v osipu. Sedaj sem pa vsa panična ker ne vem ali gre za škrlatinko ali 6 otroško bolezen. jaz bolj mislim, da je 6 otroška, ker ima vročine... ne vem.. Sem pa prebrala da ej nevarna za nosečnice, ker je novorojenček lahko postane slabokrven ali nekja takega... ob 14:20 sva zopet naročeni pri zdravnici. Upam, da mi bo znala tudi ona svetovati kako je to za nosečnico... user posted image user posted image  Upam samo da bo z njo vse ok in da to ne bo melo večjega vpliva name in na Ano....

sedaj grem pojest malo pandororta in spit kavo..Pol se pa lotim pospravljanja, saj bom le tako pregnala misli stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4485
13.12.2007 8:20:33   
Februarka08
Jutrček, souser posted image .
Danes ste pa že v polnem zagonu.user posted image Jest bi samo spala in spala, zjutraj sploh ne morm ustatuser posted image . Ne vem kaj mi je kar naenkrat.
Povejte mi, ali ve kaj manj čutite sedaj vaše user posted image ? Saj se premika in stegne kakšno nogico ali rokico, ni pa več tistega kot prej - bombandiranjauser posted image . Predvidevam, da ima sedaj manj prostora in ga/jo zato manj čutim?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
13.12.2007 8:26:10   
vrtnica76
Februarka,tudi našuser posted image ima sedaj počasnejše gibe.Le redko se kdaj na hitro premakne,tko da trebuh poskoči.So pa premiki nogic rokic in ritke včasih kar malo boleče-imam občutek, da mi bodo kar iz trebuha ven pogledaleuser posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
13.12.2007 8:32:09   
larisa
Dobro jutro, končno en sončen dan pri nas.....user posted image

Pinči, revčka tale vaša Mia, pa mami tud, ker jo za malo Ano skrbi. Sej vas bojo danes pri zdravniku tako popedenali, da bo prav. user posted image

Februarka, tud tale moj fantič se je sedaj precej umiril in moram reči da mi je to sedaj pravi psihični napor. Skos študiram, kaj če mu kaj ni ok, štejem gibe itd... Prej je bilo pa stalno bombardiranje in še 14 dni nazaj v MŠ se mi je prov smešno zdelo, ko je govorila babica, da morš 10 gibov naštet, jaz sem si pa mislila a 10 v pol ure user posted image  Upam da je to zato ker imajo sedaj malo prostora in ne morejo tolk telovadit...

No zdej grem pa piškotke pečt....

Neposredna povezava do sporočila: 4488
13.12.2007 8:37:46   
pina-1
larisa hvala za skb...ma mi kar ne gre iz glave vse to..Mater sem neuman ker sem šla knjigo brat user posted image user posted image user posted image  mar bi počakala do zdravnika.. Mahh

Februarka, naša Ana je pa sedaj komaj oćivela. se mi zdi, da bolj kot ji primankuje prostora bolj nori. Ne dela sicer prevalov, ampak je odkrila da ma roke in noge in kar brca, da se trebuh premika. Se zna pa tudi tako samo fajn upret, da kar poštno boli... Bojo pa sedaj ti gibi vedno bolj umirjeni in samo še raztegovanje, ker bojo res imeli premalo prostora....

Grem sedaj po meseka za župco in pa še kaj bo treba v lonec spravit

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
13.12.2007 8:39:46   
Februarka08
Hvala za odgovore...user posted image
Mmmm, piškotki in to domači... Larisa, a lohk pridem?user posted image
Jest grem pa zdej na zajtrk - spet čokolino... Zdej ga jem že par dni zjutraj in ne vem ali to kaj vpliva ali ne - v glavnem aleluja poje že 3 dni zapored zjutrajuser posted image user posted image . No, da bo le tako ostalo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
13.12.2007 9:08:02   
larisa
Februarka welcome na piškotke, sej sem jih tud včeraj pa predvčerajšnjim pekla, tako da boš lahko že med tremi vrstami izbirala.....veš to pa je višek dolgčasa, če si doma, pol že piškote pečeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
13.12.2007 9:08:06   
vrtnica76
Pri meni je pa napev aleluje vsaki drugi dan in takrta kar dvakrat na dan.user posted image Me je začela mal hecat-očitno so za to krive kakšne motnje na oddajnikuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4492
13.12.2007 9:10:05   
pina-1
mene pa peka iškotov še čaka. Danes kuham marmelado iz mandarin, da bo za darila in pa za piškotke namazat.

larisa, da imaš kak fajn recept za pikote. Malo zbiram ideje, kaj bom pekla. Rabim kar velikot ega, ker z mamo vedno podarimo za novo leto domače piškote prijateljem.

Neposredna povezava do sporočila: 4493
13.12.2007 9:10:41   
vrtnica76
Larisa,a ti to že za praznike pripravljašuser posted image ?Pri meni je pa v teh dneh nivo energije čist na 0. 

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
13.12.2007 9:19:41   
vrtnica76
Larisa za kakšen recept se pa priporočam.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
13.12.2007 9:32:03   
Marusah
Dobro jutro,

Juhu - vročine nimam več user posted image  Je svet takoj lepši... samo požiram pa še vedno težko. user posted image  pa nič ne moti, brca kot noriuser posted image

Zdej pa mi je začelo krulit, grema z malim nekj pojest.

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4496
13.12.2007 9:39:10   
misar
Dobro jutrouser posted image

danes pa je prekrasen dan. v službi sicer ful dela, sam počutje pa super. Mogoče je temu botrovala včerajšnja joticauser posted image user posted image user posted image
sicer nisem bla ravno navdušena, sam je dragi tako vztrajno sestavine nabiral, pa prave gumbke pritiskal, da se nisem mogla upret...user posted image user posted image user posted image

danes pa res super dan. kako ste pa kaj ve moje drage???
jaz že delam plane kaj početi januarja, kobom doma...zato zadnje nakupe puščam za takrat, da ne bom umrla od dolgčasa

Neposredna povezava do sporočila: 4497
13.12.2007 9:41:45   
larisa
Danes pečem cimetove srčke. Upam da ratajo, ker je testo tko nekam čudno user posted image  zgledalo, ko sem ga dala počivat user posted image user posted image user posted image .... he he nisem glik neka huda mojstrica slaščic, ampak mi je pa do zdej še vse ratalo, to je pa tud neki.

Recept za srčke:
200g moke, 50g mletih lešnikov, madljev ali orehov(kar imate najraje)
1 pa 1/2 praška za čokoladni puding, 130g sladkorja, 1 žlička naribane pomarančne lupinice,
1 žlička pecilnega praška, 1 ščepec soli, 1 jajce, 1 pa 1/2 žličke cimeta, 100 g marmelade (po okusu, tle piše jagodne, ampak jaz dam šipkovo, pa je super)
Priprava:
1.moko, lešnike, prašek za puding, 80g sladkorja, pomarančno lupinico, pecilni prašek, sol, maslo in jajce pregnetete v testo. Testo zavijte v folijo in dajte počivat v hladilnik za 1h.  Nato pečico segrejte na 180, ventilatorsko na 160 stopinj.
2.testo razvaljajte na 3 mm debelo, izrežite srčke, in jih položite na peki papir (v pekaču seveda user posted image ). Pečete od 10-12 min.
3. zmešajte cimet in 50g sladkorja. Segrejte marmelado in jo gladko zmešajte. Polovico srčkov premažite z marmelado, pokrijte z drugo polovico srčkov in povaljajte v mešanici cimeta in sladkorja.

To je recept za cca. 40 koščkov. Torej Pinči če rabiš več tega, povečaj dozo....

Neposredna povezava do sporočila: 4498
13.12.2007 9:54:05   
ŽogiMarogi
Ola!

Jst se na hitro javljam, še zadnji dan v službi. Namreč včeraj mi je tako otrdeval trebuh, da nisem vedla kaj bi, celo noč nisem spala, danes pa sem šla h G. Tko se je obračal celo noč, da je prav butau non stop, da se mi že skor ni zdelo normalno. user posted image  
Mi je zabičala počitek in bolovanje, se pravi nič več službe. Naredila mi je UZ in se je ta mau spet obrnil, tako da je z ritkico dol.  user posted image  Pa magnesol moram pit na 6 ur. Maternični vrat je kratek ampak je še zaprt, tako da je OK. Sam je mal mlajši, po teži za 30 teden, 1400 g. Baje še v mejah normale in ker sem bolj suhe narave. Ne vem, kolk imate kaj ve težke? Sej verjetno ste že kaj pisale, ma ne utegnem prebrati.

Sem kar malo slabe volje.  Nič grem še poštima ostalo, pa šefu javit, pa se pole še kaj oglasim.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
13.12.2007 9:55:17   
pina-1
larisa sliši se dobro... bom zhier probala nardit. če bo v redu bom nardila še.
Jaz bom pekla medvedeje šape, pa linške oči, pa neki s čokolado, pa vinske piškote, mogoče še medenjake... Pa še te tvoje..mislimda bi moralo biti dosti..Mam pa za napečt za 12 ljudi ( vsakega posebej)user posted image .. bomo januarja ustvarjali.
Drugi teden bom pa potičko pekla, pa še kaj, ker bom v službi sodelavce posladkala, ker grem na dooolgi dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?