![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 10:50:35
|
|
|
|
sonček33
|
Neža7 - joj, kako sem vesela. Vriskaj!!!jaz sem tudi kar malo zavriskala, zate.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 10:54:27
|
|
|
|
Argojuhica
|
Jaz imam O jutri. Močno me boli desni jajčnik( saj je pokazalo na UZ, da bo ta mesec aktiven), v nedeljo, ko sva z mojim slončkala se je pokazalo malce krvavega izcedka. A mogoče ktera ve, zakaj bi lahko do tega prišlo. UZ sem pa imela v petek.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 11:09:47
|
|
|
|
~Biba~
|
Argojuhica kaj pa če je prišla O prej, in je tisto bila ovluacijska krvavitev?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 11:18:51
|
|
|
|
METULJ1
|
Neža - iskrene čestitke še z moje strani. Mirno in srečno ti želim. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 11:32:09
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ne vem, ker mi je G rekel,( po foliklih sodeč), da bo O v pon., torek. Včeraj sva tudi slončkala, vendar se ni pokazalo niči krvavega izcedka. Ponoven UZ imam v petek, ga bom vprašala. Po bolečinah sodeč bi bila lahko danes.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 12:01:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Neža7, čestitam...naj bo to tvojih najlepših v življenju!!(potem pa naj se nadaljujejo ) bravo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 12:09:00
|
|
|
|
spelka12
|
neža7 končno si zagledala svoj . čestitke . Tokrat bo definitivno vse o.k. in čez 9 mesecev boš cartala svojo . argojuhica lahko se ti je med odnosom ranila maternična stena. Če se ti je ustavilo potem pomoje ni nič takega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 12:23:15
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ja spelka po moje je tudi tako, ampak jaz bi rada slišala, da je to ugneznitvena krvavitev. Hecam se, saj veš, da smo obsedene z znaki in znakci.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 13:17:01
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Neža7 ISKRENE ČESTITKE!!!! Sem tak vesela zate!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 13:32:38
|
|
|
|
Erin
|
Neža - tako zelo sem vesela zate...narisal se mi je nasmeh na obrazu, če ne bi imela ušes bi se vrtel okoli moje glave še in še Čestitam ti iz dna srca, želim ti vse najlepše, da bi čez 9 mesecev cartala svojo zdravo pikico, da bi imela prelepo nosečnost brez težav....vse naj naj!! Čestitam še 100x!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 13:32:57
|
|
|
|
pikica36
|
pikica36 - hmmmm sem kr nehala vohat tist kar sem prej... zdej mi pa diši po zagrebški...pismo, pa noben si ni nov avto kupu al pa bilo kej, da bi mi jo prnesu.... grem se z mandarinam filat - mi tud lepo dišijo.... ko pa pride un stari dišeči vonj nazaj, pa ti povem... do takrat pa se boš mogoče že odvadla firbčnosti ti se kr filaj z mandarinami.... novš mela januarja problemov s kilažo maša ti pa kar kukaj v mikroskop... saj te nč ne stane....slina je zastonj a veš sem prebrala neklje na netu, ko odgovarja ena G da je na sebi testirala to metodo s slino in je ugotovila, da kaže plodne dni kak dan več kot je v resnici, ... saj ni važno... glavno da so nadaljevanje je pa že druga zgodba
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 13:59:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 da kaže plodne dni kak dan več kot je v resnici, ... saj ni važno... glavno da so vsaj da približno veš, da svojga ne izcuzaš popolnoma
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 14:27:12
|
|
|
|
astrea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Dobro jutro pupike Kar nasmeh mi gre kar pol ure nazaj se je nama pokazalo Vidim, da nisem edina Iskrene čestitke vsem puncami, ki jim je pokazalo Punce, ki jim je prišla... Ne ubupaj, ker bo vam tudi sonček posijal Neža7 čestitam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 14:32:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Neža7, čestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 14:33:21
|
|
|
|
pikica36
|
pa še res je jaz sem tolk skakala po njem v nedeljo, da mi je včeraj zvečer zaspal, kljub temu , da sem mu slikco praproti poslala po mejlu, da bi ja verjel , da ne bo v džabe skakal malo heca..... ampak v vsakem hecu je pa malo resnice a ne da?? tk počasen računalnik mam tu na šihtu, da solih mine kaj napisat, ker traja ..................nevem 10 min, da napišem en post
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 14:38:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Ja spelka po moje je tudi tako, ampak jaz bi rada slišala, da je to ugneznitvena krvavitev. Hecam se, saj veš, da smo obsedene z znaki in znakci. ups, a sem napisala krvavitev materničnega vratu ? Se ti opravičujem, sem mislila napisat VGNEZDITVENA KRVAVITEV . Upam, da je res .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 15:05:52
|
|
|
|
miš
|
Živjo! Tudi jaz čestitam vsem novim nosečkam, zadnjič sem bila malo zmedena, tko, da bravo punceeeeeee.... Kar tako naprej, naj se seznam še bolj obarva. Še vedno držim pesti za vse.... Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 15:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, čestitke vsem novim nosečkam! Ja, bo konec decembra mal lepše barve kot pa začetek.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 15:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOOOOo kaj sem zdaj prebrala. Neža 7 čestitke . Pa čimmanj slabosti ti želim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 15:23:19
|
|
|
|
varci
|
NEŽA 7 , ČESTITKE IN LEPO . BOŠ VIDELA, DA BO TOKRAT VSE OK!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 16:19:45
|
|
|
|
sapi
|
Čestitke neža7 tokrat tvoja pikica zagotovo ostane pri tebi .. Vse ostale punce pa polno ali ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 16:35:11
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Kar nasmeh mi gre kar pol ure nazaj se je nama pokazalo ČESTITKE neža7 .... ful vesela zate ... seveda ti želim lepo in držim pesti, da se vse dobro izteče
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 16:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! ta mesec se vam bom pridružila pa še jst... sicer je ne pričakujem bolj slučajno ta mesec - sem še na tabletkah, ampak sumim da nekaj ni tako kot bi moglo bit... torej, ne pričakujem je 24.12. bom pa držala peti za vse vas - pa čestitam vsem že nosečkam! lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.12.2007 16:57:52
|
|
|
|
murkica
|
Neža7- čestitke. To je pa ena lepših novic, ki sem jih v zadnjem času slišala. Res ti privoščim, da bo vse v redu in da boš čez dobrih 8 mesecev držala v rokah svojo pikico. od sreče!!!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.