|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.12.2007 16:12:17   
nicolina
ŽE 35 user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled, samo da ni kaj hujšega.
Mammathea, dobrodošla, upam, da se ti šivi čimprej pocajtajo, ti kar lepo počivaj in se cartaj s Tijanom.user posted image
Jooly, lepe mini počitnice želim tebi in tvoji družinici...
Glede nastavkov ne znam svetovat, ker jih ne uporabljam.
Naraščaj, tudi meni je to zelo znano, ko položim Tina v posteljico ponoči, se zelo hitro zbudi in gleda kot čukec. Ko pa je pri nama na postelji, pa kar spi. Ampak jaz bi rada, da se navadi v posteljici.
Kaj pa druge, a vaši sončki spijo v posteljici? A mislite, da se bo prehitro razvadil, ker spi pri nama? Sej jaz mislim, da nisva še čist ujela ritma, da bo vsak dan bolje. 

Se beremo....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.12.2007 16:21:40   
nicolina
Sem še nekaj pozabla,
citirat iz različnih postov, tudi jaz ne znam user posted image

Žirafa, kapo dol za optimizem in pogum...user posted image user posted image , res si prava levinja
Mammathea, jaz Tina vedno koprevijam Tina, pazim da je lulček navzdol, do zdej se mi je ene trikrat polulal čez in čez. Ne vem, kaj bi ti lahko še svetovala, mmogoče druge pleničke.

Dan zase bi tudi jaz zelooooo rabila, morda si bom vzela drug teden kak popoldan, saj bi mogla it nabavit darilca. Sploh nisem bila še nič zunaj, ko je tako čudno vreme, edino enkrat za 10 min na balkonu. 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.12.2007 16:42:44   
Dajica
Pozdravljene mamice!

že35-samo da ni nic hujsega! Super! user posted image

Mamathea-
tudi meni so v P rekli, da imam vdrte bradavice in naj dojim z nastavkom (sem z Avent-ovim, najmanjsi) in nama je kar slo. Ko je prisla babca na dom, sem jo vprasala, ce bom mogla zdej vedno z nastavkom dojit, pa je rekla, da sploh nimam vdrtih in naj kar probam brez. In sem res in nama je takoj slo, tako da zdej dojim brez nastavka. user posted image Se mi zdi super, da ne rabim vec nastavka, ker je bolj prakticno brez! Ko je bila babca pri nas v ponedeljek, en teden po rojstvu, jo je zvagala in rekla, da je ze pridobila porodno tezo+ 100g vec. Torej dojenje poteka ok.

Jaz umivam ritko zaenkrat le z vato in vodo. Ponoci je ne previjam, nazadnje okoli enajstih- polnoci, potem pa spet zjutraj. Dojiva pa se priblizno 2x ponoci, cez dan pa na 2 oz. 3 ure. Me zaboli kot user posted image prve sekunde, ko se zagrize v bradavico, potem pa prav uzivam, ko jo gledam, kako pridno papa. Strije sem dobila po dojkah ze med user posted image , samo na spodnjem delu, po trebuhu pa samo okoli popka. Mi je prav cudno, ko je trebuh se tako mehak in se malo povecan, ga veckrat se pobozam, kot takrat, ko je bila Kaja se notri. user posted image Ampak pocasi se manjsa... Ceprav sem proti koncu nosecnosti ze komaj cakala, da bom koncno rodla, zdej kar malo pogresam trebuscek in brcanje v meni, ampak ne prevec, saj imam zdej soncka zraven mene. user posted image

nayya-hvala ti, ker si ostale obvescala, kaj se je dogajalo z mano, ko sem bila v P in hvala za sms-e in vzpodbudo in cestitke vseh! user posted image Modrc imam jaz tudi iz Muellerja in sem kar zadovoljna z njim. Nosim ga podnevi in ponoci, pa se blazinice.

Sivana jaz nisem bila in sem hvalezna babici, ker je pazila na moj presredek. Baje mi je full prizaneseno glede bolecin. Imam pa hemeroide, ampak se stanje izboljsuje. Umivam veckrat dnevno s hladno vodo in namazem z naravnim smrekovim mazilom, pa s prstom skusam vsakic "notr" porinit. Me pa se vedno boli trtica, tko da predolgo sedenje odpade.

Plenicke-tudi jaz imam Pampres poljske (ko sem kupovala, nisem bila pozorna na to), pa se mi zdijo cisto ok, nic ne pride skozi.

Toliko zaenkrat, ce se pa se kaj spomnim, pa se napisem... Pa se porodna zgodba v kratkem.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.12.2007 16:50:40   
Tanayya29
Dajica živjooooooooo.....

kako pa kaj Kajči?Kako ti kej spančka?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 529
12.12.2007 17:04:52   
tintin
Evo tud mi imamo danes spalni dan...torej je nekaj v luftu...sem mu že merila vročino, ker je tako čudno zaspan danes...samo je in spi.user posted image Ampak mami pa to paaaaaaaaaaaaaaašeuser posted image
Jaz bi tud dan zase...kakšen šoping in eno kreditno ja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 530
12.12.2007 17:07:10   
tintin
Aja glede nastavkov: tudi meni so v P rekli, da imam malo bolj ploske bradavice, ampak dojim brez nastvkov brez problema (samo takrat Z kadar me kakšna bradavica boli), bradavice so se mi zdaj celo lepo izbočile oz. jih je moj sine dodelaluser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.12.2007 17:11:44   
jooly
Kaj pa druge, a vaši sončki spijo v posteljici? A mislite, da se bo prehitro razvadil, ker spi pri nama? Sej jaz mislim, da nisva še čist ujela ritma, da bo vsak dan bolje.

Kim tud spi pri nama. In tud Staš je, pa je zdej prov fjst fant user posted image

citirat iz različnih postov, tudi jaz ne znam

ja kako no, jst sem pa tko učeno vse napisala user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.12.2007 17:14:02   
jooly
Evo tud mi imamo danes spalni dan...torej je nekaj v luftu...sem mu že merila vročino, ker je tako čudno zaspan danes...samo je in spi

evo, še ena tukaj. se bomo pol ponoč dobile na forumu user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.12.2007 17:52:32   
nicolina
Jooly, sej ti si res super, lepo, poučno napisala glede citiranja, samo jaz se še nisem ravno potrudila, da bi probala user posted image . Upam, da mi ne zameriš.
Veš, si me kar potolažla, ko si napisala, da je Staš tud spal pri vama in je zdej prav fejst fant. user posted image  Tako,da se ne bom nič s tem obremenjevala.

Pri nas je tud spalni dan, a pol bomo res ponoči čvekale? user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.12.2007 17:56:24   
Tanayya29
okej kdaj se dobimo?
tam ob 2-6h?user posted image

moj spi pri nama prvo rundo v posteljici,pol ko ga morem dojit ponoči,pa ni šans,da bi ga dala nazaj v posteljico,kr pri meni zaspi. oz oba zaspivauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.12.2007 18:24:52   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

naraščaj a niso to tisti beli mazoljčki?Meni je pediatrinja včer rekla,da to traja do nekje 2 meseca(čiščenje kože).

super za čatežkeuser posted image user posted image .Le odpočijte si...

sestrična dela na parmovi,kjer vse to odstranjujejo lasersko in je rekla naj pridem potem odstrant...ma ,kot da mi je to važno..hehehe.

glede mozolčkov - kot pravim nimam pojma od česa opazla sem, da so se pojavli po prvemsprehodu in uporabi kreme ob bubchna za veter in mraz. Lahk, pa da je res sam čiščenje kože. Je res ful mozoljasta. kot, da bi jih en posul po čelu - čist drobni in mal rdeče, po ličku in ob nosu ter na bradi pa so mal večji in beli. user posted image user posted image  skratka zdaj bomo neki časa iz preventive brez kreme, čeprav je rekla, da eventoelno hladilno mazilo za rito lahk.

Za čatež: jupi , jaz bi tut.

Nayya, a tam ko dela tvoja sestrična odstranjujejo lasersko tut te lepotne pike al kak se temu reče (znamenja, rjave pike - izbočene). Jih mam tok in ene so mal nevarne, ker so na predelih, kjer se ribajo (pod modrcom,...) Sam inf. me zanima, če se to da lasesrsko odstrant

Neposredna povezava do sporočila: 536
12.12.2007 18:25:02   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

okej kdaj se dobimo?
tam ob 2-6h?user posted image

Nayya men tale ura kr ustreza. Sva bili danes z Lano pokonc od pol treh do pol sedmih in me je kr "potolažilo" danes ko sem brala da nas je kr neki danes dežuralo. Jaz sem bla že čist obupana kaj naj naredim. No ob pol sedmih sem jo spet nafutrala, še enkrat previla je pa zaspala. Mislim da so jo dajali krčki. Sej ne rečem, se je tud Lana meni smilila, ampak raje bi se mi smilila čez dan, če jo že morajo dajat krči. Sem dons taka k en zombi. Sem sicer ene dve rundi oddremala, ampak to to.

Jooly a te ni nič strah da bi pomendrala otroka ko spi med vama?

Že35 samo da ni kaj hujšega. SEm prav vesela. Svojo zdravnico pa le pošlji na kak šnel kurz pa še na šnel kurz taktičnosti oz kako ne zastrašiš pacienta.

ROBČKI jaz sem zeankrat tud samo na vodi in vatki. Ampak mi smo stari šele 14 dni in to točno danes.

Mamathea šive si vsakič ko greš na WC spiraj z mrzlo vodo in potem fajn popivnaj z vrisačo do suhega. Meni je patronažna celo svetovala naj si posušim s fenom, sam to me je motilo ker mi je tista mrzla voda ravno fajn shladila.

MOZOLJČKI - naša je tud k ena pubertetnica. PRavi patronažna da so to moji hormončki in da je normalno. Po nosku jih je prinesla že na svet, po lički in bradici pa so se ji potem naredili.

Upam da nisem kaj pozabila? ne bit hude, sem danes v na-pol komi od neprespane noči...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 537
12.12.2007 18:53:52   
jooly
tam ob 2-6h

men ustreza. Zadnjo noč smo dežurali od 3h-6h, tko da lohk da mal zamudim user posted image

Naraščaj... lepotne izbočene pike odstranijo na plastični kirurgiji na Polikliniki. Jaz sem jo imela v predelu bikini in mi je skoz drajsal ob sp.hlačke, tko da sem zdej prov happy k sem odrešena. Pa še depilacija je precej olajšana user posted image . Dobiš lokalno injekcijo v ta predel in ti enostavno izreže znamenje, zašije (jaz sem dobila 2 šiva, za znamenje veliko prbl. 5x5 mm)

Jooly a te ni nič strah da bi pomendrala otroka ko spi med vama?
user posted image

tole si pa dobr napisala, sem se res nasmejala. Pri nas ni bojazni, saj to sploh ni pravi spanec, ampak sem se sprijaznila, da bom zdej spet kaki 2 leti bolj ko ne samo dremala, tko kot je blo pri Stašu. Itak jo ob vsakem premiku in vzdihu čekiram, vzdihujejo in "renčijo" pa sama veš kako. Sploh ponoči je to bolj intenzivno user posted image

Danes sem kupla v Sanolaborju take večnameske krpice za umivanje in so toook mehke, da se bom pomoje še jaz z njimi umivala. Se ne morejo primerja s tistimi iz Tosame (to to, al kako se jim rečeuser posted image ). 3,25 €, not jih je 50, ampak so full velike, tko da jih je možno razrezat, al pa eni jih baje tud perejo.

No, pridem pogledat okol 3h user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
12.12.2007 19:58:35   
Mamathea
Dobert večer

Zgleda, da je danes res nekaj v luftu saj tudi naš Tijan pridno spančka. Sem tudi jaz za to, da se ponoči dobimo, saj bom itak pokonc zarad pikeca, ki bo spet veselo gledal v mene s tako bistrimi učki, da še sama ne morem verjet. Hvala za vse nasvete glede šivov,  sej si jih perem kr naprej, po vsakem wc-juuser posted image user posted image user posted image , pa ta dva, ki sta se mi vnela me res nervirata, pol pa še tist hematom, eh pa kaj bi jamrali itak bo vse minilo.
Hvala tudi za nasvete glede Pampersk, sej mi lulčka navzdol obrnemo amapk naše detec vseen vse pleničke premoči. Danes bom na široko povila, da bo vsej posteljica ostala suha.
Jaz poskušam vztrajati in Tijana uspavam kar v njegovi posteljici, čeprav, ko se doji v moji postelji že čist trdno zapsi, ga vseen premaknem v zibko in glej ga zlomka prav vedno na široko odpre učke in že je veselica.user posted image user posted image user posted image Moj možek ga hoče potem pestvat in nosit naokrog ampak jaz vztrajam in ga tolažim kr v njegovi posteljici. Bomo videli kako bo to noč prespal, ko bo na široko povit in mu bo mogoče vsej mal bolj toplouser posted image user posted image user posted image . Jah probat je treba vse sorte, sam da bi imeli normalno noč.
Zdaj pa gremo na previjanje, hranjenje in potem prihaajo vesele vriskajoče urice, ko ga bo ati tolažil na 101 način js pa bom mal zaspala.Komaj čakam, da me šivi nehajo bolet in da se bom lahko vsej vsedla. Patronažna mi je prepovedala sedet celo na oborču, saj sem res ful šivana in je rekla, da sam stojim in ležim lahko. Upam, da bom do nedeljskega kosila že sedeuser posted image user posted image user posted image .
Lep večr pa se dobimo ponoči na žurki.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.12.2007 20:01:31   
Dajica
nayya-Kaja spancka cez cel dan, razen ko jo previjam pa dojim, se predrami. Ponoci pa malce pojamra, tako da jo podojim in vcasih kar pustim pri nama v postelji in pocasi zaspi nazaj. Res je pravi angelcek, vsaj za zdaj. user posted image  V album sem dala se dve slikici (geslo: kaja), ena je pod novoletno smrekico, saj jo je moj postavil ze, ko sva bili s Kajo v P. Neucakan, ni kej. Ena slikica pa se tukaj: Kaja stara en teden.

user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.12.2007 20:03:20   
ajtak
Hej!!
Ocitno bo neki tacga v luftu, Tjas tudi spi ze cel dan... Sploh sem presenecena in vesela ker je prespal obicajno uro krcev 4-7h. Jaz sem bila vmes namrec pri G. in me je full skrbelo kako bosta z Atijem to sama prestala- pa je spal cel cas ko me ni bilouser posted image . (ce bi rekla da grem na kavo in da naj me mojpoklice ce bo panika bi se mali ziher zbudu se preden bi vrata zaprlauser posted image ).

No, pa da napisem zakaj sem sla k G., ker sem na sredini vhoda v noznico zacutila nek izrastek, sem bila prepricana da me niso ok zasili... No, pa sem se zmotila, to kar mi "strli" je ostanek himena oz devizke kozice ki se dokoncno pretrga sele ob porodu (moj pac nima premozenja z obsegom 36cmuser posted image ).
Mi je prav odleglo da me ne bojo spet kej sival. Drugace pa je vse ok in mi je nardila kar poporodni pregled tako, da mi 28.12. ni treba jit...

Zascita- razmislja katera o mireni?? Men se slisi zelo zanimivo in mocno razmisljam o vstavitvi.

Mamathea-lepo te je brat!! Upam, da se bolecine kmalu nehajo in bos lahko normalno sedela!!

Ze35- se sreca, da ni bilo nic hujsega.

Narascaj- to se 99% samo koza cisti, tudi moj je mazolast pa ga se z nobeno kremo nisem po obrazu mazala, bos mogla pocakat da mine...

jooly- glede citiranja vse razumem samo to ne, kako naj besedilo ki ga odprem v posebnem oknu (in bi ga rada citirala) kopiram v okno v katerega jaz pisem, ker ko ga jaz oznacim in kliknem desni klik na miski nimam opcije copyuser posted image

vse ki spite z vasimi user posted image  oz. oni z vami- midva tudi tega ne prakticirava, je moz full proti pa zaenkrat nimamo nobenih razlogov, ker Tjas cist rad spi v svoji pojstli. Priznam pa, da bi mene bilo strah, da bi polezala dojencka user posted image .

Tisto srecanje med 2-6 zame odpade ker bomo takrat spali user posted image  

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.12.2007 20:25:10   
ajtak
Nekaj sem hotla ze 100× vprasat, kako naj izklopim nosecniski koledar, ki sem ga imela nastavljenega tu na RR? Mi se kar steje tedne mi mamo pa ze skor en mesec starega user posted image , user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.12.2007 20:31:25   
zirafa76
mo na hitro, ker se cel dan trudimo zaspat..
pri nas ni nic v zraku, da bi spala..cel dan se carta pri men..no, to je tud materinstvo...user posted image

ampak ena druga stvar....ZACELA SE MI JE MENSTRA.......user posted image user posted image user posted image JE TO MOZNO????
Bo ze, ker me je zacel zvijat...
uf, pa se rdece....user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdrav

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.12.2007 21:59:48   
potepinka
mamathea-glede povijanja,jaz uporabljam skozi Mullerjeve plenice in so mi vredu,ne vem ali veš lulčeka obrni navzdol.Če bo navzgor potem hitro premoči.
dajica-dobrodošla
že35-sam da ni kaj hujšega
quote]IZVIRNO SPOROČILO: jooly

ja kako no, jst sem pa tko učeno vse napisala user posted image user posted image

[/quote]

upam da bo ratalo

mozoljčki-so tudi pri nas prisotni sem tudi ukinala kremico za mraz

nastavki-danes dobila silikonske od NUK,upam da bodo boljši
krči-danes sem kupila kremico v Sanlaborju FITOBIMBI-Gel za masiranje z izvlečkom sivke,baje da pomaga,no bomo še to probali

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.12.2007 22:28:00   
jooly
jooly- glede citiranja vse razumem samo to ne, kako naj besedilo ki ga odprem v posebnem oknu (in bi ga rada citirala) kopiram v okno v katerega jaz pisem, ker ko ga jaz oznacim in kliknem desni klik na miski nimam opcije copy

Vem, da ni pcije copy, zato pa morš tekst označit in pritisnit skupaj tipki control (ctrl) in c. To je isto, kot da bi na miški kliknila copy.

Potepinka... ni glih ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 545
13.12.2007 1:57:09   
Tanayya29
no,je že prav,sam mi2 s Tajem sva na srečanju,in to še 10 minut prej...poglejte uro....user posted image user posted image .

no,ampak je zaspal ravnokar.no,seveda,če ni nobene punce...kim,ajda,kaja,izabela,lana je že prov...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

nočko

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 546
13.12.2007 9:17:37   
Tanayya29
pa tajo smo pozabl...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
13.12.2007 10:25:49   
martita
Živijo,

moram vam povedat, da kuminin sirup, o katerem sem vam govorila kak dan nazaj, nam očitno pomaga proti krčem. Prvi dan še nisem bila ziher, saj bi lahko šlo za naključje, včeraj pa sem tud opazila izboljšanje, saj je naš abonmajski koncert med 8 in 11 zvečer praktično odpadel. Celo zaspala mi je za kako urco med tem časom. Tako da jaz priporočam.

Sicer pa nas (bolj mene in oči ja) še vedno muči Majino večerno spanje/uspavanje. Že tako ima navado, da zaspi med 11.30 in polnoči, zdej pa že par dni noče zaspat pred1 ali 1.30?! Pol pa spiva drug dan do 10 ali 11 in gre že pol dneva mimo... Uspavam jo na rokah ali v najini postli ob dojenju, saj v svoji posteljici ni šans da zaspi. Tudi če jo uspavam na rokah in da ne zaspi dovolj globoko, se zbudi takoj ko jo položim v posteljico. Ah...

Danes si bom vzela malo časa zase in bom šla zvečer pokukat na službeno novoletno zabavo!! Dršte pesti, da se zadeva fajn izide. Res ne bi rada laufala po 5 minutah nazaj domov...

Lep dan,
martita

Neposredna povezava do sporočila: 548
13.12.2007 10:30:55   
Špelka
Ojla!

jaz se sploh ne uspem javit, saj moja Kaja zahteva vso mojo energijo in pozornost. Razlog je v dojenju - Kaja nekako ne uspe dobro spraznit dojk, oziroma po začetnem hitenju kar zaspi. Potem seveda ni sita in se zbudi čez 20 minut. Zaradi tega se tudi meni mleko ni tvorilo v količinah, kot bi se moralo, pa tudi ona se ni dobro redila.

Zato sedaj črpam mleko, zvečer pa tudi malo dodam Aptamila (okoli 60 ml). Vsak obrok pa jo dam še tudi na dojke v upanju, da bomo lahko enkrat opustili črpanje. user posted image

Drugač pa - pohvale lepotički Kaji od Dajice (sta si z našo kar malo podobni), user posted image  Mamathea - čestitke tudi tebi in ti želim čim prejšnje okrevanje! Ostale - uživajte!

Aja - pa še: a ma kera kakšen nasvet, kako naj mojo Kajo pripravim, da bo bolje vlekla? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 549
13.12.2007 10:40:45   
tintin
Špelka: mojemu pomaga (kadar dreto vleče med dojenjem), da ga malo bolj na trdo s prsti po hrbtu božam, al pa žgečkam pod vratom ali pa enostavno malo drezam, ko vidim da se mu spi. Pomaga tudi, da otroku vmes večkrat kupček podiraš, da se predrami in potem spet hop na dojko....
Mi smo sicer danes ponoči dobro spali, tako da smo zamudili RR srečanjeuser posted image Spali smo od 23.30-3.10 in nato 3.30-6:30 pa nato 7:00-8:30, zdaj pa spet malo spi, potem greva pa venuser posted image Nos ima še zmer zabasan...user posted image
Lp vsem, malo bolj težko tipkam sem se ravno s čajem po prstu opekla...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?