![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:13:52
|
|
|
|
bačko
|
Ulla meni ta podloga ni ravno všeč samo smo jo dobili in se mi nesplača druge kupovati.Je bolj malo na njej.Je raje na pojstelji!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:15:13
|
|
|
|
bačko
|
Baja a za RV moraš plačati?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:15:46
|
|
|
|
rumba
|
baja*, super, da Rene tako pridno je! A niso hecni, no. Julija kar cepeta in se jezi, ko ji vzamem žlico iz ust. Ona misli, da bo kar skozi dol teklo in prav ne dovoli, da jo ponovno napolnim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:24:39
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Rumba! Ja kje pa ti hodiš? Pretežno gor in dol po dnevni sobi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:25:16
|
|
|
|
kapica
|
Gaj in Taja cestitke . Jaz sem tud dala vceraj malemu spet korenckov sokec, tak ga je mazal, on ib kr se. Tako da ne bom vec dlje cakala, bom danes al pa jutri poskusla dat jabolcno kasico. Kolk zlick lahk sploh dobijo najprej in kako se to stopnjuje? Sem zadnjic kupla te pzle za na tla, pa se mi zdi da so nekam trde. Tako da dam se vedno dekico cez . A ve jih mate res sam na puzlih? Sem se telovadla na njih in sem tud sama rabla se deko cez, tako da ne vem ce je to dost?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:26:28
|
|
|
|
kapica
|
Ona misli, da bo kar skozi dol teklo in prav ne dovoli, da jo ponovno Thja, tak kot pri joski .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:27:06
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Rumba! Ja kje pa ti hodiš? Pretežno gor in dol po dnevni sobi. Rumba, a sam po dnevni? Pol mas pa kratke proge
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:29:24
|
|
|
|
bačko
|
Punce imam čisto eno neumestno vprašanje,samo moram neku povedati, ker mi bo srce razgnalo. Ponoči sem sanjala svojo prvo ljubeze.To da ga sanjam se mi dogaja že kakšne 14 dni.Vedno me zaprosi za roko in vedno mu rečem da.Potem pa se vedno zbudim.Da me ne bi katera narobe razumela.Svojega moža ljubim in je enkraten, samo te sanje mi ne dajo mir.Kaj mislite zakaj neki ga sanjam?Potem mi tudi čez dan ne gre iz glave!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca A_R So nas razvadli naši miškoti, ne? Zdej je pa ful hudo, ko se red poruši. Misliš, da so zobki? Ja, res je hudo, ko se red poruši.. A upam, da bomo čimprej tam, kjer smo bili od začetka... Nevem, mogoče so zobki... Bačko, zelo lepe slike. Mala je cartika... Hehe, Baja, moj je isti.. Jamrat začne, če ne dobi takoj polno žličko...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce imam čisto eno neumestno vprašanje,samo moram neku povedati, ker mi bo srce razgnalo. Ponoči sem sanjala svojo prvo ljubeze.To da ga sanjam se mi dogaja že kakšne 14 dni.Vedno me zaprosi za roko in vedno mu rečem da.Potem pa se vedno zbudim.Da me ne bi katera narobe razumela.Svojega moža ljubim in je enkraten, samo te sanje mi ne dajo mir.Kaj mislite zakaj neki ga sanjam?Potem mi tudi čez dan ne gre iz glave! Ko sem še imela fanta, sem tudi sanjala o bivšem, o prvi ljubezni.. In, zdaj se dogaja to, da skozi govori o meni mojim prijateljicam... Vidiva se večkrat, po naklučju.. Čudno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:31:54
|
|
|
|
bačko
|
Rumba a ti Juliji že daješ GH?Midve bova jutri začele resno delati na tem.Upam, da nama bo uspevalo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:32:42
|
|
|
|
kapica
|
Hm, backo, podzavest verjetno dela svoje . Ne vem kaj naj ti na to svetujem. Jaz tud kdaj sanjam prejsnje ljubezni, pa mi tud nekaj dni ne gre iz glave, pol je pa v redu. No, 14 dni zaporedoma, to se mi pa se ni zgodilo . Leepe slikice .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:34:31
|
|
|
|
bačko
|
A-R jaz ga pa nisem že kar nekaj let videla.Zato mi je še toliko bolj čudno.Imela sem ga zelo rada in narazen sva šla zato, ker me je prevaral z prijateljico.Kao najboljšo!Ko sva bila skupaj sva delala načrte kako bova v njihovi hiši na vrhu si naredila stanovanje in podobne stvari!Upam, da me bo kmalu minilo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:36:24
|
|
|
|
bačko
|
Sem pa zelo sentimentalen človek in me potem take stvari močno vržejo iz tira.Še posebej če potem slišim kakšen miren komad!Moran nehati misliti nanj!Moram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:40:04
|
|
|
|
kapica
|
Backo, seveda mine, jaz mojih bivsih se niti enkrat nisem videla, pa so vseeno v sanjah, tu pa tam. Saj ne mores vplivat na to. Ti lepo pripravi svojemu mozeku kaj lepega danes,pa naj temal pocarta, pa bos videla da bo boljse. Jaz ponavadi sanjam kaj takega, ko ne dobim od moza dovolj neznosti. Ga morem veckrat spomnit, pa je spet v redu . Ne se z tem obremenjevat, ko ves da ti gre veliko boljse kot bi ti slo, ce bi bla se z bivsim skupaj .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:41:23
|
|
|
|
kapica
|
Punce , vidim da ste gor, dajmo ma pocvekat, na hitrco .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko A-R jaz ga pa nisem že kar nekaj let videla.Zato mi je še toliko bolj čudno.Imela sem ga zelo rada in narazen sva šla zato, ker me je prevaral z prijateljico.Kao najboljšo!Ko sva bila skupaj sva delala načrte kako bova v njihovi hiši na vrhu si naredila stanovanje in podobne stvari!Upam, da me bo kmalu minilo. Ja, saj.. Jaz ga 4 leta nisem videla, med nosečnostjo in po porodu pa sem ga skozi sanjala.. Sva pa tudi šla narazen, ker me je prevaral z mojo najboljšo prijateljico ( kao).... Sedaj ga pa skoraj vsake 2 mesca vsaj dvakrat vidim...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:51:42
|
|
|
|
Freycha
|
Gaj in Taja čestitke češnca kok ste luštni je pa na enih slikah tamal čisti ati, na drugih je pa malo tebi podoben... taka lepa mešanica obeh se mi zdi, da je Hvala za geslo za mano je full grozna noč. Sva se z dragijem zvečer v postelji spričkala in ker je bil že cel dan fuuull naporen in že cel dan nisem bila nekaj dobro razpoložena sem potem v jok padla, on je pa zaspal in me s tem totalno užalil Boli pa toliko bolj zato, ker je bivši, kateri me je res velikokrat fejst prizadel to zelo rad počel. Tudi med pogovorom je kar zaspal. Je zvečer rad kak kozarček ali dva popil na prazen želodec, da ga je zadelo in zaspal..... In ko je to začel delati pogosto, je šla tudi veza navzdol do te mere, da sva šla narazen. No in če si pa česa nisem želela je pa, da bi zaspala brez lubčka za lahko noč oz. da kar zaspi, čeprav mi je hudo, pa ne glede na to, zakaj sva se pričkala in kdo je imel prav..... Zaspala sem potem valda ob treh, ker se sploh nisem mogla pomiriti, ker sem bila tako razočarana, potem sem pa prespala Ditino budnico, da jo je moral on nahraniti, sem pa potem do osmih spala..... Poleg vsega imam pa še občutek, da se me nekaj loteva, ker se full slabo počutim, pa grlo me nekaj daje, pa čisto suho grlo imam, da malo težje dol požiram Eh....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:56:22
|
|
|
|
kapica
|
dino je auf, je spal 1,5 ure . grem...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:58:07
|
|
|
|
bačko
|
Freycha da te potolažim.Kar danes se pogovori z njim in mu povej da ti to ni bilo všeč kar je naredu.Grem Žano nahraniti in ven. Hvala vsem za nasvete!Pa pa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:58:28
|
|
|
|
kapica
|
Freycha .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 12:10:45
|
|
|
|
nia30.6
|
dan! a se lahko še malo jaz potožim? naše noči so prešle iz groznega v nevzdržno stanje! dojenje na 2 uri bi še nekako prenesla, ampak da sem pa budna 4 ure ker se bi on igral, to pa je preveč! zgledalo je nekako takole: 21:00 končno zaspi, se 4x v spanju začne jokat, pomaga duda in božanje 24:00 se dojimo, ga uspavam 24:50 se joka, ga vzamem ven, uspavam 01:30 vajo ponovimo 02:00 pijemo čaj, se dojimo, ga poskušam uspavati kriči ko zmešan 02:00-04:00 na 15 min vstajam, dam dudo, vzamem ven, ujčkam, dam v posteljo in spet ponovimo vse od začetka 04:00-05:00 se mali v postelji obrača na trebuh, igra, kriči, pleza..... 05:30 končno omaga, začne jokat, ga podojim, zaspi 07:00 smo že budni, in očitno ful naspani za novo rundo! jaz sem ko povožena kura! a mamo samo mi take probleme? je z njim kaj narobe? ko vidim koliko vaši spijo mam občutek, da z našim nekaj ni ok! sory, da tak jamram, ampak nekomu pa moram potožit, saj me razumete, ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 12:20:13
|
|
|
|
Češnca
|
za mano je full grozna noč. Sva se z dragijem zvečer v postelji spričkala in ker je bil že cel dan fuuull naporen in že cel dan nisem bila nekaj dobro razpoložena sem potem v jok padla, on je pa zaspal in me s tem totalno užalil Joj, Freycha, to je pa meni tko znano... Moj tud zaspi. Pa vem, da ni namerno, ampak jest moram stvari vedno takoj razčistit!!! Bosta pa danes vse za nazaj popravla!!! Pa za zdravje Pa hvala, da si našla tudi podobnost z mano. Ko sem ga peljala pokazat svojim sodelavcem, so mu vsi rekli kar Žiga junior. Ga namreč dobro poznajo - nekateri so ga učili, z drugimi je kot vaditelj plavanja hodil v šolo v naravi. bačko, saj bo minilo. Po mojem maš samo takšno občutljivo, čustveno obdobje. Jest ti sicer ne morem dat nasveta, ker sem mela pri 15 prvega fanta, ampak nisem bla noro zaljubljena vanj (se mi je bolj fajn zdel, da mam pač tipa), pri 17 sva pa že z Žigom začela in je v bistvu on moja prva ljubezen. Ravnokar sem dobila paket (Božičkovo darilo za Anžeja), taščica je pa odpejala moj najdragocenejši "paket" na sprehod. Zdej smo jo mal "porihtal", pa se že bolš razumemo!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 12:21:45
|
|
|
|
bojana2
|
Bačko, A_R mah ne izgubljat časa z bivšimi...če so vas pa z prjateljico prevarali pa sploh...haloo...bebci... ...jaz bi jih na hitro pozabila....se ne splača niti minute zapravit za njih...ja na sanje pa najbrž res ne moreš vplivati..probajte vso energijo in čas posvetit družini in predvsem , pa bo... Freycha, vem da je najlažje kle gor pametvat...ampak vseen, jaz bi se tud pogovorla in mu povedala, če te je tole res tko prizadelo...sej mene bi najbrž tud... , vem pa tud, da jaz včasih v navalu jeze in žalosti raje kuham mulo...buča, namesto, da bi se pogovorila!! Sam takrat ne razmišljaš lih najbolj realno... Še zate en Kapica super za tele nočke...jaz bi tud... No pa da se še mal pohvalim....sem bla tko vesela, da so mi kr solze v očke pršle...madona, sem bla ponosna na ..... Sva se z malim igrala na podlogi in ko sem ga obrnila na trebušček se je 2x nazaj na hrbet obrnu...KONČNO...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 12:23:16
|
|
|
|
Češnca
|
nia pri nas sicer (vsaj zaenkrat) ni tako, ampak verjemi, da nisi edina. Moja sestrična je imela take težave pri prvem od rojstva pa do 6. meseca.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.