|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.12.2007 22:39:13   
julci
Hana bo treba računalnik v špajz datuser posted image user posted image al pa kuhno.Sam pol se ti bojo pa kabli vžgali od čvekanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.12.2007 22:39:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

nekaj me boli glava in malo grlo. Ravnokar sem popila Lekadol+C. Upam, da pomaga. ..na sva že dve user posted image ....

MOGOČE SEM DANES PRETIRAVALA NA RR.user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
10.12.2007 22:40:41   
Anonimen
Grem si zobe umit. Pridem nazaj, če bo katera še tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
10.12.2007 22:41:09   
julci

nekaj me boli glava in malo grlo. Ravnokar sem popila Lekadol+C. Upam, da pomaga. ..na sva že dve user posted image ....

Kaj taj delate da ste vse bolane.A misliš da se prek netoviroza razsajauser posted image user posted image user posted image user posted image
Duskamb do petka morš bit zdrava kot dren,da bo kofi padu

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.12.2007 22:42:01   
julci

Jaz bom 100%user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.12.2007 22:46:48   
neli99
user posted image   user posted image

punce zdej si pa za trenutek predstavljajmo, da je spet 5. december in tole je samo za Dominika in vilmo ... ki jima je takrat zagorela prva svečka:

vse najboljše Dominik,
prvi rojstni dan je tu ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.12.2007 22:47:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Jaz bom 100%user posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image .......sem hotla prej povedat,da sem jaz tud na Lekadolu...najbrž je res netviroza user posted image user posted image user posted image
/quote]

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.12.2007 22:52:05   
neli99
... jst sem tak hlod, da sem pozabila na dominika in vilmo ... zdej sem pa tok huda nase, da kar piha skoz ušesa. maaa.... tut to sem jst: tok polna sama sebe včasih, da evo me ... pozabim na ljudi, ki mi je sicer nekaj do njih.

vilma ... ni blo zanalaš ... pa ni opravičila ... upam da ste lepo praznovali in da ti je bilo lepo obujati spomine ...

...

zdej pa mi ni, da bi še kej razpredala o sebi ... grem raj spat ...

natasaom ... sem zaspala, pa ti nisem odgovorila na sms ... te jutri kaj pokličem ... če bom kaj sama ... drgač smo pa ok. danes manj jokcanja ... (na vseh frontah).

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.12.2007 22:59:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
user posted image   user posted image

punce zdej si pa za trenutek predstavljajmo, da je spet 5. december in tole je samo za Dominika in vilmo ... ki jima je takrat zagorela prva svečka:

vse najboljše Dominik,
prvi rojstni dan je tu ...

O šit,jes sem pa čist pozabla,pa skoz gledam gor na ta cegelc,kdaj ima kdo RDuser posted image

Ko v tej noči nebo zažari,
naj ti vsaka zvezdica srečo želi,
naj mesec vse dni nad tabo bedi in temne noči naj ti razjasni.

DOMINIK VSE LEPO TEBI IN TVOJI MAMICI

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
10.12.2007 23:01:06   
neli99
nekoč ...

nekoč bil želja močna si
hrepenenje močno za oba...

potem bila je pikica
za katero vedela sta le vidva

potem bil trebušček je
in kmalu prišel je ta dan
december peti
vesel in nasmejan

prišel dominik je!

... no tole je pa še pesmica za dominika ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
10.12.2007 23:05:03   
julci
Dragi DOMINIK
user posted image
user posted image

Čeprav malo pozno ampak tolko bolj iz srca.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.12.2007 23:05:26   
hanna1
NELI---LEPO,LEPO POZDRAVLJENA user posted image user posted image

Tako lepo punčko imaš...sem kar brez besed user posted image user posted image user posted image

Le kar pazi nase in nekatere stvari daj na stranski tir--zdaj imaš dva taka sončka doma,da ti naj za njiju vedno sije posebna zvezdica,ki ju čuva--lepo se imej in oglasi se,ko utegneš,te zelo pogrešamouser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.12.2007 23:06:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

nekoč ...

nekoč bil želja močna si
hrepenenje močno za oba...

potem bila je pikica
za katero vedela sta le vidva

potem bil trebušček je
in kmalu prišel je ta dan
december peti
vesel in nasmejan

prišel dominik je!

... no tole je pa še pesmica za dominika ...

neli so mi kr dlakice stople pokonc,tolk si lepo spesnila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.12.2007 23:13:17   
hanna1
hehe,nekaj sem opletala okrog po dojenčkih---smo med najzanimivejšimi debatami

user posted image user posted image za konzerviceuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.12.2007 23:16:26   
julci

hehe,nekaj sem opletala okrog po dojenčkih---smo med najzanimivejšimi debatami

user posted image user posted image za konzerviceuser posted image user posted image

Pa ja še nismo za v penzijo.To sem pa že večkrat opazlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.12.2007 23:24:00   
julci
Hana spet  ga midve tk pozno biksava tule gr.Dans pa mene dajejo mižule.Sem skor ekran požrla,pa ga rajš ne bi ker pol ne RR nem mogla.Grem rajš pančat.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Lahko nočkouser posted image user posted image pa se tipkamo zutra na kafeju.Jaz ga rajtam pa v pojstlo dobim,je user posted image domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.12.2007 23:30:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
user posted image user posted image Lahko nočkouser posted image user posted image pa se tipkamo zutra na kafeju.Jaz ga rajtam pa v pojstlo dobim,je user posted image domauser posted image user posted image user posted image ..jejžeš,jejžeš,kejk je spet ura,alo cikcak---spat,mene že tud krivi,pol pa cel dan neki zeham,pa že itak mam bolj nizek pritisk in če mi ga tud kaj dvigne,še ni panike,da bi se mi že kadilo iz glaveuser posted image user posted image ---grem,ker še kr nakladam user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.12.2007 23:49:42   
neli99
punce sej jst tut pogrešam vas ....user posted image

zdej sem mal prišla k sebi ... sem bla res tok huda nase, ker sem pozabila na dominika.

ma ... klinc pa soseda (zaradi nje prej o tem nisem hotla govort, ker to bere)... drage moje midva z mojim mava mislim da zelo resne težave. sva jih mela un tedn pred porodom in sva jih mela zdej dva dni ... tokrat naju je slišala tašča in je mojega vzela v roke, tako da sva se celo uspela nekako poflikat ... pa jst upam, res upam da zvoziva.

pa ne samo zaradi otrok, tudi zato, ker ga mam rada in je dober človek in mi je veliko stvari všeč na njem ... ne razumem pa, kako da ne more razumeti tako preproste stvari kot je to, da ko človek rabi oporo in tolažbo mi nima kaj pamet solit in nasvete talat ...

sej ne bom na dolgo in široko ... in da ne bo pomote: jst sem zelo občutljiv človek in res ni vseeno kako z mano delajo ... sploh najbližji. in bilo bi vsem lažje, če bi znala večkrat vse manj za hudo vzet ... mi pa ne rata to, sploh kadar mi je težko.

to pa moj itak pravi da je ves čas ... (da mi je težko).

pred porodom sva se kregala o tem kako bova rodila ... lani on ni hotel bit zraven, jst pa si nisem predstavljala it rodit sama ali s kom drugim ... no in je potem šel zraven ... bolj zato, ker sem mu tok težila, kot da bi se sam odločil. in bilo je za vse grozno ... jst sem mela občutek, da je babca grozna ... nč je ni blo zraven, nč mi ni pomagala, vsake tok je prismrdela po cigaretih, na koncu pa mi je rekla: a ste vi tršica ... da se mi vidi, ker take so najhujše, nič ne sodelujejo.

... moj pa pravi, da so mi razlagale kako naj diham, pa nisem hotla ubogat ... da sem bla jst grozna, da sem njega tut nadrla in da če bo tko v drugo ne gre z mano.

in sva se skregala, ker mi ni verjel, da so ble zame neprijazne ... in ne jst grozna ...

še ko sva se pelala v lj sva se na smrt skregala ... pa itak pol da je bil pritisk katastrofa, pa izvidi ... in vse do konca se nisva uspela normalno zment, al bo zraven al ne...

... skratka punce ... potem je bil zraven in jst sem samo to razmišljala da moram sodelovat in bit pridna ...

pa da ne bom predolga ... dva dni nazaj sva se spet počla ... in to zdaj zgleda že res grozljivo ... tako resno, da bo treba it narazen ... pol naju je pa slišala tašča in je mojga v roke vzela ... (se je poznal) ... in sva potem nekako zgladila.

sej ko je lepo, znava dobro furat ... ko pa je meni težko, pa v njem ne dobim opore (vsaj take ne, ki bi jo jst čutila) in potem gre vse navzdol ... in tega do sedaj nisva uspela rešit. in ne vem kako bo naprej ... sej dokler sem jst ok, ni problem ... ko mi bo naslednjič težko pa ne vem kako bomo.

... no pa sem povedala. sej najbrž je mal zmedeno vse skupaj. bom mogla res spat ... zdaj ko sva se kregala je mala tut veliko jokala (zgleda da to res udari na mleko) in smo bolj slabo spali ... danes me je pol popoldne zmanjkalo ... zdej pa vseeno bolje da grem še mal odspat ...

... mi je pa zaradi tega kar mava z mojim tut nerodno ... se počutim tako neodgovorno zaradi otrok. nikoli si nisem mislila, da dva ne bi mogla zvoziti, če se mata rada. pa zdaj pri naju vidim da to ni dovolj. bo treba še mal odrast (oba)... to pa ni tako lahko ...

... no in pol sem jst tok polna sama sebe in svojih problemov, da pozabim na dominika in vilmo ...

zdej grem pa spat ... user posted image  (en objem vsem mojim konzervicam)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
11.12.2007 0:13:53   
viator
Ej Neli - ti reva boga. Na dej da te user posted image user posted image user posted image .  Zdejle pa res težke čase preživljaš.
Te pa dobro razumem - pri naši bajti je dostikrat podobno - jaz sem tudi občutljiva, veliko stvari me prizadane, hitro sem užaljena, mojemu se pa to ne zdi nič posebnega..in mu tudi približno ni jasno, kaj vraga sploh hočem in zakaj kompliciram. Predvsem me lahko prizadanejo najbližji, do  prijateljev niti nisem tako zahtevnauser posted image
No in se tud borim s tem, da ne bi vsega tako preklemansko zares jemala, včasih mi celo rata, dostikrat pa ne. 

Je pa tako, da v veliki večini zvez pride do resnih kriz.
Na nek način sta zdejle tudi v precej stresni situaciji - imaš dva majhna otročka, ravnokar si rodila, hormoni tud svoje delajo...Prav gotovo je rojstvo otroka nekaj najlepšega na svetu....ampak pomeni pa tudi veliko spremembo za partnerski odnos, pa obremenitve za oba.

Ampak sem pa prepričana, da bosta uspela zgladit nesporazume. Imata se rada, zato verjamem, da se bosta oba potrudila, si prišla nasproti in bosta rešila  probleme. In take stvari, ko jih prebrodiš, na nek način tudi utrdijo zvezo....

Zdejle pa res poskusi odmislit vse te črne misli.....ne se obremenjevat s prihodnostjo, zdaj si sploh še bolj občutljiva zaradi poroda in spremeb po njem. Poskusi čim več počivat, da ne boš izčrpana, ker potem so stvari videti še hujše....   

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
11.12.2007 0:15:41   
trixi
joj neli, sem hotla it že spat, sam še mal pokukat tu gor, zdej pa taka zgodba. Ma saj ne vem, kaj naj ti rečem, sam tiho pa tud ne morem bit. Bom zdaj bolj zmedeno pisala, me je prizadela tale tvoja zgodba. Lej, za začetek, k praviš, da ko si ti ok, da je v redu. Kaj pa če bi se ti nam tu gor potožla, ko boš v fazi preobčutjivosti. Saj veš, ko gre tahujše mimo, pa maš manj snovi pol doma za kreg. Je pač moški, kakorkoli si partnerje na začetku idealno predstavljamo, idealno vedno ne more bit. Ne z ene ne z druge strani, tudi me nismo popolne, sam jaz pravim- in to tudi mojemu dopovedujem- da včasih nam pa lahko dajo mal potuhe, že k smo bolj ženske nežne dušice. Kaj pa če tvojemu lepo poveš, kaj te moti- teli nasveti in pamet solit? A se ga nič ne prime? Če praviš, da vse drugo štima...Moj tudi včasih kar mene obtoži ( tak primer je bil zdaj za miklavža, sam ne bom zdaj o tem) da sem jaz smotana. Ampak bolj k sm stara bolj sm flegma, se ne sekiram več tolk, skozi eno uho notr, skozi drugo ven, pa niti kregat se mi ne ljubi. 
daj, da ne bom zdaj nakladala, en velik user posted image user posted image zate, ko ti bo spet hudo, pa najprej na RR, meni lahko vedno tudi na zs, kaj sosedo briga, kaj čvekamo, naj pa še ona kaj pametnega pove

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
11.12.2007 0:29:22   
viator
Joj punce, kako lepe misli in verzi, namenjeni malemu Dominiku za prvi rojstni dan in seveda tudi Vilmi.

Z rahlo zamudo V S E  N A J B O L J Š E  še z moje strani, veliko smeha, radosti in nepozabnih trenutkov.

user posted image

Slikice otročkov so fenomenalne..Matija z zajčkom, Zala s klobučkom...ma res taglavni so tele naši otročki.
Makala, kar ubogaj punce in prilepi fotko.

Ja pa da bi se viroz znebile konzervice drage, to vam tudi želim.user posted image user posted image

Zdej pa boljše, da zginem spat, ker bom jutri tud kot zombi. Lara ga tudi neki sračka ponoči zadnje čase...user posted image
Mirno noč vsem.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
11.12.2007 8:02:45   
Anonimen
DOBRO JUTRO!!!

Sem že pri user posted image .

Nelli - tvoje težave sežejo do srca. in razumljivo je, da si še bolj občutljiva zaradi hormonske zmede po porodu. Pravilno je, da se skašljaš, ker če boš držala v sebi lahko padeš v depresijo. To pa ni dobro ne za tebe, ne za Nataško. S tvojim se lepo pogovorita, smo pa tudi me tukaj in ti se kar potoži. Da pride do trenj, pa je nekaj popolnoma normalnega.

Dominik in Vilma - tudi jaz z zamudo.
user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
11.12.2007 8:53:35   
majrim
dobro jutro partizanke!!user posted image
...neli99...kot prvo; tu smo zato,da delimo vse trenutke življeneja skupaj in če ti pomaga,z bbesedo na plan!..včasih že to veliko pomeni,da imaš komu izkašljat svoje težave..če pa dobiš še kak nasvet zraven še toliko boljšeuser posted image
                kot drugo;pusti sosede in koga še...naj grejo v k.....saj itak drugi vedno več vejo kot tiuser posted image ,,vsako tele ima svoje vesele
..................kot tretjo:..misli tudi na to bitje,ki vama lepša dneve...meni je otrok tudi za 360 stopinj obrnil življenje-tu mislim predvsem na sex,ampak hvala bogu imam super človeka ob sebi..in se vsak dan zahvalim,da mi ga je pripeljala usoda na mojo pot...sprejmi kompromise,ker drugače itak ne gre v življenju...kriza pa itak pride...le pogovarjajta se dosti - pogovor je zame temelj enenega dobrega odnosa..nikoli ti nihče ne bo bal misli do konca,zato je treba povedat,kaj te muči,kaj želiš...
.uff,zdej pa sem zatežila...ampak mi je hudo,ko kej takega preberem, ker sama nimam teh problemov...zgleda,da se je splačalo čakat bolj do poznega,da je prišu pravi...vmes sem itak dala skoz en zakon brez vezeuser posted image -ko si mlad si itak trčenuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
11.12.2007 8:55:50   
majrim
Dominik.......user posted image ..to je od Neže....vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
11.12.2007 9:05:44   
natasaom
dobro jutro!!no,jest včerej zaspala pred hano..user posted image .....pa vidm,da sem zamudila veeeeeliiik debate..najprej dominik oprosti,ker smo mal v letih pa tud kej pozabimo..in naša nelli ki ima največ dela nas spomni na tvoj 1 roj.dan!!! želim ti vse najlepše in najboljše!!!
nelli ni panike,ti kr poklič...dop.sem doma user posted image ...mi je pa hudo,ker imata krizo...saj midva sva tud večkrat na bojni nogi..in tud moj nima ravno velik posluha za moje težave..včasih se mi zdi,da me hoče čist potlačt..največkrat se skregava zarad denarja.enostavno ne razume,da danes 100e ni nič in da otrok rabi....pa ni škrt,sam njegov način razmišlanja mi gre na živce-in to ima po fotru!!!!!pa tolkrat je reku,da ne bo tak kot je njegov fotr,,pa še ko je utrujen in ga hana prosi za mal pozornosti,ji teži da je zmatran..jest nočem,da tolk gara-to ima sam tako  idejo..pa še plačajo mu ne..tko,da imava dolžnikov za dobri stari miljonček-midva pa večkrat komej položnice plačava..in tako nastane kreg,ker po njegovem jaz vse zapravim...in če bova midva skupej ostala-sva carja...potem je pa še sodišče,obravnave,moji glavoboli,rada bi še enga otroka,da nebi hana bila sama,ko naju nebo več,,,,ah tolk problemov kot imava midva kakšen par ne vidi od daleč 30let...
tko ,da nelli nisi sama pa fuul te razumem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?