|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.12.2007 19:27:52   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
10.12.2007 19:34:49   
hanna1
BRAVO user posted image lumpa6

Saj sploh ni nobene panike zaradi let !!!!!----Se najde tud kakšna mlajša---važen je karakteruser posted image user posted image

Kako pa kaj tvoji sončki...ne bit huda,sem te že malo brala in ti lahko zaupam,da jih ima moj najmlajši  brat ravno toliko

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.12.2007 19:57:27   
viator
Čao punce,
mal sem štajkala par dni - čez vikend in danes sem cel dan imela Laro na rokah - krči, že spet. Pa je že ful dobro kazalo, prejšnji teden je bila čisto brezuser posted image .  Res me zanima, kdaj se bo tole nehal...

Neli99 - mala je pa pravi cortekuser posted image user posted image , pa take lepe ličke ima...uhh.

Pozdravljene "tanove"!!! Dobrodošle na najboljšem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, da še jaz en štos nalimam.....mal krut, ampak resničen.

Boljše je zaradi Parkinsa polovico pira politi,
kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabiti spiti!

< Sporočilo je popravil viator -- 10.12.2007 20:01:49 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
10.12.2007 20:02:39   
viator
Evo še ena fotka od Lare in Lee...kot pravi Lea, takšna bo Lara, ko bo lase dobilauser posted image user posted image user posted image .

user posted image

Tastarejše pa sploh ne dobim več pred objektiv....grrr, ta pubertetauser posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
10.12.2007 20:13:05   
hanna1
user posted image user posted image ..punce,ste dons na štose udarle--pravilno....viator..krasni deklici,bo še oči mel dela,da bo odganjal fantine,mejdun,kdo vam bo pa kriv,ko take lušne otroke delateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
10.12.2007 20:15:34   
bamby
trixi, po  pravici povedano jaz še vem ne, kaj se pravijo neprespane noči user posted image . Naš Tim je bil izredno priden dojenček in mi je od 4 in pol meseca spal od 20.30 pa do 7h ali 8h zjutraj. Ne vem kako bo pa sedaj user posted image  pri tem user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.12.2007 20:17:06   
natasaom
res sta fletni user posted image .odhajam pred tv user posted image  če me ne bo nazaj-veste kje sm.hana gre pa jutr v vrtec user posted image  in bo v vrtcu do 4h.pol bomo pa lanterne delali-vsaj tako so mi rekli danes

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
10.12.2007 20:19:44   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

trixi, po  pravici povedano jaz še vem ne, kaj se pravijo neprespane noči user posted image . Naš Tim je bil izredno priden dojenček in mi je od 4 in pol meseca spal od 20.30 pa do 7h ali 8h zjutraj. Ne vem kako bo pa sedaj user posted image  pri tem user posted image .

tud jaz ne vem kaj so krči in neprespane noči.dobro pa vem kaj je prrrreeeeeeeeddoooooolllgg jezik in žlehtnoba user posted image user posted image
vse to pa vas še čaka-ko bo moja -upam-to obdobje prerasla user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.12.2007 20:22:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

tud jaz ne vem kaj so krči in neprespane noči.dobro pa vem kaj je prrrreeeeeeeeddoooooolllgg jezik in žlehtnoba user posted image user posted image
vse to pa vas še čaka-ko bo moja -upam-to obdobje prerasla user posted image

Pri nas se je po malem že začelo. user posted image  Kaj šele bo????user posted image

Grem si oprat lase. Kaj vse gledate kliniko?

Viator - zelo lepi deklici!!! Jaz vedno rečem, da so lepi in pridni po mami.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.12.2007 20:27:49   
pikica36
hojla!! vse na broju??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.12.2007 20:29:23   
Anonimen
Naš Matija je danes končno ugotovil, da ima roke. In potem je do nezavesti grizel svojga zajčka. Zdaj smo mu zajčka zamenjali z miško, ker je bil cei poslinjen.
In jaz sem skakala od navdušenja.

Prilagam eno iz med slikic, ki sem jih naredila.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.12.2007 20:34:16   
pikica36
vauuu NELI99 kk je srčakana tvoja pupikauser posted image user posted image
sam je pa velika kaj ne , glede na to, da je na sliki stara 5 dni.
prava carica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jo morem mojmouser posted image pokazat , da vzame mušteruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.12.2007 20:36:13   
pikica36
ups, pa še Matijauser posted image user posted image  user posted image  same očke so ga, nad tole bo moj še bolj navdušen

vedno pravi saj ni važno  kaj bo sam da bo Miha zdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.12.2007 20:51:05   
hanna1
...bogi zajček...se ga je pa Matija dobro lotil...in očitno uživa pri tem...user posted image user posted image .....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.12.2007 21:16:13   
julci
Čer damice
Duskamb Matija je pravi cukr.

Viator tvoji bosta pa še marsiker srček zlomili tolk sta luškani.A veš da štrajkat ni lepo,boš plavega doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce če nardimo povzetek slikic mamo prelepe mulčke in mulčice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ni nobene panike zaradi let !!!!!----Se najde tud kakšna mlajša---važen je karakter
Hana to spa sigurno mene mislalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.12.2007 21:47:19   
julci
Evo zdak ko sem pa jas na poziciji,ste pa vse skliznale v mižuleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.12.2007 21:50:40   
Anonimen
Danes pa Hanna res ni v formi. Mogoče gleda serije na POP-u.

Moji trije divjaki so zaspali. Presenetil me je Matija, zaspal je že ob 20,30. Tako hitro mu še ni uspelo. Jedel je nazadnje ob 19h. Mislim, da bo hitro sirena.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.12.2007 22:10:01   
julci
Jaz sem tud mela že 2x malo sirene,se je zgleda spomnala da nima zizeka v ustahuser posted image ker ko se je priklopla,je pa zaspala nazaj.Zdaj mapa dudo v ustah .

HANA je pa zgleda res v krtkovi deželi.user posted image To ji pa nekam ni podobno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.12.2007 22:14:28   
makala
Čeeer. user posted image
Tud jst sem še tle. Komej sem pršla na vrsto za RR, ker sta moja ta veča zvečer na msn. Zdele sem vas pol ure brala, tku ste ble pridne, pa me sm od zjutrej ni blo gor.
Hotla sem prpopat eno lušno slikco mojih treh sončkov, k sem jih dons sliklna, pa mi spet ne rata. Bom še mal probala.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.12.2007 22:26:43   
julci
Čer Makala
taj pase le potrudi in prilepi fotkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Tu  pri nas letijo prsti,kot bi bli namazani,tkda morš kr sproti folgat,če ne si zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.12.2007 22:29:23   
Anonimen
Jaz sem se tudi ravnokar odklopila.user posted image user posted image user posted image  In spi dalje. Upam, da kar za nekaj časa.
Mogoče bom jaz tudi šla počasi. nekaj me boli glava in malo grlo. Ravnokar sem popila Lekadol+C. Upam, da pomaga. Komaj čakam, da pride moj user posted image  domov. Danes je imel rekreacijo in mislim, da bo počasi prišel. Ga že pogrešam.

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.12.2007 22:30:25   
Anonimen
veš Julči, res je zelo lep tvoj avatar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.12.2007 22:35:54   
hanna1
kako jes dans nisem v formi,a nisem dojst nakladala že prej user posted image user posted image user posted image ...pri nas je situacija sledeča user posted image --ko spravim Hano nekje ob 9 spat,moram skliznit iz spalnice za nekaj časa,da ona res zaspi...rač. imamo pa na žalost ravno v spalnici---ni nikjer trenutno placa za njega---in pol jes gledam v horizontali z mojim user posted image kakšen film in včasih družno hrlima in pol pridem na RR pa vidim,da mi jih je že polovica pobegnila,jes pa v polni formi za nakladanje user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.12.2007 22:36:54   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

veš Julči, res je zelo lep tvoj avatar.
Hvala ,hvala.user posted image .Sicer pa brez tebe ga neb mela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vidim da se je Hana zbudlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.12.2007 22:37:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

nekaj me boli glava in malo grlo. Ravnokar sem popila Lekadol+C. Upam, da pomaga. ..na sva že dve user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?