|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
11.12.2007 9:58:54   
makala
Dobro jutro!!

Včer nisem pršla na vrsto za RR, ker je še moj dragi mogu neki pogledat, in ta neki je trajal 1 uro. Pol pa se mi ni več dalo. Pa ste mele zelo zanimivo temo.
Nelli ne skrbi. user posted image  Tud men se je v življenju zgodilo veliko hudega. Kot sem že povedala svojo zgodbo, od bolezni mojga Matevža, do moža alkoholika. Ko sem ga najbolj potrebovala je vidu samo sebe.  In v tisti godlji sem ostala sama.  Še nekaj časa sem padala. Ko pa sem se jst odbila od tal, je šlo vse samo navzgor. user posted image  Spoznala sem, da sta mi otroka najbolj pomembna in da se jima želim posvetit, brez ostalih problemov. Počasi sem se pobirala in pobrala. Spoznala Roka, ki je krasen partner in prijatelj mojih ta večih dveh.IN z našo sončico Lano je sreča popolna.user posted image user posted image

Nelli jst te čist razumem, da ti škripa, vendar boš vidla vse se bo uredilo. Najprej se bodo uredil hormoni, pol pa še vajina zveza. Vsak grenak trenutek, ki se bo tebi zdel hud, te bo naredil močnejšo. Tud men lahk pišeš na ZS.

Ker veš, da mo čvekice nekje,
blizu ali daleč.
Nisi nikoli, prav nikoli
čisto sama.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.12.2007 9:59:11   
julci
Neli najprj en velikuser posted image user posted image .So ti punce tako lepo napisale,da se jim pridružujem.Mislim da so v vsaki vezi vzponi in padci.Saj smo že pri nas meli krize,pa smo jih zgladili.Ker jaz pravim,da kjer ne zaškriple,potem je nekaj narobe.Zato ti se kr potožitule gor,mi ti bomo pa prisluhnile.Boš vidla da za vsakim dežjem posije prelep sonček,tud vama bo.Pri dojenju je pa tako,da otrok prk mleka čuti,da neki ni vredu.Č e  boš ti žalostna,bo razdražena tud Nataša.Ko je meni mama umrla mi nihče ni priporočal,da bi takrat dojila,ker pravijo da se vsa žalost prenese na otroka.Ker pa je Zala hotela zizat,sem jo dojila.Vendar mi je popolnoma vse zbruhala.
Držim pesti,da se lepo pogovorita in ugotovita,da je le škoda,da bi šlo vse po gobe,ko pa mata dva tako čudovita malčka.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.12.2007 10:02:15   
julci
.Ker veš, da mo čvekice nekje,
blizu ali daleč.
Nisi nikoli, prav nikoli
čisto sama.

Makala to si pa tako lepo napisala:pravjo V DOBREM IN SLABEM

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.12.2007 10:24:50   
Laubica
NELIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moram letet ker je alarm

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.12.2007 10:36:25   
makala
user posted image

Končno mi je ratal pripopat moje tri navihance. Kaja se je ravno kopala, zato ma frizuro, kot bi se s petardo počesala.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.12.2007 10:42:16   
Anonimen
makala - ooooo, dva sta pa že velika. Super, imaš pomočnike.
LEPI STE!!!

še en za lep dan:

STEVARDESA
Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček:
"Si tudi ti zdaj prišla na svet?"
"Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.12.2007 10:52:01   
hanna1
POZDRAVLJENE user posted image user posted image user posted image

Sem vas že zjutraj ob pol osmih brala in sem videla,da sem bila zvečer daleč od tega,da bi šla med zadnjimi konzervicami spat.In tud zdaj ne verjamem,da bom našla prave besede za stisko,ki jo sedaj preživljaš neli--toliko lepega so ti punce napisale,da mi še sedaj tečejo solzice--kaj čem,tud jaz sem bolj med občutljivimi.In ko tako vidim,da ima vsaka med vami tako ali drugačno grenko preizkušnjo v življenju,se vprašam ali moraš človek res čez toliko težkih preizkušenj,da postaneš boljši in razumnejši.Mati,žena in konckoncev tudi ljubica takih besed ne napiše,če tega tud sama ne doživi.In vedno znova najdete pravo besedo in vzpodbudo za vsako--jaz za sebe lahko rečem (pa ne vzet tega za pocukrano) ,da sem veliko,veliko boljši človek,mama in prijateljica svojemu dragemu,ker delim probleme z vami.So stvari,ki jih ne moreš povedati svojim najbljižnim,tako,kot tebe težijo in če ni nikogar,se stvari nabirajo.Tudi najina zveza je sedaj bolj kvalitetna in postala sva dobra prijatelja in zaveznika in to ste mi pomagale tudi ve,drage moje in sem vam zelo,zelo hvaležna in posredno tud moj dragi,ker nisem več tak zmaj in ker se zjokam pri vas,midva pol čist drugače razrešima probleme.Tako sem hvaležna,da sem odkrila tale RR,kajti neli,tvoja zgodba je skoraj do potankosti ista,kot je bila moja po Blaževem rojstvu--vse je šlo samo navzdol,le da sva midva pred drugimi to skrivala in se potem med štirimi stenami žrla psihično in včasih tudi verbalno,a najpogosteje sva molčala in gledala eden drugega,kot glavnega krivca za svoje probleme.Najtežje je,če nimaš koga,ki bi ti takrat dajal oporo ali pa ti znal prisluhnit--ko enkrat stvari poveš,vržeš iz sebe,izkričiš,vržeš kakšno stvar ob tla,pa čutiš tako olajšanje--jaz sploh nisem taka oseba,nikol nisem znala dvignit glasu,ampak samo enkrat sem to naredila in to z vso močjo svojih glasilk--takrat pa je moj dragi obstal pred mano,ko je bil tik pred tem ,da mi pripelje tak čof,da senajbrž ne bi pobrala in mislim,da je bila to prelomnica,ko mi je tudi prisluhnil.In neli,če je tvoja tašča karakter in zna presodit stvari,mislim,da ne boš naredila napake,če se ji boš zaupala in potožila--prosi jo za pomoč,mogoče bo tudi njej veliko to pomenilo,da ga imaš rada,saj si ji končno tudi izpolnila njeno željo,da je babica tako krasnim vnučkom in prepričana sem,da je vsaj malo ponosna na tebe kot mamico--ni lahko imet dva malčka v plenicah in takoj ko bo možnost,naj popazi na malčke in pojdita s tvojim dragim na eno sproščeno pijačo,ne omenjajta stvari,ki so bile težke in vaju sedaj bolijo,samo lepe stvari,vajina otročka,kaj vama je všeč na drugemu in zopet poiščita stvari,ki so vama bile všeč na ljubljeni osebi--znova,naj vaju ne zmotijo vsakodnevni problemi,samo vidva.Neli,poskusi,verjetno boš morala ti storit prvi korak,ampak slabše skoraj ne more biti,samo pridobiš lahko in najdi si zaveznika v tašči,prijateljicah,tudiRR-jevke se skromno javlamo in nazadnje si boš pridobila tudi moža.Veliko dela te še čaka,ker takistvari ne spremeniš čez noč,ampak splača se neli--za Nataško,Petra,TVOJEGA moža in TEBE- s tem ko delaš za sebe ,delaš tudi za druge in uspelo ti bo ....ko pa boš žalostna in razočarana,pa najprej potoži nam,smo vse dosegljive na ZS,katerim pač najbolj zaupaš in ti veš komu lahko rečeš,izkoristi to,ne drži v sebi-in potem se šele pogovori z svojim dragim. Ne daj se neli user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.12.2007 11:00:27   
hanna1
makala,sem čist brez besed,ko vidim take zadovoljne očke-krasna mamica si  user posted image -to vidim na njihovih obrazih-pa mimogrede -Kaji frizura prav pristaja user posted image  

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.12.2007 11:07:29   
hanna1
že 35sem gledala malo pri novemberkah-kaj se dogaja,si še mene prestrašila,si šla k zdravnikuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
11.12.2007 11:17:28   
viator
Makala, kolk so fletni...sončki, veliki bratec in sestrica, pa mala sončica. Uhh, jih je lepo videt. Mene je najprej malo skrbelo, kako bo, glede na veliko razliko v letih, pa še starejša je bila od začetka zelo proti dojenčku, zdej se imajo pa tako rade, da verjet ne moreš.user posted image user posted image

Punce, lepo ste napisale Neliuser posted image - res se vidi, da se je večina preživela že zelo težka obdobja v življenju. te pa ravno ti krizni trenutki na nek način ojačajo in te naredijo boljšega...bolj razumevajočega in odprtega za sočloveka.

Neli, upam, da si boljše!!!!! Ti se kar javi in nam potoži...zato smo tu: Ej pa upam, da se bomo res kdaj dobile in počvekale...to bi bilo super. user posted image

Na še od mene en štos, da se mal razvedrimo.

Pero  in Mimica se sredi noči zbudita.Zunaj lije kot iz škafa, nekdo
ot nor tolče po vratih. Pero odpre in pred seboj zagleda premočeno
>> pijanduro.
>>
>> "Ejga, hik a bi me lahko  malo porinil, hik?"
>>
>> "Ni šans, ura je tri zjutraj,  človek božji!" zaloputne Pero tipu
>> vrata pred nosom in se vrne  v posteljo.
>>
>> "Kdo je bil!" zanima  Mimico.
>>
>> "Ma nič, en pijanec bi rad da ga  porinem."
>>
>> "In? Si mu  pomagal?"
>>
>> "Si nora ? Ni šans! Ura je tri in zunaj  lije!"
>>
>> "Sram te bodi! A se spomniš, kako sva se  pred dvema mesecoma vračala
>> od Janeza in nama je v tisti  vukojebini crknil avto? Če nebi bilo
>> tistih dveh tipov, ki sta  naju porinila....Ko nekdo drug rabi pomoč,
>> pa mu obrneš  hrbet!"
>>
>> In se Pero zamisli sam nad seboj. Na koncu  se obleče in gre ven.
>>
>> "Si še tukaj?" se zadere v  temo in dež.
>>
>> "Sem!"
>>
>> "Te  porinem?"
>>
>> "Prosim!"
>>
>> "Kje  pa si?"
>>
>> "Evo tukaj, na gugalnici!" odgovori  pijanček .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.12.2007 11:32:30   
makala
Hanna1 tko lepo si se razpisala. Mislim, da vsaka od nas najde košček sebe v tvojem "pismu". Sem se kar zjokalauser posted image , ker je tud men dons en bed dej.user posted image Pa sej bo kmal sonček in z njim pozitivna energija.user posted image user posted image

Kar pa se mojih sončkov tiče, smo res v krasnem odnosu. Nisem jim samo mama, ampak tud tabolš prjatlca. Kdaj pa kdaj sem pa tud nevihta.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.12.2007 11:36:31   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Kar pa se mojih sončkov tiče, smo res v krasnem odnosu. Nisem jim samo mama, ampak tud tabolš prjatlca.  a ni kaj lepšega slišat,ko zna mamica svojim že malo večjim otrokom prisluhnit tudi kot prijateljica in samo kot mama user posted image user posted image

Kdaj pa kdaj sem pa tud nevihta.user posted image   ..a pr vas tud kdaj grmi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.12.2007 11:44:04   
viator
Hehehe, tele nevihte so mi pa znane, Makala in Hanna1. Pri nas so tud neki pogoste zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem šla še jaz na novembrke gledat, itak sem firbec babji....
Že 35
, kako si? A si že šla do zdravnika? Sej veš, največkrat je pri takih stvareh lažni alarm in da se potem vse dobro izteče! Verjamem pa, da te je panika zagrabila. En user posted image in user posted image ti pošiljam, da bo vse v redu.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.12.2007 11:46:22   
neli99
punce ....

ma vedno znova me presenečate, ker najdete take besede. res hvala vsem in prav vsaki ... zlata ste vredne user posted image user posted image user posted image

prej me je blo sram o tem govort, ker evo mene, nosečo, z malim otrokom ... pol se pa že tako resno pokava, da kaže da bo treba it narazen. čeprav mislim pa da sva midva zdaj prišla do dna ... tako kot pravi hanna takrat ko je zakričala ...

čeprav meni ni za it narazen .. se mi zdi tako neumni in otročje, da se ne znava zmenit in ne razumem, da me ne sliši ... in tudi njemu ni za it narazen. zdaj sva rekla, da poskusiva znova ...

čeprav je pa veliko problemov, ki so enostavno nerešljivi, razen da en popusti. najin problem št. 1 je: poročiti se ali ne poročiti. jst bi se ... že zato, da mamo isti priimek, pa ker me bo enkrat otrok vprašal, zakaj nisva poročena ... pa ne bo pametnega razloga ... ker je to brez veze ... pol so vsi rituali in tradicija brezveze ... no moj se pa ne bi. pa ne zato, ker ne bi hotel biti z mano, ampak ker mu je totalno mim vsa ta ceremonija.

pa sva mela že hude debate na to temo ... pa da bi sam midva pa priče ... ja pol bojo pa doma zamerli, pa v službi ga bojo gnjavli ... pa sva bla že zmenena, da se poročiva lani spomladi ... ko pa je prišla ta lanska pomlad, pa sem videla, da je rekel kao ja, samo zato, da sva se nehala kregat ... pa sva še zdaj neporočena.

zdej je že mene minil, ker se res zmeri skregava okoli tega ... zdej že razmišljam, da bom šla enostavno samo zamenjat priimek.

no evo en tak problem okol katerga se lahko na smrt skregava in ni druge kot da en popusti.

... me je pa kar prizadelo, ko si julči napisala, da je mala bruhala, ko si jo dojila ko ti je mama umrla ... res so občutljivi tile naši sončki. in jst sem se šele te dni zavedla kako zelo. in potem se spomnim v kako slabi koži sem bila lani in kok je sine prejokal ...

tale RR pa res pomaga ... če se tuki skašljam, res pol bolj trezno z mojim debatiram in se vse bolje konča ... sploh ker ve znate biti človeku v tolažbo in oporo ... to pa je itak vse kar rabim ... nekoga ki razume, da se mi ne bo več zdelo da sem res en marsovec s katerim je nekaj narobe.

zdej pa dosti ...

bodite še naprej tako zlate ...user posted image user posted image

že 35 ... kaj dogaja? ... grem prebrat novembrke ...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.12.2007 11:50:12   
hanna1
viator,jaz tud upam,da se že35 čimprej javi in pove ,kaj dogaja user posted image
Drgač se pa moja Hana sedaj pogovarja z rožo-je taka ki ji lahko steblo zviješ,pritrdiš na ograjico in ima en tak velik smajli sredi rože in sedaj jo je vsa nasmejana gledala in ji nekaj razlagala v svoji šprahi user posted image -če sem prav razumela,kako zaj...... mamo ima,ker samo na RR visiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 11.12.2007 12:03:38 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.12.2007 12:00:27   
viator
Zanimivo, Lari se tud taka roža zelo dopade....in se tudi rada z njo kej pomeni. Danes je pa Lara neki resna, jokasta in zaspana...upam, da ne bo zbolela. Tako, da se cartava, jaz pa še malo klofam po tipkovnici...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.12.2007 12:18:24   
makala
Nelli99.

Priimek je pa v življenju res pristranska stvar. Pa kaj če se ti drgač pišeš Mi imamo v družini 3 priimke. Pa kaj. Je skor nabiralnik premajhen za vse tri priimke.
Tvoji otroci bodo rasli s tem, pa te sploh ne bodo spraševal zakaj se ti drgač prišeš, ker jim bo to samo po seb razumljivo.

Al je še velik hujših stvari v življenju. Pa vse moraš za dobr vzet, pa gre veliko lažje.Če bosta težje trenutke zmogla, te različen priimek ne bo več motil.
Glavo pokonci, vse bo še dobr.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.12.2007 12:21:25   
makala
Še neki sm pozabla. Tud mene zanima kaj se dogaja z Že35.
Ker če grem zdele še na novembrke pogledat, to predolg traja, ker mamo ta počasn internet. Sporočte kej.
Zdele pa moram it mal za južno prpravt in z Lano se mal igrat.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.12.2007 12:22:38   
viator
Ej Neli, čist vsi imamo probleme, najbolj važno je, da se z njimi spopadeš in o njih lahko govoriš...pometanje pod preprogo nič ne pomaga, zato si faca, da si spregovorila!

Glede tega, da bi šla narazen..to je zadnja možnost, ko vse drugo izčrpaš...vidva pa se imata rada in imata voljo stvari izboljšat, to je pa ogromno vredno.

Hmm glede poroke, te čisto razumem, na tvojem mestu, bi si jaz želela enako.

Pri naši hiši se dostikrat zato skregava, ker jaz odpiram kak problem takrat, ko sem razburjena, prizadeta, žalostna...in potem pogovor izgleda tako, da grem jaz v napad, pa očitki letijo, mož se postavi v obrambni položaj in posledica je, da se skregava, rešiva pa nič.
Zdej poskušam težke teme odpret takrat, ko sem malo bolj mirna...in povedat kaj čutim in mislim, brez očitkov...kar je glede na moj temperament kar podviguser posted image , ampak tako se vsaj kaj zmeniva.

Mogoče dej zdej ta problem glede poroke na stran in se bolj osredotočita na vaju, na vajin odnos, pa pogovarjajta se veliko, pa malo iskrice oživita in si pokažita, da se imata rada...tako po malih korakih. Zdej imaš tud veliko dela z malima sončkoma...sej bo še čas za velike teme.

Pa ne si očitat, da škodiš otrokom, ker bom hudagrrr...glej Neli, ti si občutljiva, čuteča oseba...in to je čudovito...in si enkratna, neponovljiva in dobra mamica!!!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.12.2007 12:51:14   
lumpa6
nekaj za naše sončke

http://bomi.afnegunca.com/

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.12.2007 13:15:39   
majrim
zaradi poroke neli99?..pa daj ne nori...je škoda energije za se kregat...user posted image ...itak je to en poseben ritual,ampak vse ob svojem času...moj bi se tudi rad...pa je zaenkrat ena mi bla dovolj,čeprav vem,da da bo ta druga in zadnja...ker je pravi človek ob meni...ampak bo takrat,ko bo kej denarja in časa...lahko tudi spomladiuser posted image ...ampak zaradi tega pa res ne bom izgubljala energijo...je škodauser posted image
..naj katera pove kaj je s že35user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.12.2007 16:17:14   
julci
Makala lušna družinica ste.

Neli za tolažbo midva sva poročena,sam ti povem da ni kaj drugač življenje.Problemi ostanejo,edina razlika je ta da maš ful prazno denarnico poluser posted image (malo za hec)Saj mata še čas.Te občudujem ,ker z dvema malima otročkoma ni lahko,oba te potrebujeta skoz.Zato pa kot so ti punce predlagale pojdita na lepo večerjo,malčka pustita pri tašči v varstvu vidva pa se posvetita drug drugemu na lep način.Pa najdita kompromis,mogoče če vsak pol popusti se bosta našla na sredini in lepo jadrala naprej.

ŽE35 upam da je vse ok.

Mi smo meli pa dans posvetovalnico.Zrasli smo na 66cm,težki smo 7550g in obseg glave je 44cm.Tk da smo pridni,kot naju je pohvalila.Sploh,ko je Zali dala rokice,da bi se dvignila v sedeči položaj,pa ji je mala kr vstala gr.Vprašala je če se že obrača okoli,ko jo je dala na trebušček,pa ji je Zala kr praktično pokazala.user posted image Tk da mormo kr tako lepo naprej delat,pa bo.Morma pa se naročit za zobozdravnika za prvo kontrolo.

cfvfvvv n                                      ,,,,,,,,,,,,,,,,hj      hjjjjjjjjjjjjjjjjjj,k                                                  ghucdvfbggnhnj

evo to je bil današnji pozdravček od naše male RR-jevkeuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.12.2007 17:54:22   
viator
user posted image user posted image user posted image Zala..tole so pa lepe mere. Pa gibčna je tud, super! Uhh a tko kmal jih je treba k zobarju naročit. Sem že mal pozabla, kako to gre.

Nič, počasi se bom na telovadbo spravila, ful se mi ne da...ampak grem.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.12.2007 18:02:47   
Laubica
Drage moje konzerviceuser posted image user posted image user posted image hvala za skrb -jutri moram k specialistu ker moja dr. je rekla da še česa takega ni videla in neve kaj bi to bilouser posted image Tako da se še beremouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.12.2007 21:08:51   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Drage moje konzerviceuser posted image user posted image user posted image hvala za skrb -jutri moram k specialistu ker moja dr. je rekla da še česa takega ni videla in neve kaj bi to bilouser posted image Tako da se še beremouser posted image

držimo pestke in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?