Barči78
|
Jutro, Danes imava z Žanom posvetovalnico. Trenutno spančka, spat ga je moral pa dat tast, ker je lumpi men 4x v naročju zaspal, ko sem ga pa odložila, je pa skoču v luft in sem ga 2x tam pustila, da se je drl, pol sem pa čist obupala, pa ga nesla tastu. Zgleda mu je vseeno, če gre ata iz sobe, če gre mami, mu pa ni glih fajn. Zjutraj sem dožvela totalen šok, sem prišla ene 3x Nejo zbudit, pa je tko čudno nekaj jamrala, sanje najbrž, pa sem jo še malo pustila, ko pa sem prišla tretjič, je ful naglas zacvilila, sem se res ustrašila, kaj ji je, pol pa začne ona govort, da pajki zunaj lezejo , o bogi otrok, sem jo h sebi stisnila, kaj to sanja. ANJA - sama sem imela že pri Neji težave z zapestjem, ker sva vsak dan 2x telovadili (NFTH) in očitno zaradi teh ponavljajočih gibov, trpi moje zapestje. Šla sem na slikanje, pokazalo ni nič posebnega. Bolečine so bile tako hude, da sem si morala povijati zapestje, da sva sploh lahko delali. Stanje se je umirilo, dokler ni bilo treba začet nosit Žana, tko da je zdej spet hudo in ga ne smem nosit na levi roki. ko, da upam, da ni hujšega, da je le posledica nošenja dojenčka. draja - upam, da se obrne na bolje tole Živino spanje Hana za tvoj podvig, zdej zdej nam bodo ušli Smrekica - jaz je sploh ne upam postavit, ker že vidim našga falota, kako jo bo nase podru, ker se vtika glih tja k ni treba Že rože bi mi vse ogulil. dedek mraz - pri nas ga imamo v gasilnem domu, ampak od 2. leta dalje, v službi NIČ Grem pripravit za pregled, pa zbudit Žankota zaspankota.