trixi
|
jst mam pa vnete glasilke in sapnik, juhej , sem slika brez zvoka . No, najboljš zdravilo je, da bi bila tiho, sam kako naj to dopovem našemu junaku, on bi skoz neki klepetal, pa spraševal, pa...in ko res ne morem več, šepetam in pol šepeta še on sem bla pa v ambulanti čisto šokirana. Saj veste, če nikamor ne greš, nič ne izveš. No, in takole jaz lepo čakam in pol začnem vlečt na uho moje dva soseda v čakalnici. So se pogovarjali, da je zdaj med vikendom v naši vasi umrla ena punca, stara 18 let, kar tako, da je bila cel teden doma, baje viroza, pol ji je pa odpovedalo srce. Ma ne moreš kar umret pr osemnajstih, bogi starši, njena sestra je bila sošolka od moje Gaje, joj, me kar stisne. Ma kako preneseš smrt otroka, ne vem ne vem. Sem malo zamorila, sam mene take novice res s tira vržejo. V primerjavi s tem so moje glasilke čist ok. Zdej moram še ful pohvalit malo Nataško, joj, kaki cortek. bamby k sm bla jaz v tvojih letih, sem glih mela tegale škratka, ki trenutno poleg mene ustvarja s hama perlicami. Energija- ma, kar pride sama. Naš ful ni spal ponoči ( no, saj še zdaj ne), najprej sem se sekirala, pol sem uklopla mal črnega humorja- sem rekla, da spali bomo potem, na onem svetu, bo časa več ko dovolj- zdej bomo pa uživali skupaj. Saj če pomisliš je spanje ful izguba časa. Bajdvej, poznam eno gospo, ki počne v življenju ogromno stvari(je tudi zelo znana oseba). Pa mi nikoli ni bilo jasno kako ji vse znese, dan ima le 24 ur, to velja za vse. No, pa mi oni dan pove, da je ona prakticirala tako, da je eno noč spala, eno ne. Ampak da zdaj pa ne more več tako, da gre vsako noč par ur spat. Je pa gospa tik pred penzijo. Jaz bi tudi tako, jo prav občudujem. spet sem naklofala en roman, a se je komu dalo brat
|