|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.12.2007 16:19:00   
bamby
Da se še jaz pofočkam v ta klub nad 35 let. Jaz imam sina starega že 4 leta, ki sem ga rodila pri 32ih, zdaj imam pa 36 in pol, pa čez 2 meseca pričakujem še drugega otoka user posted image . Malo me skrbi kje bom dobila potrebno energijo, vendar dajmo času čas, pa bo tako kot mora biti!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.12.2007 16:27:20   
hanna1
user posted image bamby,dobrodošla med konzervami user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je spet ena user posted image med nami--čestitke in kar pogumno,saj smo tukaj same neuničljive--no ja še dobro,da me včasih ne vidijo,kako cotasta semuser posted image user posted image
Smo res vesele in počuti se domače,nam prav pride vsaka čvekica,kaj več pa ne bom ,ko bo spet natasaom rekla ,da ne morem iz svoje kože user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.12.2007 16:31:40   
natasaom
dobrodošla,bamby pa ne se sam pofočkat,še kej povej,ker naša hanna zelo trpi,če nič ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma hecam se,mene tud firbc gon

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.12.2007 16:56:05   
Laubica
Pozdravljene-imam malo časa da vas pozdravim in vas vprašam za mnenje-ali so to hormoni ali kaj-JAZ BI IMELA ŠE ENGA DOJENČKAuser posted image user posted image user posted image mož me je za zdravje vprašal ta velik pa takoj protestiral da niti slučajno -NEuser posted image user posted image user posted image jaz bi pa res če ne drugo leto pa naslednje leto res imela še enega takega lepega dojenčka-spol sploh ni važen.Sem čist nora v Timona(ne me narobe razumet Tinej je moj sonček ),bauci mali je pa takoooo malo dete za žulittttuser posted image user posted image
NELI-ful lepo pupo imašuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.12.2007 17:05:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Pozdravljene-imam malo časa da vas pozdravim in vas vprašam za mnenje-ali so to hormoni ali kaj-JAZ BI IMELA ŠE ENGA DOJENČKAuser posted image user posted image user posted image mož me je za zdravje vprašal ta velik pa takoj protestiral da niti slučajno -NEuser posted image user posted image user posted image jaz bi pa res če ne drugo leto pa naslednje leto res imela še enega takega lepega dojenčka-spol sploh ni važen.Sem čist nora v Timona(ne me narobe razumet Tinej je moj sonček ),bauci mali je pa takoooo malo dete za žulittttuser posted image user posted image
NELI-ful lepo pupo imašuser posted image user posted image user posted image

TE POPOLNOMA RAZUMEM! Zato pa imam jaz sedaj Mireno. Ker drugače bi se težko uprla še enemu user posted image . Pa že sedaj imamo premajhno stanovanje.

Bamby - DOBRODOŠLA MED NAMI!!!!

Ti nas samo redno beri (in sodeluj) in boš imela energije za vse. Mi smo ENERGIJSKA BOMBA!!! je tako Hanna??

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.12.2007 17:10:39   
bamby
Prav lepa hvala za tako dobrodošlico user posted image .
Po pravici povedano vas sploh nisem brala, sem vas pa malo prej sploh zagledala user posted image , pa sem se vam pridružila in se pofočkala. Vam že kaj tudi povem, čim vas preberem in spoznam. Vidim, da nas je kar nekaj, ki smo se odločile biti kasneje mamice user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.12.2007 17:16:11   
natasaom
jest bi tud še enga al pa dva user posted image ..mam prov krizo.....dobr da atija ni doma-bi bla že skreganauser posted image  ..kruhek se tko lepo peče...sem prava majstrca ratala user posted image
hana je pa zaspala pol bo pa spet žurka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.12.2007 17:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

jest bi tud še enga al pa dva user posted image ..mam prov krizo.....dobr da atija ni doma-bi bla že skreganauser posted image  ..kruhek se tko lepo peče...sem prava majstrca ratala user posted image

Nič ne spi. Vidim, da je gor.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.12.2007 17:20:19   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Ti nas samo redno beri (in sodeluj) in boš imela energije za vse. Mi smo ENERGIJSKA BOMBA!!! je tako Hanna?? ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....prava bomba,ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.12.2007 17:22:22   
hanna1

Nič ne spi. Vidim, da je gor.  user posted image user posted image user posted image ---če se ne motim,je ona mislila svojo Hano ---user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.12.2007 17:23:05   
hanna1
O,julci,a ti je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.12.2007 17:24:43   
natasaom
user posted image  moja hana spi user posted image  kot top!!! jo je lulanje utrudilo..men je pa tko dolgčas...pa dobr bi blo,če bi mal pospravla.ah,se mi ne da

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.12.2007 17:30:48   
Laubica
Ja Duška sej to je tudi pri nas problem -mi tudi imamo že zdaj premalo stanovanje-punce se opravičujem letim me mali kličeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.12.2007 17:35:56   
julci

user posted image  moja hana spi user posted image  kot top!!! jo je lulanje utrudilo..men je pa tko dolgčas...pa dobr bi blo,če bi mal pospravla.ah,se mi ne daTi kr slikce treniri limat,pucaje bo počakalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neli tvoja Nataša je carica,kolko je luškanauser posted image pocmoki jo v mojmu imenu.Če pa rabiš kapljice pa povej.

Bamby dobrodošla med nami,smo kot RED-BUL,KI TI DA KRILA

jAZ SEM PA ZRIHTALA NAŠO KIŠTO,me požarni zid ni spusto na net,sem skor user posted image presneta tehnika,ampak jaz to po novem obvladam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas pa ful pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.12.2007 17:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Nič ne spi. Vidim, da je gor.  user posted image user posted image user posted image ---če se ne motim,je ona mislila svojo Hano ---user posted image

UPS!!!! POMOTA!!!

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.12.2007 17:39:25   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Sem vas pa ful pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image   ...matr smo pa zgleda vse čist zasvojene  z RR....a to tud pride z leti..zasvojenost ,mislim user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.12.2007 17:44:25   
hanna1
Sem jaz zdaj,ko je moj prnesu Hano v bajto in je mela ful hladne nogice,jih ji vtaknila v toplo vodo.Kako je brcala,je mislila,da je že kopanje, user posted image ...sam zdaj je pa čist tiho tamle pod igralnim lokom,ko sem ji še fajn tople štramplce nataknila gor....ne hvali dneva pred nočjo,že rohni user posted image --se je prisesala na eno igračouser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.12.2007 17:47:30   
natasaom
hana so NOČE zbudit user posted image user posted image  mi je rekla pusti me pri miru! mula mala...ah nč grem žvalcam jest dat

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.12.2007 18:47:58   
trixi
jst mam pa vnete glasilke in sapnik, juhejuser posted image , sem slika brez zvokauser posted image . No, najboljš zdravilo je, da bi bila tiho, sam kako naj to dopovem našemu junaku, on bi skoz neki klepetal, pa spraševal, pa...in ko res ne morem več, šepetam in pol šepeta še onuser posted image user posted image

user posted image  sem bla pa v ambulanti čisto šokirana. Saj veste, če nikamor ne greš, nič ne izveš. No, in takole jaz lepo čakam in pol začnem vlečt na uho moje dva soseda v čakalnici. So se pogovarjali, da je zdaj med vikendom v naši vasi umrla ena punca, stara 18 let, kar tako, da je bila cel teden doma, baje viroza, pol ji je pa odpovedalo srce. Ma ne moreš kar umret pr osemnajstih, bogi starši, njena sestra je bila sošolka od moje Gaje, joj, me kar stisne. Ma kako preneseš smrt otroka, ne vem ne vem. Sem malo zamorila, sam mene take novice res s tira vržejo. V primerjavi s tem so moje glasilke čist ok.

Zdej moram še ful pohvalit malo Nataško, joj, kaki cortek. 

bamby k sm bla jaz v tvojih letih, sem glih mela tegale škratka, ki trenutno poleg mene ustvarja s hama perlicami. Energija- ma, kar pride sama. Naš ful ni spal ponoči ( no, saj še zdaj ne), najprej sem se sekirala, pol sem uklopla mal črnega humorja- sem rekla, da spali bomo potem, na onem svetu, bo časa več ko dovolj- zdej bomo pa uživali skupaj. Saj če pomisliš je spanje ful izguba časa.
Bajdvej, poznam eno gospo, ki počne v življenju ogromno stvari(je tudi zelo znana oseba). Pa mi nikoli ni bilo jasno kako ji vse znese, dan ima le 24 ur, to velja za vse. No, pa mi oni dan pove, da je ona prakticirala tako, da je eno noč spala, eno ne. Ampak da zdaj pa ne more več tako, da gre vsako noč par ur spat. Je pa gospa tik pred penzijo. Jaz bi tudi tako, jo prav občudujem. 

spet sem naklofala en roman, a se je komu dalo bratuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.12.2007 19:11:35   
natasaom
trixi a so hama perlice dobre? me mal ima da bi hani kupila,ker tako rada ustvarja..ma sej jest bi ji tud vse kupila kar vidim-to je komentar mojega user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.12.2007 19:17:32   
Anonimen

trixi a so hama perlice dobre? me mal ima da bi hani kupila,ker tako rada ustvarja..ma sej jest bi ji tud vse kupila kar vidim-to je komentar mojega user posted image

Tudi moji otroci jih obožujejo. Zelo dolgo lahko sedijo zraven in jih zlagajo.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.12.2007 19:19:49   
lumpa6
naj še jaz izam moje podatke imam 34 let, berem vas že dolgo časa vendar ker je tema po 35 se nisem upala uštult, ja kar sem sedaj storilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za moj pogum

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.12.2007 19:20:01   
natasaom
a misliš,da ni premajhna?čeprav je zelo pametna za svoja leta user posted image ..vsaj kar se jezika tiče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.12.2007 19:21:33   
natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

naj še jaz izam moje podatke imam 34 let, berem vas že dolgo časa vendar ker je tema po 35 se nisem upala uštult, ja kar sem sedaj storilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za moj pogum

user posted image user posted image user posted image  ti se kr uštul!!!!! dobodošla!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.12.2007 19:24:28   
Anonimen
BRAVO LUMPA!!user posted image user posted image

Da ga še tukaj prilepim. Dobila sem ga danes po mailu.

Vrnila se je črnogorka iz zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče
svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga:
"Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !"
"E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?