|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
10.12.2007 10:31:44   
netki
LEX....jaz močno upam, da imaš prav. Pri meni to že traja kar dober mesec.

Iz tvojih ust v božja ušesa.....user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa treba za naše user posted image  tud malo potrpet....user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.12.2007 10:44:44   
Balonchy
Inigo, mam prvi pregled. user posted image
Ne bom spet doživela lepih trenutkov, bom komaj prvič... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.12.2007 10:50:27   
Inigo
jjoooooooooj kk ti je fajn... Balonchy, a lahk grem s tabo? user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.12.2007 10:51:19   
Inigo
ah, ne... ne morem, morm it zdj na faks... user posted image user posted image user posted image ja, boš mogla poročat kak je blo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 11:06:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.12.2007 11:19:35   
Tinky
Ciao punce

Ne vem, če ste me kej pogrešale, ker starih postov nisem brala. Malo prej sem prišla domov iz bolnice, kjer sem preživela 6 dni.
V torek zvečer sem na sveže zakrvavela, zato sem v sredo zjutraj takoj šibala na urgenco. Na srečo krvavitev ni prišla iz maternice, a sem kljub temu morala ostati na opazovanju dokler se krvavitev ni umirila. V soboto zjutraj sem imela še malo rjavega izcedka, včeraj pa nič več, tko da so me danes odpustili.
S plodom je vse ok, pridno raste in to je najpomembnejše.

Sedaj moram samo počivat in počivat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 11:36:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 11:38:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 12:00:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 12:02:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.12.2007 12:17:18   
lex
hruška hodim k dr. Georgijevi v SG in mi bo ona delala NS (meni je OK, marsikateri je pa že kako zgago naredila)

Tinky in rebeca obe smo pogrešali, tebe Tinky še posebej že cel teden, super, da je s plodom vse OKuser posted image . rebeca boga siuser posted image , se mi kar smiliš.

nič mam oba gangsterja doma, ker valda da ga nisem mogla pustit v vtrcu, če sem že bila tam in sedaj ga morem spravit v posteljo na počitek, kar je MISIJA NEMOGOČE (v vrtcu zaspi pa pred 12 ta prvi!user posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.12.2007 12:43:30   
netki
Julijke....eno vprašanje imam za vas..

Glede na to da imamo rok meseca julija me zanima, če boste šle z malimi sončki kaj na morje.......ali se vam zdi da bodo premajhni in boste šle mogoče pred PDP-jem???

Vem, da je še prekmalu za to razmišljanje....pa vseeno me zanima kako mišlenje imate o tem....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.12.2007 12:52:44   
Nasara88
Da se še jaz malo javimuser posted image sicer imam v službi ful gužvouser posted image bom pa vseeno risikirala teh  nekaj minutk.

Tinky samo, da sta z user posted image oba vredu user posted image

netki veš tudi jaz sem že razmišljala o tej temi. Letos je namreč naš ta mali bil ob morje in smo mu sveto obljubljali za naslednje leto, ko še nismo vedeli da bomo dobili user posted image . Jaz sem razmišljala o varianti v septembru, saj takrat tudi vročine ni več takšne user posted image pa je tudi že nekje 2 meseca staruser posted image Kaj mislite ostale?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 12:57:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.12.2007 13:01:00   
najsi
Ojla čvekice,
evo še mene po dolgem času user posted image
sej berem vas skoz, sam pisat se mi ne da, sm pravi lenušček postala user posted image
No mi smo včeri zvedli še eno lepo novico in sicer, da bosta od mojga brat in njegova tud zibala in sicer en mesec za nama. Tast pa tašča sta od sreče ostala brez besed user posted image
Prej sta nas stalno tracala, da bi že bil čas da naročimo kaj, zdaj smo pa vsi naenkrat user posted image
Drugače mam pa jst ta četrtek nuhalno in upam, da bo vse ok.

pa en velik user posted image  za tiste, ki so žal zgubile svoje pikice user posted image

pridne bodite, pa se tipkamo kaj
pa pa

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.12.2007 13:03:27   
najsi
Mi bomo glede na to da bo tud svakinja rodila konc julija šli vrjetno skup na morje tam okol prvomajskih praznikov. K pol za nadalje odpade, razn če bojo kasnej kake toplice padle......bomo še vidli

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 13:16:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.12.2007 13:36:47   
maja24
Ja končno je tuki gor mal več življenja tale vikend je biu pa res en velk zatišje.Tok da vam sporočim da v sredo imam pregled in bom ponovno vidla svojo malo Majo če kej raste.Ja me je pa iz sobote na nedeljo mal panika zagrabla ker me je bolelo ponoči nenormalno spodaj blo je tko kot pr M sam da v res hudi obliki tok da me je mal strah kaj naj to pomeni in res zpam da je to samo zaradi širjenja maternice.

Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.12.2007 13:42:22   
lex
mi bomo šli za prvomajske v toplice, ker se v morju ne moremo kopat, za v kamp mi ne bo z 2 otrokoma, trebuhom in prikolico. Naslednje leto bo 100% padel Rab, ker je rajska plaža za otroke resnično rajska, bosta pa starejša dva šla s starimi starši na morje (bojo meli vsaj kaj za delatuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.12.2007 13:46:37   
maja24
Lex ,Brač-Supitar rajska plaža za otroke pa za neplavalce jest sm bla letos in morm priznat da je blo super nepozabno

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.12.2007 14:26:52   
karamela6
Živjo!

Danes brez večjih težav. Mi  je slabo, ampak to je tko standard. Dokler je v taki meri, da lahko normalno funkcioniram, se ne pritožujem. A še katera kiha, ko ji je slabo. Jaz non stop kiham in s tem malo preženem slabost. Smešno, ne?user posted image

populis, tudi jaz imam zelo temno blato - res možno, da so vzrok Elevit tabletke, ker jih tudi jaz uživam.
Kar se pa morja tiče, bomo mi vsekakor šli (sem pred tem napisala midva user posted image ) za prvi maj, tako kot vsako leto, saj je ravno na 1. maj tudi najina obletnica. Potem pa sva se pogovarjala še za september, za kak teden, nekam bližje. Smo bili letos v septembru, 3. teden, pa je bilo cel teden okrog 25-28 stopinj, za otročka ravno prav. Se bova pa morala odreči najini skupni ljubezni - kampiranju - za kakšni dve leti, ampak za najino pikico vse!

Lepo se imejte in čimmanj težav vsem...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 14:28:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.12.2007 14:33:33   
ninica04
Punce hvala vam za vse lepe želje, ki ste mi jih namenile tukaj. Čeprav sem rekla da se bom za nekaj časa umaknila, kar ne morem. Še vedno me vleče k vam, na forume... Mogoče pa bo to lažje, bom hitreje prebolevala vse skupaj. Sem videla da ste me pustile na seznamu. Pa da mam enga angelčka zraven. Ful vam HVALA. Mogoče pa bo čez par mesecev še ena user posted image zraven.
Lepo se mejte, pa čuvajte svoje male zakladeke.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.12.2007 14:34:27   
maja24
Hruška najbol da pokličeš G pa jo vprašaš.

Karamela a se nč pajkov pa žužkov ne bojiš,k jest se jih ful bojim in zato ne bi za nč nasvetu šla kampirat,vrjamem pa da je fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.12.2007 14:36:30   
ninica04
Pa še to: Suzugov upam da si danes vse lepo in super zrihtala. Da si vidla eno veliko pikico in da je vse ok. Javi kako in kaj. Veliko mislim na tebe.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?