|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
7.12.2007 14:57:36   
Balonchy
Lejla969 HELLO... user posted image

Zimska, te smem vprašat h ktermu G hodiš oz. kterga bi rada zamenjala?

Jaz pa Tinky nekaj pogrešam! Kje si?
Sam ne mi rečt, da si mi šla u McDonaldsa po dabl čis??? user posted image user posted image user posted image  
Dej se mi oglasi noooo... user posted image  Me že mal skrbi!?
Al si na odvajanju od RR-ja? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 15:15:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 17:37:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2028
7.12.2007 18:09:50   
SpeliG
Živjo julijke" Sama sem sicer aprilčica in vam vsem čestitam za user posted image , še posebej pa Lindy, ki je bila nekaj časa z nami, aprilčicami, potem pa nas je žal predčasno zapustila. In zdaj je z vami, bravo Lindy!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
7.12.2007 19:38:41   
maja24
Dones je pa kle mal zatišje.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
7.12.2007 19:43:45   
lejla969
Maja24 jaz sem pa gor. Malo brskam, sem nova in ne vam, kaj
bi vse pogledala. Jutri zjutraj imam pregled, ker imam rjav izcedek.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.12.2007 19:50:51   
Balonchy
Evo nas... user posted image

A ste ble tut ve v okolici hladilnika? user posted image  (Tko bi rekla maja24)...
Kje ste zdaj vse???

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.12.2007 19:53:26   
maja24
Evo me ker ni ne duha ne sluha sm šla mal okol pogledat kaj dogaj pa vidm da ste se zbudile.

No zej pa loh začnemo klepetat.No kaj bo dobrega?user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.12.2007 19:55:54   
maja24
Lejla nič ne skrbi zarad izcedka,saj bo zginu,Gti bo dala bolniško kot jo je meni dala pa mi je čez dva dni zginu tok da zej ga na srečo nimam.
Aja pa dobrodošla med namiuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.12.2007 20:05:22   
Anonimen
največja čveka se pokorno javlja user posted image user posted image  ponosno javljam, da začenjam 11 teden. hehe pa tisti en teden zamika, pa ma koga briga, jst kr po menzi štejem user posted image   ninica cel dan mislim nate, kako si, kaj se je pokazalo? 

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.12.2007 20:13:24   
ninica04
Drage moje punce. Javljam se vam, sem pred eno uro prišla domov iz bolnice. Žal se ni obneslo in so me dopoldan dali na čiščenje. Pač se tudi iz mehurrčka ni razvilo nič. Tako da me lahko odstranite iz seznama. Pa zaenkrat se poslavljam od forumov.
Želim pa veliko sreče vsem vam, da boste imele lepe in zdrave user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.12.2007 20:15:35   
Anonimen
ninica tako zelo sme žalostna zate. user posted image  res. ko pomislim, da si dobila ponovno upanje... user posted image   jaz tako močno držim pesti, da se čimprej pobereš in kmalu zagledaš nov plusek, čeprav vem da tele besede sedaj nič ne pomenijo  drži se ninica, na nebu je nova zvezdica, tvoj angelček

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.12.2007 20:17:48   
Anonimen
še nekaj sem razmišljala... punce ki so začele z nami... bi mogoče se na seznam napisalo da so bile z nami ? ker kljub temu so mamice in imajo svoje angelčke. ne vem kako bi bilo to njim... lažje, težje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.12.2007 20:19:43   
Balonchy
Ninica, res je verjetno, da so zdaj vse besede odveč... Ampak vseeno, drži se in tudi jaz upam, da boš čimprej zagledala user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.12.2007 20:29:24   
maja24
Ja lahko bi ble navijačice!

Ninca joj sploh si nemorem predstavlat kaj trenutno preživljaš,ti se user posted image  pa boš vidla da bo bolš, potem pa takoj v akcijo.

Evo zateuser posted image da bo pazil nate!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.12.2007 20:48:43   
silmarillion
DABL ČIZZZZZZZZ!! lih zdj sm mogla to prebrt!!!user posted image
kok je to bad k ti neki zapase pa kr ne mine!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.12.2007 21:07:35   
maja24
Prosim ne govori o hrani k bom spet lačna,sva bla z mojim v trgovini in sva kupla 4kile banan joj tolk so dobre sm se že mal naveličala mandarin.user posted image user posted image

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 21:42:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.12.2007 22:16:51   
suzugov
ninica, žal mi je... sploh se ne smem spomnit, kk se počutiš... rečem, ti lahko le, da vem, kk ti je, čeprav niti ena oseba ne čuti in razmišlja kot druga... vem samo, da mene lani ni moglo nič na svetu potolažit - in čas res prinese svoje, sčasoma tiste bolečine v prsih, srčku, trebuščku ni več, ampak pozabiš pa nikoli ne...

in js se morm ta vikend polno zaposlit... da ne bom razmišljala kaj vse mi lahk prinese ponedeljek... upam in srčno si želim, da sneg in (končno) veseli december...

najbrž vas ta vikend ne bom niti povohala več - da ne preberem še kakšne žalostne zgodbe, ki bi mi še bolj zbudila zle slutnje, ki me počasi vodijo k ponedeljku in mojemu soočenju....

pikica moja, rasti, rasti in postani najin user posted image .............................................

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 22:30:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.12.2007 22:54:10   
silmarillion
tut men se zdi da sm noseca ze vsaj tri mesce....busi kr raste...sam mam sreco da mi nc sladkega ne pase....bl kislo...loh pa skos mal jem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.12.2007 23:43:20   
lex
ninica tako zelo mi je žal. A nisi dans pisala, da bi morala do petka počakat, al sem pa jaz vse zabrkljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v glavnem bom šla enkrat ko bom mela VELIKO časa  vse tiste, ki so bile z nami a so nas žal morale zapustiti dala gor zraven.

Nič punce jaz grem spat jutri zjutraj pa peljeva mularijo v banovce se kopat in pridemo v nedeljo proti večeru domov, tako da popravljam seznam v nedeljo zvečer ali v ponedeljek zjutraj, med Alininim počitkom. Uživajte božajte bušije in se pustite razvajta - jaz se vsekakor bomuser posted image , kr naj tašča pa tast skrbita za otroke, jaz bom ajalauser posted image

ninica tale je pa zateuser posted image user posted image  tale te bo pa čuval in prav tako vse tvoje naslednje pikice.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
8.12.2007 11:24:30   
Katy\o/
Par strani sem dodala nekaj svojih podatkov, pa me je lex zgleda zgrešila. Bom pa še dodala nekaj novih podatkov.

Stara 25 pomladi, 2. pregled 22. 1. 2008, NS 3. 1. 2008. Pa PDP so mi prestavli za en dan, torej na 5. 7. 2008. Nimam pojma zakaj. user posted image

Zelo hudo mi je zate ninca. user posted image Držimo pesti, da boš kmalu lahko spet zagledala tiste magične user posted image in boš spet srečna.  user posted image   user posted image

Vidim, po vaših postih, da se vam buši že pozna, meni se še nič. Sem pa začutila, na dotik, da se je pod popkom malček izbočlo. Na pogled se pa še nič ne vidi. Sem včeraj dobila AngelSounds in sem našla utrip našega škratka. Je pa res, da je kmalu izginil in ga nisem našla takoj. Zvečer sem še enkrat poskusla in spet našla. Zgleda, da se je škratek malo skril. user posted image Res čudovit zvok.

Lep vikend punce in čuvajte svoje pikice. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
8.12.2007 11:39:36   
Erin
Ninica04 - žal mi jeuser posted image ... izjoči bolečino...lažje ti bo, čeprav ne bo minilo...piši mi na ZS, če rabiš pogovor...Ne pozabi da te imamo radeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
8.12.2007 12:51:58   
Motoristka
Ninicao4-mi je žal in vem, kako se počutiš, ker sem bila na istem..držim pesti, da boš kmalu zagledala user posted image .

Jaz spim že 11 ur, pa sem še kar zaspana...trebuh imam kot da bi pojedla žogo-ampak zarad napihnjenosti., dojke so že kar ogromne-mi že vse ven gleda-seveda je moj zelo navdušenuser posted image ...bom mogla iti po nov modrc...slabosti, bruhanje je še vedno-upam, da bo kmalu minilo......bi pa tako rada jedla kakšne škampe-samo kaj, ko mi želodec ne dopušča user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?