|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.12.2007 20:47:31   
Dinki
Aja, še to Perp....slikco pa le kakšno prilepi ko boš utegnila, da vidimo še tvojo lepotičko. Sama sicer nimam še nobenega otroka, vendar vem, da so user posted image  velikokrat princeske od očetov, njihove maze, njihove lepotičke....seveda je zelo odvisno od moškega-očeta, ampak če bo vajin prvi otrok nč skrbet, pa še kako bosta oba nora nanjo user posted image

Arabela, jaz se vsak dan to sprašujem ali je to sploh možno, da smo že tako daleč? Meni gre namreč vse skupaj zelo hitro in moram kdaj prav pomisliti v katerem tednu sem ko me kdo vpraša, da mu ne rečem premalo. Res bo zdej samo švignilo mimo nas vse skupaj....teli prazniki, nato januar in kratek februar...pol pa že me s svojimi user posted image  v naročju user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.12.2007 20:50:54   
san
jst sicer ne kadim, sem kadila še v gimnaziji, pol pa sem na srečo nehala. se pa spomnim, ko sem bila noseča s hčero, da je kar ene par nosečnic pred porodnišnico kadilo. to se mi je zdelo malo čudno. drugač pa ne obsojam nobene.

dinki moje dete je tudi živahno, se mi zdi da že dva dni sam miga, pa ni važen al je dan al noč. je rekel sine danes, ja sej ne more spat čez dan, če je pa svetlouser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.12.2007 20:53:01   
perp
Dinki, hvala tudi tebi. Ja izkušnja iz Postojne je bila še kar. Sej je bil zdravnik čist ok, samo je ful potiho govoril in vzadej za posteljo za mojo glavo so brnele naprave (računalnik, ultrazvok ...) in sva ga komaj slišala. Je pa res, da sem jaz ful navajena od svoje g, da mi ful dosti pove (to je to, to je ta organ ....), ta je bil bolj tiho. Ampak Dinki ti prej dobro preštuderej kaj vse te zanima in ga kar vse vprašaj (dostikrat je tko, da ko si potem tam, vse pozabiš vprašat). Ti pa z veseljem zdravnik vse pove.
Samo te 3D slike - sva gledala včasih tja v monitor in sploh nisva znala razpoznat kaj je kaj.
Drugač je pa kul, pa občutno ceneje kot v LJ.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.12.2007 20:57:59   
san
kot ponavadi me daje pozabljivost...

deklice so vsekakor očkove princeske, še posebej kasneje, ko malček zrasejo. moj je tko ponosen nanjo.

meni tudi ekspresno tečejo tedni, še dobrouser posted image . se mi zdi, da da je prvo user posted image enkrat dalj trajalo vse skupaj, pa sem takrat cele dneve delala. se mi pa dogaja, da sedaj kar pozabim koliko sem noseča, ko me kdo vpraša in pol računam in me čukast gledajo. se vidi, da je že tretja user posted image user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.12.2007 20:59:53   
Dinki
ja sej ne more spat čez dan, če je pa svetlo

user posted image user posted image user posted image  take izjave so mi super in zaradi tega otroci naredijo ta svet lepši user posted image

tudi jaz sem kadila včasih.....srednja šola - ma ga ni blo odmora, da nismo ven letel vsi čez ena vrata, cele Križanke so bile polne nas kadilcev....pol mi je šlo pa to že počas na živce, pa v službi hodit na čik pa sem se odločila da bom nehala in tudi sem, le tu pa tam je še padel kakšen cigaret ob dobri družbi ali ženskem čveku. Ko sem izvedela, da sem user posted image , nisem več prižgala cigarete, niti mi ni noben problem. tudi moje mnenje je enako kot pri San, torej jih ne obsojam, priznam pa da mi ni všeč videti user posted image  s cigaretom v roki. Jih pa poznam kar nekaj, ki so ves čas kadile pa tudi pile....odločitev vsake posameznice....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.12.2007 21:06:36   
mergetka
Medica, men je mamica dveh sončkov priporočala sladoled proti zgagi. Njej je pomagalo, je za poskusit, sploh če ga maš rada user posted image .

Sam mislim, da je boljše vzet bolj navadnega, ne kakih stračatel in nutel in bog ve, kaj še lahko dobišuser posted image ...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.12.2007 21:16:46   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: ??, + 5kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergereta , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:??, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

68 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 21
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.12.2007 21:19:05   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: ??, + 5kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergereta , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:??, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

68 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 21
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.12.2007 22:55:17   
Katy13
mergetka - glede kihanja, nekje dober mesec nazaj se je meni tudi to zgodilo in sem vprašala G, če je kaj narobe, pa je rekel, da ni. Če bi se potem pojavila slabost, vročina,..., potem pa je potrebno iti do G. V bistvu je čisto logično, da te zaboli, ker pri kihanju pride do velikega pritiska in če si stegnjen to še bolj občutiš.

perp - čestitke za user posted image .

Glede kajenja: sama nisem nikoli kadila, mi pač ni bilo, niti nisem poskusila. Sem pa mnenja, da je dobro, da se user posted image  odvadi že prej. Sicer je to odločitev vsake posameznice in vsaka ve kaj je najbolje za njo. Imam pa eno kolegico, ki je naredila srednjo zdravstveno šolo in ko je bila prvič user posted image , je rekla, da se bo odvadila, vendar da je na začetku še čas (nekje prve tri mesece), da s ebo kasneje, ko pa je minilo nekaj časa, je pa rekla, da kar je škodila user posted image  je že tako škodila in da mu sedaj ne more in je akdila celo user posted image . Pri drugi user posted image  pa se sploh ni poskušala odvadit. Vendar je to zgolj njeno mnenje oz. po moje ne ravno mnenje temveč tolažba. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.12.2007 22:59:43   
Katy13
Pozabljivost... to pa sem fejst. Tudi meni zelo hitro mine čas in kar ne morem verjetni, da bom jutri user posted image  24. tednov. Se mi zdi, da sem šele ačkala na NS in potem polovico, pa morfologijo, sedaj je pa še manj kot 14 dni, da bom imela 5. pregled. user posted image  December bo tk zelo hitro minil, ker bo nagužvan z nakupovanjem, prazniki, obiski,... Januarja si bomo morale porihtati vse papirje za porodniško,..., potem je pa že tako februar. Konec februarja oz. marca bomo pa že tako vsak dan čakale, če je katera že rodila in odštevale koliko nas še mora. user posted image   

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.12.2007 23:44:58   
mergetka
Glede kajenja: halo?? Glede na to, kako majhno, krhko bitje raste v  nas user posted image , ne vem , no, jaz mu tega ne bi delala! Že vinčka spijem sam dva požirka ob kakem prazničnem obroku (aja, razen za martinovo sem se ga orenk napila user posted image ).

O kajenju se pa danes ve, koliko različnih strupov dobi vsak, ki tak dim vdihuje. Pred leti, ko potrošniki še niso imeli toliko informacij o škodljivosti (tobačni lobiji so dolgo zelo zavajali kadilce, celo o koristnosti kajenja (o tem je bil en dobr film, če ste gledale)), ne rečem, zdaj pa ... Sama sem sicer v študentskih letih kadila na žurih in tud na čvekih ob kavici, sam pol sem se pa zamislila, ker me je začelo neki grlo marat in sem videla, kako se moja teta muči zaradi astme in sem nehala. Tisti, ki niso imeli težav ali jih niso videli na bližnih, se lahko zafrkavajo.

Sem se razpisala... Ma, vsak naj dela po svoje,  sam nosečke imajo v sebi še eno bitje (najmanj) user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.12.2007 8:01:17   
lucalu
perp user posted image  čestitke za user posted image !
Arabela se strinjam glede časa... Se mi zdi, da na NS sem čakala celo večnost... od tam naprej pa mi čas tako hitro teče, da sploh ne morem verjeti - še manj kot 3 mesece! user posted image
Kar se pa tiče kajenja je pa tako... jaz sem sicer kadila, ampak sem nehala, ko sem zanosila... je bila kar panika (ker sem prej kar dosti pokadila), ampak se je splačalo potrpeti. Vem pa, da ni vsem tako lahko, ne glede na user posted image ... torej nikakor in nikoli ne obsojam nikogar...
V vsakem primeru vsak dela nekaj, kar bi mogoče bilo bolje, da ne bi... jaz pravim: Vsak ve za sebe najbolje!
Torej... danes smo spali kar solidno... čeprav sem ravno včeraj brala, da od 27. tedna dalje bodo obiski WC-ja kar zelo pogosti. Pravkar smo s sprehoda... zunaj sicer rahlo dežuje, je pa toplo tako, da je bilo kar prijetno.
Pridne bodite in čvekajte! Pa pobožajte svoje bušije! user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.12.2007 8:51:22   
Arabela
Dobro jutro, čeprav je deževno!

Imejte lep vikend.. pri nas je bolj žalostno, ker je ati na službenem potovanju pa sva z malo fračo same... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.12.2007 8:52:47   
jagoga
Dobro jutro,
vsem, ki ste v zadnjih dneh doživeli kakšen lep trenutek, želim da jih bi bilo čim več, neglede a je to a je to podelitev diplome, zaključeno vnetje, videna punčka na UZ in še in še.
O kajanju, pa nimam jaz nobenih izkušen, ker sem nekadilka. Se pa strinjam s Lucalu, vsak ima kakšno pregreho in najbolj da pometemo pred svojim pragom, potem pa obsojamo druge. Zame je pomembno le to, da s tem ne zastruplja mene, kaj dela pa sebi in svojemu otroku je pa njena stvar.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.12.2007 9:41:41   
Katy13
Lep pozdrav iz zasnežene Koroške.

Tudi jaz sem danes dobro spala, sicer je res, da večino dobro spim, da se le redko zgodi, da sem ponoči pokonci. Moji nočni obiski WC-ja so sicer redni, vendar ne pogosti, grem 1x na noč.

Lepo preživite to soboto, čeprav bo vreme bolj turobno. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.12.2007 10:03:04   
lucalu
Katy, sneg imate? Blagor vam... mi pa dež... user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.12.2007 10:25:02   
Katiandi
Ojla!
Sem vas komaj prebrala od včeraj, tako ste pridne.
Glede kajenja: jaz nisem nikoli kadila, čeprav sem poskusila že zelo zgodaj pred osnovno šolo, ker je teta kadila in se mi je zdelo fajn, vendar nisem nadaljevala. Tudi pilajana nisem bila nikoli, da nebi vedela za sebe in kaj se dogaja okrog mene. Poznam pa eno punco, ki je kadila v nosečnosti in ima zdaj fantka z rahlim zdravjem, skoz kr neki kašlja in je bolan in ga šopajo z antibiotiki - verjetno tudi zaradi cigaretov. 
Drugače pa naš user posted image  pridno brca, nimam še nobenih težav s spanjem in hojo na WC ponoči, tudi zatekam ne, tako da me sam velik buši in brce  spomnejo, da sem noseča.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.12.2007 12:07:41   
ursi84
Dober dan!

Pri nas je tako grdo vreme - pada dež. Jst pa moram kosilo kuhat, pa kej perila zlikat,... Tak, da kr bežim. Lepo preživite vikend in se še kej tipkamo!

Čao

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.12.2007 12:21:21   
Katy13
Lucalu - v bistvu pri ns ne gre ne dež in ne sneg (trenutno), je pa ponoči pobelilo odzunaj. Ni ne vem kaj snega, pač toliko da je belo in malo žlobudre.

Tudi sama grem sedaj kuhat, gledat če je sušilni stroj že posušil perilo in pralni stroj opral drugo, da dam še to sušit.

Lepo se imejte, ...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.12.2007 13:12:42   
*medica*
pozdravljene punce..
ja čas kar hitro mineve..še dobra dva dneva pa  bom v 27t...uuu..naši sončki pa bodo kmalu tu..decemer kr hitro minevauser posted image ..
no danes sem pa jest slabo spala ...nisem vstajala temveč sem se nonstop nekaj zbujala in premetavala..drgač sem si kupla tisto materinsko blazino oz. tudi blazina za dojenje ...in veliko bolje spim z njo čeprav naju z mojim malo odmakne user posted image user posted image moj se vedno pritožuje da se ne more zarad nje k men stisnit..ampak tud snoč mi ni niti blazina ni pomagala pri spanju..user posted image
hmm glede kajenja..toliko je že tega rečenega okol tega..no vsak ima svoje mnenje in ima normalno pravico do tega...no moram povedat da jest kadim ...sam punce ne me zj zbombardirat please...no nisem zj ne vem kaka kadilka kod sem bila prej..kupla sem si tu take da majo minimalno nikotina..seveda sem probala nehat takoj ko sem zanosila ampak mi na žalost ni ratalo zakaj ne vem..ampak al kadila al ne bi se vseeno zastrupljala z nikotinom ker okol mene vsi kadijo..in to ko turki..izogibat pa se jim ne morem..edino da dam gas masko gor..user posted image user posted image ..

upam da vam ta dež ne bo pokvaril dneva in da bote dobro razpoložene..

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.12.2007 14:15:45   
lucalu
Ja, vreme je res dolgočasno... jaz bi šla kar malo počivat, ampak, če zdaj zaspim... ponoči spet ne bom!¨user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.12.2007 14:33:29   
Sonnja
da vas še js malo pozdravim. glede kajenja;js sem kadila do nosečnosti potem pa nehala ker mi je bilo tak slabo da nisem mogla nič,pa tudi ko so slabosti minile nisem nazaj začela se mi pa zato verjetn mal na kg pozna pa boljše to.me pa nenormalno moti če kdo v moji bližini kadi,tak ko je rekla medica,k sreči moj dragi ne kadi sem pa izredno malo v družbi kadilcev ker sem nehala zaradi svojega in otrokovega zdravja me jezi če me kdo drug zastruplja se pa najde tud kdo ko upraša če me moti  da kadi.sploh pa če mi kdo pride na obisk mogoče sem sam tečka nosečka ampak me to res ful moti.
jutri s svojo pikico stopiva v 26 teden.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.12.2007 19:26:41   
Dinki
Hoj, hoj user posted image , da vas še jaz malo danes pozdravim.
Danes sva imela z mojim user posted image  kar aktiven dan. Sva šla še enkrat pogledat voziček, ki ga bova kupila in se dokončno odločila, da je pravi. Sedaj le še počakam do ponedeljka, da me pokličejo če ga imajo na zalogi, drugače se čaka 5 tednov in ga grem plačat. Že komaj čakam user posted image . Ker je bilo to v Pikapolonici sva ugotovila, da imajo na vse obleke 30% miklavžev popust, ki velja še jutri. Tako sva kupila 4 bodije z dolgimi rokavi in plačala za njih le 7€...se mi zdi prav super poceni, tko da če bo jutri kera kej hodila mimo, naj se le zaustavi.

No, nato sva šla pogledat še v Lesnino za predalnik oz. komodo in sva našla tisto od Alplesa o kateri smo čvekale zadnjič. Stane 189 € in ker se nama je zdela kar dosti, sva šla še v Rutarja in na koncu končno našla omaro s predali, ki bo za previjalno mizo več kot idealna. Visoka je 89 cm, dolga 75 cm in široka 50 cm, tko da sva jo naročila, ker nanjo čakaš en mesec (rok dobave do konca januarja). Še zmeraj bova pa dodala gor še malo večjo dilo s stranicami. No, tko...naš user posted image  že pridobiva stvari...oči in mami zapravljata za njega, za sebe sploh nič več ne gledava user posted image

No toliko od mene, se tipkamo kaj jutri....lepo pančkite in pozdravite svoje pikice....

Perp....sem videla 3D slikice...super user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.12.2007 19:45:52   
lucalu
Dinki ravno to sem zadnjič razmišljala... odkar sem začela kupovati za user posted image , sploh ne gledam nič več za sebe... user posted image  Pa saj tako je prav. Kar se pa tiče Pikapolonice, pa hvala za informacijo, definitivno grem jutri v akcijo! A imajo popust na vse stvari, ali samo na oblačilca?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.12.2007 19:49:00   
Nasy
Čau bejbe, se vam na hitr4o oglasim od kolegice. Nimava še ne stanovanja, ne netauser posted image na pregledu sem bila v četrtek, sem zelo razočarana. Ni bila moja G pač pa jo je nadomeščala ena, ki jo zgleda nadomešča vedno-dr. Štolfa. No, nekako je nisem mogla prepričat, da mi naredi UZ, ker bi rada vedela spol, je rekla, da se itak ne bo videlo, ker je moja G napisala v materinsko, da je slabša vidljivost. Ampak sem ji lepo povedala, da če bi mali ne držal nogic skupaj, bi videli..ona pa ne in ne. Morda bi morala ponudit 80 EUR, kilikor je 3D (se mi zdi), pol bi se morda dalo in pogledat in videlo bi seuser posted image Pol mi je težila, ker sem se zredila 10 kil, naj jem dietno prehrano, da mi ne bo treba hujšat po porodu..halo?! Jst hujšala bom, če mi bo pasalo, pa mi reci, da je karkoli nevarno za porod ali dete ne pa, da ne bom mogla hujšatuser posted image Odpravila me je na hitro, v čakalnici smo brez premikanja čakale skor 2 uri, pol nas je pa v 15 min podelala vse.
Drugače sem ok, mali brca sto na uro. Počutim se malce utrujeno, napihnjeno. Zatekam malo. Hodiva v MŠ v LJ.
Punce moje, nisem brala vsega,kar ste napisale, ker pač zdaj ne morem tu, vas pa ZELO pogrešam in mislim na vas! Upam, da ste vse zdrave in brez težav!
Ob prvi priliki se spet oglasim!!!user posted image user posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......