frrrr
|
@lina, prisilna dieta, ki se samo tebe drži je ok... čeprav tist trenutek ni prav fino, a ne? ok, driskanje mi še ni tolk hudo, bruhanje pa sovražim in mi bi blo čist všeč, če nikoli v življenju ne bi rabla več bruhat. Pikabu, vi se kr crkljajte in do konca pozdravite, da bodo lepi in zdravi prazniki! Maxica, a kruh pečeš iz različnih mok? moževa babica se kdaj mau igra in poskuša razne še kaj nestandardnega... in je vse full njami Arabela, tudi vaša miška se naj čimprej pozdravi, očka pa naj se vama čimprej pridruži pri crkljanju! pikapolona, tvoj recept za medenjake sem spravla... mogoče me pa prime, pa kdaj kaj spečem obožujem medenjake... js sm pa ravno pojedla kremšnito. pripravla jih je moja tašča. ona ni glih kuharca... pa se jih je lotila. torej jih tut js znam pripravit... morem enkrat poskusit. včeraj smo se imeli fino. Jaša je čez dan spal samo 1 uro. sem ga poskušala med spanjem oblečt, ker ob 14ih smo že imeli kosilo v Polhovem Gradcu v eni gostilni naročeno. pa se je zbudil. no, pol je pa po poti do tja meditiral in bil skoz dobre volje. za kosilo je pojedel krožnik goveje juhe z rezanci, krompirja in mesa pa ni hote jesti tudi brokolija, ki ga sicer obožuje ne je pa pojedel ves korenček iz 4ih plošč včeraj nam je uspelo še jelko okrasit. Jaša pomagal tako, da je preizkušal okraske kolk so elastični 2 kuglci je sploščil, ostale mi je pa uspelo brez poškodb spravit na jelko danes gre vsake tolk časa do jelke, reče oooo in se noro smehlja zdaj se pa z možem igrata in sta naredila že cel kaos ampak mi je čsit všeč tako stanovanje... igrače povsod se je pa ravno naučil magnetno tablo zbrisat tako, da lahk popravi, če se kaj zmoti lucika, mogoče bo kak zobek. tudi pri nas je bilo tako obdobje ta teden... zdej pa spet fino zaspi. so pa naši pikeci res razvajeni do konca ampak zato jih imamo, a ne? js ga bom kr razvajala trudla sem bom le, da mu privzgojim učne navade in ga naučim spoštovanja do soljudi in živali. Remy, me veseli, da ste boljši. moj mož se je pa v zadnjih treh mesecih obrnil za 180 stopinj. prej je bil tak kot tvoj, zdej pa malega prej previje kot js. pa začel je načrtovati - septembra sva bila oba doma, js samo v pomoč, on naj bi pa pedenal malega... sem ga morala non-stop opozarjat ali sta previta, kaj bosta pa jedla in kdaj, kdaj pa gresta spat... zdaj sam pogrunta kdaj je čas za kaj. sva ravno včeraj o tem debatirala in mi je rekel, da je bil pa prvi teden, ko sem bila v službi RES naporen muki - super za vajin kratek oddih na Dunaju... res bodo pravi dopusti v dvoje nekje okrog leta 2024, ker do takrat bomo preveč pogrešale otročke, da bi se lahk sprostile glede proizvodnje mleka - sem na istem kot ti... že zdaj imam obe malo trši, do večera bosta pa kot pri kakšnem kamenem kipu
|