|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
7.12.2007 22:39:52   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Maxica, poslušaj piškotka kaj moraš naredit!

Ja, hvala za mail. A to moram potem film zraven gledat al je dovolj, če sam mail cel preberem?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
7.12.2007 23:03:03   
piskot
alo alo.

koncno sem odsluzila tale teden. user posted image  naslednji tak teden me caka enkrat sredi februarja. se pa mal pozna da me cel teden ni blo nic doma. stanovanje je v razsulu. cunje so povsod. macja dlaka itak. no vsaj kosilo za jutri je ze napol kuhano. cakam stroj da opere, da cunje ven poberem in dam susit. jutri imamo spet pestro. zjutraj na RD zabavo na bled, potem domov na spanje+kosilo, potem v ljubljano na obisk, zvecer si bova pa z mozekom privoscila prvi date od lanskega oktobra. ga peljem v mehisko. pravi da skoz neki hodim tja user posted image , pa ga firbec matra, kako je. martina pa prideta babi in dedi merkat.

drugace pa punce, dobr da ste omenjale, da imate po porodu ful mocne user posted image . ce bo slo tkole, bomo komaj za vlozke zasluzil user posted image .

zdaj pa komentirat:

moci bravo bravo, sam da ste boljsi

maxica ko bos prebrala tistih par strani bos hotela se film pogledat.

sivkamivka samo da je sedmina za tabo, vsaj meni te niso prevec pri srcu.

lu ver ar ju?

altati teb pa zvonec na telefonu zgleda ne dela. al me sam ignoriras?

remy upam da se ti st(r)anje kmalu umiri.

psasi zelimo vse dobro, da se cim prej pobereta iz bolnice.

arabela vam tud zdravja.

lina ti mas prevec casa, da beres zalostne zgodbe. to je zato, ker kupis ze napol pecene piskote. sama jih delaj, pa ne bos mela casa na slabe stvari mislit.

pikabu ce nimas glasu, se vedno lahko tipkas, ves.

pikapolona kaj pa ces kupit, ce odhajata. mi smo imel isto dva k sta sla tako v luxemburg. smo dali denar. drugace so pa meni ful lepo porocno darilo na primer od kogoja salce za caj. skoda ker jih men ni noben kupu. no saj sem sama kriva, ce pa nisem nikogar povabila user posted image .

lucika kooooook je cortkan. hiska je pa tud fajn, kera firma vam pa to dela?

frrr ti imas pa tudi zanimiv delavnik user posted image .

mis kako se obnese nova lokacija? a tina kaj bolje spi?

anc upam da ti je uspelo it na kavo.

muki mi je danasnji post bolj vsec kot tisti pred dnevi.

tasha upam da ste vi zdravi in naspidirani, pa da se zato nic ne oglasite.

@lina a danes pa nisi nic vecerjala?

omenjam ostale.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
7.12.2007 23:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lina, spet sem sanjala ta tvoj NY.user posted image  Vse oktobrke smo prišle v vaše stanovanje na kosilo, sedele smo za eno tako dooolgoo mizo, ker smo bili vsi z družinami. Smo se že veselile, kaj dobrega ameriškega nam boš skuhala, pa si nam ponudila le pristno govejo juho z rezanci.user posted image

pa ti nisi resna...če bi ti mene poznala, bi vam skuhala zelje, pečenico, domači kruh, solato, za povrh pa še štrudelj...aja, pa barcafe....goveja župa...ta je dobra....

če pa bi me še bolj poznala, bi pa znala naročit tud pristno ameriško pizo !!

In piškoti ? ! Obljubim da jih spečem, mogoče za vikend...tistih napol pečenih pa še nisem probala....bom najprej kar altatijin recept spekla....

a kera ve, za kaj se uporablja ''baking soda '' ? no gori piše, da je za cunje, avtomobile, pite, piškote, .....da naj ne pride v stik z očmi, ....bla bla bla...??? Kam naj to dam ? No nisem kupila...sem še malo pogledala in kupila ''baking powder''', sej to pa bo pecilni prašek ane ?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
7.12.2007 23:36:48   
frrrr

Ja, hvala za mail. A to moram potem film zraven gledat al je dovolj, če sam mail cel preberem?
lahk sam mail prebereš. če se ti pa še filma zalušta, pa sporoči...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
7.12.2007 23:39:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
drugace pa punce, dobr da ste omenjale, da imate po porodu ful mocne user posted image . ce bo slo tkole, bomo komaj za vlozke zasluzil user posted image .

men je ginekolog odgovoril na vprašanje kaj naredit, ker imam tako močne user posted image , da je skrajni čas za začetek jemanja hormonov. torej morm nehat dojit in se bo vse spedenalo user posted image mislim, da bomo prej kredit za vložke vzeli kot nehali dojit user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
7.12.2007 23:40:45   
frrrr
psaša in Miha - takoj domov! zdrava in vesela... kaj se zdaj to pravi, da vse enki na polni penzion v bolnice hodite user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
7.12.2007 23:44:09   
frrrr
aha, tega vam še nism povedla... pomivalc je crknil user posted image sred splakovanja je obstal in mož potem odnesel oba stojala s posodo v kopalnico in smo imeli tuš splakovanje posode user posted image je bil vesel, ko sem mu to svetovala, ker je mislil, da bo moral vse ročno splakovat user posted image zdej bomo mogli pa ročno pomivat dokler ne pride serviser pogledat kaj je narobe user posted image sploh ne trzne user posted image se mi je pa že prejšnji teden zgodilo, da sem ga vklopila in gumb v prvo ni prijel user posted image zima in je treba "štangas" mau naštelat user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
7.12.2007 23:44:55   
frrrr
mojga lupčeka ste se nagledale... zdej lahk grem pa spat user posted image
LAHKO NOČ!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
8.12.2007 7:53:08   
Anonimen
*Lina*, soda bikarbona (kar bi lahko bila baking soda) se daje v vecino Muffinov. Ce zelis kak recept, sporoci. 

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
8.12.2007 8:07:19   
pikapolona2
jutrooooo,
midve že bediva...sva že celo pojedel in se malo igrale...ati še spi.....mami že maile pregleduje...moj šef me ignorira in mi ne odgovori na mail...majke mu.....grrrr

Piškot tole s Kogojevimi šalcami je dooooobra ideja....sm pa že nekaj razmišljala da bi šla v kokoško v lj in neki fensi kupila za spomin....al pa v status...je ona tudi oblikovalka pa ji bo to velik pomenilo.

grem otroka zabavat...vreme je bolj švoh bomo kar notri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
8.12.2007 8:08:42   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

*Lina*, soda bikarbona (kar bi lahko bila baking soda) se daje v vecino Muffinov. Ce zelis kak recept, sporoci. 

to je namesto pecilnega....ponavadi se ga daje v medenjake.

Drgač pa lina ti še kr piš kaj nam boš ponudila če pridemo....pa bomo enkrat res uleteli......user posted image ...pozdrav čez lužo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
8.12.2007 8:59:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

to je namesto pecilnega....ponavadi se ga daje v medenjake.

točno takouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
8.12.2007 9:00:53   
Arabela
Dobro jutro!

Noč minila kar zmerno, je pa mala požlempala skoraj pol litra tekočine in seveda je plenička spustila.. pa glavno da mala pije in lula..user posted image

Ampak ponoči je največji problem ta frdaman sirup ker ko ji ga dam se čisto prebudi in potem mi ne preostane drugega kot da gre k meni spat, ker je nikakor ne morem potolažiti..

Lep vikend želim, čeprav deževen... mi smo bolj žalostni ker je ati spet v Nemčiji...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4888
8.12.2007 9:04:09   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ampak ponoči je največji problem ta frdaman sirup ker ko ji ga dam se čisto prebudi in potem mi ne preostane drugega kot da gre k meni spat, ker je nikakor ne morem potolažiti..

pri nas pa to kar v spanju naredi...v cucelj ji dam sirup  in čisto malo tekočine in nato primem cucelj spodaj da ne spušča ji ga odnesem v posteljico...porinem v ustka in ona samo potegne in nato zaspi dalje. Si poskusila tako?

Lahko vprašam kaj tvoj mož dela da je skoz v tujini?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
8.12.2007 9:04:53   
pikapolona2
Altati...dobro jutro...a čmo ene medenjake spečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4890
8.12.2007 9:49:40   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

pri nas pa to kar v spanju naredi...v cucelj ji dam sirup  in čisto malo tekočine in nato primem cucelj spodaj da ne spušča ji ga odnesem v posteljico...porinem v ustka in ona samo potegne in nato zaspi dalje. Si poskusila tako?

Lahko vprašam kaj tvoj mož dela da je skoz v tujini?

Bom pa res tako poskusila, le cucuelj moram najti.. user posted image user posted image user posted image

Naš ati dela za nemško firmo (sedež tudi v Slo - Trumph), servisira in postavlja računalniško vodene laserske stroje....Saj večino skače po Slo, ampak tu pa tam pa ga pošljejo tudi v tujino (finančno se kar pozna) in proti koncu leta je vedno gužva.... Saj čez teden če ga ni sva se kar navadile, ampak vikendi pa so nam sveti in takrat je pač najtežje če ga ni... ne vem pa kako bo ko bo še en fraček tukaj.. hvalabogu da imam družino ki mi pomaga in podpira ter mojo drago sestro....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4891
8.12.2007 10:32:24   
altati

imaš kakšen dober recept?

Neposredna povezava do sporočila: 4892
8.12.2007 10:59:48   
Maxica

lahk sam mail prebereš. če se ti pa še filma zalušta, pa sporoči...

Hvala, saj si mi ga že poslala. Enkrat sem se ga lotila gledati, ampak sem obupala, ker nisem imela miru, pa nisem nič razumela, bi se morala bolj posvetiti. Bom torej, en večer, ko bo mir pri bajti.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
8.12.2007 11:01:11   
Maxica
A se mi lahko prosim tukaj javite tiste, ki bi še rade tisti CD s pesmicami (Bitenc ipd.) - smo govorile ne dolgo nazaj o tem, ampak preden najdem to temo, bo trajalo...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
8.12.2007 11:02:17   
Maxica
Piskot, jaz jem KT in so menstruacije res mile, pa hitro jih je konec.user posted image Prej sem imela pa res močne in boleče.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
8.12.2007 12:32:05   
moci

pri nas so že pečeni user posted image
zdaj je v pečici kruh. potem zapiram pekarnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4896
8.12.2007 12:33:18   
moci

A se mi lahko prosim tukaj javite tiste, ki bi še rade tisti CD s pesmicami (Bitenc ipd.) - smo govorile ne dolgo nazaj o tem, ampak preden najdem to temo, bo trajalo...user posted image

jaz se tukaj javljamuser posted image danke šen

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
8.12.2007 12:38:07   
Arabela
Naša miška piška spi, je lepo pojedla zajtrk in malico.....
Je pa prišla babica (tašča) na obisk, a šele ob pol dvanajstih, ko je malo že pošteno metalo od utrujenosti... in mala sploh ni hotela k njej iti.. jokala jokala jokala in se me držala kot klop...user posted image .. kaj naredi bolezen iz naših malčkov...
No tašča je zdaj šla, jaz pa za knjige, popldne pa v varstvo k babici (mami moji)..

Pa eno vprašanje, mogoče se sliši butasto... najprej sem bila bolana jaz, zdaj je mala, je pa malecka okužila tudi mojo sestro.. A zdaj se onidve lahko družita ko sta obe kužni ali ne? Saj vem da se bere butasto, ampak me res zanima....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
8.12.2007 12:38:11   
*anč*
oj!

pospravla,posesala in pomila celo stanovanje, zdej sm pa spet zaspana. en čas sem pomivala kr s tamalim v kengrujčku,ker je tko joku in hotu bit na rokahuser posted image

dans dobimo obiske na kosilo, zvečer pa upam,da pade kej zabavnega.

bolančki pozdravite se !!

mejte lep vikend!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
8.12.2007 12:39:16   
*anč*
piskot  bla na kaviuser posted image , sam full nakratko,ker je pol mogu dragi u službo.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?