*Naja
|
Danes pop. pa bolj slabo laufa tale čvek..... Srečka nosečka- moj je tud šel prejle na službeno fešto ...midve s tamalo si bova pa naredile "babji večer".... Vsaj tamala je zgleda neki na fešto prpravljena, kr skoz prevale dela not po bauhiju . Dolenjka- danes pa bo spet potres....pa spet si mi neki na dieti...kaka juhica....ti se nam boš čist posušila . Aja....sm pozabla, da se za klobaso šparaš...ja no, sj klobase so pa kalorične . Jst sem tud srečna, da sem dobr prestala tist test za cukr, kr to bi me pa res ubilo...Sem včerej, ko so mi rekli, da morem na oddelek, se dogovorila, če lahk skočim domov za eno urco, da si grem po stvari. Kr preden jst mojmu razložim, kaj mi naj prinese....vglavnem, boljše, da jst to sama zrihtam. No in me pelje moj dragi domov in jst začnem pakirat. Pomemben je tudi podatek, da sem bila lačna ko volk, ker je bila ura že 13.00, jst sm pa jedla čokolino ob šestih zjutraj. In kaj se je znašlo med prtljago poleg kozmetike in spodnjega perila? Evo seznam: -2 banane(to je pohvalno, ker sadje je zdravo) -3jabolka(to je tudi ok...) -3maslene štručke(naj bo...mi neki kruh hudo diši zadnje tedne) -en paket "špekulatis"keksov(ja praznični december ne more minit brez njih...kaj sem pa vedla, kok dolgo bom noter) -en paket maslenih keksov od Spara (te pa res obožujem....doma so obvezno na zalogi...pa še moj jih ne je, tak da ni straha, da bi jih popacal...so samo za mene vedno v omari) -4 karamelne čokoladice (so bile ravno v omari...v vrečki pa še dovolj prostora) -3 mančmelovi (če sem že načela škatlo prejšnji dan, jih pa menda ne bom pustila zdej samevat v omari...men so rekli, da bom vsaj 2 tedna noter) -ene bombone Mentos fruit(so mi prav prišli, ker sem jih zmazala, ko sem čakala, da me odpeljejo na oddelek. Ker sem bila sprejeta prek porodne, sem kar dolgo čakala, ker je mogla ena rodit, da je potem imela babica čas za mene) -1,5 L ledenega čaja- okus gozdni sadeži -1 taveliko Gorenjko , s celimi lešniki ( morem povedat, da me je razočarala in da mi ni dobra) Mislim, da je to vse....sam morete vedet, da men so rekli minimalno 10 dni...mogoče celo več . Vglavnem, jst sem imela vse te stvari v eni veeeeeliki darilni vrečki in ko sem nesla vse te punkle čez oddelek, sem samo upala, da ne bo popustilo dno vrečke, ker če bi se men tam to vse po tleh usulo, bi se pogreznila v zemljo od sramu. Moj se je kr križal...ampak sj me pozna...da sem odvisnik od sladkarij