|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.12.2007 13:02:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby, seveda sem suziki napovedala, da bo rodila user posted image . Sam kaj ko ona tega ne verjameuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej imaš res 50% možnosti, da si zadela. user posted image

a ti tako malo verjameš v moje coprniške sposobnosti?user posted image

user posted image user posted image  pina, če si coprenca, dobiš februarja novo metlo! user posted image

a tako ki bosama pometala?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.12.2007 13:04:01   
MetiLu
Suzi sej jest sem pa še študirala včeraj, da od vseh tistih papirjev nisem nič dobila, pa trapa nisem nič vprašala, pol sem pa še v materinsko pogledala (ko sem bila že doma) in ugtovila, da ni nič napisano user posted image

Mah, še dobr da mi ni nič kompliciral, ker načeloma bi me mogu nazaj poslat po papirje, pa bi spet letala ko kura naokoluser posted image

Je bila pa mami tko dobra, da mi je skuhala juhico, pa še goveje zrezke v omakci, se še malo tenstajo na štedilniku, da bova kaj pametnega jedla dones user posted image user posted image

Zdej grem pa mal očke zatisnt, tko sem zaspana, sem že od šestih budna user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.12.2007 13:16:01   
ARIANNA L.05
Ja Ella, vsak čas nas bodo spet zaklenili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dober dan. Sem ze od jutra tu, pa sem morala najprej prebrat vse od vceraj in od danes.

Zakaj pa naj bi nas zaklenili? A ker je prevec strani? A so zato I.del zaklenili? A ne znajo samo zbrisat starejse strani?

Dajte me malo razsvetliti, ker ne poznam pravil RR-jevk

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.12.2007 13:18:29   
bamby
meti, sam da je zaenkrat vse OK. Si nas vse čist iz tira spravla user posted image . Zdaj bodi pa lepo pridna in počivaj.

suzi menda boš že znala ločit brcike tvojega prvega user posted image  od zdajšnjih brcik? Pri meni so bile brcike v 1. nos. dosti bolj pogoste in intenzivne, kot zdaj. Tako ,da sem se že sama skoraj prepričala, da bomo tokrat res imeli user posted image . Mi je rekla moževa teta, ki je sedaj že pokojna in je imela sama 5 otrok, da je že sama vedela kaj nosi. Baje fantje intenzivneje in pogosteje brcajo od punc.
Torej suzi, kaj praviš, kako brca tvoj user posted image ?

Drugače pa zaupaj Pini. Ima nadnaravne sposobnosti user posted image ! Pa novo metlo si res zasluži user posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.12.2007 13:19:58   
bamby
arianna, ko je enkrat 200 strani, potem temo zaprejo, zato je treba odpret novo. Zdaj se pa tudi z izredno naglo hitrostjo spet bližamo 200 strani, tako da nam 3. del ne uide.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.12.2007 13:22:16   
bamby
februarka, tale o legi in ležanju in pitju navsezgodaj v nekih extra količinah je pa tudi meni prva user posted image . Samo da je vse v mejah normale. Menda si zdaj lahko kakšno jotico privoščiš user posted image ?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.12.2007 13:22:35   
*Naja
Meti- madonca....Sem ravno prebrala skozi cel včerajšnji čvek. Se je pa vama z Janezkom dogajalouser posted image No, hvalabogu, da si doma in da je vse ok. Si bomo zapomnile tega Miklavža, kajuser posted image ?

Jst sem ravno zmazala en navaden jogurt, zmešan s skuto in banano...čez pa še čokolado...Zdej pa dela mala prevale...user posted image .

Februarka
- Je res menda od ginekologa do ginekologa odvisno, kako gledajo na zadeve. Moje dete so včeraj izmerili, da ima 1200g, pa so rekli, da je majčkenauser posted image
Res pa je, da mi je moj G. sam reku, da mu vsi kolegi govorijo, da on ful preveč komplicira in paničari...Ampak on pravi, da njemu ni dovolj, da je nekej 90%, da bo ok....On hoče bit 100%, ker zej so drugi časi...ženske imajo po enega, dva otroka in se je treba za vsakega boriti. Da včasih je bilo drugače, ko so imele po 10 otrok, če je šlo pri kateri kaj narobe. Pa se mi je zdel kr ok, da je tak. Boljše, da se ful zavzame.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.12.2007 13:25:12   
ARIANNA L.05
ojla pupe..sej vas že tri dni prebiram..tako,da sem z vsemi stvarmi na tekočem..samo mi zmeraj zmanjka časa in energije, da vam še jst kej napišem...
zadnje čase bi samo spala, saj me daje nekakšna huda utrujenost..a ima še katera podobne težave

Ja, jaz. Zelo sem utrujena, vcasih prav zasopla. Tudi jaz bom delala se naslednji teden in s 17.12. bom na bolniski do 04.01. ko nastopim porodnisko user posted image . Ne vidim ure, ker mi je postalo ze zelo tezko sedeti na stolu po 8.5 ur/dan. So trenutki, ko bi se rada ulegla in pocivala, a ne morem, ker sem pac v sluzbi. Saj imamo sobo s posteljo za prvo pomoc in namenjeno nosecnicam (tu jih je res dosti), in imam pravico si vzeti tudi pol ure za pocitek, ce bi rabila, a nocem. To je isto kot ce bi dobila bolnisko za 4 ure dnevno, pol pa ostajala v sluzbi do konca. Kar ne mores iti domov. Zato bom potrpela se teden dni, in potem se zacnejo priprave za prihod v mojo ljubo slovenijo. Joj, kako jo pogresam!!!!!!!!!!!

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.12.2007 13:27:40   
pina-1
bamby hvala, da držiš z manouser posted image user posted image user posted image - glede metle mislim.

Glede brcik pa maš prav. Moji dve user posted image  sta obe bolj leni za brcanje.. Čeprav zna Ana bolje udarit kot Mia.
A ti misliš da nam samo 3.del ne uide. Po moje bomo do februarja glih še ene dvakrat odpirale temouser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.12.2007 13:31:08   
pina-1
zgleda da nas bo kar nekaj, ki bo zapustilo službo z 17. decembrom...
Bo petel 14. prov poseben danuser posted image user posted image user posted image

No mi smo dobili plačo. tako da delam še 3 minute in grem po nove gležnjarje pol pa še v BC pogledat Mii za stol in v Mercator za dojenčka ki govoriuser posted image

Bom popoldne še kaj gor pišla, če mi rata... Po miklavževanjuuser posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.12.2007 13:36:26   
bamby
Veš pina, glede na zadnje dogajanje skoraj ne dvomim, da bomo 3. del odprle. Jaz sem se ta teden komaj prebijala skozi strani, tolko ste načvekale. Zdaj pa spet intentivno tudi sama sodelujem, tako da veš, kaj sledi user posted image user posted image user posted image .

Naša user posted image  tako malo brca, tako da se resno sprašujem, če je z njo vse OK user posted image . Včeraj si je user posted image  vzel čas, da je malo držal za trebuh, pa ni ničesar čutil. Morda tudi ni na pravem držal, kaj pa vem user posted image . Jaz včasih tudi ne morem točno ločit, kje žgečka user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.12.2007 13:37:25   
Suzi*
Pina, če najdeš tako metlo, bi tud jaz eno. Al pa enga pometača. user posted image

Meti, pridna mami da te tako lepo carta!!

Bamby, Pina, tole naše drugo dete še bolj brca kot prvo, tako da če po tem sklepam, bo zihr user posted image . user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.12.2007 13:38:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, tale o legi in ležanju in pitju navsezgodaj v nekih extra količinah je pa tudi meni prva user posted image . Samo da je vse v mejah normale. Menda si zdaj lahko kakšno jotico privoščiš user posted image ?

Ja, tudi meni je boso tole glede tega pitja... Pa sej ima user posted image še dosti časa, da se obrne, a ni tako?user posted image Ne vem zakaj mu ni bila lega všeč... Mogoče je pa kaj drugega, kaj pa vem? Bom prašala mojo G čez 1 teden...
Jaz bi že jotico, samo jo še vedno ne upam... Zdej sem se tud uni brez basice že odpovedala... user posted image Mogoče me še premami, samo se raje držim nazaj... Me pa tako mika, da je kaj... Se komaj zadržujemuser posted image user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.12.2007 13:42:27   
Marusah
Jaz sem pa danes imela malo športni dan user posted image . Sva s kolegico (tut user posted image ) celo jutro po trgovinah in po user posted image  laufaleuser posted image  . Zdej sem pa kr mal zmatrana...bo treba malo noge v luft dat.

Meti lepo, da je z vama vse o.k. user posted image . Si pozdravla vašga Ratkota? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se še danes zjutraj smejala...mjen še vedno ne gre v glavo, da je lahka nekomu tako ime user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bamby sam tale vaš Dedek Mraz ima pa malo urnik zmešan user posted image  So res prave slike tisti, ki organizirajo prireditve user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.12.2007 13:46:15   
Marusah

Naša user posted image  tako malo brca, tako da se resno sprašujem, če je z njo vse OK user posted image . Včeraj si je user posted image  vzel čas, da je malo držal za trebuh, pa ni ničesar čutil. Morda tudi ni na pravem držal, kaj pa vem user posted image . Jaz včasih tudi ne morem točno ločit, kje žgečka user posted image .

Bamby pri meni je tut vedno isto... Mali brca ko nor, da mi kr trebuh prestavlja. Ko pa moj dragi da roko na treboh in ga poboža, pa se čisto umiri. Ne vem, a ga tako pomirja al pa je mali že pravi user posted image  pa malo nagaja. user posted image  Pol pa je moj žalosten, ker njega pa noče brcnit...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.12.2007 13:49:12   
*Naja
Glede tega brcanja, pa ne vem, če ravno drži, da so user posted image večji migeci. Naša pupa user posted image je tolk divja, da me včasih kr u luft dvigne....res ornk brca in to kar preko celega dneva in večji del noči. Mi menda ne bomo nič spaliuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.12.2007 13:51:50   
*Naja
Se je pa ponoči v porodnišnici eno dete tak glasno jokalo....ure in ure....Okrog štirih zjutraj je šle potem sestra v sobo k tej mamici in ona ji čist obupana reče, da ne ve, kaj naj naredi. In potem ga še sestra ni uspela pomirit. Sem ga potem zjutraj vidla, ker ga je imela mamica zunaj na hodniku...in je bil tak cartkan majhen fantek....pravi drobižek, glasen pa za dvauser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.12.2007 13:52:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Bamby pri meni je tut vedno isto... Mali brca ko nor, da mi kr trebuh prestavlja. Ko pa moj dragi da roko na treboh in ga poboža, pa se čisto umiri. Ne vem, a ga tako pomirja al pa je mali že pravi user posted image  pa malo nagaja. user posted image  Pol pa je moj žalosten, ker njega pa noče brcnit...

tudi pri nas se to dogaja..pol pa moj mal počaka..da se začne nova akcija..in je ves srečenuser posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.12.2007 13:58:37   
mlavla
drugače pa sem ravno kosilo pripravila zdej pa samo še možeka čakam, da pride domov..dones sem spet mal domišljij dala prosto pot...spekla sem mafine iz polnozrnatih špagetov z zelenjavo, jajčkom in sirom..upam,da bo dobro...???

še prej pa sem spekla neke vrste skutin kolač (moj namreč obožuje skuto)
pa še recept, če bi slučajno še katero zamikalo..lahko pa rečem,da je priprava zelo enostavna..rezultat pa odličen! Čista desetka..jst sem navdušena... čeprav sama tega ne smemuser posted image ..bodo pa drugi bolj uživali...danes mi bodo namreč prijatelji po vsej verjetnosti (kot vsako leto) prišli ofirat (to je pri nas običaj..jutri imam namreč god..a katera sploh pozna to?)

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=8100

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.12.2007 14:00:45   
Marusah
Mlavla zgleda zelo okusno. Bo treba sprobat recept! 

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.12.2007 14:05:46   
Suzi*
Mlavla, to pecivo sem že jedla, ko ga je sodelavka spekla. Je res baje simpl, dobro pa tudi. Žal ga bova midve jedle enkrat spomladi. user posted image  kako kaj tvoja dieta?? Jaz sem se zalotila, da vedno več stvari jem user posted image ...no, razen sladkorja in sladkarij se pa ne pritaknem. A imaš kake recepte za naju? Sploh me zanima za kake sladice za sladkorne bolnike?user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.12.2007 14:09:22   
bamby
Bamby, Pina, tole naše drugo dete še bolj brca kot prvo, tako da če po tem sklepam, bo zihr user posted image . user posted image user posted image

Če se bo na koncu res izkazalo, da bo user posted image , potem bo pina rabila novo čarobno palico user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.12.2007 14:14:04   
mlavla
Suzi- zaenkrat še nisem pekla nič kaj takega..moram pa priznati..da sem tudi že grešila..pa mam kar mal slabo vest..ma skoz mam v glavi besede zdravnice iz poliklinike (pri G pa še nisem bila po tistem pregledu), ko je rekla, da imam le mejno vrednost na tešče..in da mi priporoča prehrano brez sladkorja oz. da omejim sladkor...me prav skrbi kaj mi bo G povedala v torek in upam, da je z otročkom vse vredu.. sej kaj se pa lhko zgodi v primeru, da se ne bi držala te diete oz. da mi je zdej sploh ne bi odkrili (saj so me čist slučajno poslali na ta pregled)? Moram pa povedat..da sem se končno zredila za 1kg...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.12.2007 14:18:31   
mlavla
Evo tole sem najdla na hitrco...mogoče bo pa katera sprobala..

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=6168
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=3394
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=6059

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
7.12.2007 14:21:42   
Suzi*

Če se bo na koncu res izkazalo, da bo user posted image , potem bo pina rabila novo čarobno palico user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!