*Naja
|
Sem mislila najprej prebrat vse, kar ste načvekale od včeraj zjutraj...pa je preveč, si bom potem vzela mal več časa. Najlepša hvala vsem za čestitke za rojstni dan, ki se je za mene bolj slabo odvijal, zato se tudi včeraj nisem nič več javila. Zjutraj sem šla na redni pregled k mojemu G.. No, in ko mi je izmeril tisto razdaljo med Simfizo in vrhom maternice, se mi je že takoj zdelo čudn, ker bi naj cm sovpadali nekje s tedni nosečnosti. Kakorkoli, pred enim mesecem je bila razdalja 23cm, zdaj pa 24cm....torej le 1cm več. G. me je potem poslal na Uz, da vidimo, če je vse ok. No, tisti G., ki je delal na Uz-ju včerej, se je potem tudi ful potrudil in 3x naredil vse meritve in ugotovil, da gre za zastoj v rasti. Jst z izvidom nazaj do mojega G., ki mi reče, da morem ostat v bolnici, da me morejo imeti pod nadzorom, ker če se je rast preveč ustavila, da mi bodo dali zdravila, ki pospešijo razvoj plučk pri otroku in da mi bodo prej sprožili porod. Halooooooooo!!!Jst itak v jok , ampak je moj G. res zlat in si je potem vzel ful časa in mi vse razložu in me tud mal potolažu. Tako, pa sem šla na oddelek, še prej pa na ctg, ker bi mi ga naj vsak dan posneli. No, danes po viziti, pa mi gre oddelčna zdravnica še enkrat naredit Uz in ugotovi, da je VSE ČIST OK....MERE TOČN PO REGLCIH, TAK KO MORE BITI . Si je tud ona VZELA ČAS IN 3X NAREDILA VSE MERITVE. Vglavnem, jst itak cela presrečna....morem it pa naslednji teden na Uz, da mi ga moj G. naredi. Drgač pa, kar se kg tiče, sem na +6 od začetka nosečnosti do zdaj....so rekli, da je ok. No, zdej grem pa brat naprej vaš včerejšnji klepet, da bom na tekočem. Meti- za srečanje me kar računaj zraven....midve s tamalo bova ok, sem se že zdavnaj tak odločila .