|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.12.2007 11:43:48   
srečka nosečka
Ja, punce malce bo treba ustaviti konje. Dirjale bomo februarja, ko nam naši user posted image  ne bodo pustili, da bomo na miru. user posted image

vrtnica - saj ne morem verjet user posted image , sem gledala po dolgem času to oddajo na RTL. Halooo, objokana, kot da sem najbolj žalsten človek na svetu. Očitno hormoni delajo svoje in sem bolj senzibilna. Še dobro da sem sama doma. user posted image

Mi je pa poštar malce prej prinesel takle paketek:
user posted image

iii, kako sem vesela. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.12.2007 11:50:06   
bamby
Jaz sem imela pa zdaj malo izpada interneta user posted image . Sem ga končno dobila nazaj user posted image .

Suzi, prav rada bi ti kako fotko prilimala, kaj sem zdaj naredila, vendar sem včeraj z čipko, klekeljni in papircem vred odnesla nazaj mami. Zdaj tega en čas nočem videt user posted image . Bom pa morda fotič odnesla k njej, pa poslikala, pa dam v album. Ti že povem.

pina, še dobro, da je tebe Metina situacija tudi streznila, ker drugače ne vem, kako bi bilo. Ampak drug teden moraš pa še vseeno delati, a ne user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.12.2007 11:55:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Suzi, prav rada bi ti kako fotko prilimala, kaj sem zdaj naredila, vendar sem včeraj z čipko, klekeljni in papircem vred odnesla nazaj mami. Zdaj tega en čas nočem videt user posted image . Bom pa morda fotič odnesla k njej, pa poslikala, pa dam v album. Ti že povem.

pina, še dobro, da je tebe Metina situacija tudi streznila, ker drugače ne vem, kako bi bilo. Ampak drug teden moraš pa še vseeno delati, a ne user posted image user posted image user posted image ?

ok.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar je treba je treba. user posted image

srečka nosečka, jaz sem se tud med oddajo cmerla...kot vedno. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.12.2007 11:59:54   
dolenjka
Ja Pinči, jaz grem še 4x v službo user posted image  Pa še 7x se moram v Belgiji zbudit user posted image  (če bo kej spala, danes ponoči sem šele okrog 3h zaspala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.12.2007 12:07:52   
bamby
dolenjka, tebe sem pa že dolgo hotla nekaj vprašat, kako je s tvojim stanovanjem v Belgiji. Saj ne da sem firbčna, zanima me pa vseeno user posted image  A imaš ti to v najemu? Pa zdaj ko zapuščaš Belgijo, kaj s stanovanjem, ga vračaš? Pa potem, če se odločiš vrniti, iščeš novega, ali ti ostane to?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.12.2007 12:09:44   
ella79
uuu srečka nosečka user posted image user posted image user posted image suepr lepa, mi mamo pa rdečo tako
že komaj čakam da jo preizkusimo user posted image user posted image user posted image no sam ne pred februarjem seveda

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.12.2007 12:10:25   
*Naja
Sem mislila najprej prebrat vse, kar ste načvekale od včeraj zjutraj...pa je preveč, si bom potem vzela mal več časa.
Najlepša hvala vsem za čestitke za rojstni dan, ki se je za mene bolj slabo odvijal, zato se tudi včeraj nisem nič več javila. Zjutraj sem šla na redni pregled k mojemu G.. No, in ko mi je izmeril tisto razdaljo med Simfizo in vrhom maternice, se mi je že takoj zdelo čudn, ker bi naj cm sovpadali nekje s tedni nosečnosti. Kakorkoli, pred enim mesecem je bila razdalja 23cm, zdaj pa 24cm....torej le 1cm več. G. me je potem poslal na Uz, da vidimo, če je vse ok. No, tisti G., ki je delal na Uz-ju včerej, se je potem tudi ful potrudil in 3x naredil vse meritve in ugotovil, da gre za zastoj v rasti. Jst z izvidom nazaj do mojega G., ki mi reče, da morem ostat v bolnici, da me morejo imeti pod nadzorom, ker če se je rast preveč ustavila, da mi bodo dali zdravila, ki pospešijo razvoj plučk pri otroku in da mi bodo prej sprožili porod. Halooooooooo!!!Jst itak v jokuser posted image user posted image user posted image
, ampak je moj G. res zlat in si je potem vzel ful časa in mi vse razložu in me tud mal potolažu. Tako, pa sem šla na oddelek, še prej pa na ctg, ker bi mi ga naj vsak dan posneli.
No, danes po viziti, pa mi gre oddelčna zdravnica še enkrat naredit Uz in ugotovi, da je VSE ČIST OK....MERE TOČN PO REGLCIH, TAK KO MORE BITIuser posted image user posted image . Si je tud ona VZELA ČAS IN 3X NAREDILA VSE MERITVE. Vglavnem, jst itak cela presrečna....morem it pa naslednji teden na Uz, da mi ga moj G. naredi. Drgač pa, kar se kg tiče, sem na +6 od začetka nosečnosti do zdaj....so rekli, da je ok. No, zdej grem pa brat naprej vaš včerejšnji klepet, da bom na tekočem.
Meti- za srečanje me kar računaj zraven....midve s tamalo bova ok, sem se že zdavnaj tak odločilauser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.12.2007 12:14:29   
srečka nosečka
ella - jaz tudi komaj čakam, to bomo šibali naokoli user posted image

lara - si pa imela pestro včeraj. Samo, da je OK. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.12.2007 12:16:43   
ella79
Pa kaj se je dogajal včeraj user posted image user posted image
Zdej pa dost do februarja s takimi

Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.12.2007 12:20:07   
Suzi*
Uuu, Lara, tale je pa huda. user posted image  Pa kako lahko v dveh dneh izmerijo tako različno! user posted image user posted image  Nič mi ni jasno!! No, glavno da je vse ok, pa da si lepo doma. zdej pa lepo počivat. Meni je tisto velikost maternice izmerila 27 cm, sem pa bila 28t3dni noseča....je komentirala da je vse normalno in da je otroček sigurno normalno velik in se normalno razvija.

Mi imamo pa cel komplet (voziček, košara, lupinica) v bež-rdeči kombinaciji. hja, se vidi, da sem v prvo malo bolj pričakovala, da bomo dobili user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak je tud za user posted image  čist ok.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.12.2007 12:20:58   
bamby
Uf, lara, samo da je vse OK user posted image . Ma kaj se pa dogaja sedaj ta mesec user posted image user posted image user posted image . Nas bo veseli december res vse pregnal v porodnišnice user posted image user posted image user posted image . Da nam konec meseca ne bo paadlo srečanje v vodo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.12.2007 12:22:30   
bamby
suzi, a ni teb pina čarala, da boste pestovali user posted image   user posted image user posted image . In od kje tebi zdaj misel na user posted image ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.12.2007 12:23:40   
ella79
Da nam konec meseca ne bo paadlo srečanje v vodo

ne bo padlo v vodo, sem se jaz z božičkom zmenila user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.12.2007 12:34:29   
*Naja
Ja, res je bilo pestro. Sj men tud ne gre v račun, kako lahko 2 ginekologa tako različno izmerita, pa oba sta si kao vzela ful časa....Je pa res, da pr men ga vedno nekej mutijo s tem pdp-jem....ker tist po zadnji M itak ne velja....po 1.Uz-ju je bil postavljen čist drug...na nuhalni spet drug....in potem se vedno neki lovijo okrog tega. In včeraj na Uz-ju je G. vstavil podatke, kot da imam pdp po zadnji M....ampak to ne drži....in mu je zato verjetn vrglo ven napačne meritve....
Hvalabogu, da je zdej ok....sicer sem pa ves čas nekako vedela, da bo ok....men se zdi, da ima tamala že itak fuuuul mal placa in da sj ne more bit zdej neka velikanka, če ima pa tako malo garsonjercouser posted image . Glede tistih cm....je pa G danes rekla, da nosim zeloooo nizko in da če mi kaj dol pritiska. To pa mi, dostikrat. Se mi včasih zdi, da bo spodaj kr ven pokukala...user posted image . In imam zato pač krajšo tisto razdaljo....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.12.2007 12:35:32   
Suzi*

suzi, a ni teb pina čarala, da boste pestovali user posted image   user posted image user posted image . In od kje tebi zdaj misel na user posted image ? user posted image user posted image user posted image

ja, naš prvi je fant, pa nismo vedeli kaj bo, pa smo tak voziček kupili, pa je blo vseeno dobro tudi za user posted image . user posted image  

ne, ne, srečanje bo uspelo, boste vidle!!!!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.12.2007 12:44:12   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
srečanje bo uspelo, boste vidle!!!!!!

Upajmo, da bo res!

Meti se še nič ne javlja. Menda ne rojeva že v porodnišnici user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.12.2007 12:47:08   
Suzi*
neee, Meti je šla do svojga jebozovnega G user posted image  pa po bolniško k svojmu dr. Verjetno še ni nazaj.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.12.2007 12:47:50   
Februarka08
Evo moj raport iz pregleda (če glih kero zanimauser posted image ).
user posted image je težek/težka 1101 g, kar se mi zdi malo, ampak ok - je reku, da je zaenkrat še vse v mejah normale. Je reku G, da je bolj mali/mala samo to se itak še vse spremeni, tako da ne bom delala panike iz tega. Obseg glavice in trebuščka imam v MK, sem neki gledala in vidla, da je tud tam vse nekje v minimali...user posted image MV je zaprt, plodovnica je primerna, je pa MV dolg 2.3 cm. Reku mi ni nič, če bi blo ful kritično, bi me zih obdržal in kaj reku, ali kako? user posted image Aja, moramo pa spremljati kao lego otroka, ker ni bil preveč zadovoljen - je reku, da morm eno jutro drug teden že v postelji spit ful tekočine, se uležat na bok, dat povštre pod bok in tko ležat tok dolg, da se nam skor ululala. In to naj bi baje pomagal pri legi... user posted image Dobr, bom probala, zgubit itak nimam kej.
No, to je moj raport, sej ne vem, ali naj bom vesela o teh rezultatih ali ne...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.12.2007 12:49:34   
pina-1
Lara je blo pestro pri tebi včeri...ampak važno da sta sedaj obe ok in pridno počivajte ins e grejte.
A ni dolenjka zaropotala, da pred 01,02. ne sme noben februarček na prostouser posted image user posted image user posted image

bamby, seveda sem suziki napovedala, da bo rodila user posted image . Sam kaj ko ona tega ne verjameuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.12.2007 12:53:01   
MetiLu
Ola punce, sem bila pri G. je bil tak kaos tam, da smo vse čakale 2 uri user posted image ... tam nas je bilo 6 nosečk in še tri nenosečke, in gužva za pop**** v glavnem, zdej sem doma, v horizontali, trebuh še kar otrdeva, ampak dokler je samo to, je ok, sam da se ne bo kej odpirat začel user posted image  samo tega me je strah. Drgač pa ni panike. Mi je dal bolniško, rekel da en magnesol na dan je vrh glave dost, pa počivat, na naslednjem pregledu bomo pa vse še enkrat preverili. Če bo pa se kej poslabšal, moram pa nazaj v P. Mal je bil hud, ker v P niso nič zapisal v materinsko knjižico, ampak, mi je vseen dal bolniško... ki jo moram it zrihtat k splošni zdravnici.
Mali lepo brca, sem danes naštela že 7 gibov (7x je začel kar fajn brcat, ne samo 7 gibov no), pa mislim da jote res ne bo več do PDP FEBRUARJA!! Možno, da je bilo tudi to krivo, da so se teli lažni popadki tako naspidiral.
Sem malemu rekla, da ne bo kakšnega čepa ven zbil slučajno user posted image , ma da se greje do konca!

Lara, user posted image user posted image user posted image  samo da je vse ok. Mi je včerajšnji dogodek dal misliti, da nismo superwomen in da so težave v nosečnosti nekaj, kar se ne dogaja samo drugim!  

Drage mame, od zdej naprej vas čist ubogam, ker nočem zamudit srečanja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.12.2007 12:54:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, moramo pa spremljati kao lego otroka, ker ni bil preveč zadovoljen - je reku, da morm eno jutro drug teden že v postelji spit ful tekočine, se uležat na bok, dat povštre pod bok in tko ležat tok dolg, da se nam skor ululala. In to naj bi baje pomagal pri legi... user posted image Dobr, bom probala, zgubit itak nimam kej.

prvič slišim kej tazga. user posted image  Pa sej še ni panike za lego, sej je še 10 tednov!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby, seveda sem suziki napovedala, da bo rodila user posted image . Sam kaj ko ona tega ne verjameuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej imaš res 50% možnosti, da si zadela. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.12.2007 12:57:58   
Suzi*
Ooo, Meti, lepo da si doma. No, zdej boš pa lahko počivala. user posted image user posted image  Da mi ne zahinaviš srečanja slučajno!!!user posted image  je pa res čudno, da ti vsaj kakega izvida niso dali včeraj v P za tvojga G. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.12.2007 12:58:08   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej imaš res 50% možnosti, da si zadela. user posted image

a ti tako malo verjameš v moje coprniške sposobnosti?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.12.2007 12:58:44   
MetiLu

srečanje bo uspelo, boste vidle!!!!!!

Upajmo, da bo res!

Meti se še nič ne javlja. Menda ne rojeva že v porodnišnici user posted image .

Bamby, boh ne dej, sem včeraj čist presrana ratala, ko sem bila tam. Do konca januarja nočem porodnišnice niti od blizu vidt! user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.12.2007 13:01:31   
Suzi*

a ti tako malo verjameš v moje coprniške sposobnosti?user posted image

user posted image user posted image  pina, če si coprenca, dobiš februarja novo metlo! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?