|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.12.2007 20:47:11   
Arabela
En hiter pozdravček, lepe sanje in sladko spanje...

Jaz pa zdaj zrihtam malecko, upam da bo spala, se grem malce učit in upam da bo tudi pri nas mirna noč, ker ima mala vneto grlo..

Lahko noč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.12.2007 21:38:29   
san
zofy jaz si sam ful želim športat, ampak dalj od želj pa ne pridemuser posted image
sem nekoč davno tekla, zdej pa bolj sem pa ke tečem za otroci in na sprehode hodim, trenutno v nosečnosti pa nič. katastrofa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.12.2007 21:39:40   
san
En hiter pozdravček, lepe sanje in sladko spanje...

hvala enako

lahko noč tud od mene, vidim, da danes že vse počivate

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.12.2007 21:50:58   
Katiandi
Sam to pa js ne razumem: sej do zdej sem živela pri starših, pa sem dobivala podporo, če pa grem drugam živet pa ne bom več?
A potem moraš povedat, da živiš pri fantu al to kr oni pol smatrajo, al morš drgač pokazat pogodbo o najemnini- da je na tebe in da ti plačuješ? Kaj pa če plačuješ najemnino, sam ne lastniku stanovanja, ampak najemniku?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.12.2007 22:09:20   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: ??, + 5kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: ??,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergereta , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:??, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

68 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 21
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.12.2007 23:13:47   
Katy13
Katiandi - po moje je najbolje, da pokličeš na socialno in se pozanimaš, ti bodo najbolje vedeli povedati. To vem, da te starši niso več dolžni vzdrževat in da zaradi tega si dobivala socialno pomoč. Če pa živiš pri fantu, te je pa dolžan on vzdrževat. Po moje moraš napisat, da živita skupaj oz. podpisat da ne živita skupaj. Poznam primer, ko sta se ločila z namenom, da bi dobivala višje doklade in imela manj vrtca ipd. (imata 3 otroke) in so ju prišli preverjat, če je to res. Po moje ti pogodba o najemnini ne bo kaj veliko koristila, če bosta s fantom prijavljena v isto gospodinjstvo, ker se upoštevajo tudi njegovi prihodki. Vem pa, da so lani sprejeli novosti, da lastno gospodinjstvo nič več ne pomeni (ker so preveč izkoriščali). Ne vem no, predlagam ti, da najprej pokličeš na socialno in se o vsem najprej pozanimaš in ugotoviš kaj se ti bolj splača. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
7.12.2007 8:03:29   
lucalu
Dobro jutro punce!
A še vse spite? No, mi smo danes presenetljivo dobro spali... smo šli samo 2x na WC, in potegnili do 7h. user posted image  Pravkar smo se vrnili iz sprehoda in zdaj si grem skuhat kavico... user posted image
Javite se kaj, da ne bo dolgčas...
Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
7.12.2007 9:09:00   
Azzurra
Dobro jutro. Tudi jaz sem končno dobro spala. Sicer me po svoje to malo skrbi, ker zadnje dva dni in dve noči je to dete v trebuhu nekam precej mirno. Prej je brcalo in se premetavalo, zdaj pa je kar dosti mirno. Sicer sem sama cel dan v pogonu, v službi in seveda doma da niti ne govorim, Liam ima energije za se razpočit, jaz pa tečem za njim, pa kuham, pospravljam, skratka stalno nekaj, sej ko se uležem zvečer, čutim neke premike, samo so ful sramežljivi.
Malo me sekira. Kaj vi mislite? je to normalno za 28 teden? Pri Liamu se ne spomnem, kako je bilo, je bil pa on precej bolj miren v trebuhu in takrat se mi ni zdelo nič kaj takega, če se mi je javil samo parkrat na dan, ta Numero Due pa je od vedno bolj živahne sorte in ponoči razbija, tako da...ma ne vem...kaj je že prišel čas, da moram štet do 10 premikov na dan????

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
7.12.2007 9:16:15   
lucalu
Azzurra ne bi vedela, ampak samo ugibam... mislim, da naši otročički pridno rastejo (sploh tvoj user posted image ) in imajo posledično vedno manj prostora za premetavanje po trebuhu... zdaj bo to verjetno res le še brcanje... sem pa 1. noseča tako, da res ne morem trditi... pač pa nekako logično sklepam.
Je pa fora, da tudi moje detece ni vsak dan enako energično in, ko sem o tem vprašala G, je rekla, da tudi mi nismo vsak dan enako razpoloženi.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
7.12.2007 9:21:08   
Azzurra
Placa jim zmanjka bistveno kasneje, po moje nekje okoli 34. tedna, takrat ko tudi G povejo, da je recimo prepozno, da bi se obrnili če so recimo z ritko navzdol. Od Liama se spomnem, kdaj so se začeli samo še tisti drsajoči premiki in udarci s pestmi, pa pretegovanje, ko je bilo prostora res malo. To je res bilo tam nekje zadnji mesec.
Na zadnjem UZ je blo to naše dete obrnjeno navzdol z ritko in ko sem vprašala G če bo tako ostalo je rekel samo: zdaj tako, čez 5 minut bo lahko že drugače...
Saj zato me malo skrbi.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
7.12.2007 9:31:23   
lucalu
No, hvala za informacijo... nisem vedela. Meni so tudi na 3D rekli, da ma do sredi januarja čas, da se obrne na glavo.
Ko sem pa svoji G rekla, da ne brca vsak da enako, me je pa samo vprašala: A čutiš ga pa vsak dan? Sem rekla, da ja, ampak ne enako močno... pa je rekla, da to ni pomembno, pomembno je, da ga vsak dan čutiš...
Da pa te ne bo skrbelo, pa ti svetujem, da pokličeš svojega G, pa vprašaš.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
7.12.2007 9:46:55   
Azzurra
zdaj sem pojedla eno jabolko in mi ni pasalo. Še dobro, da sem ga, očitno ni pasalo niti Numero Due, ker zdaj se že živahno oglaša, meni pa je odleglo, čeprav me jabolko tišči in peče user posted image user posted image user posted image  

lucalu, zdaj vidim pa v albumu, da je tudi tvoj trebušček zrastel user posted image user posted image user posted image  A škorpijon tud raste kaj?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
7.12.2007 9:55:43   
lucalu
Mislim, da zaenkrat še ne... mogoče so se klešča malo raztegnila... ampak zaenkrat še ni panike user posted image
Si pa hitra... pravkar me je user posted image  dragi slikal in sem metala slikice v album.
Mimogrede... sem vesela, da tvojemu user posted image  ni pasalo jabolko user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
7.12.2007 10:26:22   
Katy13
Hojla

Tudi sama sem dobro spala. user posted image  Ali mogoče katera ve, v kateri hrani je veliko magnezija. Ponoči me je prijel krč v nogo, sedaj pa ne vem ali zaradi tega, ker pač skoz spim s skrčjenimi nogami, lai zaradi tega, ker mi primanjkuje magnezija. Ampak pravijo, bolje preventiva kot kurativa.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
7.12.2007 10:33:49   
lucalu
Katy pojma nimam kje je magnezij... razen v šumečih tabletah. user posted image  MIslim pa, da do krčev v nogah pride zaradi pomanjkanja kalcija...
Sam trenutek... bom probala najti tisti članek...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
7.12.2007 10:37:05   
Dinki
dinki kako je bilo na podelitvi diplom?

San, ti si pa res en sonček. Moram rečt, da je bilo zelo lepo. Sem bila prav ganjena pa čeprav sem si mislila, da mi bo to kr neki glede na to, da je od moje diplome minilo že 8 mesecev. Te pa vseeno kar mal stisne ko te pokličejo in zagledaš svoje ime na big screanu....uglavnem, sem mela včeraj dan ko sem sama sebi lahko čestitala, da sem v zadnjem letu dosegla tako veliko lepih stvari. Seveda je tu glavna zvezda moje nerojeno dete....kdo bi si mislil, da bom šla na podelitev z njim v trebuhu user posted image . Hvala ker si se spomnila.

Lucalu, trebušček je še vedno fantastičen user posted image

katy13....glede magnezija...za hrano nisem čist prepričana, vem pa da ga je veliko v Donatu. Ga kaj piješ?

Azzurra.....maš pa res pravga romantika doma....lepo presenečenje ti je pripravil, ni kaj. Glede premikanja malega te pa povsem razumem, mam jaz tud kdaj te skrbi, ker ima dneve oz. večere ko je čist živahen in če potem kdaj ni, me kar mal zaskrbi, sam mislim da je to nepotrebno....to oni počivajo k je zuni tak vremeuser posted image

Sem vesela punce, da ste to noč v večini malo bolje spale...jaz še zmeraj spim kot hrček user posted image ...tud na WC se ne zbudim, razen izjeme. Se pa zjutraj res kdaj komi zvlečem do WCja ker sem tolk polna....user posted image

zdej grem pa na malčko pa se pol še oglasim....
Juuuupiiii, hvala bogu da je petek!!!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
7.12.2007 10:37:10   
lucalu
Katy evo ga:
"Pri tem pa ne pozabite tudi na zadostno količino zaužitega kalcija, ki skrbi za izgradnjo trdnih kosti. V primeru pomanjakanja kalcija se lahko telo odzove tudi s krči. Ti se največkrat pojavijo v nogi ponoči, med počitkom. Če vas zagrabi krč, spijte kozarec mleka ali jogurta. Dodaten kalcij ga bo pomagal čimprej sprostiti, tudi šumeča magnezijeva tableta ne bo odveč. Pazite tudi na zadosten vnos tekočin! Še vedno bo najboljše, če boste pili navadno vodo. Seveda naj bodo kozarci razporejeni enakomerno čez ves dan!"

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
7.12.2007 10:37:50   
aleži
ciao,

katy13- pošiljam ti link za magnezij.
http://www.donatmg.net/indikacije-magnezij.php

Drugače tudi mene prime ponoči krč v noge, da kar boli. Včeraj zvečer sem vzela eno šumečo tableto za kalcij, ker se mi zdi da tudi kalcij pomaga za krče.
Lep pozdravček

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
7.12.2007 10:39:16   
lucalu
Dinki user posted image user posted image user posted image  tudi jaz ti čestitam za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
7.12.2007 11:10:25   
eva78
Ojla marčevke!

Jaz vas kar pridno prebiram,vendar malo manj med službo, ker že imam nadomestilo in moram našo novo punco pridno uvajat.

Sem kar skoz na strogi dieti, tako da papcam upam  samo zdrave stvari. Kaj je čokolada,sploh nevem več. Sem pa kar vesela, ker se nekako bolje počutim, ker mi teža ne poskakuje več tako na veliko. Izgleda,da je nenormalna rast teže bila tudi vzrok ali posledica za noseč.diabetes. Včasih me zelo bolijo noge kot da sem stara sto let. No trebuh je še kar v manjših merah, niha od 92-95 cm, odvisno ali se zmerim zjutraj ali zvečer.

Vsem čestitke za lepe novičke !!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
7.12.2007 11:11:52   
Dinki
Lucalu, hvala user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
7.12.2007 12:06:40   
Katy13
Punce, hvala vam za odgovore in nasvete. Donata do sedaj nisem pila, predvsem zaradi tega, ker imam urejeno prebavo in sem bila mnenja, da ni potrebe. Bom pa poskusila z magnezijevimi tabletami in več mlečnih izdelkov, da bom pridobila še na kalciju. V članku sem prebrala, da imajo tudi rozine in razni oreščki kar veliko magnezija in to imam rada, vendar se premalokrat spomnem, da bi grickala.

Dinki - čestitam ti za lep dan  na podelitvi diplom, sama sem imela pred 2 letoma podelitev, pa se mi na trenutke zdi, da je bila šele pred kratkim.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
7.12.2007 12:26:13   
Dinki
Katy13 pa kakšno banano ali pa rozine če jih imaš rada kej pojej. Men so vse babnce rekle, da moram v user posted image  pojest vsak dan eno banano in popiti vsaj en jogurt...zdej vsaj vem zakaj vse to tolk poudarjajo user posted image . Je pa res, da se tega držim in zaenkrat krčev še nimam.
Hvala tudi tebi za čestitke user posted image

Eva78, kako te to bolijo noge? a cele al sam podplati?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
7.12.2007 12:34:08   
Sonnja
ojla!kak ste pridne! Dinki  čestitam za diplomo.kar se tiče krčev jih js tud nimam imam pa mravljince in to samo na levi strani (roka,noga), včeraj sva z dragim imela obletnicouser posted image user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
7.12.2007 12:45:40   
lucalu
Sonnja user posted image user posted image user posted image  čestitke!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......