|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.12.2007 9:39:59   
jagoga
Na to izjavo Katy13, sem se pa nasmejala tako kot tvoj dojenček, na slikci pod imenom.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
6.12.2007 10:11:58   
Dinki
He, he, evo še ena pridna, ki jo ni parkelj odnesel user posted image .
Sem pa res danes doma in sem spala do 8.30, je tko pasal.....da ne govorim o tem kako paše biti doma, zjutraj u miru pozajtrkovati in si narediti naraven pomarančni sok iz pomaranč, ki jih je prinesel Miklavž. Res fajn.
Tudi jaz sem imela že priprave na današnje kosilo. Sem včeraj prejela od očeta celo vrečo domačega motovilca (mljask), sam sem ga tud pucala včeraj dobre pol ure user posted image ...ja, kokr je dobr, je tud full dela z njem....tko da bo danes na jedilniku motovilec s krompirčkom, poleg pa piščančji zrezki.

Punce, sem vas hotela že parkrat vprašat ker nikjer ne zasledim tega....koliko teže lahko nosimo v tej fazi user posted image  ko smo me? Mogoče je mal čudno vprašanje, sam sem velikokrat v dilemi ko grem npr. v trgovino pa ne vem a je vreča pretežka, da bi jo nosila, al sploh ni panike. Kakšno je vaše mnenje glede tega?

lepo se mejte pa pište kaj....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
6.12.2007 10:20:21   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

maxi81, kaj boš pa skuhala za kosilo, jaz sploh nimam kakšne ideje, pa imam čas, da bi lahko kaj ustvarjal (s hrano mislim)?

danes bomo pa kr  govejo juhco, pa tenstan krompir, meso iz juhe, pa radič

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
6.12.2007 10:36:54   
*medica*
pozdravljene punce ..
no dinki pol bova pa skup nazdravljale..kaj lahko spijeva...no en deci rdečga lahko aneuser posted image user posted image user posted image ..perpe hvala za te inf. se pravi da se že moramo počasi odpravljat rihtat papirje..
dinki tudi mene to zanima..ker me vedno zmerjajo kolko nosim..pa tko ..utazadno me je teta zmerjala ker sem stopila za 2min na pručko da sem obrisala radiatorske cevi ker so ble od barve ..no malčkova sobica pa je za zdej kompletirana...user posted image user posted image no kaka malenkost še manjka...postavila sem posteljico in vsak k  jo je vidu je vprašal a posteljnine še nisi kupla zakaj ne daš gor..pa sem se zlagala da nisem ker bi potem po barvi ugotovili da imam user posted image drugače nihče ne ve da imam fantka...samo ve user posted image user posted image
moram do trgovine ampak sem nakako lena ...

l.p.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
6.12.2007 10:50:26   
Lona76
Živjo punce!
No tudi jaz sem danes bolj malo spala. Sem prou slabe volje. Sem se zbudila in nisem mogla nazaj zaspat.
Glede teže. Mislim da ko sem bila prvič da so rekli nekje 6-10kg. Nisem pa sigurna. In prvič sem se res tega držala. Sedaj pa user posted image . Včasih moram tudi dvigniti sina ki ima 18 kg.
Medica ko praviš da ne oblečeš postelje. Po moje je prav da jo ne. Do konca imamo še full in na posteljnini bi se samo prah nabiral. Bi mogla po moje jo predno bi dala dojenčka notri še enkrat jo preoblečt.
Aja za seznam: kg +7,  obseg trebuha pa 106 cm. Ja kar veliko me je. Bomo videli, če me bo ginekologinja kej kregala. V prvi nosečnosti mi nikol ni nič rekla. Sem se do konca zredila za 16 kg.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.12.2007 11:10:13   
ribica85
Pozdravljene!
jst sem mela pa včeri 3d pa smo spet vidl našga Kristjanauser posted image .Sicer se je ginekologinja mal matrala, da smo dobil lepe posnetke, ker je obrnjen proti križu, in tko ga zelo težko posname v obrazek. pa še takrat ko smo ga končno naštimal, se je zakrival z rokicamiuser posted image .Pa tako živahn je bil kt enuser posted image . Drugače je pa vse ok, se lepo razvijauser posted image .
Ga je blo spet tko lepo vidtuser posted image

No lepo se imejte še naprej.
pa pa user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.12.2007 11:20:58   
lucalu
ribica85 user posted image user posted image user posted image  čestitke za lepe novičke iz 3D!!! Ko boš imela čas pa le prilepi kako slikico, da vidimo vašega user posted image .

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.12.2007 11:46:54   
marita
jaz sem spet na mandarinah, ko sem pa že eno milko pojedla za zajtrk. Ah ja.user posted image

Js še nič ne pripravljam za našga njuborna, se mi zdi še takooo daleč. No sej v drugo je mal drgač, pa vso opremo mam, pol jo sam potegnem iz podstehe al pa kleti, mal ofrišam, pa bo. Tud cunjce me še nič ne matrajo, sploh ko ne vem spola, tko da sploh nimam nobenga filinga, da bo marca kaj drugače.

Včeraj sva ble s tamalo na miklavževanju, pa je lepo  splezala miklavžu v naročje in eno pesmico zapela. Jaz pa takooo ponosna. Matr je že velika.user posted image

Max81: a se čva midve že na enmu kofetu dobit al kva??? Rečmo jutr, dons mam že vse zaseden.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.12.2007 12:20:34   
jagoga
Ribica85, lepo da so izvidi lepi od 3D. Ampak vidim da vse ki se odločate za 3D, da se vam vaši malčki kar vneto skrivajo in se nočejo pokazati.

Glede kilaže, do 5kg res ne bi smelo biti panike. Če pa res ni potrebno in kakšna vrečka lahko tudi v avtu počaka, se pa res ni potrebno naprezati. Mimo tega, da dviguješ otroka tudi ne moreš, če pa je prilika pa ga naj še kdo drug dvigne, tako da se vsaj delno izognemo pretiranemu dvigovanju.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.12.2007 12:24:09   
jagoga
Medika, se strinjam z Lona76, ne še postiljati postle, samo prah se gor nabere, tako da se ti lepo na to izgovarjaj. Meni jo je mož postlal, ko sem bila v porodnišnici, pa saj to ni tak "kujšt", da ne bi mogli možje narediti tik preden pridemo domov.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
6.12.2007 12:35:35   
*medica*
sej posteljnine tud nemislim še dajat gor jo bo že moj ddal..jagoga se strinjam s tabo...samo če rečem da jo sploh mam že kupljeno bo tašča in mami takoj pa dej da vidmo pa to pa gun..pol buta pa takoj vedle za spol...jest pa tega nočem nej bo presenečenje zanju in vse ostale..ker me skoz vprašajo a si kej vprašala kaj maš ..vem da si dej povej ..pa take..sami firbci..user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
6.12.2007 12:36:45   
Dinki
Evo mene iz sprehoda. Sem se mogla kar mal "brcnit" in it ven rit razmigat, pa je prav pasal, čeprav je mrzlo.
Punce hvala za informacije glede dvigovanja kilaže. Sej načeloma se kar izogibam težkim stvarem, grem pa hitro mimo tega in kar dvignem, ker sem od nekdaj bolj pri tistih puncah k jim fizična dela niso tuja, tko da si moram zdej prav rečt - ne, tega pa ne smem, naj nekdo drug.

Medica, tudi pri meni ni še nič postlano. Jogi je še zmeraj oblečen v polivinil, kljub temu da je posteljica sestavljena. V njej se sedaj počasi nabirajo stvari, razni bodiji in podobno. Bomo pa to vse preprali in postlali čisto na koncu.

Ribica85, fajn, da so rezultati dobri user posted image  in upam, da ste le dobili kakšno dobro slikico. Kje si pa bila na 3D?  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
6.12.2007 12:40:20   
jagoga
Mene tudi vsak vpraša, ja kaj boste pa imeli, a si vprašala, kaj boste imeli? Pa jim odgovorim, da vem kaj bomo imeli, pa ne povem - pa takoj hitro nehajo drezati vame. Povem le tistim, ki se res zelo redko vidimo in nimajo povezave z ostalimi sorodniki, da bi lahko izblebetali. Ampak v prvo pa res nismo nobenemu povedali, le jaz in moj sva vedela. Tamalega pa tokrat kar že pripravljamo, da bo dobil bratca, pa bo verjetno on tudi komu to rekel, pa bom se izgovorila tako, da kaj pa si drugega želi fant, kot pa še enega fantka.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
6.12.2007 13:11:45   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Medika, se strinjam z Lona76, ne še postiljati postle, samo prah se gor nabere, tako da se ti lepo na to izgovarjaj. Meni jo je mož postlal, ko sem bila v porodnišnici, pa saj to ni tak "kujšt", da ne bi mogli možje narediti tik preden pridemo domov.

Kaj pomeni "kujšt"? user posted image  smešna beseda, prvič jo slišim!

če to pomeni, da so moški nebogljeni, ne se sekirat. Niso.
Upam, da bodo tudi vam pripravili presenečenje. Ko sva se z Liamom vrnila iz porodnišnice, sem na vratih njegove sobice našla krasno pentljo, cela sobica pa je bila v balončkih in rožah in medvedkih, v posteljici pa me je čakalo darilo: dobila sem zaročni prstan!

in posteljica je bila postlana, ja user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.12.2007 13:27:15   
jagoga
pa saj to ni tak "kujšt" (nekateri rečejo "kujnšt") - pa saj to ni tak problem

Upam, da sem vas malo nasmejala.user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.12.2007 13:48:29   
max81
Max81: a se čva midve že na enmu kofetu dobit al kva??? Rečmo jutr, dons mam že vse zaseden.

ja upam, da nav to nasledn letuser posted image , vsaj do 10 ga počak, da dobim colngouser posted image

mi2 sva ravno iz sprehoda, je blo luštno ko je sonček pokukal na plano...prov fletno toplo, zdejle sem si pa končno privoščila en sendvič, tako, da upam da zdržim do 16h ko pride moj dam ko bomo mel kosilo

danes morm pa mal po bajti pospravt, vsak dan se nek potepamo, pol k pa pridemo dam se mi pa nič več ne da, pa vse me boli, pol grem pa raj kr na kavčuser posted image  mal počit

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.12.2007 14:23:31   
ribica85
dinki 3D sem mela pa v zdravstvenem zavodu v Dravljah.Tm k tut Pušenjak dela. Sam mene je mela ena druga-Nataša Tul Mandić, pa je bla full prjazna, pa se je res trudila, da smo user posted image celga pregledal.Je blo sicer mal drago 80€, ampak se je splačal dat.

Vidm da vas velik že postlce postavla, pa že vse rihta. Midva zuser posted image bova pa vse to po Novmu letu, ker prav da je prej prezgodiuser posted image

aja a mogoče kera ve, a majo v H&M pol januarja tut za beybije razprodaje?

pa pa user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
6.12.2007 15:33:50   
san
se čisto na hitro javljam.. mam danes sinkota doma, pa sploh nimam časa dihatuser posted image . skoz je akcija. niti mi ni uspelko prebrat kaj ste napisale in bom kasneje, zvečer verjetno.
zjutraj sem šla na pregled za sladkor in na srečo mi ne bo več treba nazaj. rezultat 5,7 - zveš ga takoj po približno 15 min. in tam sem srečala eno zelo simpatično marčevko - se pravi eno od vas user posted image user posted image user posted image in to celo rok imava na isti dan user posted image (sicer ga je meni G nekaj prestavljala naprej na 18. 3., ampak jaz tega ne upoštevam, ker so mi že v prejšnjih nosečnostih prestavljali rok naprej, pa sem vedno rodila kasnej kot po tistem kasnejšem roku).
no, zdej pa že user posted image moram it

lepo se imejte

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.12.2007 16:19:27   
Zofy
Ojla punce, me nekaj časa ni bilo in vidim, da ste se fuuul naklepetale user posted image
Nekatere že pridno nakupujete, jaz pa sem zaenkrat samo en kompletek kupila, bodi, nogavičke in kapici - sem šla mimo H&M in so bile cunjce tako cartkane, da se nisem mogla upretiuser posted image .
Jaz sem danes na dopustu in sem se naspala do 11h, me je prav sram, da sem taka zaspanka. Mogoče me je včerajšnji tenis zdelal...

Kako pa kaj ve? A še športate tiste, ki ste športale tudi prej? Je med nami tudi kaka tenisačica? Me prav zanima koliko časa bom še lahko tenis igrala - zaenkrat je moj trebušček še kar prizanesljiv, ni prevelik in me ne moti.
Naj še jaz za seznam povem svoje podatke:
Zofy, stara 29, ne 26 let, rok so mi postavili na Velikonočni ponedeljek, tj. 24.3. in OT: 91cm, Kg: +7,4 user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.12.2007 16:34:00   
Katiandi
Ojla!
Jaz sem pa bila včeraj polno zaposlena: sem spekla na kile piškotov za miklavža pa 10 parkljev. zVečer je pa prišla krščenka k nam, ko so hodili parkli in miklavž po vasi. Me je zvečer kr fejs trebuh bolel, je blo očitno preveč miganja.
Drugače pa mene zanima, če katera ve, kaj je treba uredit ob spremembi stalnega bivališča. Sem pa na zavodu, tako da se še moram tam prestavit, pa za socialno pomoč zaprosit. A naj bi tudi uredila skupno gospodinstvo s fantom, ko se k njemu preselim ali kako to poteka - pol verjetno ne dobim več pomoči, če se šteje njegova plača al kako je to? Sem pa do sedaj živela pri starših in dobivala 134 € (nekaj manj od standarda, ker imam zagotovljeno bivališče).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
6.12.2007 17:27:43   
Katy13
Katiandi - če boš imela stalni naslov pri fantu, se lahko posloviš od socialne, ker te je on dolžan vzdrževat. user posted image  Sicer meni ni čisto logično, ampak tako je v naši preljubi državici.  Vem le to, da si mraš zamenjati le en osebni dokument, ni potrebno menjati vsega. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.12.2007 17:29:05   
Katy13
Pa še to, tudi če boš imela pri fantu le začasno prebivališče, ne boš dobila socialne oz. v obeh primerih si upravičena do socialne, če ima tvoj fant zelo nizko plačo (mislim, da je bila v toalrjih nekje 80.000).

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.12.2007 17:30:24   
mergetka
Upam, da bodo tudi vam pripravili presenečenje. Ko sva se z Liamom vrnila iz porodnišnice, sem na vratih njegove sobice našla krasno pentljo, cela sobica pa je bila v balončkih in rožah in medvedkih, v posteljici pa me je čakalo darilo: dobila sem zaročni prstan!

in posteljica je bila postlana, ja

Azzurra! Kak fajn!!!!!    user posted image user posted image user posted image za tvojga user posted image !

Ribica85, moj me tudi zelo nazaj drži, ker sma se "baje" zmenila (no, sej sva se resuser posted image ), da bova kupovala po novem letu. Sam zdaj sma že kupla vozek in posteljnino, ker sma dobila ful akcijo. Pa miklavž (moja mami) je včeri prinesel vrečo - medvedka za user posted image . Kak je kjuti!!!

Bye, bye user posted image !

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.12.2007 17:36:47   
mergetka
Katy13 hvala za info user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.12.2007 18:51:34   
san
o azzura, ti maš pa romantika domauser posted image

dinki kako je bilo na podelitvi diplom?

kujšt - kunšt - r Kunst : prevzeto iz nemščine, recimo kot bi rekel: saj to ni neka umetnost (pač neki) naredit oz. problem kot je napisala jagoga. a na primorskem tega izraza nč ne uporabljate?

postelce pa res ne prej postiljat, men jo je tud do zdej vedno dragi poostlal, tik preden sem se vrnila s porodnišnice.

katidiano, men se tud sanja ne kako in kaj, samo sigurno pa ne boš dobila pomoči, če bosta prijavljena skupi - vsaj tko je bilo pri kolegici, ker je bil on dolžan preživljat njo, edino, če ima tudi on zelo nizek dohodek oz. je brez

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......