|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.12.2007 12:49:56   
Sonnja
lucalu hvala!user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
7.12.2007 12:53:12   
Katy13
Banan še kar veliko pojem, lahko rečem, da je le redek dan, ko ne pojem vsaj ene banane. Res je, da sta me do sedaj le dvakrat prijela krča in po moje to še ni tak problem, vendar bom poskusila z dodatnim magnezijem in kalcijem. Priznam pa, da mleko mi pa ne diši najbolj. Ko sem imela probleme z zgago sem ga vsak dan popila eno skodelico, sedaj se pa ne spomnim ravno na njega. Vendar se bom sedaj poskusila. Če pa se ne motim ima tudi banana kar nekaj kalcija v sebiuser posted image

Imam pa tudi eno veselo novico, in sicer da sem se znebila tega mojega vnetja. Hvala vam še enkrat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
7.12.2007 13:05:14   
Dinki
Sonnja, čestitke za obletnico user posted image . Tudi midva jo imava kmalu in to bo že ta osma?!?! Ne morem verjet, da je moj user posted image  že tretino mojega življenja ob meni user posted image
Katy13 tebi pa čestitke za zmago proti zoprnemu vnetju user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
7.12.2007 13:28:40   
mergetka
Čav user posted image !

A katera ve, kako je z vnetjem mehurja ali ledvic, če ne piješ zadosti?

Mene je neki začel bolet pod popkom, pa ful na wc hodim in mogoče res nisem dovolj pila (1-1,5 l). Nekje na forumu sem videla, da so pisali, da lahko kaj stakneš, če ne piješ dost in sedaj ne najdem, kje naj spet najdem. user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
7.12.2007 13:30:14   
Azzurra
vas ne utegnem sledit, ma ČESTITAM VSEM ZA VSE user posted image user posted image user posted image  za diplome, za premaganje vnetja, za obletnice, za prespane noči user posted image user posted image user posted image

Sporočam samo, da je se je naše dete zbudilo in da se občasno javi s kakšnim šusom. tako je prav.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
7.12.2007 14:56:51   
san
no, dinki, pa si boš za vedno zapomnila to uspešno letouser posted image

azzura, moje dete tudi kakšen dan malo bolj štrajka, potem pa drugi dan nadoknadi. šteti se pa začne zadnji mesec, če se ne motim. lepo, da je sedaj aktiven. morm pa povedat, da mene tud kar mal panika zagrabi, če se mi zdi, da ga ne čutim dovolj pogosto. to je ponavadi takrat, ko samo dirkam naokrog cel dan.

margaretka, jaz popijem veliko manj kot ti, mogoče komaj liter, se morm res silit s tem pitjem, ker enoostavno nisem žejna, razen ponočiuser posted image . če maš moten, temnejši urin in zaudarja pol je lahko vnetje. potrudi se in malo več pij, pa boš videla, če bo bolje. lahko pa da si se samo prehladila ali pa dete kam pritiska

in še čestitke sonnji za obletnicouser posted image in katy super, da je tako hitro mimouser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 7.12.2007 14:57:58 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.12.2007 15:00:39   
san
ah ja... kot vedno kaj uide iz glaveuser posted image

lucalu, lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image
fino, da si ga tako fotografiraš, zelo lep spomin.

meni še ni uspelo novi fotkič nabavituser posted image , sem si ga pa zadnjič sposodila, ko je imela hči nastop, pa sem se pozabila fotkatuser posted image . zdej mi je pa nerodno spet težituser posted image . no, bom božičku pisala, da ga pod smrekco pusti

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.12.2007 15:08:23   
Katy13
Hvala vsem za čestitke, za mojo premagano vnetje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.12.2007 15:18:18   
Katy13
mergetka - mene je G na enem od pregledov vprašal, koliko tekočine popijem na dan in sem mu odgovorila, da 1,5 l in mi je odgovoril, da je to občutno premalo. Da moramo nosečnice piti več in da ne smemo piti samo tedaj, ko mi čutimo žejo. Sama sedaj spijem nekje 2,5-3 litre na dan. Se zgodi, da včasih spijem nekje 2 litra. Je pa res, da sem zadnje čase kar naprej žejna in da se mi ni treba več silit. 

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.12.2007 15:49:06   
mergetka
Hvala vam za odgovore, super ste user posted image !

Katy13user posted image za konec vnetij. Pa vsem user posted image user posted image user posted image :  za preglede, diplome, obletnice in da nas user posted image fajn brcajo! Sam ne preveč v mehur ...user posted image

Ja, zgleda, da je res treba več pit, najmanj 3 l, sam to se men trenutno zdi ful velik, sploh če nisem žejna. Sej, men liter čaja še gre, pol pa kako cedevito in sok. Ampak se je treba počasi navaditi, ker po rojstvu je treba pa že zaradi dojenja več spit...

Lucalu, lepga bušija maš. Od spredi zgleda ful večji kot od strani.

Še mal za statistiko, OT mam 94 cm.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.12.2007 16:46:59   
lucalu
Hvala vsem za pohvale. Je pa res, da od spredaj zgleda full večji... v bistvu nekateri še vedno ne vejo... ko me vidijo v bundi, mislijo, da sem se pač zredila. Sej sem se res, ampak sem bla prej toliko bolj suha, da bi jim moralo biti jasno user posted image
Pa v bistvu se v zadnjih 14 dneh ni razširil samo trebuh, ampak tudi tisti deli telesa, ki jim ne bi bilo treba user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.12.2007 17:04:03   
Arabela
Pozdrav iz deževnega Maribora...

Mislim da je 1.5litra na dan kar solidno... jaz naprimer več skoraj da ne smem, ker mi začne zastajati voda in začnem otekati... je pa pomembno dosti piti med dojenjem... jaz sem pila od 3litre do 3.5litra na dan in je mleko kar teklo... upam da bo tudi v drugo tako....user posted image user posted image user posted image

Pri nas je kar tečno ker je mala bolana pa ne moreva ven.... komaj čakam na sončka in da bo boljša pa na luft... jaz sem že čisto zaležana....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.12.2007 17:37:53   
lucalu
Arabela upam, da bo tvoja pupika čimprej bolje!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.12.2007 17:46:09   
Dinki
komaj čakam na sončka in da bo boljša pa na luft... jaz sem že čisto zaležana....

zoprno, verjamem. Ni pa zaenkrat nič lepo vreme napovedano. Jutri kot kaže bo dež, mogoče pa v nedeljo le prisije malo sončka pa da bo Katarina bolje user posted image
Glede vode....jaz jo liter in pol spijem že v službi, potem pa še toliko doma, sem se pa to navadila že pred user posted image  in mislim, da je fajn veliko vode piti, ne samo zdaj, ampak nasplošno. Ne vem kako je glede zatekanja kot je pri tebi Arabela. Je to dejansko zaradi preveč vode user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.12.2007 19:03:33   
Arabela
Hvala za želje...

Meni je g. rekla da zatekanje je zaradi preveč soli + tekočina.... ker v prvi nosečnosti sem na koncu bila kot baloooooonnnnnnnnnnn..... pa dobro da je bilo poletje ker ne bi nobenih čevljev gor spravila, pa me je malce strah da se to spet ne bi ponovilo.... sem hodila okrog kot Rambo, kot da sem pol mesta prebutala...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.12.2007 19:52:45   
mergetka
Dober večer!

Zanima me neki glede kihanja. Včeraj sem ležala na hrbtu in sem morala kihnit na hitro (drugače se raje mal naprej nagnem, ker me je včasih ob močnem kihanju zabolelo na eni strani okrog jajčnikov) in me je tko zabolelo pod popkom, od enega jajčnika do drugega, da sem se ful ustrašla.

A je imela kdaj katera podoben občutek?

Želim vam lep vikend user posted image !

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.12.2007 19:56:14   
san
jap, meni se je to že pripetilo ene 2 krat. ampak, mislim, da to ni nič hujšega.

Arabel jaz imam tudi malega dva dni doma, ker se mu je ječmen naredil na očesu. pa se nama kar trga, obema. sicer bi lahko šla ven, ampak z zalimanim očesom, pa ne zdrži 5 minut met čez gazo in tako smo že dva dni cel dan notri.
si me pa prov nasmejala z Rambotomuser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.12.2007 20:01:05   
perp
Dober večer marčevke!
Danes je za nama božanski dan. Imela sva D ultrazvok v Postojni. In smo končno videli, da bomo imeli user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jaz sem fullll vesela, moj je pa skoraj tam (more se samo navadit na to). Z detetom je vse uredu, rekel mi je da naj bi imela po velikosti rok 22.3., imam ga 24.03.2008. Bom pripela kakšno slikco. Smo tudi mi imeli ful problemov z obrazom, ker je imelo dete vedno roko čez obraz. Moram še vedno govoriti o najinem otroku v moškem spolu, da se ne bom kdaj zagovorila, ker ne bova govorila okoli.

OT je 96 cm, je pa že obrnjen z glavo navzdol (sicer se lahko še vedno obrne). Imava pa en ful dobr posnetek, ko tamauček zeha.user posted image

Ja, ta prekleta vnetja. Jaz ga spet imam. GROZA!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.12.2007 20:06:14   
mergetka
Super za vajino user posted image user posted image !!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.12.2007 20:27:16   
san
ooo perp, čestitke za vajinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
sej dragi se bo pa itak navadil (moj se je tud, sam midva sva do konca pričakovala fanta, pol pa dva dni prej zvedla da bo puncauser posted image , se mi zdi, da je bil zanj to prav šok)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.12.2007 20:31:29   
Arabela
Perp, čestitke za user posted image  user posted image user posted image

Jaz pa sploh ne morem verjeti da smo že krepko preko 20 tedna... le kam je šel čas?! A vam tudi tako hitro gre?!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.12.2007 20:32:26   
*medica*
pozdravljene marčevke...
perp user posted image user posted image user posted image za user posted image in  dober rezultat...lucalu buši je zelo lep...user posted image user posted image

glede pitja vode ...jest jo spijem od1,5do2l na dan..tud G mi je tako rekla ..no ni samo voda tud  kak sok je...tko da mislim da dost spijem...tud mene so dvakat krči v nogo prijel...in moram reč da me je ful bolel..ampak tud mleka kr dost spijem...mam pa drug problem večji..bolj me zgaga peče..in to da mi je včas prav user posted image pa ni važn kaj pojem...mleko mi pomaga sam kaj čem ko me spet hit zagrab..user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.12.2007 20:37:44   
perp
Hvala vsem za čestitke,
San to je mogel biti pa res hud šok za tvojega dragega. Dva dni prej.

Punce, ve ki imate doma že punčke, a ne da so vse ene očitove mazice?

Ja Arabela smo že krepko čez 20. teden. Res gre hitro čas. Zdej bodo prazniki, pa en kup veselja (me bomo imele še posebaj lepe praznike), potem je že januar, konec službe, en kup nakupov, in ouala naši dojenčki bodo tukaj. To bo luštno.
Punce lahko noč in se tipkamo jutri. Grem končno malo v horizontalo.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.12.2007 20:37:53   
Dinki
Perp, super, da sta končo izvedela kaj bosta imela user posted image  in pa seveda, da je z vajino pupo vse v najlepšem redu. Tudi jaz se že prav veselim 3D UZ in upam, da dobimo tudi mi še zadnje potrditve, da je vse OK. Drugače, si bila zadovoljna s Postojno? in pa koliko časa je trajal pregled? Tudi jaz grem namreč tja 19. dec....partner bo pa že prespal in se s časoma privadil na user posted image , sej drugega mu tko ne preostane user posted image ...
Joj, kolk je moj mali živahen danes zvečer, ima zgleda petkovo zabavo user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.12.2007 20:44:28   
perp
*medica* hvala tudi tebi.
Ja jaz spijem prbl. 2,5-4l na dan. Imam v službi na mizi kar 1,5l vode od Radenske Ballance, ki vsebuje vlaknine in naj bi bila dobra za prebavo. Res pa je, da sem jaz že od nekdaj spila ogromno vode (včasih se kadila in sem se takrat navadla vedno zraven piti vodo in mi je to kar ostalo). Pa vsak dan spijem skoraj 1l mleka, pa ene dva jogurta. Tko da sem ful založena z kalcijem. Me pa ni krč prijel še niti enkrat. Pri zatekajnu pa baje pomaga neslana hrana (bljak).

Ali katere od vas kadi (najbrž ne)? Je katera nehala med nosečnostjo? Kaj pa pravte na tiste punce ( k sreči jih je bolj malo - vsaj upam), ki kar že kadijo med mosečnostjo.
Jaz imam eno prijateljico, ki je imela letos rok 20.03. in ne moreš verjeti, kadila je do sredine januarja, HALO? Sem jo kar gledala (npr. na novoletni zabavi - okrogla in rauhala...).

Ajde uživajte

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......