MetiLu
|
Punce, sem doživela pravo streznitveno inekcijo in sem se že prov zasekirala, kaj sem naredila Midva sva ok, MV je še zaprt, srček ok, lepo bije, mali brca, otrdevanje trebuha pa je bilo na 8 min, ko so me priklopil!!! Zdravnik je pregledal CTG izvid, je rekel, da sicer vidi en popadek in so me še za 20 min priklopil. Pol so ugotovil, da ni pravih popadkov, pa da pridejo intervali, ko trebuh ful otrdeva, tisti popadek je pa bil, ker sem se vmes vsedla, pa malo vode spila, pa je bila ena krivulja. Upam, da se niso zmotil. Poslal so me domov,pa tud slučajno ne smem jit več v službo. Počivat, počivat, počivat... Zdej tle ležim ko kup nesreče, ker sem ugotovila, da res nimam obstanka in da je čas da se malo umirim. Pa še slabo vest imam, ker vidim, kako hitro gre lahko kej narobe. Sej dokler se ti dobr počutiš je fajn, pol pa tkole butara, res... Pred mano pa je prišla ena reva, k je bla v 33 tednu, plodovnica ji je spuščala in bila je 2 cm odprta. So jo glih odpeljal v porodno sobo, njen tip in mama sta bila čist fertik v sprejemni, ona je tud prijokala iz sprejemne sobe, mene je kar panika začela grabit. Vam povem, da do poroda ne mrdnem, sem se čist usrala, ko sem enkrat prišla v P in vidla kako zadeve tečejo, sploh je hudo če si prekmal tam... Upam, da vas nisem preveč zamorila. No tko, da veste, da je vse ok, samo počivat moram pa vse zelo na počas - se oblačiti, slačiti, obuvati, sesti, vstati, ..., da se tole otrdevanje umiri. Še malo za šalo: Me tam babca/sestra sprašuje ene zadeve po obrazcu, pa me vpraša po zdravniku, jest pa kot iz topa Dr. Ratko Pušenjak pa me pogleda pa pravi, da sta to dva različna G