|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
6.12.2007 20:35:18   
ella79
o dolenjka user posted image user posted image user posted image
meti dej ti kar pejt, pa nekdo naj gre s tabo
sej to boš hitr uredila

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
6.12.2007 20:36:33   
dolenjka
Sej, če si kul in nočeš koga vznemirjat, se lahko sama pelješ. Itak boš šla nazaj domov.
Tko seje moja prjatlca (brez heca) sama peljala rodit 2 dno po roku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
6.12.2007 20:40:33   
ella79
meti še neki sem se spomnila... k sem jaz G omenile glede otrdevanja... mi je svetovala, naj položim na bušija obe dlani, prste tako full razprte, da pokriješ čim več bušija, pa da to pomaga user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
6.12.2007 20:42:06   
dolenjka
Ja, to pa jaz večkrat nardim, pa ne vem zakaj, nisem nikjer slišala, sam kr tko, k se mi zazdi, pa se mal primem, pa se mi zdi, da ji paše user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
6.12.2007 20:44:38   
dolenjka
Meti, imaš ZS!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
6.12.2007 20:45:26   
MetiLu
Ma sploh mi ni panike, sej me nič ne boli, nič ni druzga kot to, da mi trebuh otrdeva ful pogostej koker mi je prej (na 20 min približno))
Sem poklicala mojo Petrco, me pride iskat pa greva preverit, kaj je zdej to za en user posted image  Upam, da ne pretiravam, samo pomojem me je zagrabil, ker nič ne počivam...

Vam javim. Pa Dolenjka nič bat, ker bo vse kul user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
6.12.2007 20:47:17   
dolenjka
No, to je pa lepo, da si tako pozitivna user posted image  user posted image  user posted image
Dej, sej vem, da ko se vrneš boš utrujena, kljub temu, da bo vse kul, pa vseen napiš kako je blo, da bomo še me mirne,prav?

Pa user posted image  za vaju z Janezkom!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
6.12.2007 20:49:58   
ella79
seveda bo vse OK
se pa potem obvezno javi, k jaz ne grem prej spat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
6.12.2007 20:51:32   
dolenjka
Meti, če se ti ne bo dal na RR mi pa na GSM SMS pošlji, ko boš na poti iz P, pa bom jaz naše punčke pomirila!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
6.12.2007 21:02:50   
larisa
Meti user posted image user posted image user posted image , boš videla tam so ful prijazni in boš lepo pomirjena odšla domov, pa začela lepo z Janezkom počivat!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
6.12.2007 21:22:51   
Februarka08
Joj, čvekice, kako čvekate... Vas ni za dohajat.user posted image
Meti, tudi jaz sem v mislih s tabo, pa saj bo itak vse ok. user posted image Potem nam pa le sporoči veselo novičko...
Pridne bodite, grem še malo nazaj pred tv, pol pa pridem pogledat še mal RR...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
6.12.2007 23:32:01   
dolenjka
Jaz sem pa na kavču spala user posted image  zdej bo panika v spalnici, k ne bom mogla spat user posted image
Meti se še nič ni javila user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
6.12.2007 23:44:19   
MetiLu
Punce, sem doživela pravo streznitveno inekcijo in sem se že prov zasekirala, kaj sem naredila user posted image
Midva sva ok, MV je še zaprt, srček ok, lepo bije, mali brca, otrdevanje trebuha pa je bilo na 8 min, ko so me priklopil!!!

Zdravnik je pregledal CTG izvid, je rekel, da sicer vidi en popadek in so me še za 20 min priklopil. Pol so ugotovil, da ni pravih popadkov, pa da pridejo intervali, ko trebuh ful otrdeva, tisti popadek je pa bil, ker sem se vmes vsedla, pa malo vode spila, pa je bila ena krivulja. Upam, da se niso zmotil. Poslal so me domov,pa tud slučajno ne smem jit več v službo. Počivat, počivat, počivat... Zdej tle ležim ko kup nesreče, ker sem ugotovila, da res nimam obstanka in da je čas da se malo umirim. Pa še slabo vest imam, ker vidim, kako hitro gre lahko kej narobe. Sej dokler se ti dobr počutiš je fajn, pol pa tkole user posted image  butara, res...

Pred mano pa je prišla ena reva, k je bla v 33 tednu, plodovnica ji je spuščala in bila je 2 cm odprta. So jo glih odpeljal v porodno sobo, njen tip in mama sta bila čist fertik v sprejemni, ona je tud prijokala iz sprejemne sobe, mene je kar panika začela grabit. Vam povem, da do poroda ne mrdnem, sem se čist usrala, ko sem enkrat prišla v P in vidla kako zadeve tečejo, sploh je hudo če si prekmal tam... Upam, da vas nisem preveč zamorila.

No tko, da veste, da je vse ok, samo počivat moram pa vse zelo na počas - se oblačiti, slačiti, obuvati, sesti, vstati, ..., da se tole otrdevanje umiri.

Še malo za šalo: Me tam babca/sestra sprašuje ene zadeve po obrazcu, pa me vpraša po zdravniku, jest pa kot iz topa Dr. Ratko Pušenjak user posted image  pa me pogleda pa pravi, da sta to dva različna G user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
6.12.2007 23:47:19   
MetiLu
Punce, hvala za vse spodbudne besedeuser posted image   in skrb. Sem najprej mislna, da mal pretiravam, pa se je izkazal, da je res boljše, da greš preverit. Čist drugačen pogled sem dobila na svojo nosečnost!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
6.12.2007 23:55:27   
dolenjka
SI me pa nasmejala zdej s tem Ratkom Pušenjakom, da sem se skor polulala user posted image  user posted image  user posted image
NO, jaz sem vedla, da je z vama vse OK ker sem pač čarovnica user posted image
Zdej se pa počas ulež v pojstlo, pa počas zaspi, jutri počas vsatani, počas kaj pojej, pa počas šefu razlož, da počas ostajaš doma do jan 2009, pol se pa počas na RR prklop in sploh do 27.12. živi počas, da te jaz takrat pošačs poberem in počas peljem na srečanje, kjer boš počas nekaj pojedla in šla počas nazaj počivat. OK? user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
6.12.2007 23:59:00   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zdej se pa počas ulež v pojstlo, pa počas zaspi, jutri počas vsatani, počas kaj pojej, pa počas šefu razlož, da počas ostajaš doma do jan 2009, pol se pa počas na RR prklop in sploh do 27.12. živi počas, da te jaz takrat pošačs poberem in počas peljem na srečanje, kjer boš počas nekaj pojedla in šla počas nazaj počivat. OK? user posted image

O si me zdele nasmejala user posted image  user posted image  user posted image
Zlata si, zdej pa spat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.12.2007 0:00:21   
dolenjka
A spet ti mene organiziraš in komandiraš? Ti pejt spat, in to počas, jasno? user posted image

NOČKO

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.12.2007 6:25:32   
vrtnica76
Dobro jutro souser posted image !
Meti,si nas pa pošteno prestrašila.Ful sem mislila nate in držala pesti.Pa valda, da je ok,sej smo  februarčice in naši februarčki mamic žene bodo pustli ma cediluuser posted image .Res sem vesela, da so OK!Zdej si pa lohk poješ tisto od Smolarja Bolj počasuser posted image .In delaš točno vse tko, kot ti je napisala Dolenjkauser posted image .Jest ti povem, da se res pošteno userješ, če gre kaj nepričakovano, tko kot sem se jest, ko mi je v prviuser posted image v 38.tednu voda odtekla in, ko me je sestra vprašala v katerem tednu sem, sem bla tolk zmešana, da sploh nisem vedlauser posted image .Skratka,Meti do roka vse na bolj počas!Pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                                                                         ZA SREČO!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.12.2007 7:29:28   
srečka nosečka
Dobro jutro

Meti - tole včeraj je pa bilo napeto. Kako sem vesela zate in za tvojega Janeza, da je vse OK.  user posted image  Sedaj pa se ne obremenjuj več s službo, ker je tvoja user posted image  inuser posted image  ta trenutek najpomembnejše. Sem bila tudi jaz takšen "bik", ki sem mislila, da se bo v službi vse podrlo, če me ne bo. Pa sedaj čisto OK ordinirajo brez mene.

Tele brce tudi mene pošteno vznemirjajo. Res je, da so v tem času user posted image  drugačne, baje bi naj bile bolj intenzivne. Naša user posted image  pa je tako nežna, da me velikokrat spravi v skrb. Zadnje dni je že bilo tako. Je pa zato včeraj večer in danes zjutraj imela pravo telovadbo. Mi je kar trebuh prestavljalo. Upam, da bo v bodoče tako tudi nadaljevala. user posted image

Lara - user posted image čestitke za rojstni dan. Sicer z majhno zamudo.
Polonca - krasna soba. Čudivito sta jo uredila.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.12.2007 7:42:21   
misar
dobro jutro. moja prva misel zjutraj, ko sem se zbudila je bla sam da je Meti ok. in ja valda, smo februarke tko čarale , da je moglobit vse ok.user posted image user posted image user posted image sem prav vesela. zdaj pa tko kot pravijo babe....počivaj.
tud jaz sem ugotovila, da moje divjanje mal nažira zdravje, moram tud jaz počasi slow down, ker sem konc popoldneva ko cota, pa tud men trebuh ful otrdeva. in ja tud jaz mam občutek, da bo brez mene najmanj konec sveta. ja seveda, čez 3 mesece se sploh noben ne bo spomnil kdo semuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.12.2007 7:51:25   
Februarka08
Dobro jutro...
Meti, še vsa zalimana sedim za računalnikam, ker si bila moja prva misel zjutraj, ko sem vstala.... Sem kar letela iz postelje...user posted image No, sej sem itak vedela, da bo vse ok, ampak sedaj pa res vse bolj na izi, ok? Pred februarjem ne smemo več priti do P!
Jest mam dons UZ in merjenje MV in me je strah, da komaj sedim...user posted image Grem počas že mal za kosilo pripravit, no pa za zajtrk, pol pa pridem še mal k vam...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.12.2007 7:56:31   
Lanchy
Meti, sem ful vesela zateuser posted image . Zdaj pa tako kot pravi Dolenjka...lepo VSE pocasi in nikamor hitet. Vse bo se dobro, samo lepo pazi nase in svojega Janeza, pa bouser posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.12.2007 8:15:32   
MetiLu
Jutro punce. ZLATE STE, RES!
Midva sva se še kar naspala, glede na situacijo. Sva bila v mižovcih od polnoči, pa do šestih zjutraj user posted image  Brez zbujanja, zjutraj se je pa otrdevanje nadaljevalo (4x v eni uri), samo jest se ne dam, sva se že zmenila, da mora vsaj še 5, 6 tednov počakat, preden svoj firbček primoli na ta svet.
Vam povem, da sem se tko prestrašila, ko sem prišla v P, tja sem se prismejala, domov šla pa s čist novim pogledom na nosečnost (kot sem že zvečer napisala user posted image ).

Mami sem že obvestila, me pride pogledat, moj je pa še kar nedosegljiv user posted image user posted image  ampak pride okol treh domov user posted image

Zdele pa pokličem še na šiht, pa Ratkota, da vidim kaj poreče na situacijo. Predvidevam pa, da ni panike, ker če bi bilo kej hudo, bi me najbrž kar notri obdržal, kar pa seveda upam, da se NE bo zgodil v prihodnjih dneh. V glavnem, dones ne grem iz postle sploh. Me je čist šokiral toleuser posted image

Bom pa tuki gor user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.12.2007 8:21:15   
srečka nosečka
Meti - user posted image
Sem vesela zate in upam, da se to tvoje otrdevanje bušija ne bo več stopnjevalo. Ti samo pozitivno razmišljaj pa bo.
Me pa smo tudi tukaj, ki zate in za druge močno stiskamo pesti do februarja. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.12.2007 8:29:40   
larisa
Meti user posted image , sem kar slabo spala, ker sem vsakič ko sem se zbudila tuhtala kako je s tabo. Zdraj pa res počivat in vse počas, počas.... Ampak je pa čisto normalno, da si živela kot si, saj user posted image  res nismo bolne in dokler nas telo ne opozori, da je nekaj narobe, lahko delamo vse kot smo prej (razen stvari ki ogrožajo otročka s poškodbami njega in sebe). Torej za nastalo situacijo res nisi sama kriva, ker po tej logiki bi mogla vsaka ki izve da je user posted image  tist moment ležat in 9 mescev nič delat...to pa vendar ne gre...Zato pa so ta naša čudovita telesa tako ustvarjena, da nas opozorijo takrat kot je treba in ti si lahko nase ponosna da si to opozorilo sprejela kot je treba!
Juhuuu zdej boš pa z nami še več čvekala, ker drugega itak ne boš smela...user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?