|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
6.12.2007 19:10:41   
dolenjka
Meti, pejt ti do Ratkota pa bo user posted image  Sam bolniško ti men se zdi pol napiše osebni zdravnik, al kako? No, ne bom preveč pametna, ker ne vem kako je to zdej uštiman user posted image
Lohk se na avion usedeš, ti bom jaz gres skuhala, pa če češ dobiš še šmorn user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.12.2007 19:10:49   
Bajsa
Ja Meti, če bi vedla kje si doma, bi pa res te pršla nafutrat, da nam nuš shirala. Ti kar lepo počivej, ker tole je pa že mal čudn. Kaj pa če bi za vsak slučaj mal poklicala v P in vprašala? Sej te nečem nč strašit, sam jst sm mal panik, kar se nerojenih otročkov tiče. Se pa čist trinjam s tabo da greš takoj zutri k G in da ostaneš doma.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.12.2007 19:11:26   
Marusah
Meti, boga!!! Meni se je isto zadnjič dogajal, ko sem zavese v dnevni sobi obešala...samo je potem, ko sem se vlegla prenehalo. Ti lepo počivaj, pa kakšen magnesol popij. Če pa ti ne popusti pa le pejt k zdravniku.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.12.2007 19:12:57   
Bajsa
Ejga prehit pišemo!! No kero kozmetiko priporočate?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.12.2007 19:14:00   
Marusah
Bajsa sej po moje je vseeno katero kozmetiko uporabljaš... sam se je pa res hudič odločit, ko pa je toliko znamk na tržišču. Nam bojo mogle že izkušene mamice svetovat, kaj naj uporabljamo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.12.2007 19:17:19   
dolenjka
Naša Tara bo sam Dior uporabljala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.12.2007 19:18:55   
Bajsa
Jah nč, zdej grem pa se še mal k mojmu user posted image  in user posted image  mal stisnt, da nauta užaljena. Punce pridne bodte, božite bušije. Meti ti pa počivej!!!
Ok marbit tud nam šla se stiskat. A si morete mislt kakšen prasec je moj desc. Prdi ko konj. Smrdi za bruhat. Mava pa celih 20m2, in kako to smrdi!
Če boste jutr brale v novicah, da je nosečnica ubila partnerja, sem to jaz!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.12.2007 19:22:26   
dolenjka
Bajsa user posted image  user posted image  user posted image  Zakaj mu pa ne vrneš? Men je to zadnjič ful ratval. Sem tko zasmrajala, da sem na stežaj okn odprla in skor zmrznla, sam sem se bala, da bo še Tara zavohala user posted image  Res sem včasih prdulja na kvadrat v tej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.12.2007 19:23:09   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Naša Tara bo sam Dior uporabljala user posted image  user posted image  user posted image

Veš kaj, zdej si pa že mal važnauser posted image user posted image user posted image  Se mi kr zdi - Dior ja! Punca pa ti prideš na Dolenjsk. Tam "podgurci" ne poznajo nobenga Diorja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.12.2007 19:23:57   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jah nč, zdej grem pa se še mal k mojmu user posted image  in user posted image  mal stisnt, da nauta užaljena. Punce pridne bodte, božite bušije. Meti ti pa počivej!!!
Ok marbit tud nam šla se stiskat. A si morete mislt kakšen prasec je moj desc. Prdi ko konj. Smrdi za bruhat. Mava pa celih 20m2, in kako to smrdi!
Če boste jutr brale v novicah, da je nosečnica ubila partnerja, sem to jaz!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.12.2007 19:30:24   
Marusah

Meti, pejt ti do Ratkota pa bo user posted image  Sam bolniško ti men se zdi pol napiše osebni zdravnik, al kako? No, ne bom preveč pametna, ker ne vem kako je to zdej uštiman user posted image
Lohk se na avion usedeš, ti bom jaz gres skuhala, pa če češ dobiš še šmorn user posted image

Kdo pa je Ratko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.12.2007 19:32:02   
dolenjka
Ja pa kaj naj pa napišem? Če pa ne vem??? Eni pravjo Nivea, drugi, Bubchen (al kako se že napiše), tretji user posted image
Vodo pa amen user posted image

Ne vem, bom še mal premislila, ampak kakr špar al pa Mercator znamke ne bom. Bojo naše mamce na RR povedale kaj predlagajo user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.12.2007 19:32:11   
MetiLu
Bajsa ne se hecat user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem pa iz Grosuplja, tko da še si blizu, ti sam prlet user posted image

Dolenjka, tenks za postrežbo, dej kar po DHL pošlji user posted image user posted image  (sem se sprehodila do hladilnika, pa pojedla en jogurt, bo treba še kej)

Mah sej ne vem, a pretiravam, pomojem je res zato, ker se ne znam ustavit in čist nič ne počivam, pol se pa še ponoč nič ne naspim user posted image  al pa mogoče od posteljnih aktivnosti, ker se to dogaja glih od včeraj ponoč user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, sej nisva atletike izvajala, ampak baje org*** (ne vem zakaj mi je zdej to nerodn napisat user posted image )  povzroči pogostejše otrdevanje trebuščka - to je napisal Pušenjak...

Samo mi je res čudn, da je kr čez noč tok pogosto ratalo... Upam, da bo Ratko kej pametnega povedal, bolniško bi pa še vseen za 4 ure vzela, moram še ene zadeve zaključit s 15.12.user posted image   
Pa Janez je prej fajn pobrcal user posted image  sicer samo par gibov, ampak konkretno user posted image

Glede kozmetike pa jest še nimam pojma, neki sem razmišljala o Oriflame-ovi za kopanje, sicer pa naj bi bila dobra tud kozmetika Becutan, sploh hladilno mazilo.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.12.2007 19:32:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Kdo pa je Ratko user posted image

Ratko je Metkin ginekolog, pa moj tut, sam jaz ga bom zamenjala zdaj ko pridem v SLO user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.12.2007 19:35:52   
MetiLu
Punce, niste resne user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, glede zaplinjevanja se pridružujem, mojga je zadnjič skor kap, je reku da ne more verjet, da je moje telo sposobno tak bojni plin sproducirat user posted image user posted image

Marusah, Ratko je najin G user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.12.2007 19:36:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Samo mi je res čudn, da je kr čez noč tok pogosto ratalo... Upam, da bo Ratko kej pametnega povedal, bolniško bi pa še vseen za 4 ure vzela, moram še ene zadeve zaključit s 15.12.user posted image    

Zdej si me pa mal razjezila user posted image  A si ti lastnica firme? Se bo podrla zarad tebe? Kaj je važnejše, Janez al firma? Meti ne heci se. Ostan vsaj nekaj dni doma, če tko čutiš, pa pejt delat pol, al pa ostan doma in se ne vračaj. Šefu pač povej, da ti je žal, samo, da zdaj pač ne boš reskirala! Resno user posted image  Če pa ni tko hudo, pa hodi do 21. še na šiht, ampak pol pa počivaj doma in ne letaj okrog, pa tvoj naj mal za metlo prime, pa skuha in pospravi! Resnooooo

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.12.2007 19:38:20   
Marusah
Sam punce kje ste tejga Ratkota najdleuser posted image  Mjen je tak hecno ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.12.2007 19:39:13   
dolenjka
Ime je smešno, tip pa fejst user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.12.2007 19:40:44   
Marusah
Jaz si ga predstavljam, takega celega čudnega, z očali (dioptrija kot od steklenice coca-cole poden) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.12.2007 19:41:59   
Marusah

A zato Meti rada hodi k zdravniku user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.12.2007 19:42:21   
dolenjka
Jok bejbi, tip jih je imel letos 50 (baje), siv (lepo siv), po domače JEBOZOVEN user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.12.2007 19:43:15   
MetiLu
Dolenjka, sej maš prav. Jih ne bo konc če doma ostanem, vsaj nekaj dni, pa magari grem pol nazaj.
Ah jest mam res še v glav, da nimam nobenih težav in še kar normalno skačem naokol user posted image user posted image  tko kot je ena rekla, kaj že... nej pozabim, da sem srnica la kaj in da sem že v visoki nosečnosti... Pa sej mate prov, sam kr ne vem, kako nej šefa pokličem, pa rečem, da me pa zdej čez noč ne bo...

ah, spet kompliciram user posted image  user posted image  bi me blo treba mal po rit, ne pa da mi je Miklavž še baso prnesu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.12.2007 19:43:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

A zato Meti rada hodi k zdravniku user posted image

Ja, z Bamby sva se 1x že sprašvale če je ona tista, k ponoč fantazira o svojem G (enkrat je ena o tem pisala na RR) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.12.2007 19:44:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, sej maš prav. Jih ne bo konc če doma ostanem, vsaj nekaj dni, pa magari grem pol nazaj.
Ah jest mam res še v glav, da nimam nobenih težav in še kar normalno skačem naokol user posted image user posted image  tko kot je ena rekla, kaj že... nej pozabim, da sem srnica la kaj in da sem že v visoki nosečnosti... Pa sej mate prov, sam kr ne vem, kako nej šefa pokličem, pa rečem, da me pa zdej čez noč ne bo...

ah, spet kompliciram user posted image  user posted image  bi me blo treba mal po rit, ne pa da mi je Miklavž še baso prnesu user posted image user posted image user posted image

OK, te bom tko vprašala: če bi (pa bog ne daj, ker bom huda user posted image  ) danes ponoči rodila, a bi ti ga blo težko poklicat in povedat, da te 1 let ne bo našiht? No torej, marš na bolniško, pa ne razmišljaj kolk manj plače boš dobila! Še vse so sfolgale, pa boš ti tut!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.12.2007 19:46:28   
Marusah

Jok bejbi, tip jih je imel letos 50 (baje), siv (lepo siv), po domače JEBOZOVEN user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka ti si faca!!! Pa od kje jih pobiraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?