MetiLu
|
Bajsa ne se hecat Sem pa iz Grosuplja, tko da še si blizu, ti sam prlet Dolenjka, tenks za postrežbo, dej kar po DHL pošlji (sem se sprehodila do hladilnika, pa pojedla en jogurt, bo treba še kej) Mah sej ne vem, a pretiravam, pomojem je res zato, ker se ne znam ustavit in čist nič ne počivam, pol se pa še ponoč nič ne naspim al pa mogoče od posteljnih aktivnosti, ker se to dogaja glih od včeraj ponoč mislim, sej nisva atletike izvajala, ampak baje org*** (ne vem zakaj mi je zdej to nerodn napisat ) povzroči pogostejše otrdevanje trebuščka - to je napisal Pušenjak... Samo mi je res čudn, da je kr čez noč tok pogosto ratalo... Upam, da bo Ratko kej pametnega povedal, bolniško bi pa še vseen za 4 ure vzela, moram še ene zadeve zaključit s 15.12. Pa Janez je prej fajn pobrcal sicer samo par gibov, ampak konkretno Glede kozmetike pa jest še nimam pojma, neki sem razmišljala o Oriflame-ovi za kopanje, sicer pa naj bi bila dobra tud kozmetika Becutan, sploh hladilno mazilo.