|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.12.2007 12:51:35   
perp
Živjo punce. Sem že nazaj iz pregledov, sem kar dvakrat dala kri. Sladkorne nimam user posted image user posted image user posted image user posted image , je vse ok (vrednosti mi sicer ni povedala, vendar je rekla da je ok). Sem šla še na infekcijsko na posvet glede potencialne okužbe z Hepatitis A. Sem dala kri, mi bodo več stvari pregledali (čist tko preventivno, ker je lih teden brezplačnega testiranja). Vendar zdravnica pravi, da je zelooo majhna verjetnost, da sem se okužila od očeta. Gre še on dati kri.

Uglavnem ali je bila katera od marčevk danes okoli 9-10 ure na testiranju za sladkorno. Nas je bilo tam v čakalnic kar šest nosečk user posted image , pa me zanima, če je katera od vas bila tam.user posted image

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.12.2007 12:56:05   
Katy13
Pozdravljene!

Čakajoča - hvala ti za informacijo o previjalni. Verjetno grem naslednji teden v Toysa in bom pogledala.  A teh posteljnin v Arielu imajo še veliko? V ponedeljek grem sicer v Mb, pa upam, da ne bo zmanjkalo user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.12.2007 13:10:01   
perp
Najbrž imamo akcijo posteljnin in ostalih stvari v Arielu tudi v Ljubljani, ne samo v MB?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.12.2007 13:10:13   
Katy13
A mogoče katera ve, kako je odprt Toys v Celovcu, med tednom in za vikend?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.12.2007 13:14:06   
jagoga
Pozdravljeneuser posted image !
Jaz se moram pa danes malo pohvaliti, imam novo frizuro. Zjutraj sem bila pri frizerki in me je kar pošteno postrigla in spremenila barvo las. Prej sem bila dolgolaska, zdaj imam pa skoraj kratke. Komaj čakam da pride ljubi domov, da mi bo rekel, končno si se ostrigla, ker sem tvoje lase že čisto povsod srečal. Tamal pa me v vrtcu sploh ne bo spoznal, upam da bo hotel z mano domov.user posted image
Pa po obrazce za porodniški dopust sem šla na socialno iskat. Glejte da tiste, ki imate rok že začetku marca, da boste izpolnjene obrazce oddale takoj na začetku januarja, ker jih je potrebno oddati 2 meseca pred predvidenim rokom poroda.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.12.2007 13:27:13   
lucalu
perp user posted image user posted image user posted image  čestitke za dobre novičke!
jagoga hvala za informacijo... jaz sem mislila, da en mesec prej... res hvala!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.12.2007 13:31:03   
Stigmata
 A lahko to vlogo oddaš tam kjer imaš začasno prebivališče, ali moreš to uredit v občini stalnega prebivališča? Mene tepe že  to da imam G v lj ( danes me je skregala, sem se preveč zredilauser posted image  ) splošnega pa v kk. Nisem pričakovala komplikacij v nosečnosti.... Še eno vprašanje: kakšna so pota glede urejanja očetovstva? Se da to prej podpisat al more biti otrok prej rojen? Hvala in lp vsem.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.12.2007 13:33:45   
Katy13
Glede očetovstva je tako, da lahko oče že prej podpiše. Povedati morata priimek, predviden datum rojstva in ime (ni nujno). Ko pa se otrok rodi, posredujeta popolnejše podatke.

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.12.2007 13:49:03   
Dinki
San, hvala za čestitke user posted image

Čakajoča, sem ti hotela že večkrat povedat, da imaš očitno prav nos za zvohati lepe in poceni stvari.

Ribica85, velik sreče danes na 3D UZ pa da zveš same lepe stvari.

Jagoga, čestitke na pogumu za novo frizuro.

Perp, čestitke za NEsladkorno user posted image

Joj, mamo tolk različnih tem naenkrat....mene je prav strah, da ne bom kaj pozabila glede te birokracije glede porodniške, očetovstva ker nisva poročena ipd....mi je tolk fajn, da se med sabo malce to spomnimo.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.12.2007 13:58:50   
fržouček
Nosečke srečke živijo,user posted image
sem prav vesela, da je ena napisala, da je treba obrazce za porodniško že 2 meseca pred porodom uredit in nas opozorila. Kaj pa moram dobit pri ginekologu glede papirjev?

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.12.2007 14:14:18   
perp
Evo punce, prilagam vam link kjer je zajeta glavnina stvari, ki jih morate vedeti preden nastopite porodniški dopust: http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=405&article_id=155405061106131840111&cid=405&pgn=1

Upam, da vam bo postala kakšna stvar bolj jasna.
Uživajte

(odgovor članu fržouček)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.12.2007 14:24:44   
jagoga
Fižolček: ginekolog ti mora izdati potrdilo o predvidenem datumom poroda.
Lucalu: en mesec pred nastopom porodniškega dopusta oz. 2 meseca pred predvidenim datumom poroda. Porodniški dopust nastopiš 28 dni pred predvidenim datumom poroda (PDP).

Upoštevati morate tudi čas, ki ga pri vas kadrovska oz. računovodska služba potrebuje, da vam izpiše 12 zadnjih plač. Tako, da tiste, ki ste po PDP za konec februarja in začetek marca, kar pohitite, ker se bo vam zgodilo, da bodo vse socialne delavke za praznike na dopustih.
Podobne papirje dobiš tudi za očeta  za izrabo očetovskega dopusta, ki pa ga lahko oddaš skupaj s papirji za porodniški dopust.
Papirje za dopust za nego in varstvo pa oddaš kasneje po rojstvu otroka, ker moraš priložiti tudi rojstni list rojenega otroka.
Prvorodke - da se razumemo 1 leto dopusta je razdeljen na porodniški dopust (105 dni - izkoristi mati) in dopust za nego in varstvo otroka (260 dni in ga lahko koristi tudi oče namesto matere).
Kako pa je s podpisom očetovstva, pa ne vem, ker sva poročena.

(odgovor članu fržouček)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.12.2007 14:32:41   
Čakajoča
Katy13 glede posteljnin v Arielu: tam so še imeli 2 komada. Mislim, da ne bodo kar zmanjkala.
Tukaj je odpiralni čas za Toysa v Grazu:
Mo - Fr 09:00 - 19:00 Uhr
Sa 09:00 - 18:00 Uhr

perp kar se tiče Arielovih trgovin v LJ ne vem. Pri ns v MB sta 2, pa imajo samo v 1 to znižanje, ker baje imajo zadnje kose iz različnih trgovin in jih potem znižajo za od 20%-70%. Tej trgovini se reče Ariel Outlet.
Pa user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate! In hvala za link o informacijah, ki jih nujno potrebujemo!

jagoga četitke za novo frizuro. Tudi jaz sem bila prej dolgolaska, po poroki (9.9.2006) sem se pa zelo postrigla in imam krajše lase. Moram pa tudi jaz k frizerju, da me še malo postriže.

Dinki moj nosek res dobro deluje. No, razen za otroško sobico!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.12.2007 14:33:18   
Dinki
Perp, Jagoga, super sta user posted image
Hvala za vse informacije.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.12.2007 20:03:18   
Katy13
A vse spite ali kaj? user posted image  Nič ne čvekate. Sama sem ravno dala skozi dvojne inštrukcije in sem kr utrujena. Tako, da grem sedaj pred TV, z enim krožnikom sadja. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.12.2007 21:23:43   
mergetka
! DAnes pa je izšel nov katalog, pa je znižana za 50€! Joj, kako sem jezna, sama na sebe!

Čakajoča, razumljivo, 50 eurov je kr dost! A mi prosim poveš, kje se da dobiti ta katalog?

Perp, user posted image za pregled.

Vsem hvala, ker nas 1.user posted image zalagate z nasveti.

Lahko noč vsem in dobro spite!user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
5.12.2007 21:25:17   
marita
jaz sem ravno pojedla 4 mandarine in en puding.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
5.12.2007 21:30:06   
max81
o marita, a si v našem koncuuser posted image

jest  sm se tud tko navečerjala, da se komi premikam...pa lase si morm posušit, pa se mi ne da

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
5.12.2007 22:29:25   
Katy13
mergetka - tu je link in potem klikneš tam, ko je narisan katalog.

http://www.toysrus.at/

Vsem nosečkam želim lahko noč in predvsem dobro spanje in čimmanjkrat na WC.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.12.2007 8:05:07   
lucalu
Dobro jutro punce!
Danes pa, zgleda, vse dolgo spite. user posted image  Jaz sem pravkar iz sprehoda in prav fino se bo skriti pod odejo za pol urce...
Drugače je tu vse pod kontrolo... razen, seveda, spanja, ki je nekoliko pomanjkljivo...
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.12.2007 9:14:37   
max81
dobro jutro, zaspankeuser posted image ...mi2 sva že vstale, atija sva poslale na šihtuser posted image
zdejle je mala pojedla, jest pa pijem kavico, mala se igra v stajici, pol grem pa počas za južno pripravit, da kasneje samo še prižgemuser posted image

včeraj smo malo zapravljali, zdej pa čakamo mojo plačo, kriza

lucalu, hudo, da že tko zgodej racaš uzuniuser posted image  a te ni nič zeblo, madona pri nas imamo komej dobro stopinjo plusa, pa na pošto bi mogla it, jo imam  koj tuki čez pol minute hojeuser posted image ...pa se mi ne daaaaaa..ja sem lena kaj čmo

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.12.2007 9:15:23   
max81
jagoga tudi tebi dobro jutrouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.12.2007 9:17:00   
jagoga
Dobro jutro,
res je že čas, da se še kakšna naša marčevka zbudi in kaj napiše, če ne bo dolgčas.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.12.2007 9:22:00   
jagoga
maxi81, kaj boš pa skuhala za kosilo, jaz sploh nimam kakšne ideje, pa imam čas, da bi lahko kaj ustvarjal (s hrano mislim)?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.12.2007 9:29:08   
Katy13
Dobro jutro.

Ne vem, ne vem ali smo samo še mi ostale, ostale je pa parkelj odnesel. user posted image  Torej smo bile pridne. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......