|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
28.10.2007 15:19:09   
citrončica
sulfinija,ko izbereš datum srečanja,se začnemo prijavljatuser posted image ,

veseli december bo zdaj zdaj tukaj,tako da se bo treba kar podvizat,če se želimo res še letos spet srečat!

lepo nedeljo!
pa-pauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.11.2007 15:51:58   
citrončica
Saj ne morem verjet, na koncu 3.strani sem našla tole temo...v naftalinu, dobesednouser posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.11.2007 16:58:59   
lana38
Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija?user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.11.2007 17:01:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija?user posted image
LP

DAnes je imela punkcijo. Pa se še ni javila.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.11.2007 17:30:01   
citrončica
Zdaj se še carta malo, pride, prideuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.11.2007 18:28:55   
Sulfinija
Punce na hitro,danes sem imela v lJ punkcijo jo uspešno prestala sedaj počivam saj veste beri(bolečine),v sredo pa po otročke do tajkrat morem biti fit.Se kaj tipkamo,da določimo datum in kraj za naše srečanje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.11.2007 20:37:12   
stunfek
Za svoj 1000 post sem izbrskala našo temo :) in vas povabljam na raport. Razkropljene ste po vseh temah in vsake toliko časa kaj zasledim o vsaki. Nekaj vas že ful pogrešam...dejmo se malo pofočkat.

Kaj počnete? Kje se nahajate v postopku za bejbija? Pa drugače? Kaka nova služba? Sorodnik? :) Srečne? Žalostne? Down ali up? user posted image

Jaz sem v čakalnici. Ta mesec najbrž nič ne bo, drugi mesec pa zopet začnem s klomifenom.
Danes sem videla od Medike slike iz Egipta - hudo dobro zgleda :)

In kdaj bo kakšno srečanje?!?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.11.2007 8:28:05   
lana38
Pozdravljena stunfek!
Jaz se že javljam. Še malo pa bom stopila v zadnji mesec user posted image . Upam, da bo moj user posted image  prišel čim bližje PDP. Lahko pa rečem, da sva skupaj prišla že zelo daleč. na začetku sploh nisem mislila, da bova tako daleč. Kar naprej je bilo nekaj narobe. No važno, da sva zdaj tu, kjer sva. Še malo pa bo čarobni december.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.11.2007 8:30:29   
Sulfinija
Stunfek,tudi jaz se javljam na raport.Grejem user posted image user posted image  od srede in test imam ravo na 6.12.2007.

Javite se tudi vse ostale vas pogrešam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
23.11.2007 8:37:47   
lana38
Sulfinija!user posted image user posted image user posted image
Bravo za user posted image user posted image . Veš 6.12. zjutraj pa pogledaš, kaj je prinesel Miklavž. Tebi bo letos prinesel najlepše darilo.user posted image  Pa 8 je tvoje število, če se ne motim, torej boš v letu 2008 mamica, pa mislim da bo tudi PDP v 8. mesecu.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2710
23.11.2007 9:21:02   
citrončica
Ja, sulfinija, to bo lepo Miklavževo darilo!!!

No,jaz pa še čakam na pon, ko bom šla gledat, kaj je z mojimi 3 celicamiuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
23.11.2007 11:42:44   
medika 13
sulfinija user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image user posted image ... tale miklavž bo pa res prijazen s tabo ... pa ti si to tako zaslužiš

citrončica zate držim pesti user posted image

lana38 ti pa lahko že kar odštevaš ... še malo pa boš držala user posted image v naročju, pa andreja bo tudi kmalu  dobila svojo Evo ... zelo sem vesela za vaju

Jaz sem bila v sredo zelo žalostna ... sem tako pogrešala najino punčko, je bilo 4 mesece od UPN pa 14 dni do PDP ... sem user posted image ko dež .... potem je pa včeraj prišla stunfek na obisk in mi vlila novih moči ... stunfek hvala! user posted image

kaj pa ostale? ... punce javite se, saj vas pogrešamo!!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2712
23.11.2007 12:04:38   
citrončica
O,punce, lepo da ste se javile, ste bile že pogrešane,
kaj pa je z našo Bibo in njenimauser posted image user posted image ,že zeloooo dolgo se ni nič javila,ostale še sem pa tja najdem tu, edino monikap tudi že dolgo ne..pa pamela mi je velikokrat na misel,
no mogoče jih pa zbezamo ven iz ilegale,
vsem ostalim, predvsem žurerkam, srečno...kjerkoli in kakorkoli že!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
23.11.2007 12:20:26   
Sulfinija
Biba26 in user posted image user posted image  poročajte kako vam kaj gre?Ali vas je čisto omamilo nakupovanje.

Pamela tudi ti si nam javi te pošteno pogrešamo.Kako ste se kaj z Rešom zmenili?

Pa andreja2000 in lana38 bosta kmalu mamici jupi.

Medika13,tudi nate velikokrat pomislim,pa na našo štunfek in njeno Anuško.

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
23.11.2007 22:09:49   
monikap
Citrončica se javljam,da me ne boste proglasile za izgubljenouser posted image .
Jaz sem pred kratkim imela laparoskopijo kjer so mi našli endimetriozo sedaj pa čakam ponedeljek ,da grem na razgovor in se zmenim kako naprej.
Citrončica ti pa le v ponedeljek hitro po svoje otročičke.
Sulfinija zate pa bo miklavž prinesel najlepše darilouser posted image user posted image .
Medika13 ne bit žalostna saj te tvoja punčka gleda in noče da bi mamica jokala,le pogumno naprej.
Stunfek tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat.
Lana38 ja december se bliža in kmalu boš pestovala svojo štručko.

Neposredna povezava do sporočila: 2715
23.11.2007 22:37:35   
biba26
Pozdravljene po dolgem času!user posted image

Sem ravno prišla na vikend iz bolnice,saj sem skoraj več tam kot doma.Skoz je kaj narobe in že komaj čakam,da vse skupaj mine in da bi bilo nakoncu vse vredu z mojima malima srčkoma.
Čeprav imam PDP komaj Januarja,bom sigurno rodila v decembru,ker drugače zgleda nebo šlo skoz.
Zelo lepo vas je spet brat na tej temi!
Vsem vam želim vse najlepše in da bi čimprej zagledale magični user posted image ,ostalim pa čim lažji porod in zdrave user posted image

Stiskam pestke za vse!

Lp Biba

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
23.11.2007 23:12:39   
andreja2000
Še jaz se javljam.....

sulfinija user posted image ,ja super,da greješ user posted image user posted image  in naj bo na miklavževo tvoj srečen dan!user posted image

citrončica stiskam pesti zate in velikokrat se spomnim nate!Pa še tole ti pošiljam za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

stunfek,monikap ,medika13 ,pamela in ostale ,tudi vam držim pesti,da vas sreča čim prej obišče.user posted image user posted image user posted image

biba26  in Lana38,pa Koala mi pa se že bolj ali manj bližamo k cilju.Želim vam vse lepo in z mano vred čim lažji porod!
Vse ostale pa še itak pridete za nami!user posted image user posted image user posted image

Vsem lep večer in mirno noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.11.2007 8:29:27   
Sulfinija
Pozdrav!

Vidim,da se vseen nekaj piše pod tole našo temo,ki je nekega časa skoraj izgubila.

Biba26,lepo da si se nam javila.Upam da ti tele nevšečnosti čimprej minejo,in da boš kaj kmalu pestovala user posted image user posted image .

Monikap,lepo da si se nam tudi ti javila se vidima kaj in zavijema na eno dobro kavico,velja?

Medika13,nate tkole vndo skozi mislim vem,da bo tudi zate posijalo enkrat najlepše sonce.

Citrončica,midve pa sme se sedaj tkole na drugi temi v klubu trepetalk.

Andreja2000,biba26 in lana38, vsem trem želim čimhitrejši in čimmanj boleči porod.

Stunfek,tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat.

Tkole punce rada vas in imam in oglašajte se še kaj v našo temo,kmalu bo mogoče kako ponovno srečanje.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
6.12.2007 10:39:25   
lana38
andreja2000 je pravkar dobila svojo princesko Evo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2719
6.12.2007 11:05:54   
Sulfinija
Jeeeeeeeeeeeeeeee Andreja2000,ČESTITKE iz srca.Veliko lepih trenutkov z malo Evo in veliko cartanja in prespanih noči.Čestitke tudi ponosnemu mlademu očku.Juhu.

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
6.12.2007 12:30:12   
medika 13
Andreja ČESTITKE tudi tukaj user posted image user posted image user posted image

Lana sedaj čakamo, da nam ti sporočiš veselo novico user posted image

Sulfinija veliko mislim nate user posted image user posted image user posted image

IN OSTALE?

Smo se ja nekaj menile, da se dobimo decembra!?!?!?!?

Pozdravčki in  user posted image za vse!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2721
6.12.2007 12:55:18   
lana38
Jaz že tudi dneve odštevam. Do PDP je še 23 dni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
6.12.2007 13:03:21   
PAMELA
Andreja - čestitke tudi od mene. Uživaj v sreči, ki te je doletela.
Čestitam tudi vsem ostalim nosečkam. Dosti tudi mislim na vse ostale borke, ki želijo (želimo) ugledati user posted image .
Fajn bodite punce.

Včasih moramo nehati hrepeneti po sanjah, da lahko končno zaživimo življenje, ki je za nas pripravljeno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
6.12.2007 15:03:00   
citrončica
Tole sem pa čakala danes, ja!!!
Andreja, iskrene čestitke!!!!!
in seveda enako očku,
user posted image zdaj pa se veselo cartajte vsi skupaj!!!!

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
6.12.2007 16:42:16   
biba26
user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Andreja! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?