Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.10.2007 15:19:09
|
|
|
|
citrončica
|
sulfinija,ko izbereš datum srečanja,se začnemo prijavljat , veseli december bo zdaj zdaj tukaj,tako da se bo treba kar podvizat,če se želimo res še letos spet srečat! lepo nedeljo! pa-pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.11.2007 15:51:58
|
|
|
|
citrončica
|
Saj ne morem verjet, na koncu 3.strani sem našla tole temo...v naftalinu, dobesedno
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.11.2007 16:58:59
|
|
|
|
lana38
|
Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.11.2007 17:01:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija? LP DAnes je imela punkcijo. Pa se še ni javila.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.11.2007 17:30:01
|
|
|
|
citrončica
|
Zdaj se še carta malo, pride, pride
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.11.2007 18:28:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce na hitro,danes sem imela v lJ punkcijo jo uspešno prestala sedaj počivam saj veste beri(bolečine),v sredo pa po otročke do tajkrat morem biti fit.Se kaj tipkamo,da določimo datum in kraj za naše srečanje. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.11.2007 20:37:12
|
|
|
|
stunfek
|
Za svoj 1000 post sem izbrskala našo temo :) in vas povabljam na raport. Razkropljene ste po vseh temah in vsake toliko časa kaj zasledim o vsaki. Nekaj vas že ful pogrešam...dejmo se malo pofočkat. Kaj počnete? Kje se nahajate v postopku za bejbija? Pa drugače? Kaka nova služba? Sorodnik? :) Srečne? Žalostne? Down ali up? Jaz sem v čakalnici. Ta mesec najbrž nič ne bo, drugi mesec pa zopet začnem s klomifenom. Danes sem videla od Medike slike iz Egipta - hudo dobro zgleda :) In kdaj bo kakšno srečanje?!?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 8:28:05
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljena stunfek! Jaz se že javljam. Še malo pa bom stopila v zadnji mesec . Upam, da bo moj prišel čim bližje PDP. Lahko pa rečem, da sva skupaj prišla že zelo daleč. na začetku sploh nisem mislila, da bova tako daleč. Kar naprej je bilo nekaj narobe. No važno, da sva zdaj tu, kjer sva. Še malo pa bo čarobni december. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 8:30:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,tudi jaz se javljam na raport.Grejem od srede in test imam ravo na 6.12.2007. Javite se tudi vse ostale vas pogrešam. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 8:37:47
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! Bravo za . Veš 6.12. zjutraj pa pogledaš, kaj je prinesel Miklavž. Tebi bo letos prinesel najlepše darilo. Pa 8 je tvoje število, če se ne motim, torej boš v letu 2008 mamica, pa mislim da bo tudi PDP v 8. mesecu. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 9:21:02
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, sulfinija, to bo lepo Miklavževo darilo!!! No,jaz pa še čakam na pon, ko bom šla gledat, kaj je z mojimi 3 celicami
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 11:42:44
|
|
|
|
medika 13
|
sulfinija čestitam za ... tale miklavž bo pa res prijazen s tabo ... pa ti si to tako zaslužiš citrončica zate držim pesti lana38 ti pa lahko že kar odštevaš ... še malo pa boš držala v naročju, pa andreja bo tudi kmalu dobila svojo Evo ... zelo sem vesela za vaju Jaz sem bila v sredo zelo žalostna ... sem tako pogrešala najino punčko, je bilo 4 mesece od UPN pa 14 dni do PDP ... sem ko dež .... potem je pa včeraj prišla stunfek na obisk in mi vlila novih moči ... stunfek hvala! kaj pa ostale? ... punce javite se, saj vas pogrešamo!!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 12:04:38
|
|
|
|
citrončica
|
O,punce, lepo da ste se javile, ste bile že pogrešane, kaj pa je z našo Bibo in njenima ,že zeloooo dolgo se ni nič javila,ostale še sem pa tja najdem tu, edino monikap tudi že dolgo ne..pa pamela mi je velikokrat na misel, no mogoče jih pa zbezamo ven iz ilegale, vsem ostalim, predvsem žurerkam, srečno...kjerkoli in kakorkoli že!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 12:20:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Biba26 in poročajte kako vam kaj gre?Ali vas je čisto omamilo nakupovanje. Pamela tudi ti si nam javi te pošteno pogrešamo.Kako ste se kaj z Rešom zmenili? Pa andreja2000 in lana38 bosta kmalu mamici jupi. Medika13,tudi nate velikokrat pomislim,pa na našo štunfek in njeno Anuško. lp
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 22:09:49
|
|
|
|
monikap
|
Citrončica se javljam,da me ne boste proglasile za izgubljeno . Jaz sem pred kratkim imela laparoskopijo kjer so mi našli endimetriozo sedaj pa čakam ponedeljek ,da grem na razgovor in se zmenim kako naprej. Citrončica ti pa le v ponedeljek hitro po svoje otročičke. Sulfinija zate pa bo miklavž prinesel najlepše darilo . Medika13 ne bit žalostna saj te tvoja punčka gleda in noče da bi mamica jokala,le pogumno naprej. Stunfek tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat. Lana38 ja december se bliža in kmalu boš pestovala svojo štručko.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 22:37:35
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene po dolgem času! Sem ravno prišla na vikend iz bolnice,saj sem skoraj več tam kot doma.Skoz je kaj narobe in že komaj čakam,da vse skupaj mine in da bi bilo nakoncu vse vredu z mojima malima srčkoma. Čeprav imam PDP komaj Januarja,bom sigurno rodila v decembru,ker drugače zgleda nebo šlo skoz. Zelo lepo vas je spet brat na tej temi! Vsem vam želim vse najlepše in da bi čimprej zagledale magični ,ostalim pa čim lažji porod in zdrave Stiskam pestke za vse! Lp Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.11.2007 23:12:39
|
|
|
|
andreja2000
|
Še jaz se javljam..... sulfinija ,ja super,da greješ in naj bo na miklavževo tvoj srečen dan! citrončica stiskam pesti zate in velikokrat se spomnim nate!Pa še tole ti pošiljam za srečo stunfek,monikap ,medika13 ,pamela in ostale ,tudi vam držim pesti,da vas sreča čim prej obišče. biba26 in Lana38,pa Koala mi pa se že bolj ali manj bližamo k cilju.Želim vam vse lepo in z mano vred čim lažji porod! Vse ostale pa še itak pridete za nami! Vsem lep večer in mirno noč!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.11.2007 8:29:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrav! Vidim,da se vseen nekaj piše pod tole našo temo,ki je nekega časa skoraj izgubila. Biba26,lepo da si se nam javila.Upam da ti tele nevšečnosti čimprej minejo,in da boš kaj kmalu pestovala . Monikap,lepo da si se nam tudi ti javila se vidima kaj in zavijema na eno dobro kavico,velja? Medika13,nate tkole vndo skozi mislim vem,da bo tudi zate posijalo enkrat najlepše sonce. Citrončica,midve pa sme se sedaj tkole na drugi temi v klubu trepetalk. Andreja2000,biba26 in lana38, vsem trem želim čimhitrejši in čimmanj boleči porod. Stunfek,tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat. Tkole punce rada vas in imam in oglašajte se še kaj v našo temo,kmalu bo mogoče kako ponovno srečanje. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 10:39:25
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000 je pravkar dobila svojo princesko Evo! LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 11:05:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jeeeeeeeeeeeeeeee Andreja2000,ČESTITKE iz srca.Veliko lepih trenutkov z malo Evo in veliko cartanja in prespanih noči.Čestitke tudi ponosnemu mlademu očku.Juhu. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 12:30:12
|
|
|
|
medika 13
|
Andreja ČESTITKE tudi tukaj Lana sedaj čakamo, da nam ti sporočiš veselo novico Sulfinija veliko mislim nate IN OSTALE? Smo se ja nekaj menile, da se dobimo decembra!?!?!?!? Pozdravčki in za vse!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 12:55:18
|
|
|
|
lana38
|
Jaz že tudi dneve odštevam. Do PDP je še 23 dni. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 13:03:21
|
|
|
|
PAMELA
|
Andreja - čestitke tudi od mene. Uživaj v sreči, ki te je doletela. Čestitam tudi vsem ostalim nosečkam. Dosti tudi mislim na vse ostale borke, ki želijo (želimo) ugledati . Fajn bodite punce.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 15:03:00
|
|
|
|
citrončica
|
Tole sem pa čakala danes, ja!!! Andreja, iskrene čestitke!!!!! in seveda enako očku, zdaj pa se veselo cartajte vsi skupaj!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.12.2007 16:42:16
|
|
|
|
biba26
|
Iskrene čestitke Andreja!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?