nana35
|
Čmrlika,saj vem da nisi bila užaljena,saj nisem tako razumela,malo sem se pohecala. In,saj nisi edina,če te take zadeve kar se tiče vržejo s tira,saj mene tudi in še marsikatero.Ampak vse se preživi.Seveda v nosečnosti preživljaš nenavadne občutke,meni je trebušček npr.otrdeval že ful hitro,sploh če sem dolgo hodila,sedela,sploh če sem se kaj naprezala...Najlepše mi je bilo na hrbtu ležat in gledat TV. Če te obremenjuje pokliči ginekologa in se pomiri.Jaz sem tudi vse sorte spraševala,pa mojo svakinjo morila s tem in onim,pa ona ni imela takih težav,pa je v službi vprašala ginekologa(dela na gin.) in me je pomiril,pa take zadeve.Seveda so skrbi,nočem te strašiti,ampak se vedno pojavljajo,do konca. Enkrat si ok,drugi dan pa ne. In če te kaj pomirja,tvoje stanje je običajno za ,ene nimajo nobenih težav,druge smo pokasirale vse kar se je le pokasirati dalo.V resnici pa samo skrbimo,da bi se našim v trebuščkih lepo godilo. Res,če te bo pomirilo,pa pojdi k zdravniku,da te malo razbremeni in da boš videla,da nič posebnega ni.Noben te ne bo okregal,meni je moj gin.rekel,da lahko pridem vsak dan če hočem,če mi bo potem lažje. Seveda čutiš premike,kaj pa potem misliš da to je.Ni pa nujno,da jih boš vsak dan enako.Včasih bolj drugič manj.Pa v začetku niso tako pogosti,jaz sem prav neke poze izbirala,če sem ga hotela začutit.Sicer pa sem imela Angel s.in z njim poslušala vsak dan,tudi 3x če je bilo treba,pa sem bila ok.Sem tudi prvič !! Ampak,ko sem ga pa začela bolje čutiti,pa nisem več rabila Angel s.,samo brcike. Idi,pa se malo sprosti,res,kupi kako malenkost...jaz sem!! Joj,zdaj pa sem ti ful napisala,mi je kar malo nerodno .Le upam,da sem te malo potolažila. Ostale,lep dan vsem želim,pa pišite.