|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
6.12.2007 12:08:49   
naty13
Jazzz ta ciklus traja skoraj 60 dni. Zadnja je bila 11. oktober - prvi dan M.  To se mi je zgodilo že poleti, ko jo nisem imela 84 dni. Pregled mam konec januarja. Ginekologinja pa pravi da so  lahko krivi hormoni. Pa verjetno psiha, ker si res želim pikico. To za psiho pravim jaz. Baje je pa dovolj če imaš 4 M na leto.

pa pa

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.12.2007 12:15:26   
jazzz27
kaj naj rečem!! jaz že nebi trpela izjav G, da je to ok! Šele konec januarja???!!! Pri takih ciklih? Men se to zdi absurd, sorry! Zakaj pa ti ne naredi hormonske slike, al pa nekaj tazga, da bi se res prepričala al je to to!! Res ne morem verjet, da taki g še obstajajo!! Pa ti je to ok?! Mene bi to še bolj grizlo, če bi se ona tako obnašala!! Ne verjamem, da ti lahko psiha tako cikle zmeša! 84dni!!?? Ne vem, kaj ti praviš na to, je to normalno al se samo meni zdi to čudno?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
6.12.2007 12:25:42   
ledenka
, tele tvoje M so pa res čudne. kaj pa če greš še h kakemu drugemu G na pregled, magari samoplačniško? te potem včasih bolj resno vzamejo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
6.12.2007 12:26:48   
tinkamiška
Punce, hvala vsemuser posted image

Seveda vas bom prišla pogledat in bom navijala za vas, samo sebe bom dala na off...

Špelka, keksi grejo kot za stavo in jih pečem kot nora, ampak se bo našel tudi kak za tebeuser posted image , pa vesela sem, da te moja Iza spravi dobro voljo, ko jo pogledašuser posted image

Glede modre barve, ki jo je kar veliko na seznamu...mogoče pa mora bit tako, da bomo lahko ta mesec brez slabe vesti nardile kak požirek in nas ne bo strah v smislu kaj pa če...

Tako, jst mam pol škatle keksov že polne(take veliike škatle), dokupla sem še setavine, ki jih bom potrebovala, sestavila jedilnik za Novo leto in v mislih naštudirala kaj bom oblekla takratuser posted image

za vse, ki vas je obiskala Franca(objem!, mi noče nalimat smeškota)

Pestke!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
6.12.2007 12:37:47   
nicnic
Danes je en tak turoben dan... sončka rabimo, sončka!user posted image

Tinkamiška, žal mi je, da je Francka prišla. Kakšne piškote pa to pečeš?

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
6.12.2007 12:39:15   
jazzz27
mi pa mamo sončka, ti ga mal pošljem!! Ne se dat, bo bolje, ko se bosta zvečer z lubijem stisenla!!

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
6.12.2007 12:40:16   
pikica36
user posted image   no zgleda da prvi mož v decembru ni kaj prida user posted image user posted image  prinesel.
ali pa srečke user posted image  kar same proslavljateuser posted image

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
6.12.2007 12:43:48   
medika 13
Punce pozdravljene ... sem se odločila da je čas, da se vam ponovno pridružim ... minilo je 1 leto od kar sem tukaj prvič pisala M ne pričakujem .... in v tem letu se je zgodilo veliko .... marca sem ugledala user posted image ... nepopisno veselje, ki pa ni trajalo dolgo ... na NS ugotovljeno tveganje za DS 1:29 ... sledila AC na kateri so rezultati pokazali, da ima najina punčka trisomijo13 oz. Patau sindrom ... 21.7.2007 sem imela UPN ... včeraj je bil dan mojega PDP ... v Parku zvončkov sva se z dragim poslovila od najine user posted image in sedaj sva odločena poskusit znova ... sicer bi po nasvetu G morala počakati 6user posted image ... pa sem se odločila, da si 6 ne želim več ... trenutno imam O zato pridno user posted image in resnično upam, da 20. 12. ne pride user posted image ... saj bi to bilo najlepše božično darilo, ki ga trenutno lahko dobiva.

Za vse ostale močno stiskam pestke in upam, da vas čimveč zagleda user posted image ... dajmo obarvat seznam roza user posted image

Pozdravček! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
6.12.2007 12:44:13   
Lea2007
Joj danes je res tak dan, da te me še pet kafetov nebi zbudilo.

Joj, ja dejmo punce dejmo, december mora bit roza, sej smo tko pisma pisale.
Ja drgač se pa meni danes res nič ne da, še vem ne kaj nej skuham -- pomoje bom kar kake špagete, ker se mi res prav nič ne da.

Sva šla včer v šoping, pa je tamoj hotu same nezdrave stvari kupvat, čips, pivo, neki na pou paniranih zadev...sva bla k dva otroka, jst pa ne to ni zdravo, to tut ne, dej kupva zelenjavo, je reku, da najbolš, da še špimačne makarone začneva kupvat (men so dobri, njega pa vse mine sam da jih vidi).

No en lep dan vam želim, pa čim več pozitivne energije .

papa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
6.12.2007 12:56:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007

Sva šla včer v šoping, pa je tamoj hotu same nezdrave stvari kupvat, čips, pivo, neki na pou paniranih zadev...sva bla k dva otroka, jst pa ne to ni zdravo, to tut ne, dej kupva zelenjavo, je reku, da najbolš, da še špimačne makarone začneva kupvat (men so dobri, njega pa vse mine sam da jih vidi).

Lea2007... Taka sva bila pa midva z možem v soboto. user posted image  user posted image  user posted image  In zgleda, da tud tvoj nemara makaronov. In moj bi tud sam čips... kupoval.  user posted image  user posted image  user posted image  Taki so naši deci. user posted image  user posted image  user posted image  Sej bo boljš, k bomo srečke user posted image , k bomo zase zelenjavco kuhale in jo bo mogu tud on jest... user posted image  user posted image

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.12.2007 12:57:30   
spelka12
medika13 dobrodošla. No zgleda, da bi ti nam mogla rečt dobrodošle, ker si že 1 leto na "sceni"user posted image .
Zelo, zelo mi je žal za tvojega angelčkauser posted image  user posted image . Ti pa čestitam, ker si se vrnila v nov bojuser posted image . Upam, da ti prazniki prinesejo user posted image .

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.12.2007 12:59:54   
Fargesia
Medika 13, user posted image user posted image user posted image ...upam da vama ta praznični december res prinese user posted image user posted image !!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.12.2007 13:03:18   
jazzz27
medika13, tudi meni je žal za to tvojo žalostno zgodbicouser posted image ! Ampak, me res veseli, da si se vrnila nazaj in, da greš v nove boje!! sem prepričana, da boš kmalu ugledala  user posted image user posted image  in, da sedaj bo pa vse ok!! dobrodošla nazaj!! naj bo veseli december, res veseli!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.12.2007 13:05:58   
Anonimen
Punce, kje so roke... user posted image  navijajmo za rozike... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.12.2007 13:06:14   
medika 13
Punca HVALA za vse lepe besede in kot je jazzz27 napisala ... naj bo veseli december, res veseli za vse nas!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.12.2007 14:08:25   
lučka 25
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
medika, upam, da bo sedaj zgodba s srečnim koncem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.12.2007 14:39:52   
oktavija
                  user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - urskaj - srečka nosečka user posted image

xx.12. - kaku - srečka nosečkauser posted image
xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24
xx.12. - ajam27
xx.12. - jabi babi
xx.12. - Acjom1
xx.12. - naty13
xx.12. - emina83

01.12. - *zvezdica* - srečka nosečkauser posted image
01.12. - polaris user posted image user posted image v nove boje
01.12. - bilka
01.12. - lejla007
02.12. - maša82 user posted image user posted image v nove boje
03.12. - Tinca16
03.12. - blustar

03.12. - Sunny24 user posted image user posted image v nove boje
04.12. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.12. - Lučka25 user posted image user posted image v nove boje

05.12. - lidija_21 user posted image user posted image v nove boje

05.12. - tinkamiškauser posted image user posted image  v nove boje
05.12. - HEL36 user posted image user posted image v nove boje

05.12. - Veki_222
05.12. - nalepkica

05.12. - pufika user posted image user posted image v nove boje
05.12. - MATEJCK user posted image user posted image v nove boje

06.12. - EnaNobena
06.12. - zorica
06.12. - miš
06.12. - metir
06.12. - žabicamala
07.12. - miskula
07.12. - nicnic user posted image user posted image v nove boje
07.12. - Lorencia

07.12. - monikap
07.12. - Hator
08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
08.12. - anna20
09.12. - astrea
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
10.12. - *chance*

10.12. - bumbum
11.12. - maska
11.12. - Tiki55
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22
13.12. - majči22
14.12. - anonimna user posted image
14.12. - jana_k
14.12. - anonimna user posted image
15.12. - Serendipity 
16.12. - Muca83
16.12. - Marjana84
16.12. - fairy
16.12. - nf
16.12. - ETAN

16.12. - Efi
17.12. - renata nana
18.12. - naja***
18.12. - METULJ1

18.12. - oktavija
18.12. - matejchi
19.12. - Teni RR
19.12. - Darja30
20.12. - sapi
20.12. - cina

20.12. - *Pikyca*
20.12. - Medika 13
21.12. - matt
22.12. - levinjaa
22.12. - kleja
22.12. - Arual
23.12. - varci
24.12. - murkica
24.12. - pikica36
24.12. - pikachu

24.12. - Sandra74
25.12. - nineva
25.12. - stunfek
25.12. - maša82

26.12. - arobic3
28.12. - ajat

27.12. - Kimmii
30.12. - Lea2007

31.12. - HEL36
31.12. - Lučka 25

user posted image Zveste navijačice:user posted image

• Mihi78
  • Erinuser posted image
  • LuNa73
  • Serendipity

• Sun71
  • spelka12
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a  user posted image
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ user posted image
  • Lunica24 user posted image
  • jazzz27
  • naja***
  • vita80
  • Taly user posted image
  • oktavija
  • bučkabb
  • nena22
  • sasa78
  • gajka user posted image
  • ledenka
  • gantar
  • KAHLO
  • anonimna user posted image
  • skrivnost
  • Nestrpna
  • majči22
  • polaris
  • Nicnic
  • pufika
user posted image user posted image user posted image
            user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk    user posted image
NOVEMBER.........25,8% srečk nosečkuser posted image

user posted image  
user posted image DECEMBERSKA STAVNICA:user posted image

42% - anonimna user posted image
40% - anonimna
user posted image
38% - LuNa73, Spelka12
37% - Arual

35% - varci, maša82, Miskula
33% - murkica, k_a_t_j_a

32% - sandra74
31% - Lučka 25
30% - anonimna J, trinity22, gantar, darja30

29% - polaris, Stunfek
27% - HEL36, Serendipity
26% - jakoLUlana

25% - naty13, anna20
24% - Erin, sunny24, matejchi

23% - emina83, oktavija
20% - sapi

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.12.2007 15:13:53   
Serendipity
Ojla punce!

Objemček vam, ki vas je obiskala user posted image !

Jaz sem  pa že cel dan neka čudna. Posledično zaradi sanj. Sanjalo se mi je da sem bila na pregledu pri G, pa mi pove, da sem nosečka. Jaz vsa vesela, hočem klicat svoje domače (user posted image  se je čudežno pojavil ob meni), ko mi reče G: Ni časa zdaj za to, gremo kar takoj v porodno. Tu se potem več ne spomnim ničesar. Spomnim se še otročka - prelep user posted image , punčka, kako jo držim v naročju vsa vesela. Čustva so bila tako močna, tako realna, prav tako same sanje, da ko sem se zbudila sem najprej pogledala v smeri proti mestu, (kjer je (v sanjah) stala zibelka) če še moja pikica spi. Vendar ni bilo zibelke, ni bilo user posted image , ampak le praznina. Počutila sem se kot, da bi mi kdo dal za poskusit najslajšo čokolado - le na konico jezika, potem pa bi mi jo odvzel...user posted image
In danes sem zmedena, apatična, prazna ... Občutek praznine je še večji kot ponavadi...

Zgleda, da je spet nekaj v zraku...

Topel objem za vse borke. Vztrajajmo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.12.2007 15:33:59   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... Serendipity

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.12.2007 15:50:30   
varci
Serendipy, Medika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Le pogumno, za vse nas ima Božiček eno prelepo darilo, in boste videle, da bomo decembra podrle vse rekorde po številu novih user posted image .
Tudi jaz sem na momente žalostna, ker se bliža februar in bi bil moj PDP, ampak žal je pikica user posted image .
Ta mesec sem se odločila in sem prepričana, da bom zagledala user posted image  ali user posted image .

Bodite vesele in se sprostite v teh prazničnih dneh, bo sigurno pomagalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.12.2007 16:01:58   
Lea2007
Serendipy, Medika joj boge, samo le pogumno, za vsako en objemček...

user posted image ja gantar... Takle šoping je prava komedija... on v voziček, jst pa nazaj na polico... Da mu rečem, da nej pa pije še čaj od krvomočnice, ga pa pomoje kap,...
Še jst mižim k tole pijem.

A ma kdo kak nasvet, kako se spravit pisat diplomo, čakam motivacijo in čakam, pa je kar ni....

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.12.2007 16:04:08   
Serendipity
gantar & varci - Hvala. user posted image user posted image

Ko sem se malo pomirila in sprejela ''usodo'', da spadava med neplodne pare in da bo potrebno še nekaj časa, da prideva do pikice, me spet dobijo na limance. Jao. Saj bo ... Le čas bo potreben, da ti občutki zbledijo...

Punci - glede na vajine grenke izkušnje lahko rečem le: Kapo dol. Borki sta! user posted image

Lea - tudi tebi user posted image user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.12.2007 16:07:54   
bumbum
Se* in Medika user posted image user posted image
A ne, Se* kako je grozno zbuditi se iz pravljičnih sanj? Toda upam, da ti napovedujejo prihajajočo srečo!

Pa zakaj ni user posted image user posted image user posted image user posted image ? Kaj je s tem decembrom, Miklavžem...? Sem prepričana, da rabimo zdaj samo eno otvoritev in pol bodo pluski deževali. Se katera javi, da otvori sezono?user posted image Jaz bi jo, pa je še malo prehitro.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.12.2007 16:11:02   
Erin
Medika - dobrodošla user posted image user posted image user posted image Držim pesti da kmalu zagledaš magični + in čez 9 mesecev cartaš malo zdravo dete ki ti bo v življenje prineslo nepopisno srečo in izpopolnitevuser posted image
Se-kica moja, ne bodi žalostna...sanje so včasih res krute, so  odsev naših podzavestnih želja in hrepenenj...ne misli na njih, hkrati pa naj te spomnim da boš tudi ti kmalu mamica...pregledi se bližajo in vem da bo v zadnjem momentu testek pokazal +...Verjemi punca, nikoli ne podvomi...mislim nate...user posted image user posted image user posted image
Tinkamiška - žal mi je da je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image Ti to packo rdečo user posted image kar k meni pošlji da ji primažem 1001 klofuto...kaj se to pravi tebe v slabo voljo spravljat!user posted image Veš kaj ti povem...naglej si jo, drug mesec je NE BO!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.12.2007 16:13:27   
Erin
KDO JE UKRADEL MIKLAVŽU NJEGOVE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KI SO BILE ZA VAS??????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

SANJA
TEJA 30

ANJA (70%)

SONJA (8%)

TANJA (22%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!