|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
5.12.2007 13:36:35   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
klepetka- to je čisto tebi podobno, da moreš še malo pospravit... Nič kaj ne pretiravaj, ker drugače boš res prej rodila. zdej moreš počivat!!!

klepetko so tako prestrašili s tem porodom do petka, da se je reva čisto ustrašla in mora zdaj še vse naredit do petka.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
V nedeljo gremo v CP(če bo seveda vse po planih i nbom še v enem kosuuser posted image ) in po tvojem priporočilu bom sigurno napadla tisto trgovino gor nasproti Okaidi-jauser posted image

Jaz sem bila v ponedeljek, pa me ni nič pritegnilo. Nekako mi ni šlo. Zgleda, da nisem bila najbolje razpoložena.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Jaz sem pa postala zadnje dni živi odvisnik za coca colouser posted image .Prejle ko sem šla iz vrtca sem se ustavila na bencinski ,da sem kupila eno pollitrsko flašo.

Jaz sem si včeraj kupila 1,5l in sem jo že skoraj celo zvrnila.user posted image  Seveda je ponoči zgaga delala za ****, ampak kaj morem, če je bila pa želja prevelika.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.12.2007 13:39:35   
nana35
Sunny m.jaz sem potres verjetno čutila,ker sva obe s Koalo doma v Mariboru!!

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.12.2007 14:00:56   
ursulina
koala, super za tako dobro novico!!! Bomo vidli kaj bo pri poročilih danes, koliko po richterjevi se je treslo user posted image

lunca, VSE NAJBOLJŠE! privošči si kar imaš najraje!

jaz sem tudi danes šla na občino po podatke za porodniško za CSD in kaj.. cela šiška je kao brez elektrike in nič ne dela, sem se skoraj po stopnišču zvrnila, ker so brez luči user posted image , tako da grem spet v petek in sem se čisto zastonj furala po tej gužvi z avtom... no, v petek je pa itak "zadnji možni datum", da zadeve uredim user posted image  sem res ta prava....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.12.2007 14:09:49   
Lunca1
Punce vsem najlepša hvala za čestitke. Za vsako en kos user posted image . Sani saj tako smeš, a ne.user posted image  Mala pikica zdaj mi moraš pa starost na 34 popravit. Mi pa vse pridno sledite, a ne.user posted image

Koala super da je vse v redu.user posted image

No jaz sem se zdaj zjutraj že naletala, najprej sem šla na razgovor za EA še v Kranj(samo za primer če bi se zelooo mudilo), potem pa še v Merkur in naročit torto za Pino. Seveda tako s pepelko, ker je čisto mahnjena nanjo. Vikend bo pa kar pester, imamo povabljene prijatelje, kar pomeni s frocki skupaj cca. 40 oseb. Bomo kot srdelce. V nedeljo pa sledi družinsko praznovanje.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.12.2007 14:10:14   
klaja
Nana 35 ne bo huda, ne. Njej se tako ali tako gre samo za karton, da ga bo lahko raztrgala. Sicer pa je zdaj že prepozno, ker so ostale še samo tri okence neodprte. Premišljujem, če bi mojemu kako pustla, pa če bo malo bolj pozen ne bo nič iz tega.
V glavnem danes hočem imet čokolado s keksom in cockto, pa če se vsi na glavo postavijo!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.12.2007 14:11:29   
klepetka
mml,a veš da je tud mene danes  tako bolel sp.del trebuha kot že dolgo ne .sem bila z eno nogo že v LJuser posted image .Očitno vreme kaj vpliva ,ko praviš da je tebe tud.al sem pa bila mal preveč aktivna;pojma nimam.

pa glede Mance ;po moje če do zdaj ni nikol komplicirala,pol tud zdaj ne bo.
user posted image user posted image Manca

nana35,ti kar jej mandarine kolikor jih moreš in dokler ne boš začela gledat oranžno jih ziher ne bo prevečuser posted image (hecam se ,da ne boš resno mislila)

suny morning
,očitno so me res tako prestrašili.samo bi bla fora.da bom pa nazadnje še kje čez rok.user posted image

ursulina,pol sva midve kar nekako iz istega testa;vse odlagava na zadnje možne dni.Jaz bog ne daj da bi kakšen dan prej kaj uredila ,ampak vse spisano že lep čas prej  lepo mirno čaka na zadnji dan.Potem pa po možnosti še kakšna pomanjkljiva vloga ali kaj podobnega ,pa smo tam kjer ni muhuser posted image .Ampak ne morem iz svoje kožeuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.12.2007 14:17:27   
klepetka
o Lunca,p i vas bo to pa ena orng fešta.Ja zniti ne vem kam bi dala toliko ljudi ,pa imamo dokaj prostorno hišo

klaja,verjamem da Julija  še ne ve za čokolado in da ji je bolj zanimiv karton;je še majhna.našega tamalega sem še lani uspela pretentati,če sem ga le hotela,letos pa ni šans.Ima vse čokoladne zadeve ˛ipd .strogo pod nadzorom.user posted image Mami naj se pa zamoti s kartonom ,si očitno misliuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.12.2007 14:18:36   
ursulina
klepetka, ja user posted image , sva že dve... čeprav je res, da sem jaz čakala zaradi novemberske plače oz. prispevkov..in  me zafrkne to, da na občini NIMAJO ELEKTRIKE... mi smo res včasih še v srednjem veku...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.12.2007 14:24:52   
Lunca1
Klepetka malo v dnevno, malo v kuhinjo, malo v Pinino sobo, ostali pa na stopnice.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.12.2007 14:26:08   
klepetka
Lunca,pametno.Kdor prej pride ,prej meljeuser posted image ;torej kdor bo pri tazadnjih ,bo kar na stopnicah svoj kos pepelke zmazaluser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.12.2007 15:28:43   
SuzanaKK
Mml, saj vem, da je tole verjetno butasto vprašanje, ampak se mi oprosti, ker sem do sedaj od sladkega samo 1 x spekla čokoladne muffine. Za pomarančno marmelado, a sadeže olupim ali narežem z olupom?user posted image  

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.12.2007 16:21:18   
mml
suzana za marmelado pomaranče olupiš, razen če dobiš kje tiste neškropljene, pa še po tem je treba pomaranče olupit in lupino čisto na tanko narezeat pa ne vse, ker pride sicer pregrenko...upam, da ti uspe user posted image

lunca nas pa čaka podobno praznovanje čez 14 dni, samo da smo zadevo malo razbili, ker toliko ljudi pa ne gre v stanovanje user posted image , lani je bilo 10 odraslih plus otroci, pa je bila nekje dosežene zgornaj meja, da so lahko otroci še tekali in razmetavali user posted image . Jaz bom šla torto naročat naslednji teden...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.12.2007 17:14:12   
SuzanaKK
Mml, hvala. Opa punce, jaz imam pa po novem dve zvezdiciuser posted image . A to pomeni, da sem klepetulja druge stopnje?user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.12.2007 18:12:49   
minka28
mml-sem kar doma.nisem nič klicala in danes je isto samo z malo manj bolečin.
  čakala bom in čimveč počivala do zadnjega.Danes semuser posted image tud bolje čutila.Ne vem kaj se dogaja
tko da se bom kar prepustila in čakala,ko bo zelo hudo se bom pa spakirala.
lunca-tudi jaz ti želim vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
koala-se mi je zdelo da pretiravajo ker je mene tudi moja g strašila.Sem vesela zate in upam da doguramo do konca.
mala pikica-mislim da bom kar z vami še malo ostala.hvala ker misliš name,malo me tudi psiha daje ker berem
okol kaj vse je možno.
Danes sva pa z mojim cel dan letala okol,sva šla še da moj potrdi očetovstvo,da nama nebo treba
potem okol tekat.Čisto sem bila zaposlena in mogoče tud ni takih težav kot včeraj,
saj nisem imela cajta za tuhtat.
Punce držite se in ne obremenjujte se preveč.Z našimiuser posted image je vse O.K.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.12.2007 18:39:55   
mala pikica
minka samo da je vse v redu in naj še malo vašo detece ostane na toplem user posted image slbae misli pa proč, šic, šic, šic...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.12.2007 18:58:11   
urssyy
Lunca vse najboljše za rojstni dan. Koala bravo da je z user posted image  vse ok. Mala pikica ti se čuvaj in veliko počivaj, da bo čim manj zatekanja.

Še vedno nisem uspela vse prebrati, tako da ne zameriti, če kateri nisem odgovorila. Hvala vsem za tolažilne besede. Res nima smisla, da vas še jaz obremenjujem s svojo zgodbo, ki je tudi bila neprijetana, ampak zdaj sem 100000000x bolj previdna kje hodim ...Sem pa ubogala Mml včeraj in vzela 1x naklofen proti bolečinam ter sem se po 4 dneh končno naspala, kar verjetno ugodno vpliva tudi na mojo user posted image , saj je danes prav živahna.

Upam, da me bo miklavž kaj obiskal........saj sem si zaslužila, kljub temu, da sem nerodna, a ne?user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.12.2007 19:19:58   
klepetka
minka ,glavno da je vse okuser posted image

urssyy,Lep oda si tudi ti boljše.user posted image Darilo  od miklavža pa itak da si zaslužiš,kljub nerodnosti.

Mene bo pa miklavž po vsej verjetnosti izpustil pri obdarovanju,(tako mml,da ne boš edina ,ko si  prej rekla ,da te bo izpustil),ker sem baje tečna danesuser posted image .Mi je to sine malo prej prijavil ,ker je moral iti igrače pobrat po tleh -lego kocke ,tiste tadrobne.Pa si predstavljajte ,da pohodim  jaz z mojo težo eno tadrobno kocko.Ma imam ,.da zvezde preštejem user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.12.2007 19:20:06   
katee
Dober večer user posted image !

Sem prišla iz pregleda. Je G rekla, da je vse super. UZ nisem bila deležna, tako da sploh ne vem, koliko je velik moj princ. No, vsaj srčka sem poslušala, je ful aktiven.
Zdaj grem pa pred TV in čakat, da pride moj dragi domov.
Pozdravček vsem srečkam nosečkam

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.12.2007 19:24:46   
nana35
Lunca,jaz ti ne sledim v letih,ampak ti meni!user posted image
Klaja,upam,da ti je tvoj user posted image  prinesel cockto in čokolado!!Drugače mu ne pusti nobene oknice!user posted image Meni tudi cockta ful paše,pa še vsaj bolj zdrava je od Coca-cole.Meni je boljšega okusa.
klepetka,res??Jaz pa že res gledam oranžno,pa sem razmišlajla kaj je zdaj to!!user posted image Zdaj vsaj vem,da so to posledice mandarin.

Kar se tiče urejanja papirjev ...jaz se moram prisiliti da uredim prej in potem grem,hočem ali nočem,ker bom itak mogla.In potem sem tako srečna,ko je za mano.Zdaj en dan moram pa z user posted image  na občino,da uredim očetovstvo predčasno,da ne bom kasneje z user posted image  letala okoli,ko mi bo že voda v grlo tekla.

Suzana ,čestitke za dve zvezdici,zdaj si se pridružila meni,ki upam počasi v tri!! Poglej malo koliko jih ima Koala,pa še nekatere,pa boš videla,da to še ni nič!!user posted image .

Zdaj sem se najedla in zdaj pa pri računalniku pridno jem še martincine linške okice,res so dobre!!user posted image Mislim,da bom kar vse pojedla.
Martinca,hvala za linške okice in kapučino!!Oprosti,sem ti pozabila sploh kaj za pit ponudit,samo kapučino si dobila,upam,da nisi bila preveč žejna.Bom ti drugič,ko prideš,mi je kar malo nerodno,da sem taka smotka.user posted image user posted image (na kvadrat)!!
Oprosti!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.12.2007 19:43:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Zdaj en dan moram pa z user posted image  na občino,da uredim očetovstvo predčasno,da ne bom kasneje z user posted image  letala okoli,ko mi bo že voda v grlo tekla.

nana35, če nista poročena morata za očetovstvo predčasno urejat na CSD. Da ne bosta zastojn hodila na občino, ker tam ne bosta nič uredila. Če bi šla urejat po porodu bi urejala na občini. Totalna zmeda glede tega očetovstva. Ko sva midva urejala se je na CSD jezila, da je čisto brez veze, da moramo to pri njih urejat, ker itak na koncu vsi podatki romajo na upravno enoto in ti tam tudi izdajo rojstni list. To je pa naša država.user posted image

katee saj zdaj je že skoraj vseeno glede UZ, ker bo mali pikec glih zdaj pri vaju. Je pa res čudno, da ti tvoja G nič ne pove. Po porodu čimprej zamenjaj.

Danes sem tako brez energije, sploh ne vem kaj mi je. Tamala je že zjutraj nekaj norela po trebuhu in je že cel dan ful aktivna. Me pa zdaj že tako brca, da kar boli. Evo jo spet, kot da ve, da govorim o njej. Pa zgaga me že cel dan noro matra, danes ni glih moj dan.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.12.2007 19:46:46   
koala
nana name se ne ozirat po številu zvezdic, ker ste ve vse pri bolj ta frišnih tukaj gor, jaz pa že skoraj inventaruser posted image , se še prav nostalgično spominjam dobre stare modro-roza ringaraje.Oh kje so tisti časi.
Mi pa delaš lušte z mandarinami pa sem jih danes pospravila že več kot kilogram, ja bo jutri treba v nabavo.

Lunca hvala za tortico, pa še enkrat oprosti za pomoto.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.12.2007 19:58:26   
nana35
Sunny m.pri nas v Mb je mogoče drugače,ker mi je na CSD rekla,ko sem bila tam zaradi paketa itd.da moram na Upravno enoto.Bom pa za ziher še prej poklicala 1x.Edino,če sem jo narobe razumela,pa je ona govorila o tem,kako je po porodu.Hvala za opozorilo!!Bom pa povedala,kako imamo tu to zrihtano in ali imaš prav!!

Koala,jaz do letos sploh nisem vedela da RR obstaja!!In tudi teh barv nisem dosti doživela,ene dve ali tri,saj vidiš od kdaj sem tukaj!Pa Lunca,ona je pa itak rekorder v št.postov!!

Mene mandarine že gledajo zapeljivo!!Tako,da se poslavljam za danes,pa jutri spet.Koala,ti pa drugič kupi 2kg,da bo zadosti!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.12.2007 20:21:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m.pri nas v Mb je mogoče drugače,ker mi je na CSD rekla,ko sem bila tam zaradi paketa itd.da moram na Upravno enoto.Bom pa za ziher še prej poklicala 1x.Edino,če sem jo narobe razumela,pa je ona govorila o tem,kako je po porodu.Hvala za opozorilo!!Bom pa povedala,kako imamo tu to zrihtano in ali imaš prav!!

Saj sem rekla, da je naša država zmedena.user posted image
Sem pa preverila v prejšnji številko revije Mama je bila tema in piše, da lahko urediš na CSD ali pa na UE. Sorry za zmedo. Saj sem že rekla, da danes nisem prava.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.12.2007 21:01:56   
SuzanaKK
Glede predčasnega priznanja očetovstva. Midva sva šla prejšnjo sredo najprej v Velenju na UE, ampak so naju poslali na CSD, češ, da samo oni to predčasno urejajo. Po moje more to veljati za vso Slovenijo. Nana, jaz sem tudi šele avgusta zvedela za ringarajo in mi je žal, ker bi lahko že prej klepetala z vami. Nič, mene so začeli spet krči dajat, malemu se kolca (že tretjič danes), tako da grem v posteljo. Jutri zjutraj imam ctg in pregled, dopolnila bom tudi 36. tedenuser posted image , popoldne pa še predavanje za EA. Poročam, ko vse opravim. Čau bau in lahko noč.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.12.2007 21:11:47   
mml
Evo jaz sem pospravila kopalnico, spekla drugo serijo "čipk" za voščilnice, zdaj jih moram samo še nalepit, polakirta in po tem voščilnice seveda še napisati...

minka me veseli, da se počutiš boljše user posted image

koala jaz sem "staro" RR ujela še ravno za rep...po tem se je pa začelo veliko prenavljanje user posted image , po svoje mi je bila stara varinat bolj všeč...kaj pa vem

klepetka saj skoraj ni za verjeti...ampak čisto zares me je pokical monter za omaro in pride naslednjo sredo ob 8., kar pomeni, da bova morali z Manco malo prej zelsit iz postelj kot ponavadi...samo pozabil je vprašati, kam moram priti...user posted image ...joj joj, če bo to klapalo. Meni je danes prav čudno, ker mi ni treba kar naprje pospravljati igrač...

katee glavno, da je vse OK, videla boš pa svojega user posted image  kamlu v 3D obliki in z vočnimi efekti user posted image

Zdaj pa resno razmišljam, da bi se lotila še risanja po steklenicah...po popoldanskem lenarjenju tako ali tako ne bom mogla spati...in jutri zjutraj lahko spim v nedogled user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?