|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
5.12.2007 12:39:14   
zp
Draga Betyuser posted image user posted image user posted image ...  zelo hudo mi je... drži se.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.12.2007 12:41:15   
*Mojca*
Bety upa...sem brez besed. Ful mi je hudo zate. Razen tega da se drži in misli pozitivno nimam kaj rečt user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.12.2007 12:43:24   
lunca14
Betty upa.....me je kar zmazilo,ko sem zagledala solzice in tvoje ime,ne morem verjet,da je res......tud nimam pravih besed,s katerimi bi te lahko vsaj malo potolažila,vem pa samo eno,stvari se dogajajo z namenom,sprejmi to,vem,da ti ni in ti ne bo lahko,ampak upanje še obstaja.....bom mislila nate,pa ostani to kar si,ženska polna optimizma,pa še to hvala tudi tebi,za tvojo podporo,ko sem jo rabila.Drži se,tvoja lunica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.12.2007 12:44:19   
alea01
bety upa- zelo mi je zal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.12.2007 12:46:25   
alea01
Mojca- torej 10.12 drzimo pesti? Saj bo, ker si zelooooo pridna in pridni so nagrajeniuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.12.2007 12:49:03   
*Mojca*
alea01 jaaaa, prosim, držite pesti. Vsak dan sproti vas bom obveščala o poteku strokovnega. V četrtek imam zadnji del, po temu pa NS. Upam da bo šlo vse po planu in bo veselje dvojno user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.12.2007 13:01:17   
Kaja08
bety upa, zelo mi je žal user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.12.2007 13:06:51   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 49 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 20.12. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 20.12. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image    P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image P 21.12. / NS: user posted image  user posted image   / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 7.12.
user posted image  tteeaa 1.user posted image  NS 7.12.

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image P 13.12. / NS: user posted image  / Kranj

19. junij
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P 14.12. / NS 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.
user posted image   petea (79') 2.user posted image

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
zp NS 5.12.
lonapo P 6.12.
tteeaa NS 7.12.
rozica984 P 7.12.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.12.2007 13:14:58   
fragola
Betty upa mi je zelo hudo zate, mi je res žal, da moraš spet to prestajat!!! user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.12.2007 13:18:21   
pikica_30
Bety upa, sploh se ne poznava osebno, ampak iz foruma se je dalo razbrati, kako korajžna, vesela in optimistična punca si, s toliko volje in toliko ljubezni za tega še nerojenega otročička! Videlo se je, kako si ga resnično želiš in kako srečna si, da je končno ratalo! Ko pa sem prebrala tvoje sporočilo, sem kar obstala, čisto brez besed in ful žalostna! user posted image user posted image user posted image  Kot so že predhodnice napisale nikoli ne obupaj, bodi še naprej tako pozitivna in vedi, da za vsakim dežjem posije sonček!!! Držim pesti zate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.12.2007 14:20:30   
willma
Bety upa, ko sem prebrala me je minilo vso moje veselje user posted image
Naslednji moment sem si rekla, da ni pravice na tem svetu. Hja, baje je za vsako stvar nek razlog, toda včasih nekaterih razlogov ne rabimo sprejet ali razumet. Želim ti veliko pozitivnega!

Kar pa se mojega pregleda (NS) tiče je sledeč:
Vse skupaj kaže na stanje zelo vredu.
Nosečnost po UZ je 12t in 2dni, velikost otroka je cca 5,7cm, riziko za DS je 1:3633 (zelo nizek), srce, srčni utrip (162bpm), želodec, mehur, obe roki (z vsemi preštetimi desetimi prstki), obe nogi, vse vidno in normalnega razvoja.
Edino kar me je mal zaskrbelo je, da so ob posteljci vidni hematomi, toda je doktorca rekla, da vse kar lahko povzročijo je, da se otrok pač nebi preveč "zredil". Kar mi glede na to, da je Žan imel čez 4 kg ob porodu, pač predstvlja prednost. Dojit že znam, ga/jo bomo pač potem "poredili". Aja, za spol je še mal prezgodaj, toda Pelkičeva bi stavila na punčko, če bi morala user posted image PDP je ocenjen na 16.06., bom videla, če mi ga bo moja G spremenila. Upam, ker jaz sem si zračunala celo 18.06. in sem bližje 16. kot pa 13.

ps: UZ filmček smo posneli, ga bom objavila na mojem blogu.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.12.2007 14:26:21   
Anonimen
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Drži se.  V mislih sem s tabo.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.12.2007 14:30:02   
lonapo
Bety upa: zelo,zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image . Želim ti, da bi se čimprej pobrala in bila spet kmalu user posted image .

Moje počutje je vsak dan boljše, jutri mam pregled in verjetno v pon spet v službo.Včeraj sem si kupila ene nos. hlače, pa še eno tuniko sem si vzela za zraven.

Glede prehladov- čaj, čaj, čaj in seveda med + limone, najboljš in najbolj zdravo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.12.2007 16:27:12   
Eva2008
Ojla, sonosečke.

Jaz sem spet polna energije. Sem malo pospravljala in sem našla darilo za miklavža od možeka. 2 majčki z napisom prihajava junija. Sedaj mi je jasno, zakaj se je kolega smejal, ko sem mu nesla tiskat majčko za dragega, kjer piše Junija bom postal očka. To je pa moje darilo za možeka za miklavža.

Šibam, telefon zvoni.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.12.2007 23:38:02   
*Snežinka*
Pozdrav vsem junijkam 08!
Jaz sem tudi v tej skupinici. user posted image  Saj me sprejmete, ne? Ful ste že pisale, no, jaz sem se šele zdaj pridružila, ampak saj vse nadomestim ...

Sicer pa naj bi po mojih izračunih (ker ginek. mi še ni napisala PDP v materinsko) imela rok 17. junija. Sicer bom pa še potrdila naslednji teden, ko grem že na težko pričakovani 2. pregled. - v torek.

Sicer se pa zdaj kar dobro počutim, do zdaj mi je bilo malo slabo pa utrujena sem, imela sem tud rjav izcedek po dva dni dvakrat, tudi to je mimo in vse se je dobro izšlo.

No, se kaj beremo ... Nočko!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
6.12.2007 5:39:37   
Eva2008
Jutro.

Danes bo pa lep in pester dan. Grem zdaj na teren, po skoraj enem mesecu. Je tak izi teren in grem lahko tudi jaz. Me je šef hecal, kdaj mi bo lahko večjo uniformo priskrbel, ali mi rajši manjšo priskrbi. Ker se je kar namatral, da mi je dobil 36 številko. Dobimo nove uniforme, pa sem kar 40 naročila, sicer še ne vem kam jo bom dala, ampak pred koncem user posted image  mi bo ziher prav prišla.

Ko pridem pa domov, greva pa z dragim po avto. Komaj čakam, ker si ga želim že pol leta. Imeli bomo pa tole:

user posted image

Bety upa...sem brez besed..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  a prej pa tega niso videli? Drži se.

Zdaj se mi pa že mudi. Lep dan in prosim brez slabih novic.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
6.12.2007 7:41:51   
*Mojca*
jutro vsem!

Jaz pa moram danes spet v lj, pa se mi takoooo ne da...

snežinka dobrodošla, midve pa imva na isti dan PDP. Kje misliš rodit? Mogoče bova kričale skupaj user posted image

Lep dan vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.12.2007 7:58:42   
slovenka
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je, da se je tvoj pregled tako končal, pa sem res mislila, da bova imele tudi NS skupaj in vse.

Jaz sem tudi imela včeraj pregled, ampak na srečo je bilo zelo fajn, zdravnica si je vzela veliko več časa zame kot prvič, sem dobila občutek, da me sedaj v 12. tednu bolj resno jemlje user posted image PDP ostaja isti, nekak tri dni pred mojim izračunom. Mali je velik 4,8 cm in je tako veselo včeraj skakal sem in tja med UZ. Z mojim sva se skoraj ves dan pogovarjala o tem. So se mi kar solze pojavile v očeh, ko je zdravnica govorila, no glejta, kako je vesel... Naslednji pregled pa imam 4.1. No, prej pa NS. Zadnje dni se mi zdi, da se mi trebušček napenja in tudi 1 kg imam več kot prej. Sicer odvisno od tega, kdaj se tehtam, ampak recimo.... Drugače se pa zelo dobro počutim. Če bom zdržala, načrtujem, da bi šla z mojim po kakšna nosečniška oblačila šele po NS oz. v tednu po božiču, ko bova oba doma.

Lep dan vam želim, jaz imam veliko dela....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.12.2007 8:03:24   
Anonimen
Bety upa - sploh ne vem, kaj naj rečem, drži se punca, poskušaj, bori se do konca. Mislila bom nate in na tvoje user posted image  in da bi tudi zate čimprej posije sonce.

Ko berem slabe novice, me kar zmrazi. Danes zjutraj sem šla po ne vem kako se že reče- tisto, ki imajo zdravniki za poslušat srce, mamo zraven pr merilcu za tlak. Pa sm slišala svoje srce, user posted image  pa ne. Ne bom zaganjala panike, ampak a katera ve, bi se moralo s tem tud slišat.

* Snežinka* - dobrodošla

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
6.12.2007 8:12:46   
*Mojca*
nya jaz sem že poskušala s stetoskopom pa sem tudi slišala samo svoje srce. Ampak to že kakih 14 dni nazaj. Bo treba probat še enkrat. Drugače pa so ti stetoskopi, ki so zraven merilcev tlaka bolj švoh. Jaz imam tapravega pa tudi nisem nič slišla, tako da se ne sekirat!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
6.12.2007 8:16:18   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Danes zjutraj sem šla po ne vem kako se že reče- tisto, ki imajo zdravniki za poslušat srce, mamo zraven pr merilcu za tlak. Pa sm slišala svoje srce, user posted image  pa ne. Ne bom zaganjala panike, ampak a katera ve, bi se moralo s tem tud slišat.

Dobro jutro! S stetoskopom ne boš slišala srca otročka, ampak samo premikanje. Jaz ga imam tudi čist za foro in vsake tolk mal poslušam in se mi zazdi, da silšim, kako se otrk premika. Ampak je pa čisto možno, da vsakič slišim samo svojo prebavo user posted image  Pa še ko poslušaš, moraš stetoskop dati čist dol - skor pri kocinah, ker boš edino tam MOGOČE kaj slišala. Kar brez panike - stetoskop je bolj za zabavo, kot pa da bi z njim res kaj konrektnega slišala. Še posebno sedaj, ko je user posted image  še tako majhen - mogoče se bo čez kakšen mesec ali dva bolje slišalo. Men se je fotr samo režal, ko sem ga nafehtala, da mi je iz službe prinesel en reklamni stetoskop user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
6.12.2007 8:16:25   
Anonimen
*Mojca* - hvala, k si me pomirila. Sej vem, zakaj sm taka. K mam v pon NS, pa me je strah. A katera ve, če se pojavijo kakšni znaki, če otročku neha bit srček, al je normalno tko kot prej. Tega nism nikjer zasledila, pa me zanima. Al bo pa najboljš, da neham se sekirat, pa uživam v nosečnosti. Ja, to ta drugo bo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
6.12.2007 8:17:17   
Kaja08
*Snežinka* dobrodošla! Napiši še kaj o sebi, da ti dopolnim podatke na seznamu!!

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 50 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image  P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 20.12. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image   P 4.1. / NS: user posted image
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 20.12. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 24.12. / NS: user posted image  / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image P 21.12. / NS: user posted image  user posted image   / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 7.12.
user posted image  tteeaa 1.user posted image  NS 7.12.

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljanauser posted image  *Snežinka* P 11.12.

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image P 13.12. / NS: user posted image  / Kranj

19. junij
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P 14.12. / NS 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image  NS 17.12. / P 4.1. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
lonapo P 6.12.
tteeaa NS 7.12.
rozica984 P 7.12.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
6.12.2007 8:18:37   
Anonimen
Kaja08 - ja sej se mi je zdelo, ampak sm rekla, ma če se sliši moje srce ful dobr, bi pa tud bejbo morala najti. Aha, pa kaj še. Sem pa slišala, kot da bi se pretakala voda. Mislm, se vid, da še nimamo otrok, pa smo čist panične.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
6.12.2007 8:18:58   
mama4
pozdravljene, junijke 08user posted image ..kratek raport, da me boste vzele medseuser posted image -imam že 4 pridelke, dve hčeri, 18 in 15, dva sinčka, 9 in 3, zdej smo naročili še petega prestolonaslednika...pdp je 8.6.08, ns smo že opravili, 31.12 imam amniocentezo, ki je priporočljiva za take mladoletnice, kot sem jaz(čez 14 dni bom že 39user posted image )..eto, toliko zaenkrat...uživajte nosečnost, cartajte se, aja, pa pazite na svoje zdravje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?