|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
5.12.2007 8:19:50   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Pa ne se preveč učit, k bo detece hotlo kr knjigo, ko se bo rodilo.user posted image

Hvala nya! Ja, upam da ne bo tak psihič kot jazuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.12.2007 8:31:45   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za opravljene in uspešne preglede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se danes spet zbudila ponoči. user posted image  Le zakaj. Me je tolk zaščipalo spodaj in ko sem se zbudila, sem ugotovila, da spim na trebuhu.user posted image  Valda, pol pa še lulat. Sploh ne vem, kako mi je ratalo spat na trebuhu. Očitno se ponoči vrtim kot ena vrtavka.user posted image  Na trebuhu že lep čas ne morem spat, danes pa tako. Ja, sej zato sem se zbudila.user posted image

Lunica, super, da je šel hematom lepo dol.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.12.2007 8:48:21   
fragola
Lunica, super, da je šel hematom lepo dol.

user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro punce!!!
Mene tako ščipa v trebuhu, ker se bliža pregled drugi teden, upam da bo rekla, da mojuser posted image lepo raste in da je vse ok!! Ma itak vem da bo!!!!
Kako je kaj z vami? mene za bruhat ne gre več! Hvala boguuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.12.2007 8:59:08   
pikica_30
Bravo vsem za dobre novice s pregledov! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa jedla centrum materna, ampak mislim, da mi je bilo res slabo po njem, pa še ogrooomne tablete so in sem jih nehala jemat že pred nuhalno (pojedla sem ene 25 tablet, ker sem jih itak šele takrat začela jemat, ko je test pokazal user posted image ). Kasneje sem imela 2 pregleda (navadnega in NS), pa je bilo vse ok! 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.12.2007 9:00:37   
pikica_30
Naslednji pregled imam 20.12. in upam, da bo vse lepo in krasno in potem veselo v praznične dni - 21.12. je namreč moj zadnji delovni dan v 2007! Juhu!!!user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.12.2007 9:08:18   
lunca14
Nya.....hej,ne bit žalostna,mene tud nobena resno je jemljeuser posted image .......sej bo bolje,jaz te spremljam,je pa res,da nas je toliko,da bi rabila kar nekaj časa,da bi vsaki posebej odgovorila,tako,da odgovarjam na splošno.Sem pa videla,da si važička,da si si nabavla hlačke,no se boš kaj pokazala,jas svojega sedaj že ponosno nosim user posted image .Če boš mela kaj časa,mi pusti sporočilo,pa se dobiva na kavi,jaz imam čas dopoldne.Mej se lepo v službi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.12.2007 9:15:12   
alea01
Jutro!

Lunca14 in beyba- user posted image user posted image user posted image  za vajine soncke
A bo kaj miklavz hodil pri vas? Pri nas bo definitivno. Ko sem bila prvo leto tu, sem tasci, svakinji in mozu nastavla darilca in palico v cevlje. So bili cisto paf, kaj neki se je zdaj zgodilo in preden so pogruntali, da so kaka darila kje, je  minilo skor celo letouser posted image . Ma kaj naj vem, kaksni so obicaji drugod po SLO? Jaz sem iz Prekmurja in tam pac nastavljamo v ciste cevlje in obvezno zraven palica. No tle so se ze navadli in zdaj si vsi nastavljamo v cevlje. Seveda morajo biti cisti in se svetitiuser posted image .
Pa se to. Nasa darilca za miklavza so kar orenk. Vecja kot za novo leto. Zakaj? V startu se imamo denar, pol ga nam pa zmanjkauser posted image user posted image
moji joski so vsak dan vecji. Ja do kdaj bodo pa rasli?user posted image  Kupila sem si oblekco in vceraj tak mal oblecem in je nisem spravla prek joskov. Halo? Potem me je hitro mogu user posted image  pelat v trgovino zamenjat za vecjo st. za medium. Se v zivljenju nisem oblekla nase medium velikost. Sam mi ni bila prav. Sem pa bila kot v zaklju. Tko da bo treba poiskat nekaj drugega.
Pomemben podatek. ZE DVA DNI NISEM BRUHALA IN APETIT SE MI VRACAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.12.2007 9:22:06   
Kaja08
Pri nas pa Miklavž nosi samo sladkarije, sadje in suho sadje. Ta velika darila pridejo za božič in za novo leto.
Men so pa joške nehale rast user posted image  Upam, da še kaj bojo, ker nisem nikol bila joškasta in sem se že prav veselila, da se mi bo dekolte povečal...Še vedno nosim stare modrce, je pa res, da so malo bolj polni.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
5.12.2007 9:28:22   
Anonimen
Jaz sm pa prejšn tedn kupila dva nova, ker me stari vsi tiščijo. Mi je še prjatlca, k prodaja spodnje perilo rekla, da zdej mam pa že kej pokazatuser posted image . Končno sanjski dekolte, sam upam, da se pol ne povesijo. Sem si zato kupila konkretne modrce, ne mislm šparat na tem, da me ne bi potem kdo spraševal, če puščam dolge.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
5.12.2007 10:12:20   
pikica_30
Moji joški tud ostajajo isti oz. so se povečali, ampak samo toliko, da tudi jaz nimam nobene potrebe po novih modrčkih! Samo stari so za malenkost bolj polni! Škoda! user posted image  Je pa zato trebušček tok večji! Po moje bi vsak takoj že opazil, če ne bi nosila suknjičkov in srajčk zgoraj, ki vse skupaj nekoliko zakrijejo! Hlače komaj še zapnem! Bo treba it po nove ali pa jih dat delat! Sem pa začetek 15t - kako res čas leti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
5.12.2007 10:20:47   
Kaja08
Jst pa ta starih hlač po moje sploh ne zapnem več - oziroma, če bi skoz stala, bi verjetn še nekak tist knof zapela, ampak ko se pa vsedem, mi pa tako čez trebuh zategne, da je groza. Sem se že lepo navadila na nosečniške hlače in jih prav s ponosom nosim user posted image  Edino majice so mi zdej vse prekratke in se spodaj vidi tisti trak od hlač. Še dobr, da imam čez puloverje ali pa jopice, da zakrijejo. Očitno bo treba tudi po to v šoping. Še dobro, da je bila plača danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
5.12.2007 10:26:26   
petea
AnjaPH, koliko na izi moraš biti zdaj, ko si noseča, je odvisno od tebe, kako se počutiš.
Mene je v prvi user posted image  premetavalo od ful utrujenosti (takrat sem max spala, se je dalo kdaj pa kdaj tudi tekom službe user posted image ), včasih sem pa imela toliko energije, da se sploh nisem dala ustaviti in so se domači držali za glavo in mi govorili, da se nujno moram malo umiriti.
Tako da - po občutku.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
5.12.2007 10:28:11   
petea
Še to me zanima, souser posted image :
glede na to, da je naslednje leto prestopno - mislite, da so naši G to upoštevali, ko so nam določali PDP, ali bomo vse malo prej rodile user posted image ? Jaz vedno pozabim vprašat svojo G.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.12.2007 10:31:20   
pikica_30
Jaz imam itak skoz tak filing, da čeprav imam PDP 3.6., da bom kar v maju rodila. Tud moja mami je obe, in mene in sestro, rodila 14 dni pred rokom. Zatto tud ne bom kupila majčke prihajam junija, ker sem tako na meji! user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.12.2007 10:50:43   
tteeaa
Zdravo, punce!

Sem se spomnila,da sem pozabila povedat, da imam v petek NS (7.12.). V petek bom noseča 12 tednov in 5 dni in upam, da bomo lahko že rekli kaj o spolu. Res me zanima, kaj bomo imeliuser posted image . Sicer mi je vseeno in se enako veselim fantka ali punčke, vseeno pa bi rada vedela. Aja, pa upam, da je res samo eden, ker ima namreč otrokov dedek brata dvojčka (enojajčnega). Hm, bomo videliuser posted image .

...in ko ste ravno debatirale o izpitih...mene januarja čakata dva (15. in 25.), ki jih moram nujno naredit, ker drugače ne vem, kdaj se jih bom spravila delat. Tako da začenem takoj po novem letu študirat s polno paro. Blagor meniuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.12.2007 11:11:35   
Anonimen
Moram reči, da ste korajžne tiste ki ste noseče in imate obenem še za dokončati faks.
Poleg tega predvidevam, da hodite še v službo? Madona res si ne predstavljam tega...

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.12.2007 11:22:22   
*Mojca*
AnjaPH jaz sem zaposlena, delam vzporedno še en faks in podiplomca user posted image

Vse se da, samo čas si je treba organizirat. Meni je bedno bit doma in nič delat in njboljše funkcioniram če imam dan v nulo zapolnjenuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.12.2007 11:49:44   
fragola
Moji dekolte je pa tako poun da bo kmalu eksplodiral in bi rada da bi nehala rast te joškice!!!  Imam že odprej bolj velike zdaj pa so prevelike!!!user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.12.2007 11:52:43   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

AnjaPH jaz sem zaposlena, delam vzporedno še en faks in podiplomca user posted image

Vse se da, samo čas si je treba organizirat. Meni je bedno bit doma in nič delat in njboljše funkcioniram če imam dan v nulo zapolnjenuser posted image

Dobra si, da se ti da. Men se še enga faksa ne bi dal delat vzporedno s službo, kaj šele podiplomca. Edino, če bi se zadeva nanašala na službo in potrebe v službi, bi verjetno še šlo.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.12.2007 12:13:39   
Bety upa
Jaz se poslavljam. Moj otročiček je nehal rasti in srček ne utripa že od 8.tedna. (meritve ploda). Jutri na čiščenje.

Želim vam vse dobro do konca user posted image .

LP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.12.2007 12:20:14   
kodrana
Bety zate sem pa tako navijala in stiskala pesti. zelo mi je hudouser posted image user posted image user posted image . ni pošteno. že toliko svojih sončkov si izgubila. in tokrat sme se res veselila s teboj, da bo vse ok.
upam, da se vama uspe pobrati in iti naprej. pa da.. se ti uresničijo sanje.. saj veš. drži se.  

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.12.2007 12:33:59   
Anonimen
Ojoj Bety! Tako mi je hudo, kot bi se to zgodilo meni!

Si kaj čutila oz. krvavela ali so ti na rednem pregledu povedali??

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.12.2007 12:34:42   
Anonimen
 Beti upaTako mi je hudo zateuser posted image user posted image user posted image .

Drzim ti pesti za uspesno prihodnjouser posted image .Ne daj se,ker nikoli ni pripozno,pa nikar ne obupaj.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.12.2007 12:35:42   
Anonimen
Dobra si, da se ti da. Men se še enga faksa ne bi dal delat vzporedno s službo, kaj šele podiplomca. Edino, če bi se zadeva nanašala na službo in potrebe v službi, bi verjetno še šlo.

Hvala enako... Si sploh ne predstavljam kako bi sledila vsemu oz. imam tako našponan tempo v službi da mi niti na kraj pameti ne pade da bi šla še en faks delati... Vsaka čast Mojca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.12.2007 12:37:45   
Anonimen
Bety upa drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?